EVERBO

Divers


Dénomination : EVERBO
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 427.911.045

Publication

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.06.2014, NGL 07.07.2014 14276-0506-015
04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.05.2013, NGL 25.06.2013 13244-0429-028
12/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.06.2012, NGL 06.07.2012 12274-0364-029
24/04/2012
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0427.911.045

Benaming

(voluit) : EVERBO

(verkort):Bu.rgerlijke vennootschap a.

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 8301 Knokke-Heist, Duinbergenlaan 125 bus 010

(volledig adres)

Onderwerp akte : doelwijziging - verplaatsing tijdstip algemene vergadering - statutenwijziging

Uit het proces-verbaal der buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "EVERBO", met maatschappelijke zetel te 8301 Knokke-Heist, Duinbergenlaan 125 bus C10, opgemaakt door Meester Axelle THIERY, geassocieerd notaris te Roeselare op zesentwintig maart tweeduizend en twaalf, geregistreerd twaalf bladen geen verzending op 28 maart 2012 te Roeselare Boek 531 Blad 100 Vak 18. Ontvangen: vijfentwintig EURO (25,00 EUR) De E.A. tr%specteur e (getekend) Chantal VANKEtRSB1LCK, blijkt dat onder meer volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen genomen werden:

1/ Na kennisname van het vereiste verslag van de raad van bestuur en een staat van activa en passiva die niet meer dan drie maanden voordien werd opgemaakt: wijziging, uitbreiding en herformulering van het doel door vervanging van de huidige tekst van artikel drie van de statuten door de tekst hierna sub 5/.

21 Herformulering van de externe vertegenwoordigingsbevoegdheid in die zin dat de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd wordt door één gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk optredend, die ten opzichte van derden geen bewijs van voorafgaande machtiging moet leveren.

31 Wijziging van datum en uur van de jaarvergadering die voortaan zal gehouden worden op de derde maandag van de maand mei om dertien uur,

4f (Her)formulering van de modaliteiten betreffende: uitoefening van voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld; aflossing van het kapitaal; ondeelbaarheid, volstorting en uitgifte van effecten, voorkoopregeling, goedkeuringsregeling; bijeenkomst, samenstelling, bevoegdheid en werking van de raad van bestuur, bevoegdheid commissaris(sen), benoeming en bezoldiging van bestuurders en commissaris(sen); bijeenkomst, werking van en toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering; winstbesteding; ontbinding, vereffening en omzetting.

5/ Aanpassing van de statuten aan voorgaande besluiten door aanneming van volledig nieuwe statuten, waarvan het uittreksel luidt ais volgt:

ARTIKEL ÉÉN  RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam "EVERBO".

ARTIKEL TWEE  ZETEL

De zetel is gevestigd te Knokke-Heist, Duinbergenlaan 125 C 10.

De zetel van de vennootschap mag verplaatst worden naar om het even welke plaats in het Vlaams of Brussels gewest, bij enkel besluit van het bestuursorgaan, te publiceren in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan zal de vennootschap bijhuizen, agentschappen en stapelhuizen in België en in het buitenland mogen oprichten.

ARTIKEL DRIE  DOEL

De vennootschap heeft als doel:

I. Specifieke activiteiten:

1.Import, export, aankoop, verkoop, fabricatie, herstelling, verwerking, commissiehandel, consignatie en groot- en kleinhandel van:

Alle meubelstoffen, tapijten, jute, bont, Ieder, textielwaren in het algemeen;

-Alle meubelen en mobilaire voorwerpen, siervoorwerpen voor interieurinrichting, zetels en zitmeubelen, alsmede keukeninrichting en;

-Alle elektrische benodigdheden, huishoudtoestellen, televisie- en radiotoestellen, kunstvoorwerpen, klein materiaal, outillering, machines en allerlei optische en fotomateriaal;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

EL

AONITEUR

17 -04-GISCH STA

NEERGELEGD ter GRIFRE det

BELGE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL T

BRUGGE (Afds'ling Brume,

2012 op: `" v.p,

ATSBLAD ULJLAD 0 5 AieffUl2. IT .p'

1

111 1lI 1Ifl 11I 1i1 tiI 1'iI II

*iao~assa*

be

a

BI

str

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

9 w f Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge -Kleding en kledingaccessoires voor dames, heren, baby's, kinderen, alle schoenen, schoeisel en gereedschappen, tuinartikelen, planten, bloemen en knollen, alle voedingswaren en dranken, alle voeder voor huisdieren, aile sportartikelen en toestellen, sportkledij en hun toebehoren, alle toestellen voor sanitair en verwarming met inbegrip van radiatoren, het inrichten en uitbaten van drankgelegenheden en caravans en kampeermateriaal;

-Computers en randapparatuur, videospelconsoles, software en alle elektronica in de ruimste zin van het woord;

-Machines, apparaten en werktuigen voor de industrie, scheepvaart en luchtvaart.

2.Het terbeschikking stellen van personeel,

3.Het vervoeren van personen over zee-, kust- en binnenwateren, alsmede de verhuur en exploitatie van zeevaartuigen, al dan niet met bemanning, bestemd voor personenvervoer over zee-, kust- en binnenwateren.

4 De ontwikkeling van land-, tuin- en bosbouwactiviteiten, onder meer fruitteelt, boomkwekerijen, teelt van groenten, knollen, noten, vruchten, graan, landbouwgewassen, alsmede klein- en groothandel in groenten, fruit, planten, bomen en granen.

Il, Algemene activiteiten

AI Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

Cl Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur,

DI Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

EI Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

FI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G! De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

HI Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

iI I. Beheer van eigen roerend en eigen onroerend vermogen

N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

Bi Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV.Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doet verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

ARTIKEL VIJF  KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen tweehonderd negenennegentigduizend euro (¬ 1.299.000,00) en is verdeeld in tweeënvijftigduizend driehonderd zesenzestig (52.366) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

S Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge Het kapitaal kan gewijzigd worden.

ARTIKEL NEGEN  ONDEELBAARHEID VAN DE AANDELEN EN ANDERE EFFECTEN

De effecten zijn ondeelbaar. Ingeval er verschillende rechthebbenden zijn omtrent hetzelfde effect, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat een enkele persoon ten aanzien van de vennootschap ais vertegenwoordiger van het effect is aangewezen.

Wanneer een effect in pand gegeven is, zal, tenzij de betrokkenen anders zouden zijn overeengekomen, bij stemming in de algemene vergadering de eigenaar en niet de pandhebbende schuldeiser tegenover de vennootschap optreden.

Wanneer de eigendom van een effect is opgesplitst in blote eigendom en vruchtgebruik komen de lidmaatschapsrechten, zoals het stemrecht toe aan de vruchtgebruiker, behoudens andersluidende overeenkomst tussen betrokkenen. Het dividendrecht komt eveneens toe aan de vruchtgebruiker.

Zoals bepaald hiervoor komt de uitoefening van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld en bij uitgifte van converteerbare obligaties en warrants in eerste instantie toe aan de blote eigenaar. Het besluit tot kapitaalverhoging of tot uitgifte van converteerbare obligaties en warrants wordt genomen door de algemene vergadering waarop de vruchtgebruiker het stemrecht heeft.

ARTIKEL TIEN  SAMENSTELLING RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders. Wanneer echter op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, kan de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De bestuurders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen, Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De vaststelling van het aantal bestuurders en hun benoeming geschiedt door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen.

De duur van hun opdracht mag zes jaar niet te boven gaan. De opdrachten eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervallen.

Zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

De bestuurders zijn bij het vervallen van hun opdracht herbenoembaar.

Bij het openvallen van een bestuursopdracht als gevolg van overlijden, ontslag of om het even welke andere reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen.

De algemene vergadering mag aan de bestuurders vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

ARTIKEL VEERTIEN  BEVOEGDHEDEN RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, binnen de perken van het maatschappelijk doel.

Al wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt binnen de bevoegdheid van de raad van bestuur.

ARTIKEL ZESTIEN  EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGS-BEVOEGDHEID

De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als etser of als verweerder.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur, handelend met de meerderheid van zijn leden, zal de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door één gedelegeerd bestuurder alleen optredend.

Binnen het dagelijks bestuur kan de vennootschap bovendien worden vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling.

De organen die in overeenstemming met het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigen, kunnen gevolmachtigden aanstellen.

Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

ARTIKEL ZEVENTIEN  CONTROLE

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door ten minste één commissaris, zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris vereisen of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit.

De commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders voor een termijn van drie jaar.

Zijn opdracht eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervalt.

De bezoldiging van de commissaris(sen) wordt vastgesteld door de algemene vergadering, rekening houdend met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld. Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen

Een commissaris kan tevens belast worden met uitzonderlijke werkzaamheden en bijzondere opdrachten zoals bedoeld in het Wetboek van Vennootschappen, en daartoe bezoldigd worden.

Buiten deze bezoldigingen mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere aandeelhouder individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

ARTIKEL ACHTTIEN  BIJEENKOMST  BIJEENROEPING

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de derde maandag van de maand mei om dertien (13) uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

ARTIKEL NEGENTIEN -- VERTEGENWOORDIGING OP DE VERGADERING  STEMRECHT

Iedere aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gemachtigde. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of vertegenwoordiger.

Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen wordt het stemrecht en de stemkracht geregeld als volgt. Wanneer de aandelen gelijke waarde hebben, geven zij elk recht op één stem.

Zijn zij niet van gelijke waarde of is hun waarde niet uitgedrukt, dan geven zij elk van rechtswege recht op een aantal stemmen naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat ze vertegenwoordigen, met dien verstande dat het aandeel dat het laagste bedrag vertegenwoordigt, voor één stem wordt aangerekend; gedeelten van stemmen worden verwaarloosd,

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst.

ARTIKEL TWINTIG  TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERING

Om tot een algemene vergadering toegelaten te worden, moeten de aandeelhouders, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, zich minstens vijf volle werkdagen voor de datum van de vergadering laten inschrijven op de plaats in de oproepingsbrief aangeduid,

Een aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, wordt door ieder aandeelhouder of gemachtigde ondertekend.

ARTIKEL DRIEËNTWINTIG  BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

ARTIKEL VIERENTWINTIG  W INSTBESTEOING

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan; het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten;

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

ARTIKEL VIJFENTWINTIG  VERDELING LIQUIDATIESALDO

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald.

61 De vergadering heeft opdracht en volmacht gegeven aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten. De hierna genoemde personen werden door het bestuursorgaan aangesteld ais bijzondere gevolmachtigden, die elk

e

Voor-llehoud ,n aan het Belgisch Staatsblad



afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt

om aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank

van Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen

en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren

jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers

van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te Roeselare, Kwadestraat 151:

-Eveline Christiaens;

-Christine Cootjans.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Geassocieerd Notaris Axelle Thiery

Hierbij neergelegd:

-expeditie proces-verbaal dd. 26.03.2012.

-coördinatie dd. 26.03.2012.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/12/2011 : BGT000059
20/07/2011 : BGT000059
20/07/2010 : BGT000059
11/09/2009 : BGT000059
30/12/2008 : BGT000059
12/05/2015
ÿþs

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : 8301 KNOKKE-HEIST, DUINBERGENLAAN 125 BUS C10 (volledig adres)

Onderwer. akte VASTSTELLING ONTSLAG (GEDELEGEERD) BESTUURDER(S) - VOORZITTER VAN DE RAAD VAN BESTUUR 1 BENOEMING GEDELEGEERD BESTUURDER - VOORZITTER VAN DE RAAD VAN BESTUUR - MACHTEN 1 ZETELVERPLAATSING

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering en van de daaropvolgende raad van bestuur de dato 2 maart 2015 blijkt :

I. de vaststelling van het ontslag aangeboden door mevrouw Madeleine CASTELEYN, wonende te Spanje, 11310 San Roque Cadiz, Puerto Deportivo Sotogrande apto E.1.22 als bestuurder, ontslag ingaand op 28 februari 201e en van het ontslag aangeboden door mevrouw Delphine BOUCKAERT, wonende te 8500 Kortrijk, Sint-Denijseweg 79, ais bestuurder, gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur, ontslag ingaand op 2 maart 2015 na onderhavige bijzondere algemene vergadering.

De vennootschap telt met ingang van 2 maart 2015 navolgende bestuurders :

De naamloze vennootschap "TOURTEX" (BTW BE  0866.630.860), vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Cédric BOUCKAERT, wonende te 8340 Damme, Zeedijk 4;

- De naamloze vennootschap "JANOR" (Ondernemingsnummer 0404.111.205), vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Mevrouw Delphine BOUCKAERT, wonende te 8500 Kortrijk, Sint-Denijseweg 79,

il. de benoeming van de naamloze vennootschap "JANOR", (Ondernemingsnummer 0404.111.205), voor een periode ingaand op 2 maart 2015 om te eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2017, tot voorzitter van de raad van bestuur;

Ill. de benoeming van de naamloze vennootschap "JANOR", (Ondememingsnummer 0404.111.205), vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Mevrouw Delphine BOUCKAERT, wonende te 8500 Kortrijk, Sint-Denijseweg 79, voor een periode ingaand op 2 maart 2015 om te eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar 2017, tot gedelegeerd bestuurder;

externe vertegenwoordigingsbevoegdheid

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur, handelend met de meerderheid van zijn leden, zal de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd en verbonden zijn door één gedelegeerd bestuurder, alleen optredend.

Dagelijks bestuur

De gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk optredend, zal in deze hoedanigheid eveneens beschikken over alle machten van en over de maatschappelijke handtekening voor aile bewerkingen van het dagelijks bestuur, zonder beperking van bedrag.

Naar bankinstellingen en bedrijven toe, die een openbare nutsvoorziening aanbieden, betekent dit onder meer dat de gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk optredend, alle rekeningen kan openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of de te openen rekeningen alle verrichtingen doen en goekeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen, ongeacht het bedrag.

De gedelegeerd bestuurder, afzonderlijk optredend, zal eveneens de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, elektriciteit, water en andere.

de verplaatsing van de zetel van de vennootschap om deze te brengen van 8301 Knokke-Heist, Duinbergenlaan 125 bus C10, naar 8380 Zeebrugge, Rederskaai 18 en dit met ingang van 31 maart 2015. De gedelegeerd bestuurder

NV JANOR, vertegenwoordigd door

haar vaste vertegenwoordiger Delphine Bouckaert















Mati Won' 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

MONITEL

R BEL Griffie Rechtbank Kóophandiel

a5-a5- 2015 2 G APR 2015

Ei.GISCH STAAT"BL.ALbent Afd6ftifiteBrugge

De w;ffier

Ondernemingsnr : 0427.911.045 Benaming

(voluit) : (verkort) :

EVERBO

04/03/2008 : BGT000059
01/12/2006 : BGT000059
27/11/2006 : BGT000059
25/04/2006 : BGT000059
27/07/2005 : BGT000059
14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 08.07.2015 15289-0395-015
29/09/2004 : BGT000059
19/07/2004 : BGT000059
26/03/2004 : BGT000059
16/12/2003 : BGT000059
28/10/2003 : BGT000059
10/03/2003 : BGT000059
13/02/2002 : BGT000059
22/11/2000 : BGT000059
25/09/1996 : BGT59
28/01/1994 : BGT59
24/12/1992 : BGT59
28/12/1988 : BGT59
01/01/1988 : BGT59
29/10/1985 : BGT59

Coordonnées
EVERBO

Adresse
REDERSKAAI 18 8380 ZEEBRUGGE

Code postal : 8380
Localité : Zeebrugge
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande