ESTABLIS ROESELARE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ESTABLIS ROESELARE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 430.475.409

Publication

10/02/2014
ÿþWod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0430.475.409

Benaming

(voluit) : ESTABLIS ROESELARE

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : Beversesteenweg 612 te 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "ESTABLIS ROESELARE", met maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare, Beversesteenweg 612, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk met ondernemingsnummer 0430.475.409, gehouden en afgesloten voor het ambt van Meester Karel Vandeputte, notaris met standplaats te Rceselare, op zestien januari tweeduizend veertien, neergelegd ter registratie, dat met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen;

EERSTE BESLISSING: WIJZIGING VAN DE EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEDHEID

De vergadering beslist de externe vertegenwoordigingsbevoegdheid te wijzigen in die zin dat onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur, handelend met de meerderheid van zijn leden, de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd wordt door twee bestuurders, gezamenlijk optredend, waaronder de voorzitter van de raad van bestuur of door de voorzitter van de raad van bestuur, alleen optredend.

Bijgevolg wordt artikel 16 van de statuten aangepast als volgt:

"ARTIKEL ZESTI EN  EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, handelend met de meerderheid van zijn leden, zal de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door hetzij de voorzitter van de raad van bestuur, afzonderlijk optredend, hetzij twee bestuurders, waaronder de voorzitter van de raad van bestuur, gezamenlijk optredend.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die in overeenstemming met het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoorde-lijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.".

TWEEDE BESLISSING: AANPASSING VAN DE STATUTEN AAN DE GEWIJZIGDE WETGEVING INZAKE ONTBINDING EN VEREFFENING

De vergadering beslist tot wijziging van de huidige statuten om deze in overeenstemming te brengen met de gewijzigde regelgeving aangaande de ontbinding en vereffening van vennootschappen, door het vervangen van de tekst van artikel 25 van de huidige statuten door de volgende tekst:

"ARTIKEL VIJFENTWINTIG - ONTBINDING  VEREFFENING  VERDELING LIQULDATIESALDO

Bij ontbinding met vereffening wordt de wijze van vereffening bepaald en worden één of meervereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

Zij kunnen pas in functie treden nadat de voorzitter van de bevoegde rechtbank hun benoeming heeft bevestigd. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan.

Het benoemingsbesluit van de vereffenaar kan één of meer alternatieve kandidaat-vereffenaars bevatten, eventueel in volgorde van voorkeur, voor het geval de benoeming van de vereffenaar niet wordt bevestigd of

gehomologeerd door de voorzitter van de rechtbank. Zo de voorzitter van de bevoegde rechtbank weigert over Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening

fl1H~INI~III~IIIwV

40384 5

bet

as

Be Sta

u

NEERGELEGD

3 0. 01, 2014

RECHTBANK KOOPHANDEL

Û"clgieRI,iK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst hij één van deze alternatieve kandidaten aan als vereffenaar. Voldoet geen enkele van de kandidaten aan de door de wet gestelde voorwaarden, dan wijst de voorzitter van de rechtbank zelf een vereffenaar aan.

Behoudens ingeval van vereffening en ontbinding in één akte overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen moet(en) de vereffenaar(s) tijdens de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, overmaken aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Vanaf het tweede jaar van vereffening volstaat één per jaar.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de bepalingen van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder van de vennootschap.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in het voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en warden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald.".

DERDE BESLISSING: OPDRACHT TOT COÖRDINATIE VAN DE STATUTEN EN VOLMACHT VOOR DE ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering besluit om over te gaan tot de coördinatie van de statuten en geeft hiertoe de nodige opdracht.

De vergadering verleent hiertoe aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VIERDE BESLISSING: MACHTIGING AAN HET BESTUURSORGAAN

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Karel Vandeputte.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie proces-verbaal dd. 16/01/2014, inhoudende verzaking bestuurder

gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz van Luik B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

31/01/2014
ÿþMort Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR CELGLTN=ERGELEGD 2 4 -01- 2014

ELGISCH

Ondernemingsnr : 0430.475.409

Benaming

(voluit) : ESTABL1S ROESELARE

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCAP

Zetel : BEVERSESTEENWEG 612 - 8800 ROESELARE

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 10 januari 2014 :

De vergadering beslist met ingang van heden tot het ontslag als bestuurder van:

- de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "FOPPIX 3", met zetel te 8800 Roeselare, Beversesteenweg 610, RPR Kortrijk en met BTW nummer BE 0861.634.469, met als vaste vertegenwoordiger, mevrouw Marijke SCHENKEL, wonende te 8800 Roeselare, Beversesteenweg 610.

De vergadering dankt de ontslagnemende bestuurder voor de diensten die zij ten behoeve van de vennootschap heeft bewezen.

De vergadering besluit voor een periode ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering

van 2015 te benoemen tot nieuwe bestuurder:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VIALO", met zetel te 8800 Roeselare,

lepersestraat 234, RPR Kortrijk en met ondernemingsnummer 0543.448.735, met als

vaste vertegenwoordiger, de heer Jurgen VANTORNOUT, wonende te 8800 Roeselare, lepersestraat 234.

Uit de notulen van de raad van bestuur van 10 januari 2014 blijkt

De raad van bestuur besluit om voor een periode ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2015, te benoemen tot gedelegeerd bestuurder:

" de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VIALO", met zetel te 8800 Roeselare, lepersestraat 234, RPR Kortrijk en met ondernemingsnummer 0543.448.735.

De BVBA "VIALO" zal als gedelegeerd bestuurder beschikken over alle machten van en over de

maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen van het dagelijks bestuur, zonder beperking van bedrag.

Voor de gedelegeerd bestuurder

TAYTREAM BVBA

Frederik MOORTGAT

1 6. 01, 2014

RECHTBANK erfRtdANDEL

KORTFILIK

Biltagenüff het-Bë`tgiych'Staïsb7áit-- 317üY12i112r

Annexes dü -Moniteur beTgë

Ia111u140 uiwuui1MiN~ i B

1633*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening,

24/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.05.2013, NGL 19.06.2013 13191-0396-016
24/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 14.05.2012, NGL 21.08.2012 12428-0421-016
26/10/2011
ÿþMM 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111

11Iflh1flI111 InII~V IIN

*11162587*

ONITEUR BELGE DIRECTION

8 -10-

aSCH STAATSBLAD

BESTuun

NEERGELEGD

30, 09. 2011

RECHTBANK KOOPHANDEL eI Ii IK

E IN

B

st



Ondernemingsnr : 0430.475.409

Benaming

(voluit) : ESTABLIS ROESELARE

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : BEVERSESTEENWEG 612 - 8800 ROESELARE

Onderwerp akte : Ontslag bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 24 september 2011:

De vergadering beslist met ingang van heden tot het ontslag als bestuurder van:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RONTHERM", met zetel te 2547 Lint, Heideland 26, RPR Antwerpen en met BTW-nummer BE 0446273.343,met als vaste vertegenwoordiger, de: heer Ronald HOEYKENS, wonende te 2547 Lint, Heideland 26;

-de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IR. JOHN D'HAEYER & PARTNER", met zetel 2860 Sint-Katelijne-Waver, Kriekenveld 11, RPR Mechelen en met BTW-nummer BE 0883.032.273, met als vaste vertegenwoordiger, de heer John D'HAEYER, wonende te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Kriekenveld 11.

De gedelegeerd bestuurder

NV ESTABLIS GROUP

vertegenwoordigd door

Frederik MOORTGAT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 09.05.2011, NGL 12.08.2011 11403-0093-016
06/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 10.05.2010, NGL 27.08.2010 10484-0001-019
14/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 14.05.2009, NGL 07.08.2009 09557-0030-016
08/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 08.05.2008, NGL 01.08.2008 08532-0182-016
30/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 10.05.2007, NGL 27.08.2007 07621-0377-016
24/07/2007 : KO112107
16/02/2006 : KO112107
31/05/2005 : KO112107
28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 11.05.2015, NGL 23.07.2015 15337-0528-017
24/05/2004 : KO112107
24/12/2003 : KO112107
26/06/2003 : KO112107
10/05/2000 : KO112107
03/03/2000 : KO112107
12/05/1999 : KO112107
21/02/1998 : KO112107
24/07/1990 : KO112107
01/01/1988 : KO112107
17/03/1987 : KO112107
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 31.08.2016 16555-0196-017

Coordonnées
ESTABLIS ROESELARE

Adresse
BEVERSESTEENWEG 612 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande