ESTEFRIT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ESTEFRIT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 872.991.783

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.06.2014, NGL 11.07.2014 14306-0032-017
22/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 15.07.2013 13315-0430-017
31/01/2013
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IWIII1,1INI1V 111

NEERGELEGD ter GRIFFIE de

RECHTBANK VAN KOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeing Brugge)

1 6 JAN. 2Mfie

c -

Ondernemingsnr : 0872.991.783

Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8000 Brugge, Scheepsdalelaan 37

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming niet-statutaire zaakvoerder

Uit notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 10 januari 2013 blijkt:

ESTEFRIT

1. Het ontslag als niet-statutaire zaakvoerder, vrijwillig aangeboden ter zitting door de heer Steve ROHART, wonende te 8490 Jabbeke, Caverstraat 14 V1A6, en dit met ingang van 10 januari 2013

2. De benoeming tot niet-statutaire zaakvoerder van de BVBA "INVESTRO", met zetel te 8000 Brugge, Scheepsdalelaan 37, 0832.200,216, RPR Brugge (afdeling Oostende), vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Steve ROHART, voornoemd.

De zaakvoerder,

Voor de BVBA "INVESTRO"

Steve ROHART

Vaste vertegenwoordiger

Voor behouc

aan h

Belgis Staatst

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/07/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

R~Cht~niei:'.,,.,...' , FtE -, BRUGGE (Afdalirlg i-srtaçl~a~)

op: 1 14111i1 2012

~ gn:';e'

Griffie

*iaizea3o*

11111

bel a; Be Sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr:0872.991.783

Benaming (voluit) : ESTEFRIT

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetei : 8000 Brugge, Scheepsdalelaan 37

Onderwerp akte : BVBA: wijziging

Blijkens proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van vennoten opgemaakt door notaris:, Stefaan Buylaert te Torhout op 29 juni 2012, neergelegd op de rechtbank van koophandel voor registratie heeft:; de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ESTEFRIT' volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Verslag bedrijfsrevisor

De enige vennoot neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vander Donckt - Roobrouck -Christiaens Bedrijfsrevisoren", afgekort "V.R.C. Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat ïE 39a, vertegenwoordigd door de Heer Hedwig Vander Donckt, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8800, Roeselare, Kwadestraat 151 bus 42, hiertoe aangesteld door de enige vennoot, betreffende de hierna vermelde ° inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt

, "4. BESLUITEN

; Ter gelegenheid van de kapitaalverhoging in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ESTEFRIT", door een inbreng in natura bestaande uit de rekening-courant aangehouden in de vennootschap;' door de inbrenger zoals in het verslag beschreven, voor een waarde van 100.000,00 EUR kan ik besluiten, dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap;; '.; uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partij weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch' verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt, met het aantal en de fractiewaarde en met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 96 aandelen van de BVBA "ESTEFRIT°, zonder vermelding' k van nominale waarde.

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de; rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag is bestemd om neergelegd te worden samen met de akte van kapitaalverhoging van de BVBA'' "ESTEFRIT", te Brugge en mag voor geen andere doeleinden worden aangewend.

Aldus opgemaakt te Roeselare op 27 juni 2012 door "Vander Donskt - Roobrouck Christiaens

" Bedrijfsrevisoren", afgekort "V.R.C. Bedrijfsrevisoren", burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA,

vertegenwoordigd door Hedwig VANDER DONCKT, bedrijfsrevisor.

Hedwig VANDER DONCKT

Bedrijfsrevisor".

Versiaq Baakvoerder

De enige vennoot neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerder.

Neerlegciing verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal

neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Op de laatste blz. van Lui B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

Voor-

.behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

= Kapitaalverhoging - De enige vennoot beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van honderdduizend euro (¬ 100.000,00) om het te kapitaal te brengen van honderd en drieduizend zeshonderd euro (¬ 103.600,00) op tweehonderd en drieduizend zeshonderd euro (¬ 203.600,00) door de hierna beschreven inbreng in natura ten belope van het overeenkomstig bedrag, mits creatie en uitgifte van zesennegentig (96) nieuwe kapitaalsaandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van honderdduizend euro (¬ 100.000,00).

Inbreng

" De enige vennoot, de Heer Steve Rohart, voornoemd, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van ' het credit-saldo van een rekening-courant die hij aanhoudt in de boeken van de vennootschap ten belope van honderdduizend euro (¬ 100.000,00).

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door de enige vennoot en wordt geschat op honderdduizend euro (¬ 100.000,00), zijnde de nominale waarde van de voormelde inbreng,

Vergoeding

De enige vennoot erkent kennis te hebben van de financiële toestand van de vennootschap en beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt door toekenning van zesennegentig (96) nieuwe kapitaalsaandelen, uitgegeven aan de globale prijs van honderdduizend euro (¬ 100.000,00),

Deze zesennegentig (96) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Algemene voorwaarden van de inbreng in natura

De vordering in rekening-courant wordt ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborg als naar recht en voor vrij, zuiver en onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook.

TWEEDE BESLU T VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De enige vennoot stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans tweehonderd en drieduizend zeshonderd euro (¬ 203.600,00) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd zesennegentig (196) aandelen.

De enige vennoot besluit tot dienovereenkomstige aanpassing van de statuten door vervanging van de huidige tekst van de eerst alinea van artikel vijf van de statuten door volgende tekst

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd en drieduizend zeshonderd euro (¬ 203.600,00) en is verdeeld in honderd zesennegentig (196) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen."

DERDE BESLUIT  AANPASSING VAN DE STATUTEN INGEVOLGE DE GEWIJZIGDE VEREFFENINGSPROCEDURE

De enige vennoot besluit tot aanpassing van de statuten ingevolge de gewijzigde vereffeningsprocedure zoals bepaald in het Wetboek van vennootschappen door vervanging van de huidige tekst van artikel vijfentwintig van de statuten door volgende tekst

"Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd. De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen,

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet warden goedgekeurd. Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen."

VIERDE BESLUIP;

De enige vennoot-zaakvoerder zal overgaan tot uitvoering van de genomen besluiten en geeft volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de ; Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten. De zaakvoerder stelt de hierna genoemde personen aan ais bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de , mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de ' administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 8000 Brugge, Blankenbergsesteenweg 161 :

- de Heer Alois Monsieurs.

- Mevrouw Eveline Christiaens,

- Mevrouw Ann Hemeryck,

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL (Bestemd-voor publicatie-in-de bijlagen-tot het-Belgisch Staatsblad) --"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r

Tegelijk hierme neergelegd:

- expeditie proces-verbaal buitengewone algemene vergadering dd. 29/06/2012

- verslag van de bedrijfsrevisor

- verslag van de zaakvoerder

- coördinatie van de statuten

Stefaan Buylaert

Nota ris te Torhout

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-4behbuden

aan het

Belgisch Staatsblad

06/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.06.2012, NGL 02.07.2012 12251-0391-016
15/03/2012
ÿþMod Waid 11,1

ln de bijlagen het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

bij g p

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

UR BELGE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TF BRUGGE (Afdeling Brugel)

'cil 1 7 FEB. 2812

Griffie

MONITE

08-

BELGISCH

03- 2012 STAATSBL,IC

flhII UI 11111 YI

" iaos~3so*

V beh aa Bel Stat

Ondernemingsnr : 087299/783

Benaming

(voluit) : ESTEFRIT

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHE(D

Zetel : 8000 BRUGGE, SCHEEPSDALELAAN 37

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 8 december 2011 blijkt het ontslag met ingang van 8 december 2011 als zaakvoerder van Mevrouw Esther van der Meer, wonende te 8490 Jabbeke, Zuidmoere 22,

Steve Rohart

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bipagen-trij-iretáelgiseir-Staatsblad =-15/03/%6ti- -AnIIexus d'irIVfoilitéür lsetgu

27/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 18.06.2011, NGL 21.06.2011 11195-0396-016
23/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 19.06.2010, NGL 13.07.2010 10311-0207-016
02/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 20.06.2009, NGL 25.06.2009 09303-0008-017
24/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 21.06.2008, NGL 17.07.2008 08433-0067-018
31/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 27.08.2007 07631-0359-015
10/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 04.08.2015 15399-0145-016
27/09/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
14/11/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ESTEFRIT

Adresse
SCHEEPSDALELAAN 37 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande