EM-CLEANING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EM-CLEANING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 860.609.239

Publication

31/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 07.03.2014, NGL 27.03.2014 14075-0035-014
27/03/2013
ÿþMod Word 11a

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0860.609.239 Benaming

(voluit) : EM-CLEAN1NG (verkort) :

IIIIVVVN I 11 11M II IDll~n

" 13049096*

III

NLFFRGFI FGQ

1 8, 03. 2013

RECHTBANK KOOPHANDEL KORTRIJK

Griffie

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : OOSTDREEF 2 - 8720 WAKKEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER, WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel dd. 13/03/2013 blijkt het volgende:

- Mevrouw Devolder Magdalena heeft haar ontslag ingediend als zaakvoerder. Haar ontslag gaat in vanaf 01/04/2013. Er wordt haar ontlasting verleend voor haar mandaat.

- Dhr, Verplancke Christof, wonende te Koning Albertstraat 140 bus A - 8210 Zedelgem wordt benoemd tot nieuwe zaakvoerder. Zijn mandaat gaat in vanaf 01/04/2013;

Het adres van de maatschappelijke zetel wordt verplaatst van Oostdreef 2 - 8720 Wakken naar het volgend

adres: Koning Albertstraat 140 bus A - 8210 Zedelgem.

Alle bovenvermelde wijzigingen gaan in voege vanaf 01/04/2013;

Getekend,

Verplancke Christof Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

mfd

u

29/10/2012
ÿþ Mod Wort 11.1

let J in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

1.8 OKT. 2OI2

'RECH`See VAN

KOOPHANDEL TF ENT

I

Vc IVI

beha

aai

Bel.

Staa

h I



Ondernemingsnr : 0860.609.239

Benaming

(voiuit) : ANNEGUY

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Ledebeekstraat 49 te 9070 Destelbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte : DOELSWIJZIGING  WIJZIGING BOEKJAAR -- WIJZIGING DATUM ALGEMENE VERGADERING -- WIJZIGING NAAM - VERPLAATSING ZETEL - AANPASSING STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Martine Vandemaele te Wakken, op 08 oktober 2012, geregistreerd te Waregem, de 10 oktober 2012, boek 106, blad 20, vak 14, bladen : 6, verzendingen : 0, ontvangen vijfentwintig euro (25,00 eur). Getekend de E.A. Inspecteur B. VAN Thuyne, dat de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van stemmen heeft beslist :

1. ondergetekende notaris te ontslaan van de voorlezing van het verslag van de zaakvoerder de dato één september tweeduizend en twaalf, waarin deze de hierna door te voeren doelswijziging verantwoordt, evenals van de staat van activa en passiva de dato éénendertig augustus tweeduizend en twaalf.

De enige vennoot erkent kennis te hebben genomen van dit verslag en van deze staat van activa en passiva.

de tekst van artikel 4 van de statuten te vervangen door de tekst zoals voorgesteld onder punt 1 van de agenda als volgt

"De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

1.Schoonmaakbedrijf

De onderneming mag allerhande verrichtingen doen in verband met onderhoud van gebouwen en dit in de ruimste zin van het woord. Het kan onder andere omvatten het wassen van ramen, onderhoud van burelen, reinigen van parketvloeren, gevels en dergelijke meer.

Ze kan ook alle activiteiten in het kader van dienstencheques uitvoeren. Onder andere het schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen, wassen en strijken, kleine occasionele naaiwerken, bereiden van maaltijden, boodschappendienst, centrale voor minder mobiele of bejaarde personen en strijken buiten het huis van de gebruiken, Deze opsomming is niet limitatief. Het aan- en verkopen van producten, machines dienstig voor de schoonmaakbranche.

2.Aan- en verkoop van autovoertuigen

De onderneming mag handel drijven in autovoertuigen van welke aard ook.

3. Verhuur

De onderneming is een verhuurcentrum van allerhande machines die gebruikt worden in de

schoonmaakbranche zonder dat deze opsomming limitatief is,

Algemene verhuring van divers materiaal.

4. Divers

Het beheer in de ruimste zin van het woord, van alle roerende en onroerende goederen en dit zowel in België als in het buitenland. Dit evenwel enkel en alleen voor rekening van de vennootschap.

Ten einde het alsdan omschreven doel te verwezenlijken mag de vennootschap onder meer:

-aile onroerende verrichtingen ondernemen zoals het kopen en verkopen, het huren en verhuren, onroerende leasing onder welke vorm ook, ruilen, beheren, valoriseren, verkavelen en splitsen van gronden en/of gebouwen, inbegrepen het bouwen, laten bouwen en verbouwen van gebouwen.

-alle roerende verrichtingen ondernemen zoals het kopen en verkopen, ruilen, beheren en valoriseren van geld en geldverbeeldende waarden en metalen, welke de vennootschap in kas af in portefeuille zou hebben, huren en verhuren van meubelen en meubilerende voorwerpen, welkdanig ook, die de vennootschap zou bezitten.

-het nemen van participaties en deelnemingen in andere ondernemingen alsmede het borgstellen ten overstaan van derden met het oog op commerciële en financiële verhandeling en voor deze derden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

ar Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2012 - Annexes du Moniteur belge -het verstrekken van leningen en kredieten onder welke vorm ook alsmede het verzamelen van de nodige fondsen daarvoor desgevallend.

.het verrichten van allerlei administratieve diensten van informatieve, financiële, administratieve, sociale en organisatorische aard.

Dit alles in de meest ruime zin.

Op algemene wijze mag zij allerhande administratieve, commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, dat van aard is de ontwikkeling van haar vennootschap te bevorderen, haar grondstoffen kan verschaffen, of haar producten gemakkelijker kan verdelen,

Deze aanwijzing en opsomming is verklarend en niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard, en moet verstaan worden in de uitgebreidste zin."

2, de benaming van de vennootschap te wijzigen van "ANNEGUY" in "EM-CLEANING", en de tekst van artikel 1 van de statuten aan te passen in die zin.

3. het huidige boekjaar te verlengen tot dertig september tweeduizend en dertien, en aanpassing van het boekjaar om te lopen van een oktober tot dertig september, en aanpassing van de tekst van artikel 26 van de statuten in dien zin.

4. de jaarlijkse algemene vergadering te brengen naar de eerste vrijdag van de maand maart van elk jaar om negentien uur, en artikel 19 van de statuten in die zin.

5. de tekst van artikel 3 van de statuten integraal te schrappen, zodat de concrete vestiging van de zetel van de vennootschap uit de statuten wordt geschrapt en te vervangen door de volgende tekst

"De zetel van de vennootschap mag naar elke plaats in België worden overgebracht bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), bekend te maken in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, mits naleving van de taalwetgeving aangaande de vennootschappen, Eveneens bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) mag de vennootschap in België of in het buitenland filialen of exploitatiezetels oprichten."

Tevens besluit de vergadering om de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 9070 Destelbergen, Ledebeekstraat 49, naar 8720 Wakken, Oostdreef 2.

6. de aanvaarding van het ontslag van de heer SPAEY Guy Janick Patricia, geboren te Gent op negenentwintig november negentienhonderd tweeëntachtig, rijksregisternummer 82.11.29-051.05, ongehuwd, wonende te 9300 Aalst, Bergekouter 27, genomen op eenendertig augustus tweeduizend en twaalf, ais zaakvoerder van de vennootschap. Het ontslag van voornoemde zaakvoerder werd aanvaard op de bijzondere algemene vergadering gehouden op een september tweeduizend en twaalf.

7. de benoeming van Mevrouw DEVOLDER Magdalena Maria Alicia, geboren te Meulebeke op één december negentienhonderd tweeënveertig, rijksregisternummer 42,12.01-060.03, wonende te 8710 Wielsbeke, Molenstraat 161, als niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap ingevolge beslissing van de bijzondere algemene vergadering gehouden op een septemer tweeduizend en twaalf te bevestigen.

8. de tekst van de artikelen 1, 3, 4, 19 en 26 van de statuten aan te passen aan de genomen besluiten hiervoor.

Deze artikelen zullen voortaan luiden ais volgt:

Artikel 1,  Aard - Rechtsvorm  Naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt: "EM-CLEANING". De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de letters "BVBA". Naast de naam en de rechtsvorm moet de nauwkeurige aanduiding voorkomen van de zetel van de vennootschap, de vermelding van de rechtbank van koophandel in wiens rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft, en de afkorting BTW BE gevolgd door het ondernemingsnummer.

Artikel 3.  Zetel

De zetel van de vennootschap mag naar elke plaats in België worden overgebracht bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), bekend te maken in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, mits naleving van de taalwetgeving aangaande de vennootschappen. Eveneens bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) mag de vennootschap in België of in het buitenland filialen of exploitatiezetels oprichten,

Artikel 4.  Doel

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

1, Schoonmaakbedrijf

De onderneming mag allerhande verrichtingen doen in verband met onderhoud van gebouwen en dit in de ruimste zin van het woord. Het Kan onder andere omvatten het wassen van ramen, onderhoud van burelen, reinigen van parketvloeren, gevels en dergelijke meer,

Ze kan ook alle activiteiten in het kader van dienstencheques uitvoeren. Onder andere het schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen, wassen en strijken, kleine occasionele naaiwerken, bereiden van maaltijden, boodschappendienst, centrale voor minder mobiele of bejaarde personen en strijken buiten het huis van de gebruiken. Deze opsomming is niet limitatief, Het aan- en verkopen van producten, machines dienstig voor de schoonmaakbranche.

2.Aan- en verkoop van autovoertuigen

pe onderneming mag handel drijven in autovoertuigen van welke aard ook.

3. Verhuur

FJ

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan laat Belgisch Staatsblad

De onderneming is een verhuurcentrum van allerhande machines die gebruikt worden in de schoonmaakbranche zonder dat deze opsomming limitatief is.

Algemene verhuring van divers materiaal.

4, Divers

Het beheer in de ruimste zin van het woord, van alle roerende en onroerende goederen en dit zowel in België als in het buitenland. Dit evenwel enkel en alleen voor rekening van de vennootschap.

Ten einde het alsdan omschreven doel te verwezenlijken mag de vennootschap onder meer:

-alle anraerende verrichtingen ondernemen zoals het kopen en verkopen, het huren en verhuren, onroerende leasing onder welke vorm ook, ruilen, beheren, valoriseren, verkavelen en splitsen van gronden en/of gebouwen, inbegrepen het bouwen, laten bouwen en verbouwen van gebouwen.

-alle roerende verrichtingen ondernemen zoals het kopen en verkopen, ruilen, beheren en valoriseren van geld en geldverbeeldende waarden en metalen, welke de vennootschap in kas of in portefeuille zou hebben, huren en verhuren van meubelen en meubilerende voorwerpen, welkdanig ook, die de vennootschap zou bezitten,

-het nemen van participaties en deelnemingen in andere ondernemingen alsmede het borgstellen ten overstaan van derden met het oog op commerciële en financiële verhandelingen voor deze derden.

-het verstrekken van leningen en kredieten onder welke vorm ook alsmede het verzamelen van de nodige fondsen daarvoor desgevallend.

-het verrichten van allerlei administratieve diensten van informatieve, financiële, administratieve, sociale en organisatorische aard,

Dit alles in de meest ruime zin.

Op algemene wijze mag zij allerhande administratieve, commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, dat van aard is de ontwikkeling van haar vennootschap te bevorderen, haar grondstoffen kan verschaffen, of haar producten gemakkelijker kan verdelen.

Deze aanwijzing en opsomming is verklarend en niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard, en moet verstaan worden in de uitgebreidste zin.

Artikel 19.  Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste vrijdag van de maand maart om negentien uur. indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden om negentien uur.

Artikel 26,  Boekjaar  Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een oktober en eindigt op dertig september van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar warden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerdersraad of zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, 9. om volmacht te verlenen aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOUNTANTSKANTOOR VERZELEN NICK", met zetel te 8720 Wakken, Oostdreef 2, en hun aangestelden, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de Administratie der Belasting over de Toegevoegde Waarde en de directe belastingen en de Administratie voor Inkomens- en Ondernemingsfiscaliteit, alsook tegenover de Kruispuntbank der Ondernemingen, de ondernemingsloketten en het sociaal verzekeringsfonds teneinde bij deze instanties de aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle andere formaliteiten in verband met administratieve, fiscale en sociale verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent expeditie statutenwijziging, gecoördineerde statuten, verslag van de zaakvoerder;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.05.2012, NGL 27.08.2012 12453-0066-010
25/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 13.05.2011, NGL 23.08.2011 11424-0361-010
30/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 14.05.2010, NGL 22.06.2010 10219-0150-011
27/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 08.05.2009, NGL 24.08.2009 09618-0381-011
05/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 09.05.2008, NGL 28.08.2008 08683-0090-011
27/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 27.07.2007, NGL 21.08.2007 07585-0130-012
03/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 20.07.2006, NGL 28.07.2006 06544-0221-013
29/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 03.06.2005, NGL 23.06.2005 05304-0225-012

Coordonnées
EM-CLEANING

Adresse
KONING ALBERTSTRAAT 140, BUS A 8210 ZEDELGEM

Code postal : 8210
Localité : ZEDELGEM
Commune : ZEDELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande