EXPANSION IMMOBILIERE DIESTSESTRAAT 115

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : EXPANSION IMMOBILIERE DIESTSESTRAAT 115
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 421.833.796

Publication

31/01/2013
ÿþ mod 11.1

Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELGE

r 2 3 -07- 1~;~

ELGlsvi7 r ti-f t :'rr~i

, L , A, "

NEERGELEGD

-- ~, 01. 2013

RECHT:Mtfe7RI~KHANDEL

*13018512

É

nnexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 421.833.796

Benaming (voluit) : Expansion Immobilière Diestsestraat 115

(verkort) :

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel : nijverheidslaan, 29

8580 Avelgem

Onderwerp akte :Fusie

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Maggy Vancoppernolle te Kortrijk op 26 december 2012, die eerstdaags zal geboekt worden in het eerste registratiekantoor te; Kortrijk dat:

- de vennootschap bij wijze van fusie overgenomen werd door de naamloze vennootschap "Nova Invest", gevestigd te 8580 Avelgem,

Nijverheidslaan, 29, ondernemingsnummer 439.027.740,

rechtspersonenregister Kortrijk.

- het gehele vermogen zowel de rechten als de verplichtingen,; zonder uitzondering noch voorbehoud, onder algemene titel is, overgegaan op de overnemende vennootschap.

- de vennootschap opgehouden heeft te bestaan.

- de raad van bestuur van de overnemende vennootschap gemachtigd,

werd tot uitvoering van al de hiervoor genomen beslissingen

Volmacht:

De aandeelhouders, te weten de coöperatieve vennootschap met, beperkte aansprakelijkheid "Particimmo", met zetel te 8580 Avelgem,,i Nijverheidslaan, 29 (Belasting op de toegevoegde waarde nummer BE, 0838.744.449, rechtspersonenregister Kortrijk.) en de naamloze= vennootschap "Baltissimmo" met zetel te 8580 Avelgem» Nijverheidslaan, 29 (belasting op de toegevoegde waarde nummer BE

0866.682.528, rechtspersonenregister Kortrijk), werden;

vertegenwoordigd door de heer Goedertier Christiaan Remi, wonende te 9630 Zwalm, Noordlaan, 95, krachtens een onderhandse volmacht' die aan de akte gehecht is gebleven.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

;;Maggy Vancoppernolle

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte de dato 26 december 2012;





Op de laatste blz, van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

18/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 26.11.2012, NGL 13.12.2012 12664-0492-011
19/11/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

*12305968*

Neergelegd

14-11-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0421.833.796

Benaming (voluit): Expansion Immobilière Diestsestraat 115 (verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 8580 Avelgem, Nijverheidslaan 29

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door geassocieerd notaris Maggy Vancoppernolle te Kortrijk op 5 november 2012, die eerstdaags zal geboekt worden in het eerste registratiekantoor te Kortrijk, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "Expansion Immobilière Diestsestraat 115", met zetel te 8580 Avelgem, Nijverheidslaan, 29, onder meer de volgende beslissingen heeft genomen :

EERSTE BESLISSING.

De vergadering stelt de verplaatsing van de zetel naar 8580

Avelgem, Nijverheidslaan, 29 vast.

TWEEDE BESLISSING.

De vergadering beslist volledig nieuwe Nederlandstalige statuten aan te nemen rekening houdend met de bestaande kenmerken en om deze aan te passen aan de genomen beslissing en aan de thans vigerende wetgeving houdende tevens:

- herformulering van de regels inzake werking, samenstelling, bijeenroeping en notulen van de raad van bestuur en de algemene vergadering;

- herformulering van de regels betreffende de ontbinding en vereffening van de vennootschap.

Artikel 1  Naam.

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de rechtsvorm van een Naamloze vennootschap.

Zij draagt de naam: Expansion Immobilière Diestsestraat 115. Artikel 2  Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8580 Avelgem, Nijverheidslaan, 29.

Hij kan verplaatst worden binnen de grenzen van het Nederlandse taalgebied en het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij eenvoudig besluit van de raad van bestuur, die over alle machten beschikt om de wijziging van dit artikel die hieruit voortvloeit op authentieke wijze vast te stellen en bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag ook, bij eenvoudig besluit van de raad van bestuur, administratieve zetels, agentschappen, ateliers, opslagplaatsen en bijhuizen oprichten of opheffen wanneer en waar zij het nodig acht, zowel in België als in het buitenland.

Artikel 3  Doel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft als doel het huren en verhuren van onroerende goederen, het ontlenen en het uitlenen, met of zonder hypothecaire waarborg; het nemen van deelnemingen in andere vennootschappen of ondernemingen.

Te dien einde mag de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, met haar doel verband houden of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of te verwezenlijken.

De vennootschap mag participeren, zowel bij wijze van deelneming, inschrijving, inbreng, opslorping, gehele of gedeeltelijke fusie of anderszins, in alle ondernemingen of vennootschappen die een overeenkomstig, gelijkaardig of gerelateerd doel hebben.

Het doel van de vennootschap kan worden gewijzigd door de algemene vergadering van aandeelhouders in overeenstemming met de bepalingen van artikel 559 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 4  Duur.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

Artikel 5  Kapitaal.

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op vijfennegentigduizend euro (95.000,00 EUR) vertegenwoordigd door elfduizend en tien (11.010) aandelen zonder aanduiding van waarde, die elk één/elfduizend en tiende van het vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen.

Artikel 9  Aard van de aandelen.

Alle aandelen zijn op naam, zij zijn voorzien van een volgnummer. Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen.

Artikel 12  Samenstelling van de raad van bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit minstens drie bestuurders. Evenwel, indien bij de oprichting of op een algemene vergadering wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de samenstelling van de raad van bestuur worden beperkt tot twee leden, tot op de algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering voor hoogstens zes jaar en kunnen ten allen tijde door haar worden ontslagen.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Artikel 18  Bevoegdheden van de raad van bestuur.

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 21  Vertegenwoordiging van de vennootschap.

1. Alle akten die de vennootschap verbinden, in en buiten rechte, zijn geldig wanneer zij ondertekend worden door twee bestuurders samenhandelend of door één gedelegeerd bestuurder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

2. Binnen de grenzen van het dagelijks bestuur wordt de vennootschap ook in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door de gedelegeerde(n) voor dit bestuur.

3. De raad van bestuur mag bijzondere volmachten verlenen aan één of meer personen. De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd door deze bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

Artikel 23  Bijeenkomst van de algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de tweede vrijdag van de maand december om vijftien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in de oproeping en gelegen in de gemeente waar de zetel gevestigd is. Indien die dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag die geen zaterdag is, op hetzelfde uur.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering kan bijeengeroepen worden, telkens het belang van de vennootschap dit vereist en binnen de voorwaarden bepaald door de wet.

De bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in de oproeping.

Artikel 24  Toelating tot de algemene vergadering.

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen de eigenaars van aandelen op naam, ten minste drie werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen. De obligatiehouders, de warranthouders en de houders van certificaten mogen aan de algemene vergadering deelnemen, doch slechts met raadgevende stem, desgevallend mits neerlegging van hun effecten op de zetel van de vennootschap vijf (5) werkdagen voor de vergadering indien dit geëist wordt door de raad van bestuur. Artikel 30  Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 33  Boekjaar  Jaarrekening.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

Artikel 34 - Bestemming van de winst.

De jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Van die winst wordt ten minste vijf procent ingehouden voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt. De verplichting herleeft indien de wettelijke reserve wordt aangesproken, tot het reservefonds opnieuw één tiende van het kapitaal van de vennootschap heeft bereikt.

De aanwending van het saldo van de winsten wordt geregeld door de jaarvergadering bij gewone meerderheid van stemmen, op voorstel van de raad van bestuur.

Artikel 38  Wijze van vereffening.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdeelt/verdelen de vereffenaar(s) het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

De goederen die nog in natura aanwezig zijn worden op dezelfde wijze verdeeld.

Luik B - Vervolg

Indien niet op alle aandelen in dezelfde mate is gestort, moet(en) de vereffenaar(s), alvorens over te gaan tot de verdeling, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door bijkomende stortingen te vragen ten laste van de aandelen waarop niet voldoende werd gestort,

hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte aandelen.

Volmacht

De aandeelhouders, te weten de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Particimmo", met zetel te 8580 Avelgem, Nijverheidslaan 29. Belasting op de toegevoegde waarde nummer BE 0838.744.449, rechtspersonenregister Kortrijk; De naamloze vennootschap "Baltissimmo", met zetel te 8580 Avelgem, Nijverheidslaan 29. Belasting op de toegevoegde waarde nummer BE 0866.682.528, rechtspersonenregister Kortrijk, werden allen vertegenwoordigd door de heer Ysenbaert, Didier Cyrille Joseph, wonende te 8200 Brugge, Diksmuidse Heerweg, 301, krachtens een onderhandse volmacht die aan de akte gehecht is gebleven.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Maggy Vancoppernolle

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte d.d. 5 november 2012; gecoördineerde tekst van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

12/11/2012
ÿþ"

Mod Word ii.i

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

! h

~._....-" ----'--^

1IHI1u1u1wnmu11111*12183893~M ,NIrE~,aF~~ 05 -11-

*LGfSCH S

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

23. 'EO[ 7012

~_.~

RECHTBANK

1(ORT .Ri i'~ HANDEL

11~~iTS~Li .. j Gi*iftie

Ondernemingsnr : 0421.833.796

Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Nijverheidslaan 29, 8580 Avelgem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging en bekendmaking voorstel tot fusie door overneming

Neerlegging overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen van het voorstel tot fusie door overneming van Expansion Immobilière Diestsestraat 115 NV door Nova Invest NV van 22 oktober 2012. Hierna volgt een analytisch uittreksel uit dit voorstel:

"Afdeling 1 : Identificatie van de te fuseren vennootschappen

1.Overnemende Vennootschap

Naam: Nova Invest

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Maatschappelijke zetel: Nijverheidslaan 29, 8580 Avelgem

Maatschappelijk doel:

"De vennootschap heeft als doel de verwerving en de verkoop, het huren en het verhuren van roerende en onroerende goederen waaronder kunstvoorwerpen, antiquiteiten en curiosa, het ontlenen en het uitlenen van geld met of zonder hypothecaire waarborg en het nemen van deelnemingen in andere ondernemingen of vennootschappen.

De vennootschap mag alle beheers- en bestuurshandelingen stellen en alle commerciële, productionele, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken, te verwezenlijken of te verzekeren, en dit zowel in België als in het buitenland. De vennootschap mag alle verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel. De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland op om het even welke wijze deelnemen in zaken, ondernemingen of vennootschappen die een overeenkomstig of gelijkaardig doel hebben en die de ontwikkeling van haar activiteiten kunnen bevorderen.

Het doel van de vennootschap kan worden gewijzigd door de algemene vergadering van aandeelhouders in overeenstemming met de bepalingen van artikel 559 van het Wetboek van vennootschappen."

2.Over te nemen Vennootschap

Naam; Expansion Immobilière Diestsestraat 115

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Maatschappelijke zetel: Nijverheidslaan 29, 6580 Avelgem

Maatschappelijk doel:

"De vennootschap heeft als doel het huren en verhuren van onroerende goederen, het ontlenen en het

uitlenen, met of zonder hypothecaire waarborg; het nemen van deelnemingen in andere vennootschappen of

ondernemingen.

Te dien einde mag de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende

verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, met haar doel verband houden of

die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of te verwezenlijken.

De vennootschap mag participeren, zowel bij wijze van deelneming, inschrijving, inbreng, opslorping, gehele

of gedeeltelijke fusie of anderszins, in alle ondernemingen of vennootschappen die een overeenkomstig,

gelijkaardig of gerelateerd doel hebben.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

EXPANSION IMMOBILIERE DIESTSESTRAAT 115

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het doel van de vennootschap kan worden gewijzigd dor de algemene vergadering van aandeelhouders in overeenstemming met de bepalingen van artikel 559 van het Wetboek van vennootschappen?

Afdeling 2 : Ruilverhouding van de aandelen

Het kapitaal van Nova Invest, de Overnemende Vennootschap, bedraagt EUR 395.000,00 en is vertegenwoordigd door 6.430 volstorte aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde.

De bestuursorganen van de bij de fusie betrokken vennootschappen stellen voor om de berekening van de ruilverhouding te baseren op het boekhoudkundig eigen vermogen van de respectievelijke vennootschappen op 30 juni 2012, zoals blijkt uit de jaarrekening die werd opgemaakt. Omwille van het feit dat Nova Invest en DS 115 tot dezelfde groep behoren, is geen enkele andere waarderingsmethode pertinent. Bijgevolg werd geen andere waarderingsmethode toegepast om de ruilverhouding te bepalen.

De waarde per aandeel van Nova Invest, bepaald op basis van het boekhoudkundig eigen vermogen zoals blijkt uit de jaarrekening per 30 juni 2012, bedraagt EUR 53,23305287..

Het kapitaal van DS 115, de Over te nemen Vennootschap, bedraagt EUR 95.000,00 en is vertegenwoordigd door 11.010 volstorte aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde.

In totaal zullen naar aanleiding van de fusie door overneming 11.619 nieuwe aandelen van Nova Invest uitgegeven worden,

De ruilverhouding bedraagt 1,055313351.

Afdeling 3 :Wijze waarop de aandelen in de Overnemende Vennootschap worden uitgereikt

De 11.619 nieuwe aandelen van Nova Invest zullen, middels inschrijving in het aandeelhoudersregister, overhandigd worden aan de huidige aandeelhouders van de Over te nemen Vennootschap, ten laatste binnen de vijftien dagen na de publicatie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de beslissing tot fusie van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de betrokken vennootschappen.

Een bijzondere volmacht wordt toegekend aan Kurt Grillet, Adriaan Dauwe, Esther Goldschmidt, Kathelijne Beckers, evenals aan enige andere advocaat van het kantoor ALTLUS CVBA, Havenlaan 86C B.414, 1000 Brussel, samen of afzonderlijk optredend en elk met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten te verzorgen met het oog op (I) het actualiseren en ondertekenen van de inschrijvingen in het aandeelhoudersregister van Nova Invest en (ii) de vermelding in het aandeelhoudersregister van DS 115 dat deze naar aanleiding van de fusie heeft opgehouden te bestaan.

Afdeling 4:Datum vanaf welke de aandelen recht geven te delen in de winst en modaliteiten m.b.t. dit recht

De aandelen van Nova Invest die uitgegeven en toegekend worden tengevolge van deze fusie zullen dezelfde rechten en verplichtingen bezitten als de bestaande aandelen van Nova Invest, Deze aandelen zullen delen in de winst en zullen recht geven op dividend van Nova Invest over het boekjaar ingaand op 1 juli 2012 en volgende boekjaren. Verder zijn er geen bijzondere regelingen voorzien m.b.t. deelname in de winst.

Afdeling 5 : Datum van inwerkingtreding van de fusie op boekhoudkundig en fiscaal vlak

Op boekhoudkundig en fiscaal vlak zullen alle handelingen van de Over te nemen Vennootschap geacht worden te zijn verricht voor rekening van Nova Invest sinds 30 juni 2012.

Afdeling 6; Bijzondere rechten

De Over te nemen Vennootschap heeft geen bevoorrechte aandelen of titels uitgegeven die bijzondere rechten toekennen. Bijgevolg moet op dat vlak geen bijzondere regeling voorzien worden.

Afdeling 7 :Bezoldigingen van de externe accountant

De raden van bestuur van Nova Invest en DS 115 hebben aan Grant Thornton, Lippens & Rabaey opdracht gegeven om het schriftelijk verslag over het gezamenlijk fusievoorstel op te stellen overeenkomstig artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen. De bezoldigingen die voor deze opdracht aan de externe accountant worden toebedeeld worden ingeschat op EUR 1.250, excl. BTW en worden integraal aangerekend aan de Overnemende Vennootschap, Nova Invest.

Afdeling 8 : Bijzondere voordelen toegekend aan de bestuurders

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de bestuurders van de Over te nemen Vennootschap en de Overnemende Vennootschap.

"

w

"

.

Afdeling 9 : Bodemattesten

In het kader van de voorgestelde fusie zal de Over te nemen vennootschap de volledige eigendom van al haar onroerende goederen gelegen in de Diestsestraat te 3000 Leuven overdragen aan de Overnemende ' vennootschap.

Het betreft alle eigendomsrechten in hoofde van de Over te nemen vennootschap nopens alle privatieven en de eraan verbonden aandelen in de gemeenschappelijke delen (zowel algemeen als bijzondere gemeenschappelijke delen) in een opbrengsteigendom gelegen te 3000 Leuven, Diestsestraat 115/119 en +115, gekadastreerd sectie A, nummers 848/Z en 858/L voor een oppervlakte volgens kadaster van respectievelijk 2 are 1 centiare en 7 are 26 centiare.

Als bijlage bij dit fusievoorstel gaat een kopie van de bodemattesten van 27 september 2012 nopens beide voormelde kadastrale percelen.

Afdeling 10 :Geen statutenwijzigingen

Naar aanleiding van de fusie zal de statutaire doelomschrijving van Nova Invest niet worden aangepast.

Afdeling 11 : Volmachten

De raad van bestuur van Nova Invest en de raad van bestuur van DS 115 verlenen bij deze volmacht aan Kurt Grillet, Adriaan Dauwe, Esther Goldschmidt, Kathelijne Beckers, evenals aan enige andere advocaat van het kantoor ALTLUS CBVA, Havenlaan 86C B.414, 1000 Brussel, samen of afzonderlijk optredend en elk met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde het nodige te doen met het oog op de neerlegging van onderhavig fusievoorstel ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van Kortrijk."

Voor analytisch uittreksel,

Kurt Grillet

Lasthebber

Tegelijk hiermee neergelegd: Voorstel tot fusie door overneming van Expansion Immobilière Diestsestraat 115 NV door Nova Invest NV van 22 oktober 2012.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

~Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

~n n

Op de laatste b1z. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/08/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2011, APP 18.05.2012, DPT 23.08.2012 12442-0234-011
26/07/2012
ÿþ MOD WORD 11.1

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

III1 II1I 1UI 1111 III II1 llll I1f III

*iai3ieia"

17 JUL 2ü12

BRUXELLES

Greffe

N° d'entreprise : 0421.833.796

Dénomination

(en entier) : EXPANSION IMMOBILIÈRE DIESTSESTRAAT 115 (en abrégé):

Forme juridique : Société anonyme

Siège : Va! des Bécasses 24, 1150 Bruxelles, Belgique

(adresse complète)

Qjet(s) de l'acte :Démission et nomination des administrateurs

Extrait des décisions prises par écrit par les actionnaires à l'unanimité du 4 juillet 2012:

"A l'unanimité, les actionnaires prennent les décisions suivantes:

Première décision

Les actionnaires prennent acte des démissions de Monsieur Didier Toilet et Madame Carole Toilet en tant qu'administrateurs et administrateurs délégués de la société avec effet immédiat et de la démission de Madame Muriel Toilet en tant qu'administrateur de la société avec effet immédiat. Les actionnaires confirment que ces démissions sont intervenues en temps utiles.

La décharge pour l'exercice de leurs mandats d'administrateur, pour la période écoulée depuis le début de l'exercice en cours jusqu'à la date d'effet de leur démission, sera soumise à l'assemblée générale ordinaire des actionnaires à tenir en 2013 qui délibérera sur l'approbation des comptes annuels de l'exercice social se clôturant le 30 juin 2013.

Deuxième décision

Les actionnaires décident d'appeler les personnes suivantes aux fonctions d'administrateur:

- Didier Ysenbaert domicilié Diksmuidse Heerweg 301 à 8200 Bruges; et

- Gert Schoofs domicilié Benedenstraat 9 à 3220 Holsbeek.

Les mandats de ces administrateurs expireront à l'issue de l'assemblée générale ordinaire des actionnaires à tenir en 2017 qui délibérera sur l'approbation des comptes annuels de l'exercice social se clôturant le 30 juin 2017.

Troisième décision

Les actionnaires décident de conférer tous pouvoirs à Lieven Peeters, Kurt Grillet, Joseph Spinks et Esther Goldschmidt ou tout autre avocat du cabinet Altius sis avenue du Port 86C, boîte 414 à 1000 Bruxelles, Belgique. Chaque mandataire a le pouvoir, agissant conjointement ou individuellement et chacun avec le pouvoir de substitution, d'assurer toutes les formalités nécessaires auprès du greffe compétent en vue de la publication des présentes décisions aux Annexes du Moniteur Belge et en vue de la modification de l'enregistrement de la société auprès de la Banque Carrefour des Entreprises."

Extrait du proces-verbal du conseil d'administration tenu le 4 juillet 2012:

"Après délibération, le conseil d'administration, à l'unanimité,

DEC1DE de transférer le siège social de la société à l'adresse suivante:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mentionner sur la dernière page du Volet B Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

y

Réservé Volet B - Suite

au Nijverheidslaan 29 8580 Avelgem Belgique

i loniteu'r

belge







PREND ACTE des démissions présentées par Monsieur Didier Tollet et Madame Carole Toilet de leurs fonctions d'administrateur délégué, et ce, avec effet à dater de ce jour.

DECIDE de nommer la personne suivante en qualité d'administrateur délégué:

-Didier Ysenbaert domicilié Diksmuidse Heerweg 301, à 8200 Bruges,

et décide en outre que cet administrateur délégué est nommé pour une durée indéterminée.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2012 - Annexes du Moniteur belge DECIDE de révoquer, pour autant que de besoin, tous pouvoirs spéciaux et procurations qui ont été conférés par le conseil d'administration antérieurement à la date de ce conseil d'administration.

DECIDE de conférer tous pouvoirs à Lieven Peeters, Kurt Grillet, Joseph Spinks et Esther Goldschmidt, ou tout autre avocat du cabinet Altius sis avenue du Port 86C, boîte 414 à 1000 Bruxelles, Belgique. Chaque mandataire a le pouvoir, agissant conjointement ou individuellement et chacun avec le pouvoir de substitution, d'assurer toutes les formalités nécessaires auprès du greffe compétent en vue de la publication des présentes décisions aux Annexes du Moniteur Belge et en vue de la modification de l'enregistrement de la société auprès de la Banque Carrefour des Entreprises."

Pour extraits analytiques

Esther Goldschmidt Mandataire

















Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers Au verso : Nom et signature

16/07/2012
ÿþMOD WORD 11.1

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

0 5 JUIL. 2012 E3RUXELLEB

Greffe

Ne d'entreprise : 0421.833.796

Dénomination

(en entier) : Expansion Immobilière Diestsestraat, 115

(en abrégé) :

Forme juridique : Société Anonyme

Siège : Val des Bécasses, 24 à Woluwe-Saint-Pierre (1150 Bruxelles)

(adresse complète)

Obiet(s) de l'acte :MODIFICATION DE LA DATE D'OUVERTURE ET DE CLOTURE DE L'EXERCICE SOCIAL  MODIFICATION DE LA DATE DE L'ASSEMBLEE GENERALE ORDINAIRE - MODIFICATION DES STATUTS  COORDINATION DES STATUTS

D'un procès-verbal dressé par Maître Véronique BONEHILL, Notaire associé de résidence à Uccle, membre de la société civile à forme de société privée à responsabilité limitée « Véronique BONEHILL et Laurent WETS, Notaires Associés », inscrite au Registre des Personnes Morales de Bruxelles sous le numéro 0899.361.036, le vingt-neuf juin deux mille douze, en cours d'enregistrement, il résulte que : S'est tenue l'assemblée générale extraordinaire des actionnaires de la Société Anonyme Expansion Immobilière Diestsestraat, 115, ayant son siège à Woluwé-Saint-Pierre (1150 Bruxelles), Val des Bécasses, 24.

Inscrite au Registre des personnes morales sous le numéro 0421.833.796.

Assujettie à la taxe sur la valeur ajoutée sous le numéro 421.833.796.

Constituée aux termes d'un acte reçu par le notaire Pierre Spaey, à Molenbeek-Saint-Jean, le deux juillet mil neuf cent quatre-vingt-un, publié aux annexes du Moniteur belge du trente juillet suivant, sous le numéro 152613.

Dont les statuts ont été modifiés par acte du notaire Jean Remy, à Uccle, le neuf mai mil neuf cent quatre-

vingt-six, publié aux annexes du Moniteur Belge du vingt juin suivant sous le numéro 860620-101, et pour la

dernière fois suivant procès-verbal dressé par le notaire Philippe Wets, à Uccle, le vingt-six juin deux mille huit,

publié à l'annexe au Moniteur belge, le vingt-deux juillet suivant, sous le numéro 08121062, et dont le siège

social a été transféré en son siège actuel par décision de l'assemblée générale extraordinaire du trente mars

deux mille douze publié aux annexes du Moniteur belge du vingt-six avril suivant, sous le numéro 12080089.

Dont les statuts n'ont pas été modifiés depuis.

L'assemblée a pris notamment les résolutions suivantes:

PREMIERE RÉSOLUTION

L'assemblée a constaté qu'actuellement l'exercice social commence le premier janvier et se termine le

trente-et-un décembre de chaque année.

L'assemblée a décidé que dorénavant l'exercice social commencera le premier juillet et se terminera le

trente juin de-chaque année.

L'assemblée a décidé en conséquence de modifier l'article 32 des statuts comme indiqué ci-après.

Ainsi, l'article 32 sera libellé comme suit :

« Article 32 : Écritures sociales

L'exercice social commence le premier juillet et se termine le trente juin de chaque année»

DEUXIEME RÉSOLUTION

L'assemblée a décidé de modifier la date de l'assemblée générale ordinaire, actuellement fixée au troisième

vendredi du mois de mai à quinze heures, et de fixer celle-ci désormais au deuxième vendredi du mois de

décembre à quinze heures,

La prochaine assemblée générale ordinaire aura donc lieu au mois de décembre deux mille douze, à quinze

heures.

L'assemblée a décidé en conséquence de modifier l'article 22 des statuts comme indiqué ci-après.

Ainsi, l'article 22 sera libellé comme suit ;

« Article 22 : Réunion

L'assemblée générale annuelle se réunit le deuxième vendredi du mois de décembre à quinze heures.

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale á l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

A Réservé Volet B - Suite

au

Moniteur

belge

S'il s'agit d'un jour férié légal, l'assemblée a lieu le premier jour ouvrable suivant, autre qu'un samedi, à ia

'même heure.

L'assemblée peut être convoquée extraordinairement chaque fois que l'intérêt de la société l'exige. Elle doit

l'être à la demande d'actionnaires représentant ensemble le cinquième du capital social.

Les assemblées générales ordinaires ou extraordinaires se tiennent au siège de la société ou à tout autre

endroit indiqué dans la convocation. »

TROISIEME RÉSOLUTION

Suite à la modification des dates d'ouverture et de clôture de l'exercice social, l'assemblée a décidé à titre

de mesure transitoire et exceptionnelle que l'exercice social en cours ayant débuté le premier janvier deux mille

douze comportera six mois et se clôturera le trente juin deux mille douze.

QUATRIEME RÉSOLUTION

L'assemblée a décidé de confirmer le transfert du siège social en son siège actuel par décision de

l'assemblée générale extraordinaire du trente mars deux mille douze.

L'assemblé a décidé en conséquence de modifier l'article 2 des statuts comme indiqué ci-après.

Ainsi, l'article 2 sera libellé comme suit

« Article 2 : Siège

Le siège social est établi à Woluwe-Saint-Pierre (1150 Bruxelles), Val des Bécasses, 24.

li peut être transféré en tout endroit en Belgique de même régime linguistique, par simple décision du

conseil d'administration, qui a tous pouvoirs aux fins de faire constater authentiquement la modification aux

statuts qui en résulte. Tout changement de siège social est publié aux Annexes au Moniteur Belge par les soins

du conseil d'administration.

La société peut, par simple décision du conseil d'administration, établir des sièges administratifs, agences et

caetera, tant en Belgique qu'à l'étranger. »

POUR EXTRAIT ANALYTIQUE CONFORME

Déposée en même temps:

- une expédition;

- la coordination des statuts.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Véronique BONEHILL

Notaire associé - Geassocieerde Notaris

5ociáti Civile à forme de SPR! - Burgorlljke Vennootschap o.v.v, BVBA RPR Bruxelles - RPR Brussel 0309.361.036 Avenus Brusmxnnlean,58717 " 8.1188-Bruxelles" Brussel Tels 02 944 01 40 r Fax : 02 344 18 11







Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

03/07/2012
ÿþu

Volet B

111111111111111111111111111

*12116527*

MOD WORD 11.1

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

22JUIN 2012

/~~ . " r

. j

Greffe

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

N° d'entreprise : 0421.833.796

Dénomination

(en entier) : EXPANSION 1MMOBILIERE DIESTSESTRAAT 115

(en abrégé) :

Forme juridique : Société anonyme

Siège : Val des Bécasses 24 -1150 Bruxelles

(adresse complète)

Objet(.) de l'acte :REVOCATION DES DELEGATIONS DE POUVOIR.

Extrait du procès-verbal de l'Assemblée Générale Extraordinaire du 31/05/2012.

Après en avoir délibéré, l'assemblée décide à l'unanimité de révoquer tous les mandats et pouvoirs sous forme authentique ou sous seing privé accordés à des personnes autres que les administrateurs actuellement en fonction, et, entre autres, le mandat octroyé à Me. Olivier Mahieux l'autorisant à représenter la société dans le cadre de l'acquisition ou de la vente d'immeubles,

Par conséquent, sont seuls habilités à représenter valablement la société, dans le cadre de ta loi et des statuts

Monsieur Didier TOLLET, Administrateur et Administrateur-délégué

Madame Carole TOLLET, Administrateur et Administrateur-délégué

Madame Muriel TOLLET, Administrateur

Didier Toilet

Administrateur délégué

Mentionner sur la dernière page du Volet 6 Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

26/04/2012 : BL618560
04/01/2012 : BL618560
26/07/2011 : BL618560
26/08/2010 : BL618560
26/08/2009 : BL618560
09/04/2009 : BL618560
22/07/2008 : BL618560
18/07/2008 : BL618560
07/07/2008 : BL618560
16/08/2007 : BL618560
21/12/2006 : BL618560
19/07/2006 : BL618560
15/07/2005 : BL618560
14/09/2004 : BL618560
22/06/2004 : BL618560
22/07/2003 : BL618560
30/09/2002 : BL618560
04/07/2001 : BL618560
11/07/2000 : BL618560
15/05/1997 : BL618560
23/08/1995 : LE61364
05/07/1988 : LE61364
01/01/1988 : LE61364
20/06/1986 : LE61364
01/01/1986 : LE61364

Coordonnées
EXPANSION IMMOBILIERE DIESTSESTRAAT 115

Adresse
NIJVERHEIDSLAAN 29 8580 AVELGEM

Code postal : 8580
Localité : AVELGEM
Commune : AVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande