EVADAM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : EVADAM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 629.967.290

Publication

22/05/2015
ÿþmod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

U

--a

NEERGELEGD

1 1 MD 2015

Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent, ald.

Ondarnemingsnr: 062f " (~,~ 9Cy0

Benàming (voiait) : EVADAM `~~

(verkort) :

Rechtsvorm :. naamloze vennootschap

Zetel : te 8800 Roeselare, Graankaai I

Onderwer" akte :VASTSTELLING VAN OPRICHTING NA PARTIËLE SPLITSING DOOR OPRICHTING - BENOEMINGEN

Het blijkt uit een akte verleden door notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen, Broe-derminstraat 9, op dertig april tweeduizend vijftien, v66r registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, dat:

- overgegaan werd tot de partiële splitsing van de naamloze vennootschap "BOER VASTGOED BELGIË", voorheen "EVADAM", gevestigd te 8800 Roeselare, Graankaai 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister;` van Gent (afdeling Kortrijk) met ondernemingsnummer 0405.562.740.

- ingevolge voormelde akte werden de in het partieel splitsingsvoorstel beschreven activa en passiva, rechten' en verplichtingen, bij wijze van partiële splitsing overgedragen aan de nieuw op te richten naamloze vennoot-; schap "EVADAM", waarvan de zetel gevestigd zal zijn te 8800 Roeselare, Graankaai 1.

- diensvolgens de aan de nieuw op te richten vennootschap toegewezen activa- en passiva bestanddelen, met al-': le rechten en plichten, overgegaan zijn op de nieuw op te richten vennootschap "EVADAM". - alle rechten, plichten en verbintenissen verbonden aan de aan de nieuw op te richten vennootschap toegewezen activa en passiva werden vanaf dertig april tweeduizend vijftien overgenomen door de nieuw op te richten;, vennootschap.

Ingevolge voormelde partiële splitsing werd op voormelde datum van dertig april tweeduizend vijftien overge-;° gaan tot de vaststelling van het totstandkomen van de oprichting van de naamloze vennootschap "EVADAM". Uit deze akte blijkt onder meer wat volgt:

Oprichter

De naamloze vennootschap "BOER VASTGOED BELGIË" (voorheen genoemd "EVADAM", voornoemd,,: welke vennootschap, ingevolge akte verleden voor genoemde notaris SLEDSENS op zelfde datum van dertig;, april tweeduizend vijftien, partieel gesplitst werd.

1 Rechtsvorm: handelsvennootschap met de rechtsvorm van een naamloze vennootschap

2. Naam: "EVADAM"

3. Zetel : te 8800 Roeselare, Graankaai 1

4,Dael.

De vennootschap heeft tot doel de aankoop, de verkoop, de invoer, de uitvoer, de bewerkingen als makelaar en

op commissieloon, het bewerken, het klasseren van aile textielproducten zowel nieuwe als van terugwinning.

Voormelde opsomming is enkel gegeven ten exemplatieven titel,

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van haar'

doel.

Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de algemene vergadering gehouden ten overstaan van een'

notaris en met inachtneming van de voorschriften van artikel 559 van het Wetboek van Vennootschappen.

5. Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

6. Geplaatst kapitaal.

Het geplaatst kapitaal bedraagt EENENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (£ 61.500,00) en is verdeeld in DUIZEND TWEEHONDERD VIJFTIG (1.250) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Het werd volgestort door inbreng in natura ingevolge voormelde partiële splitsing.

Op de laatste blz, vare Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

c,~ " ,,t ;~

mod 1 t.1

De commissaris, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RSM InterAudit", met kantoor gevestigd te 2600 Antwerpen (district Berchem), Post-hofbrug 10, bus 4, vertegenwoordigd door de heer Kurt CONINX, bedrijfsrevisor, besluit zijn verslag met betrekking tot de inbreng in natura naar aanleiding van de oprichting van de naamloze vennootschap "EVA-DAM" als volgt:

"In overeenstemming met de wettelijke vereisten hebben wij de hiervoor omschreven inbreng in natura, welke op een totaal bedrag van 2.846.659,74 EUR werd bepaald, en de als tegenprestatie toegekende vergoeding van 1250 aandelen van de op te richten vennootschap Evadam NV, gecontroleerd in overeenstemming met de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren,

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, kunnen we besluiten dat:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. De Raad van Bestuur van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura

- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid

- de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden waarderingsmethoden zijn verantwoord door het beginsel van de boekhoudkundige continuïteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en leiden tot in-brengwaardén, die ten minste overeenstemmen met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie van de inbrengen uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting,

Berchem, 27 april 2015

RSM InterAudit BV CVBA Commissaris

Kurt Coninx

Bedrijfsrevisor

Wettelijk vertegenwoordiger".

7. Boekjaar: begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daarop volgende kalenderjaar. Het eerste boekjaar loopt tot dertig september tweeduizend vijftien,

8. Winstverdeling en reserves - Liquidatiesaldo

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra deze reserve het tiende van het maatschappelijk kapitaal be- reikt heeft. Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

° De raad van bestuur bepaalt de datum en plaats van betaling van de dividenden. De raad van bestuur is bevoegd een interimdividend uit te keren, mits zich te schikken naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen.

9. Gewone algemene vergadering: te houden op de zetel van de vennootschap of op een andere in de bijeenroepingen aangeduide plaats, op de laatste vrijdag van de maand februari om twaalf uur,

Indien die dag een feestdag is, wordt de gewone algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in tweeduizend zestien.

Om tot een algemene vergadering te worden Toegelaten, moeten de aandeelhouders de raad van bestuur ten- minste vijf dagen v66r de vergadering schriftelijk verwittigen indien zij de vergadering wensen bij te wonen. De vervulling van deze formaliteiten is niet vereist indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Indien daarvan melding is gemaakt in de oproeping kan iedere aandeelhouder ook per brief stemmen door mid- j del van een formulier dat wordt opgesteld door de raad van bestuur en dat door de raad van bestuur ter beschikking wordt gesteld van de aandeelhouders.

Dit formulier bevat minstens de volgende vermeldingen: (i) de identiteit van de aandeelhouder, (ii) de woon- ' plaats of de zetel van de aandeelhouder, (iii) het aantal aandelen waarmee de aandeelhouder deelneemt aan de stemming, (iv) het bewijs dat de voorafgaande toelatingsformaliteiten werden nageleefd indien de oproeping dit vereist, (v) de agenda van de algemene vergadering en de voorgestelde besluiten, (vi) de stemwijze of de onthouding betreffende elk voorgesteld besluit en (vii) de bevoegdheden die aan een bepaalde lasthebber worden verleend om te stemmen betreffende de nieuwe of gewijzigde besluiten die aan de algemene vergadering worden voorgelegd en de identiteit van deze lasthebber, De formulieren waarin noch de stemwijze, noch de

-onthouding-is vermeld,-zijn-nietig--- - - - - - - -- - -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het formulier moet de handtekening van de aandeelhouder dragen. De toelatingsformaliteiten moeten vervuld zijn geweest indien de oproeping dit vereist. Er dient geen bewijs van de naleving van de toelatingsformaliteiten te worden geleverd indien alle aandeelhouders aanwezig dan wel vertegenwoordigd zijn.

De aandeelhouders mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen, al dan niet aandeelhouder. Rechtspersonen kunnen evenwel vertegenwoordigd worden op elke wijze die hun statuten voorzien. De volmacht moet voldoen aan de door de raad van bestuur voorgeschreven vorm. Zij moet op de zetel van de vennootschap worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen vóór de vergadering indien zulks gevraagd wordt in de oproeping.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

10.1. Bestuurders:

a- de heer BOER Jorik Marije, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 2950 Kapellen, Nachtegaallei I I

b- de besloten vennootschap naar Nederlands recht "BOER HOLDING DORDRECHT B.V.", statutair gevestigd te Dordrecht (Nederland), met adres te 3316 BC Dordrecht, Kilkade 23, ingeschreven in het handelsregis- ter van de Kamer van Koophandel onder nummer 20081551 en in het rechtspersonenregister (buitenlandse onderneming) onder nummer 0873.887.054, voor wie zal optreden als vaste vertegenwoordiger de besloten vennootschap naar Nederlands recht "M.% BOER BEHEER B.V.", statutair gevestigd te Dordrecht (Nederland), met adres te 3316 BC Dordrecht, Kilkade 23, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van. Koophandel onder nummer 20085758 en in het rechtspersonenregister (buitenlandse onderneming) onder nummer 0882.058.810, op haar beurt vast vertegenwoordigd door de besloten vennootschap naar Nederlands recht "VI-JAS BEHEER B,V_", statutair gevestigd te Rotterdam (Nederland), met adres te 3066 TM Rotterdam, Drees-singel 66, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 24278066 en in " het rechtspersonenregister (buitenlandse onderneming) onder nummer 0898.492.885, op haar beurt vast vertegenwoordigd door de heer SLUIJTER Abraham., van Nederlandse nationaliteit, wonende te 3066 TM Rotterdam, Dreessingel 66 (Nederland)

c- de besloten vennootschap naar Nederlands recht "M,W, BOER BEHEER B.V.", statutair gevestigd te Dor "

-drecht (Nederland), niet adres te 3316 BC Dordrecht, Kilkade 23, ingeschreven in het handelsregister van de , Kamer van Koophandel onder nummer 20085758 en in het rechtspersonenregister (buitenlandse onderneming) onder nummer 0882.058.810, op haar beurt vast vertegenwoordigd door de besloten vennootschap naar Nederlands recht "VI-JAS BEHEER B.V.", voornoemd, op haar beurt vast vertegenwoordigd door de heer SLUIJ-TER Abraham, voornoemd

d- de gewone commanditaire vennootschap "VANDENBORRE-DEVOS", gevestigd te 8511 Kortrijk (Aalbe-ke), Preisbergstraat 44/C, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Gent (afdeling Kortrijk) met ondernemingsnummer 0821.710.358, voor wie zal optreden als vaste vertegenwoordiger mevrouw DEVOS Christine Lucy Maria, van Belgische nationaliteit, wonende 8511 Kortrijk (Aalbeke), Preisbergstraat 44/C.

Zij zullen hun ambt waarnemen tot onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het jaar tweeduizend en eenentwintig.

10.2. De gewone commanditaire vennootschap "VANDENBORRE-DEVOS", voornoemd, vast vertegenwoor- digd door mevrouw DEVOS Christine, voornoemd, werd tevens benoemd tot gedelegeerd bestuurder. Overeenkomstig artikel 17 van de statuten wordt de vennootschap ten aanzien van derden in feite en in rechte rechtsgeldig verbonden, doch enkel voor aangelegenheden van dagelijks bestuur, door de gedelegeerd bestuurder, alleen handelend.

10.3. Werd benoemd tot commissaris van de nieuw op te richten vennootschap, voor een termijn van drie jaar, omvattende de boekjaren tweeduizend en vijftien tot en met tweeduizend en achttien, om te eindigen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van het jaar tweeduizend en negentien: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RSM InterAudit", met kantoor gevestigd te 2600 Antwerpen (district Berchem), Posthofbrug 10, bus 4, voor wie zal optreden als vertegenwoordiger de heer Kurt CONINX, bedrijfsrevisor.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van minstens drie bestuurders, al dan niet aandeelhouders. De bestuurders worden door de algemene vergadering benoemd voor hoogstens zes jaar. De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. De eerstvolgende algemene vergadering beslist over de definitieve benoeming. Tenzij de algemene vergadering anders beslist, doet de nieuwe benoemde bestuurder de tijd uit van diegene die hij vervangt.

Wanneer de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit twee leden bestaan, tot op de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling dat de vennootschap ' meer dan twee aandeelhouders heeft.

In dat geval houdt de statutaire bepaling die aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toe- kent van rechtswege op gevolg te hebben tot de raad van bestuur opnieuw uit tenminste drie leden bestaat.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" ~,w ~

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

niod t1.1

I

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als bestuurder, benoemt deze een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de terzake geldende wettelijke bepalingen.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur kan één of meer van zijn leden tot gedelegeerd bestuurder benoemen..

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat het dagelijks bestuur aangaat, opdragen aan één of meer personen, al dan niet bestuurder, die individueel, gezamenlijk, dan wel als college moeten optreden.

De raad van bestuur en de gedelegeerden tot het dagelijks bestuur, deze laatsten binnen de grenzen van dit be- stuur, mogen bijzondere machten verlenen aan één of meer personen van hun keuze. De raad van bestuur bepaalt de wedde of vergoedingen van die lasthebbers.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college wordt de vennoot- schap bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of als verweerder, verbonden door twee bestuurders die gezamenlijk optreden of, doch enkel voor wat betreft handelingen van dagelijks bestuur, door een gedelegeerd bestuurder die alleen optreedt of, binnen hun bevoegdheidssfeer, door de personen belast met het dagelijks bestuur of door een door de raad van bestuur benoemde bijzonder gevolmachtigde.

Wanneer de vennootschap optreedt als bestuurder van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt,

Het mandaat van bestuurder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist. Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, bij de ondernemingsloketten en bij de diensten van de btw, zowel wat betreft onderhavige akte als wat betreft alle latere of vroegere wijzigingen, verbeteringen of schrappingen, wordt volmacht gegeven, met recht van indeplaatstelling, aan mevrouw HERREMAN Louisa Marcella Madeleine Cecile, van Belgische nationaliteit, wonende te 1910 Kampenhout, Zeypestraat 21.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL:

Notaris Marc SLEDSENS

Tegelijk hiermee

neergelegd:

- afschrift van

de akte;

- verslag van de

oprichters;

- verslag van de

bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/03/2016 : ME. - JAARREKENING 30.09.2015, GGK 26.02.2016, NGL 02.03.2016 16056-0408-039

Coordonnées
EVADAM

Adresse
GRAANKAAI 1 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande