ERVE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ERVE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 883.297.638

Publication

25/07/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 07.09.2011, NGL 20.07.2012 12321-0249-009
31/01/2012
ÿþ nba word i 1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0883.297.638

Benaming

(voluit) : ERVE

(verkort):

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Noordlaan 8 - 8520 Kuurne

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING VAN DE NV ERVE DOOR DE NV ONRO

Er blijkt uit een proces verbaal opgemaakt door Notaris Patrick TORRELLE te Harelbeke op 16 december 2011, inhoudende de buitengewone algemene vergadering van de in hoofde vermelde vennootschap.

Dat onder meer de volgende besluiten genomen werden :

VERSLAGEN

VOORSTELLING VAN DE VERSLAGEN :

De voorzitter van de vergadering wordt ontslagen van het voorlezen van de verslagen vermeld in de

agenda, te weten :

1/ het omstandig schriftelijk verslag opgesteld door het bestuursorgaan van de naamloze vennootschap "ERVE" overeenkomstig artikel 694 van het Wetboek van Vennootschappen op datum van dertig oktober tweeduizend en elf;

2/ het schriftelijk verslag over het fusievoorstel opgesteld overeenkomstig artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin", vertegenwoordigd door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Piet Dujardin", vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, op datum van acht december tweeduizend en elf;

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt :

"Ingevolge het ingestelde onderzoek bij de fusie door overneming van de NV ERVE door de NV ONRO, uitgevoerd overeenkomstig de normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, kan ik besluiten dat :

1.Op basis van een waardering gebaseerd op een eigen vermogensbenaderende waarde zoals deze blijkt uit de staat van actief en passief per 30 juni 2011 voor de NV ERVE en de NV ONRO, een waarde per aandeel wordt bekomen van respectievelijk 46,00 EUR en 46,00 EUR. Op basis van de voormelde waarden wordt navolgende ruilverhouding voorgesteld : 1 aandeel van de NV ONRO voor 1 aandeel van de NV ERVE. De gehanteerde waarden voor de bestaande aandelen zijn enerzijds niet gesteund op bedrijfseconomisch aanvaardbare waarderingsmethoden voor wat betreft de NV ONRO, aangezien rekening houdend met de aanschafwaarde van het onroerend goed, de geboekte afschrijvingen en de evolutie van de vastgoedprijzen heel waarschijnlijk een latente meerwaarde rust op het inbegrepen onroerend goed en anderzijds, voor wat betreft de ERVE gelet op de activiteit van de vennootschap, wel gesteund op bedrijfseconomische waarderingsmethoden, rekening houdende met de activiteit van de vennootschap. Aangezien evenwel de eigendomsstructuur van de beide bij de verrichting betrokken vennootschappen gelijklopend is, zodat de respectievelijke rechten van de aandeelhouders niet worden beïnvloed en gelet op de goedkeuring van alle aandeelhouders van de betrokken vennootschappen, kan ik mij wel akkoord verklaren met de toegepaste waarderingsmethoden.

2.Er geen bijzondere problemen zijn geweest bij de waardering.

3. De overige inlichtingen die het fusievoorstel bevat, bevestigd werden door de ingewonnen inlichtingen. Wevelgem, 8 december 2011"

AANVAARDING VAN DE VERSLAGEN :

Elke aandeelhouder, aanwezig en vertegenwoordigd, erkent een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van genomen te hebben.

De vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerking wordt gemaakt door de aandeelhouders; zij sluit zich aan bij de besluiten erin vervat.

BESLUITEN

Na onderzoek nemen de buitengewone algemene vergaderingen van de onderscheiden vennootschappen, ieder afzonderlijk, bij éénparigheid van stemmen, de volgende besluiten :

EERSTE BESLUIT : FUSIE

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

F3EiG[~., "

~~iTBANK KOOPHANDEL( KORTRIJK

20

1 1. 01,

2012

01- 101

11111Mtleffill

Vo behc

aan

Selç Staal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

k De voorzitter van de vergadering wordt ontslagen van het voorlezen van het fusievoorstel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge De vergadering keurt het hen voorgelegde fusievoorstel goed.

Zij besluiten aldus tot de fusie van de naamloze vennootschap "ONRO", voormelde ovememende vennootschap, met de naamloze vennootschap "ERVE, voormelde overgenomen vennootschap, door de overgang van het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de overgenomen naamloze vennootschap "ERVE" naar de ovememende naamloze vennootschap "ONRO" overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel.

Deze overgang is gebaseerd op een staat van actief en passief afgesloten op dertig juni tweeduizend en elf; al de verrichtingen gedaan door de overgenomen naamloze vennootschap "ERVE" vanaf één juli tweeduizend en elf zijn voor rekening en risico van de ovememende naamloze vennootschap "ONRO".

De overgang wordt vergoed door de uitreiking aan de aandeelhouders van de overgenomen naamloze vennootschap "ERVE" van negentienduizend honderd en elf (19.111) nieuwe aandelen van de ovememende naamloze vennootschap "ONRO", in verhouding van één (1) aandeel van de ovememende naamloze vennootschap "ONRO" voor één (1) aandeel van de overgenomen naamloze vennootschap "ERVE".

De vergadering neemt dit besluit bij eenparigheid van stemmen.

TWEEDE BESLUIT : KAPITAALVERHOGING

Als gevolg van de fusie door overneming van de naamloze vennootschap "ERVE" wordt het kapitaal van de naamloze vennootschap "ONRO" verhoogd met een totaal bedrag van honderdentienduizend euro (110 000,00 EUR), namelijk het bedrag van het kapitaal van de overgenomen naamloze vennootschap "ERVE", om het te brengen van één miljoen vijfentachtigduizend tweehonderdvierenzeventig euro zestig cent (1 085 274,60 EUR) op één miljoen honderdvijfennegentigduizend tweehonderdvierenzeventig euro zestig cent (1 195 274,60 EUR), met uitgifte van in totaal negentienduizend honderdenelf (19.111) nieuwe aandelen in de ovememende naamloze vennootschap "ONRO" aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "ERVE", zonder aanduiding van de nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen in de overgenomen naamloze vennootschap "ERVE".

De vergadering heeft hierop vastgesteld en ons notaris verzocht akte ervan te nemen dat voomoemde kapitaalverhoging volledig verwezenlijkt is en dat het maatschappelijk kapitaal van de ovememende naamloze vennootschap ONRO werkelijk gebracht werd op één miljoen honderdvijfennegentigduizend tweehonderdvierenzeventig euro zestig cent (1 195 274,60 EUR), vertegenwoordigd door zevenenvijftigduizend driehonderddrieëndertig (57.333) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

DERDE BESLUIT

De vergadering van de naamloze vennootschappen ERVE besluit dat de nieuw uitgegeven aandelen van de overnemende naamloze vennootschap "ONRO" aan de aandeelhouders van de overgenomen naamloze vennootschap "ERVE" worden uitgereikt als volgt :

Binnen de twee weken na de publicatie van het fusiebesluit in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad tekent de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "ONRO" de volgende gegevens aan in het register van aandelen van de naamloze vennootschap "ONRO":

- de identiteit van de aandeelhouders in de naamloze vennootschap "ERVE";

- het aantal aandelen van de naamloze vennootschap "ONRO" dat aan hen toekomt;

- de datum van het fusiebesluit.

Deze inschrijving wordt door de raad van bestuur namens de naamloze vennootschap "ONRO" en door de aandeelhouder of zijn gevolmachtigde ondertekend.

De raad van bestuur van de naamloze vennootschap "ONRO" vernietigt in opdracht van de naamloze vennootschap "ERVE" de aandelen aan toonder van de naamloze vennootschap "ERVE".

De vergadering neemt dit besluit bij eenparigheid van stemmen.

VIERDE BESLUIT

De vergadering besluit dat de datum vanaf dewelke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst ingaat op één juli tweeduizend en elf.

De vergadering besluit dat de datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen naamloze vennootschap "ERVE" boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de ovememende naamloze vennootschap "ONRO" is vastgesteld op één juli tweeduizend en elf.

VIJFDE BESLUIT : OVERGANG VAN HET VERMOGEN

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris te notuleren dat het gehele vermogen van de overgenomen naamloze vennootschap `ERVE" overgaat ONDER ALGEMENE TITEL naar de overnemende naamloze vennootschap "ONRO" volgens het fusievoorstel, en verzoekt hem te notuleren dat het overgegane vermogen van de overgenomen vennootschap onder meer de actief- en passiefbestanddelen omvat zoals omschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor.

In het door de overgenomen naamloze vennootschap "ERVE" aan de ovememende naamloze vennootschap "ONRO" overgedragen vermogen zijn geen onroerende goederen begrepen

De overgang gebeurt op grond van een tussentijdse staat afgesloten per dertig juni tweeduizend en elf.

De handelingen van de overgenomen vennootschap, de naamloze vennootschap ERVE, met betrekking tot de overgegane activa en passivabestand-'de-'Ien, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de naamloze vennootschap ONRO vanaf één juli tweeduizend en elf.

De naamloze vennootschap ONRO zal de kosten en lasten van de fusie door overneming en alle nog niet gevorderde en niet geboekte toekomstige belastingen en lasten moeten dragen en zal eventueel ook genieten van de voordelen van alle lopende overeenkomsten met personeel of alle andere derden.

,rbehouden aan het Belgisch Staatsblad

bi _

idge overgang omvat tevens de ermede vertand houdende adMidsfrkie'Vë, 'fachni-schë, éCrnriiër'Ciëïe.

en financiële organisatie. De naamloze vennootschap ONRO zal steeds het recht hebben de algeheelheid der

archieven van de naamloze vennootschap ERVE te raadple-gen.

ZESDE BESLUIT: ONTSLAG RAAD VAN BESTUUR

De vergadering van de overgenomen naamloze vennootschap ERVE besluit alle bestuurders van de

Vennootschap te ontslaan, met name:

- de heer VAN HAUWAERT Lionel Edmond Julius, wonende te 8520 Kuume, Brugsesteenweg 297,

- de heer VANHAUWAERT Leopold Albert, wonende te 8500 Kortrijk, Koning Leopold ||| laan 2A/31.

- de heer VANHAUWAERT Joost Lkeven, wonende te 8520 Nuurne, Rijksweg 26

- de naamloze vennootschap FINEM, met zetel te 8520 Nuunne. Noordlaan 8, met ondememingsnummer 0440.388.413|

- de heer VANHAUWAERT Michel (nationaal nummer : 72121443562), wonende te 8520 Kuurno, Burgemeester De Coenestraat 9;

- de heer VANHAUWAERT Joris (nationaal nummer : 83091438915). wonende te 8520 Kuunxa, Sint-Michielsweg 17.

ZEVENDE BESLUIT : MACHTIGING

De vergadering verleent alle bevoegdheden aan de raad van bestuur van de naamloze vennootschap ONRO om de voorgaande besluiten uit te voeren overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL (]et.) Patrick TÓRRELLE. Notaris $uHomdbeka

Tegelijk hiermee neergelegd :

' Expeditie van de akte dd.1GM2/2U11;

' Verslag van de raad van bestuur van 3OMO/2O11;

- Verslag van de bedrijfsrevisor van 08/12/2011.

Op de laatste biz.van Luik B vermelden : Recto : Naam an hoedanigheid van dm instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

18/11/2011
ÿþi7.;" " ,1

bs

eSt.

Il

11111111,

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

INbl-I(ibLECL)

B-j-L, -7-1

..n. ,

-

21, 10. 2011

RECHTBANK KOOPHANDEL OfffiffêRIJK





11

ONiTEUR

L

GIScl-

BE- -

" Ondernemingsnr : 0883.297.638

Benaming

(votuit) : ERVE

Rechtsvorm Naamloze Vennootschap

Zetel Noordlaan 8 te 8520 Kuurne

Onderwerp akte Neerlegging fusievoorstel

Neerlegging van het voorstel tot fusie door overneming van de NV ERVE door de NV ONRO in het kader van artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen.

Leopold VANHAUWAERT

Voorzitter van de Raad van Bestuur

Lionel VANHAUWAERT

Gedelegeerd bestuurder

Joost VANHAUWAERT

Gedelegeerde bestuurder

Joris VANHAUWAERT

Gedelegeerd bestuurder

Michel VANHAUWAERT

Bestuurder

Steven VANHAUWAERT

Bestuurder

FINEM NV

Bestuurder

Vertegenwoordigd door

haar vaste vertegenwoordiger

Leopold VANHAUWAERT

......

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(er)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.06.2011, NGL 05.07.2011 11256-0263-009
15/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 09.07.2010 10293-0334-010
02/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 30.06.2009 09312-0167-010
19/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 03.06.2008, NGL 18.06.2008 08237-0182-012

Coordonnées
ERVE

Adresse
NOORDLAAN 8 8520 KUURNE

Code postal : 8520
Localité : KUURNE
Commune : KUURNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande