EUROPEAN AVIATION SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EUROPEAN AVIATION SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 597.926.509

Publication

25/02/2015
ÿþ gir Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

uhlu 15 309 III

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

12 FEB 2015

ant Afdeling t stende

Ondernemingsnr : 0549 926 .5" De griffier







Henri Baeke, geregistreerd

31

en afgelegd, Arabische besloten

Oostende,

als in het buitenland, transport zowel voor

als

i

vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kart eitussenpersoon in de handel;

- het uitbaten van een station-service, smeren, wassen (carwash) en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

1 s

i s 1 containers en aanhangwagens, het ter beschikking stellen tegen vergoeding ;.van alle goederen, gebouwen, lokalen, meubelen, producten en

icommunicatiemiddelen;

=i

goederenbehandeling, omvattende onder meer laden en lossen, de 1tcontrole, het wegen, de op- en overslag, expeditie, de bewaking en het ;verpakken van goederen alsmede het stockbeheer;

i - het verzekeren van distributiediensten of nog, het verpakken,

IIverzenden en conditioneren van goederen voor het cliënteel;

Benaming (voluit) : EUROPEAN AVIATION SERVICES

1 (verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

I Zetel : 8400 Oostende, Nieuwpoortsesteenweg 889

Onderwerpen) akte : OPRICHTING

i

i

lEr blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Oostende op 31 december 2014, elf bladen geen verzendingen, lhet registratiekantoor Oostende-AA op 27 januari 2015 Register 5 boek blad 000 vak 1023 Ontvangen : vijftig euro (50 EUR) De Ontvanger (get.), i: er 1. door de heer MOHTASIM, Hussain, geboren te Karachi (Pakistan) op januari 1973, paspoortnummer CL6894193, bisnummer 734131-228-81, ongehuwd bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben 'wonende te Villa 55B, Street 35B, Mirdif, Dubai (Verenigde Emiraten), een handelsvennootschap onder de- vorm van een ivennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

12. de vennootschap de naam "EUROEEAN AVIATION SERVICES" draagt.

13. de zetel van de vennootschap gevestigd is te 8400 Nieuwpoortsesteenweg 889.

14. de vennootschap tot doel heeft zowel in België

voor eigen rekening of voor rekening van derden:

s

- het verrichten van nationaal en internationaal

=eigen rekening als voor rekening van derden;

- het vervoer voor rekening van derden, zowel nationaal

linternationaal, per spoor, te water, langs de weg en de lucht;

- de huur en verhuur van alle materiaal en machines, van

=personenwagens, vrachtwagens, kraanwagens, heftrucks en dies meer,

- de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en

op

000 dat

te

Voorbehouden aan het BelgEc~i Staatsblad Luik B - vervolg

!ander onderhoud van motorvoertuigen, rijwiélen en vervoermiddelen in hetj algemeen, verkoop van brandstoffen, smeermiddelen en toebehoren, Idepannages;

- de vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende enl onroerende handelingen of verrichtingen stellen, die haar nuttig voorkomen lom rechtstreeks of onrechtstreeks haar maatschappelijk doel te realiseren lof de realisatie ervan te bevorderen of te vergemakkelijken;

- de vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, intekening of op enige andere wijze belangen nemen in alle ondernemingen,' verenigingen of vennootschappen met een gelijkaardig of aanverwant doel;

- de vennootschap kan zich ten gunste van derden borg stellen of hen1 's











aval verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken;

25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge -- de vennootschap kan de functie van bestuurder of zaakvoerder int andere vennootschappen waarnemen; De vennootschap mag op eender welke wijze belangen nemen in ofj

deelnemen aan het bestuur van verrichtingen, ondernemingen of' vennootschappen die een zelfde, gelijkaardig of verwant doel hebben, of die' van aard zijn de ontwikkeling van haar bedrijf te bevorderen, haar basisproducten te verschaffen of de afzet van haar producten 'te[ vergemakkelijken.

De vennootschap mag investeringen en beleggingen uitvoeren (zoals, ondermeer de aankoop, de verhuring en de oprichting van roerende en onroerende goederen), met het oog op het verlonen van haar zaakvoerder(s) in geld en/of in natura.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle' handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende)

den financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant;

'of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de) verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. Hiervoor mag zij' investeringen en beleggingen uitvoeren zoals ondermeer de aankoop, de verhuring en de oprichting van roerende en onroerende goederen.

Zij zal het beschikbaar vermogen beheren als goed huisvader.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel) beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een) vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaanI zijn, zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste] vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffendeI voorschriften zal zijn voldaan.

5. de vennootschap opgericht wordt voor onbepaalde duur.

6. het geheel geplaatste kapitaal 18.600,00 EUR bedraagt, vertegenwoordigd! door 186 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, elk 1/186ste van het kapitaal vertegenwoordigend en onderschreven in speciën door de heer Mohtasim, Hussain, voornoemd, tot beloop van de totaliteit of 18.600,001 EUR. Alle aandelen werden ten belope van 13.000,00 EUR volgestort. Aldus= dient nog 5.600,00 EUR te worden volgestort. De gelden werden gestort op! een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting, bij del























Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het

I Belgisch I Staatsblad

Luik B - vervolg

bestuurd door één of meer zaakvoerders natuurlijke) dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering bepaalt de duur van hun opdracht, nwoordigingsbevoegdheid.

rders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur

Zo er meer dan twee zaakvoerders zijn, vormen zij een college; het beraadslaagt geldig wanneer de helft van de zaakvoerders aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht 'onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de ?opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

PVoor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze =opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

!Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

In geval van overlijden van een zaakvoerder, dient de algemene vergadering in deze vacature te voorzien.

De algemene vergadering kan een zaakvoerder-opvolger benoemen. De zaakvoerder-opvolger zal van rechtswege de zaakvoerder opvolgen, bij de

beëindiging van diens mandaat om welke reden ook of zo de zaakvoerder tijdelijk of definitief, om gewichtige en niet te voorziene omstandigheden, in de totale onmogelijkheid verkeert zijn mandaat verder uit te oefenen. Tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap werd voor onbepaalde duur benoemd : de heer Mohtasim Hussain, voornoemd.

8. Elk jaar op de eerste dag van de maand juni om 18 uur of indien deze dag

een feestdag zou zijn, op de eerstvolgende werkdag, za 1 een algemene

vergadering gehouden worden ten zetel of op gelijk welke andere plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

9. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde

jaar.

Het eerste boekjaar loopt tot en met 31 december 2015.

110. De bruto opbrengst van het boekjaar, na aftrek Ide waardecorrecties, de nodige afschrijvingen maakt de netto-winst uit van het boekjaar. Ivan deze netto-winst wordt na aftrek =verliezen, vijf ten honderd voorafgenomen reserve.

Deze voorafneming is niet meer verplicht Ivan het kapitaal bedraagt.

jDe algemene vergadering beslist op voorstel bestemming aan het saldo zal gegeven worden.

111. Bij de ontbinding van de vennootschap vereffening door één of meer overeenkomstig ;van Vennootschappen aan te stellen vereffenaar(s) geschieden. De vereffenaars =treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot ede bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene ;vergadering.

IDe algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen. De dwingende voorschriften van het Wetboek van [Vennootschappen inzake de vereffening van vennootschappen zullen daarbij

ING BANK.

7. De vennootschap wordt of rechtspersonen, al vergadering. De algemene alsook hun externe vertege Ingeval er twee zaakvoe voeren.

de gebeurlijke overgedragen

voor de vorming van de wettelijke

van

van de algemene onkosten, en de fiscale voorzieningen,

zodra het reservefonds één/tiendel

van de zaakvoerder welke

om gelijk welke reden, zal haar de voorschriften van het Wetboek

Voorbehouden aan het "--Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

moeten nageleefd worden.

;Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan Ivan de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor lakkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement :waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

:Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de :vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

:Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten jzullen toekomen.

112. De comparanten geven bij deze volmacht aan de heer Vannieuwkerke Jurgen, ;wonende te 8400 Oostende, Bosvoordelaan 7, om in naam van de vennootschap alle formaliteiten te vervullen inzake het ondernemingsloket, inzake de

kruispuntbank voor ondernemingen, inzake de Directe Belastingen en inzake de ;BTW en/of nog andere instanties, alsmede om daartoe alle aangiften en stukken :te ondertekenen en alle besprekingen en briefwisseling dienaangaande te :voeren.

1 IVOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

1

ii

1

Tegelijk hiermee neergelegd :

(Expeditie oprichtingsakte.

É

0

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2015 - Annexes

21/03/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
EUROPEAN AVIATION SERVICES

Adresse
NIEUWPOORTSESTEENWEG 889 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande