ENTR'ACTE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ENTR'ACTE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 428.636.565

Publication

24/01/2014
ÿþMod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

niELGE

NEERGELEGD

20111 08 JAN. 201h

4ATSBLAD KOUPH;NDElei*U4ZINT

0428.636.565

ENTR'ACTE

Commanditaire Vennootschap op Aandelen

9830 Sint-Martens-Latem, Molenstraat 2

Zetel:

BE

1? -01 LGISCH S

MONITEU

IMMIP

ondernemingsnr :

Benaming (voluit):

(verkort):

Rechtsvorm

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Ontslag  Benoeming  Zetelverplaatsing  Omzetting rechtsvorm - Doelsvidiziging

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge "ENTR'ACTE"

Commanditaire Vennootschap op Aandelen te 9830 Sint-Martens-Latem, Molenstraat 2 0428.636.565 RPR Gent

ONTSLAG - BENOEMING

VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

OMZETTING VAN EEN COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP OP AANDELEN IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

DOELS WIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op dertig december tweeduizend en dertien, door Meester Alex DE WULF, geassocieerd notaris te Oostakker, stad Gent,' neergelegd ter registxatie, dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de Commanditaire Vennootschap op Aandelen ENTR'ACTE, met zetel te 9830 Sint-, Martens-Latem, Molenstraat 2, RPR Gent 0428.636,565, volgende beslissingen genomen. heeft:

EERSTE BESLISSING

Er wordt akte genomen van het ontslag als zaakvoerder gegeven door mevrouw

SUMER Albina met ingang van 23 oktober 2013.

Dit ontslag wordt met eenparigheid van stemmen bevestigd.

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten te benoemen tot beherende vennoot en.

zaakvoerder, de heer ACKE Dirk, voornoemd en dit met ingang vanaf 23 oktober 2013.

hi uitvoering van de genomen beslissing zullen de artikelen 10,11 en 19 van de statuten

worden aangepast in die zin dat telkens wanneer wordt verwezen naar de

gecommanditeerde vennoot of de zaakvoerder hiermee de heer ACKE Dirk wordt bedoeld.

TWEEDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten de maatschappelijke zetel van de

Op de laatste blz. van Lea3 vetmelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instramenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap te verplaatsen van huidig adres naar 8370 Blankenberge, Franchommelaan 52, 151e verdiep, met ingang vanaf heden.

In uitvoering van de genomen beslissing wordt artikel 2 van de statuten gewijzigd door de hierna volgende tekst:

`De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8370 Blankenberge, Franchommelaan 52, lsre verdiep.

Hij mag elders overgebracht worden in België mits inachtneming van de taalwetgeving, krachtens eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad door toedoen van de zaakvoerder(s).

De vennootschap mag in België of in het buitenland bijkantoren, exploitatiezetels of agentschappen oprichten, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s).'

DERDE BESLISSING

KENNISNAME VERSLAGGEVING OMZETTING

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag van het bestuursorgaan opgesteld op 6 december 2013, dat het voorstel tot omzetting toelicht, opgemaakt in toepassing van artikel 778 van het Wetboek van Vennootschappen, evenals van het verslag van de bedrijfsrevisor van 16 december 2013 opgemaakt door Van Cauter-Saeys & Co, Bedrijfsrevisoren, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 9300 Aalst, Gentse Steenweg 55, vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Jan Degryse op haar beurt vertegenwoordigd door de heer Jan Degryse, over de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 30 september 2013, opgemaakt in toepassing van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen.

De aandeelhouders erkennen een afschrift ontvangen te hebben van deze verslagen, evenals van hun bijlagen, en verklaren geen opmerkingen te willen formuleren over de inhoud ervan.

De conclusies van het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt:

`In overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, werden de activa- en passiva bestanddelen, afgesloten per 30 september 2013 van de Commanditaire Vennootschap op Aandelen aan een controle onderworpen overeenkomstig de nonnen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, en dit met het oog op de omzetting in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Wij hebben kennis van het verslag van de zaakvoerder zoals voorgeschreven overeenkomstig artikel 778 van het Wetboek van Vennootschappen.

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid opgericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de nonnen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens deze staat van EUR 600.537,50 is groter dan het maatschappelijk kapitaal van EUR 312.000,00.

Het netto-actief is hoger dan het minimum maatschappelijk kapitaal vereist voor een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Gedaan te Staden-Oostnieuwkerke,

Op 16 december 2013

(getekend)

Burg. BVBA VAN CAUTER-SAEYS & Co, bedrijfsrevisorenkantoor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vertegenwoordigd door de Burg. BVBA Jan Degryse -- bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigd door de heer Jan Degryse -- zaakvoerder.'

Het verslag van het bestuursorgaan, met in bijlage de staat van activa en passiva, wordt aan de notaris overhandigd met verzoek die aan het proces-verbaal te hechten en ermee te laten registreren.

Het verslag van de bedrijfsrevisor wordt eveneens aan de notaris overhandigd en zal worden neergelegd samen met een uitgifte van deze akte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

KENNISNAME VERSLAGGEVING DOELSWIJZIGING

De vennoten verklaren kennis genomen te hebben van het verslag van de zaakvoerder van de vennootschap, opgesteld op 6 december 2013 waarin zij het voorstel tot wijziging van het doel van de vennootschap verantwoorden. Bij dit verslag is de staat van activa en passiva gevoegd, vastgesteld op 30 september 2013, de welke bijgevolg niet ouder is dan drie (3) maanden, te rekenen vanaf heden.

De vennoten erkennen vooraf de staat van activa en passiva te hebben ontvangen.

Op dit verslag en op die staat worden geen opmerkingen gemaakt.

De voorzitter overhandigt daarop dit verslag van de zaakvoerders alsook de staat van activa en passiva aan de ondergetekende notaris met verzoek die aan dit proces-verbaal te hechten en ermee te laten registreren.

Goedkeuring staat van activa en passiva

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten gemelde staat van activa en passiva, afgesloten op 30 september 2013, goed te keuren.

VIERDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten het doel van de vennootschap te

wijzigen.

In uitvoering van de genomen beslissing wordt de tekst van artikel 3 van de statuten volledig

vervangen door de volgende tekst

"De vennootschap heeft tot doel:

I. VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

IL VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

2. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en

coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

3. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

4. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

5. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht. De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak."

VI,1M'llE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten de afsluitingsdatum van het boekjaar te

wijzigen en deze vast te stellen op 31 december van ieder jaar.

Als overgangsbepaling zal het lopend boekjaar begonnen op 1 oktober 2013 afgesloten

worden op 31 december 2014 en uitzonderlijk 15 maanden bestrijken.

Ieder daaropvolgend boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van hetzelfde

kalenderjaar.

In uitvoering van de genomen beslissing wordt de tekst van artikel 22 punt 1 van de

statuten vervangen door de volgende tekst:

`1. Boekjaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het boekjaar van de vennootschap neemt een aanvang op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.'

ZESDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten de datum van de jaarlijkse algemene

vergadering vast te leggen op de eerste zaterdag van de maand juni.

In uitvoering van de genomen beslissing wordt de tekst van artikel 21 van de statuten

aangepast als volgt:

`Artikel 21.  Algemene vergadering van de aandeelhouders

Algemene beginselen

Plaats, dag en uur van de vergadering

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op een

andere plaats aangewezen in de oproeping.

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de eerste zaterdag van de maand juni om 9

uu ur, of indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag.

De bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de dag en het

uur aangewezen in de oproepingen.

ZEVENDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt het ontslag aanvaard van de beherende vennoot-

zaakvoerder, de heer ACKE Dirk, met ingang vanaf heden.

ACHTSTE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten de huidige rechtsvorm van de vennootschap, Commanditaire Vennootschap op Aandelen, om te zetten, zonder verandering van rechtspersoonlijkheid, en de rechtsvorm aan te nemen van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en  vermeerderingen, en de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de Commanditaire Vennootschap op Aandelen, werd gehouden, voortzetten.

Alle aandelen van de Commanditaire Vennootschap op Aandelen zullen worden omgeruild in dezelfde verhouding van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, met behoud van dezelfde rechten voor hun eigenaars.

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid behoudt het nummer 0428.636.565, waaronder de vennootschap ingeschreven is in het rechtspersonenregister.

De omzetting geschiedt op basis van een staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten op 30 september 2013.

NEGENDE BELISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten te benoemen tot:

- Statutair zaakvoerder: de heer ACKE Dirk, voornoemd

Zaakvoerder: de heer DE BRUYCKERE Piet, nationaal nummer 74.12.19 325-64, wonende te 9000 Gent, Jan Palfijnstraat 5/A.

Het mandaat is onbezoldigd. De bezoldiging van de zaakvoeder(s) kan vastgesteld worden bij besluit van de algemene vergadering.

TIENDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten om, als gevolg van de omzetting van

de vennootschap in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, en met

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

inbegrip van de voorgaande beslissingen, een volledig nieuwe tekst van de statuten te aanvaarden:

RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap is een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Zij

neemt als maatschappelijke naam "ENTR'ACTE".

Alle stukken die van de vennootschap uitgaan moeten de volgende vermeldingen

bevatten:

-de naam van de vennootschap;

-de vermelding "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of afgekort

"BVBA";

-de nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap;

-het ondernemingsnummer;

-het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

-in voorkomend geval, het feit dat de vennootschap in vereffening is.

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8730 Blankenberge, Franchonunelaan 52, 1ste verdiep.

Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, mag de zetel naar om het even welke plaats in het Vlaamse Gewest of in het Brusselse Gewest, overgebracht worden.

Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderd en twaalf duizend

euro.

Het is verdeeld in duizend zeshonderd en elf (1.611) maatschappelijke aandelen met

stemrecht, zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van elk

1/1611ste van het kapitaal.

Het kapitaal kan gewijzigd warden.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde

kalenderjaar.

WINSTVERDELING  ONTBINDING  VEREFFENING

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag, mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

Geen uitkering mag geschieden indien, op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

ONTBINDING  VEREb'.E±NING VAN DE VENNOOTSCHAP

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging of homologatie van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van. de algemene vergadering.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

De verdeling van de activa door de vereffenaars onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel.

BESTUURSORGAAN  BESTUURSBEVOEGDHEID

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

Niet statutaire zaakvoerder

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen.

Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt ook over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Statutaire zaakvoerder

De benoeming van een statutaire zaakvoerder geschiedt met een bijzondere meerderheid der uitgebrachte stemmen, welke door de wet voorzien is voor een statutenwijziging.

Over zijn ontslag dient tevens te worden beslist met een bijzondere meerderheid der uitgebrachte stemmen, welke door de wet voorzien is voor een statutenwijziging.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De heer ACKE Dirk, wonende te 9070 Destelbergen, Succalaan 11 is benoemd tot statutair zaakvoerder.

Bevoegdheden zaakvoerder

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is, en met dien verstande dat steeds, ongeacht het aantal zaakvoerders, de instemming van de statutaire zaakvoerder vereist is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

VERTEGENWOORDIGINSBEVOEGDHEID

De statutaire zaakvoerder, afzonderlijk optredend, of ten minste 2 zaakvoerders gezamenlijk handelend, is/zijn bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

I. VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ... ), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

II. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

2, Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

3. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

4. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

5. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

lII. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

JAARVERGADERING

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de 15te zaterdag van de maand juni om 9 uur indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

ELFDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten alle machten te verlenen aan de zaakvoerders, voor de uitvoering van de genomen besluiten, namelijk voor het aanpassen van het register van aandelen en volmacht aan de optredende notaris, om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

VOLMACHT

De algemene vergadering en de raad van bestuur geven bij deze bijzondere volmacht aan CNOCKAERT & SALENS BV ovv BVBA, te Brugge, Koude Keukenstraat 13, vertegenwoordigd door een van haar zaakvoerders, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL (opgemaakt voor registratie in toepassing van artikel 173, 1 °bis W.Reg.)

Alex DE WULF,

Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van het PV dd. 30 december 2013.

-lijst van publicaties;

-gecoordineerde statuten.

jitabiq,tiCr-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

08/03/2013 : GE143371
28/03/2012 : GE143371
24/06/2011 : GE143371
06/04/2011 : GE143371
17/03/2010 : GE143371
05/05/2009 : GE143371
14/05/2008 : GE143371
07/05/2007 : GE143371
06/12/2005 : GE143371
14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.06.2015, NGL 08.07.2015 15286-0117-009
29/03/2005 : GE143371
15/03/2004 : GE143371
19/03/2003 : GE143371
16/10/2002 : GE143371
24/12/1996 : GE143371
01/01/1992 : GE143371
01/01/1988 : GE143371
03/04/1986 : GE143371

Coordonnées
ENTR'ACTE

Adresse
FRANCHOMMELAAN 52 - 1VERDIEP 8370 BLANKENBERGE

Code postal : 8370
Localité : BLANKENBERGE
Commune : BLANKENBERGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande