ENHANCE IT!

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ENHANCE IT!
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.809.937

Publication

07/11/2014
ÿþMod Warti 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

14204 ~

N

V

N EER Lm- Ei^EGG

MON1TELtR gE_GE Griffie Rechtbank Koophandel

03 -11- 2011

ELGISCH STAATSBLAI~ent AfdeeriFOisrugge

23 OKT 2014

Deà ~ri_Ffld~

Ondernemingsnr : 0842.809.937

Benaming

(voluit) : Enhance It!

(verkort) :

Rechtsvorm : Beslaten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Janstraat 82, 8700 TIELT

(volledig adres)

Onderwerp akte : Maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de algemene vergadering, gehouden op 18 augustus 2014, blijkt dat de vergadering met; eenparigheid van stemmen heeft beslist de maatschappelijke over te brengen van Sint-Janstraat 82 te 8700 TIELT naar Hulstplein 27 bus 3 te 8700 TIELT,

Dubois Piet

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/01/2012
ÿþLdôa D

Moá Word 71.5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerle Qrvriffie 'van de akte

rTEUR BELGE

DiR ~ FION

%;RIt="r",lE dei

Vo beha

aan Belç Staat

11

" 12027299*

Ondernemingsnr

Benaming

(voluit) : Enhance it! (verkort) :

rCHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

2012 tRUGGE (Afdeling Brugge)

--- 13: A 5 JAN. 281!

Griffie

DR reflet

809937

6.0 -01

`'t's-ri

Bijlagen-ïij liet 8ëlgisch táâtsbl d - SI/01 2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8700 Tielt, Sint-Janstraat 82

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Bij akte verleden voor notaris Nicolas Verstraete, te Tielt (Aarsele), op 3 januari 2012, neergelegd vôl r

registratie, werd een vennootschap opgericht met volgende gegevens:

OPRICHTERS:

1. De heer DUBOIS Piet Georges Maria, geboren te Izegem op twintig mei negentienhonderd zesenzestig, wonende te 8700 Tielt, Sint-Janstraat 82, echtgenoot van mevrouw BRAET Charlotte, hierna vermeld.

2. Mevrouw BRAET Charlotte Raïs Germain, geboren te Tielt op achttien februari negentienhonderd

tweeënzeventig, wonende te 8700 Tielt, Sint-Janstraat 82, echtgenote van de heer DUBOIS Piet, voormeld.

A. NAAM  ZETEL.  DOEI.  DUUR

Artikel EEN: BENAMING

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aanspra-kelijkheid

aangenomen, onder de benaming "Enhance itr.

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, orders en andere stukken, uitgaande van de

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, vermelden:

1) de benaming van de vennootschap;

2) de vermelding "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid";

3) de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap;

4) het woord "rechtspersonenregister" of de initialen "RPR", gevolgd door het ondernemingsnummer,

5) de vermelding van de zetel van de rechtbank van koophandel in welk rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft.

Artikel TWEE: ZETEI.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8700 Tielt, Sint-Janstraat 82.

Deze zetel kan overgebracht worden naar gelijk welke plaats in België, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), regelmatig bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, doch rekening houdend met de taalwetten.

Artikel DRIE: DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

Het verlenen van bijstand en advies aan vennootschappen op financieel, administra-tief, organisatorisch, bedrijfseconornisch en operationeel-technisch gebied, inclusief adviesverlening op het gebied van algemeen beheer en management in financiële, juridische en personeelsaangelegenheden.

Het uitoefenen van de functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen.

Adviesverlening bij oprichting van vennootschappen, acquisities, fusies, splitsingen, reorganisaties, management buy-outs, vereffeningen en dergelijke meer in de meest brede zin. Ondersteuning en coördinatie bij de organisatie of uitbating van seminaries of lesopdrachten in de academische sfeer of in het bedrijfsleven. Specifieke uitvoering van seminaries en lesopdrachten als lesgever / spreker.

Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en verhuur, het doen bouwen en verbouwen, evenals aile welk-danige onroerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van onroerende leasing.

Het beheer van eigen beleggingen en vermogens. De participatie, onder welke vorm dan ook, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere. De ver-werving voor eigen rekening van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop op vaste levering of aankoopoptie, verhandeling, of op iedere wijze. De verwerving en de uitbating van brevetten en licenties.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandige handelsvertegenwoordiger of commissionair.

ln het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het doel van de vennootschap verband houden, en/of nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar doel. Voor de uitoefening van gereglementeerde activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste erkenningen beschikt kan ze beroep doen op onderaannemers.

Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

Artikel VIER: DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde termijn. Behoudens de gerechtelijke ontbinding kan zij om het even wanneer worden ontbonden door een beslissing van de algemene vergadering, beraadslagend en besluitend volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten.

B. KAPITAAL  AANDELEN

Artikel VIJF: AANDELEN

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00), vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één tweehonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De comparanten verklaren dat alle aandelen, waarop zij ingeschreven hebben, zijn volgestort in speciën ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), als volgt:

- de heer Dubois Piet ten belope van zesduizend honderd negenenzestig euro (¬ 6.169,00).

- Mevrouw Braet Charlotte ten belope van eenendertig euro (¬ 31,00).

Artikel ZES: SCHORSING DER RECHTEN  VRUCHTGEBRUIK

De aandelen zijn ondeelbaar. Indien een aandeel aan verschillende eigenaars toebe-hoort, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat, ten aanzien van de vennootschap, één enkele persoon als eigenaar van het aandeel aangewezen is.

Wanneer een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is en er geen gemeenschappelijke volmachtdrager werd aangeduid, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens voor wat betreft de besluiten over kapitaalvermindering, kapitaalverhoging en in vereffeningstelling van de vennootschap. In deze laatste gevallen komt het stemrecht de blote eigenaar toe.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging de blote eigenaar toe. De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De aandelen die deze laatste op die manier alleen verkrijgt, komen hem dus toe In volte eigendom.

C. BESTUUR  CONTROLE

Artikel TIEN: ALGEMEEN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet te kiezen tussen de vennoten, die worden aangesteld voor de duur van de vennootschap. Indien er meer dan één zaakvoerder wordt aangesteld, zullen zij afzonderlijk of gezamenlijk mogen handelen.

Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Een zaakvoerder kan nochtans ontslag nemen.

Het aantal zaakvoerders kan worden verhoogd bij gewone beslissing van de algemene vergadering, die de vormen niet moet eerbiedigen voorgeschreven voor de wijziging van de statuten, tenzij een statutair zaakvoerder wordt aangesteld.

Wordt tot statutair zaakvoerder aangesteld voor de duur van de vennootschap: de heer Dubois Piet, wonende te 8700 Tielt, Sint-Janstraat 82, die aanvaard heeft. Zijn mandaat kan slechts vroegtijdig herroepen worden door de algemene vergadering beraadslagende met inachtneming van de vereisten voor de statutenwijzigingen en enkel in geval van wettige redenen.

Artikel ELF: BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER(S)

De zaakvoerders hebben de macht om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden voor alle rechtshandelingen die met het doel van de vennootschap niet in strijd zijn, niet door de wet of door de statuten verboden zijn, en niet door de wet of de statuten uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen elk afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

D. ALGEMENE VERGADERING

Artikel DERTIEN: DATUM

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de tweede zaterdag van de maand april om elf uur, op de

zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping voorzien.

Indien deze dag een feestdag is, zal de jaarvergadering worden gehouden op de eerstvolgende werkdag op

hetzelfde uur. De algemene vergadering mag verder wor-den bijeengeroepen telkens het belang van de

vennootschap dit vereist en op de wijze voorgeschreven door de wet.

Artikel VEERTIEN: JAAR- EN CONTROLEVERSLAG

ln het vooruitzicht van de jaarvergadering stelten de commissarissen, in voorkomend geval, een

controleverslag en de zaakvoerders een jaarverslag op, waarin deze laatste rekenschap geven van hun beleid.

Artikel VIJFTIEN: BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

E. BALANS  RESERVE  WINSTVERDELING

Artikel ZESTIEN: BALANS - RESERVE - WINSTVERDELING

~

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, alsmede de vergoedingen toegekend aan de zaakvoerders, de commissaris en de werkende vennoten, maakt de netto winst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd genomen voor het wettelijk reservefonds.

Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één tiende van het maat-schappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot van de nettowinst staat ter beschikking van de algemene vergadering, die het geheel of gedeeltelijk kan verdelen onder de aandelen, of het overschrijven op een reservefonds of er een andere bestemming kan voor voorzien.

Geen uitkering van winst mag echter geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

F. ONTBINDING  VEREFFENING

Artikel ZEVENTIEN: VEREFFENAAR BEVOEGDHEDEN

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Zij kunnen pas in functie treden nadat de rechtbank van koop-handel hun benoeming heeft bevestigd. Ais de rechter de benoeming van een vereffenaar niet wil bevestigen of homologeren, stelt hij zelf een vereffenaar aan, eventueel op voordracht van de algemene vergadering. De vereffenaar(s) beschik(t)(ken) over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

De vereffenaar(s) moet(en) tijdens de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van vereffening verslag uitbrengen bij de rechter door middel van een vereffeningsstaat. Vanaf het tweede jaar van vereffening volstaat één staat per jaar.

Voor zij de vereffening afsluiten, moet(en) de vereffenaar(s) een plan met de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voorleggen aan de rechtbank die uitdrukkelijk zijn instemming moet betuigen met dit plan.

Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de aandeelhouders a rato van hun aandelenbezit. Artikel ACHTTIEN : VEREFFENING

In geval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken; het batig saldo zal worden verdeeld onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, elk aandeel gevende een gelijk recht.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

- Het eerste boekjaar begint op datum van neerlegging van voormeld uittreksel op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op eenendertig december tweeduizend dertien.

- De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in tweeduizend veertien.

- Volmacht wordt gegeven aan Vanpoucke & Co, vertegenwoordigd door de heer Brecht Vanpoucke, met kantoor te Wevelgem, Brugstraat 8, met mogelijkheid tot in de plaatsstelling, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen in de opstartfase tegenover de verschillende administraties der belastingen en bij alle formaliteiten bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de ondememingsioketten.

Nicolas Verstraete, Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van de akte van 03/01/2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 16.08.2016, NGL 31.08.2016 16566-0194-009

Coordonnées
ENHANCE IT!

Adresse
HULSTPLEIN 27, BUS 3 8700 TIELT

Code postal : 8700
Localité : TIELT
Commune : TIELT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande