EXPLOITATIEMAATSCHAPPIJ IDH

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EXPLOITATIEMAATSCHAPPIJ IDH
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 635.611.207

Publication

20/08/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15313637*

Neergelegd

18-08-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Albert I Laan(Odk) 104

8670 Koksijde

Oprichting

Ondernemingsnummer :

0635611207

Benaming (voluit) : Exploitatiemaatschappij IDH

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Er blijkt uit een akte verleden voor het ambt van geassocieerd notaris Peter De Baets te Koksijde op 13 augustus 2015, neergelegd ter registratie, houdende oprichting van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  EXPLOITATIEMAATSCHAPPIJ IDH , met zetel te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Albert I Laan 104:

1) Dat door:

1. De naamloze vennootschap HOTEL DEVELOPMENT COMPANY, met maatschappelijke zetel te 1140 Evere, Optimismelaan 1 bus 3, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0867.493.467.

Opgericht onder de maatschappelijke benaming TWIN INVEST blijkens akte verleden voor het ambt van notaris Marc Coudeville te Oostende op twintig september tweeduizend en vier, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zeven oktober daarna, onder nummer 04140895. Waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd bij proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders opgesteld door notaris Henri Baeke te Oostende op dertig juni tweeduizend en tien, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van achtentwintig juli daarna, onder nummer 10112793.

Alhier vertegenwoordigd, overeenkomstig de statuten, door haar gedelegeerd bestuurder, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PATRIMONIUMMAATSCHAPPIJ VAN BELGIË, met maatschappelijke zetel te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), A. Degreeflaan 5, bus 402, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0518.986.523, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer DEBUCQUOY Jochen Geert Chris, geboren te Oostende op zevenentwintig december negentienhonderd tweeëntachtig, gedomicilieerd te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), A. Degreeflaan 5 bus 402 (nationaal: nummer 82.12.27 185-35), tot gemelde hoedanigheid benoemd bij beslissing van de algemene vergadering en de daaropvolgende raad van bestuur de dato zes juni tweeduizend dertien, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch staatsblad van zevenentwintig juni tweeduizend dertien, onder nummer 13097913.

2. De naamloze vennootschap LAND LEASE COMPANY, met maatschappelijke zetel te 1140 Evere, Optimismelaan 1 bus 3, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0878.080.325 en onderworpen aan de belasting over de toegevoegde waarde met nummer BE 878.080.325.

Opgericht onder de maatschappelijke benaming HOUTHALEN HENGELHOEF blijkens akte verleden voor het ambt van notaris Serge Van Damme te De Panne op éénentwintig december tweeduizend en vijf, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twee januari daarna, onder nummer 06000708.

Waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd bij proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders opgesteld door notaris Henri Baeke te Oostende op dertig juni tweeduizend en tien, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van achtentwintig juli daarna, onder nummer 10112794.

Alhier vertegenwoordigd, overeenkomstig de statuten, door haar gedelegeerd bestuurder, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PATRIMONIUMMAATSCHAPPIJ VAN BELGIË, met maatschappelijke zetel te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), A. Degreeflaan 5, bus 402,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0518.986.523, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer DEBUCQUOY Jochen Geert Chris, geboren te Oostende op zevenentwintig december negentienhonderd tweeëntachtig, gedomicilieerd te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), A. Degreeflaan 5 bus 402 (nationaal: nummer 82.12.27 185-35), tot gemelde hoedanigheid benoemd bij beslissing van de algemene vergadering en de daaropvolgende raad van bestuur de dato tweeëntwintig april tweeduizend veertien, gepubliceerd in

de Bijlagen tot het Belgisch staatsblad van twaalf juni daarna, onder nummer 14115606. 3. De naamloze vennootschap INDUSTRIE HOTELIERE ET IMMOBILIERE, met maatschappelijke zetel te 1140 Evere, Optimismelaan 1 bus 3, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0402.868.714 en onderworpen aan de belasting over de toegevoegde waarde met nummer BE 402.868.714.

Opgericht blijkens akte verleden voor het ambt van notaris Georges Willockx te Sint-Gillis op achtentwintig juni negentienhonderd negenentwintig, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negentien juli daarna, onder nummer 29.588.

Waarvan de statuten herhaaldelijk gewijzigd werden en voor het laatst bij proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders opgesteld door notaris Henri Baeke te Oostende op zevenentwintig augustus tweeduizend en twaalf, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zeventien oktober tweeduizend en twaalf, onder nummer 12171239. Alhier vertegenwoordigd, overeenkomstig de statuten, door haar gedelegeerd bestuurder, de heer DEBUCQUOY Jochen, voornoemd, en door een bestuurder, de heer CALLE Stijn Renaat Agnees Jozef, geboren te Zelzate op negentien maart negentienhonderd drieënzeventig, gedomicilieerd te 9970 Kaprijke, Molenstraat 115 (nationaal nummer 73.03.19-381.21), tot gemelde hoedanigheden benoemd bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders en de daaropvolgende raad van bestuur de dato zevenentwintig augustus tweeduizend en twaalf, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zeventien oktober daarna, onder nummer 12171239.

een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

2) de vennootschap de naam  EXPLOITATIEMAATSCHAPPIJ IDH draagt.

3) de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Albert I Laan 104.

4) de vennootschap opgericht is voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

5) de vennootschap volgend doel heeft :

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland: de aankoop, de constructie, de uitbating, de verkoop en het verhuur van onroerende goederen en onder andere van onroerende goederen aan de hostellerie-industrie geaffecteerd, alsook de uitbating van de hostellerie-industrie zelf.

Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling.

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

6) Het gehele geplaatste aanvangskapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG

EURO (¬ 18.550), vertegenwoordigd door achttienduizend vijfhonderd vijftig (18.550) aandelen.

Het vaste gedeelte van het kapitaal is gelijk aan ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD VIJFTIG

EURO (¬ 18.550).

Het kapitaal is zonder wijziging van de statuten veranderlijk voor het bedrag dat het vaste gedeelte

van het kapitaal overtreft.

De achttienduizend vijfhonderd vijftig (18.550) aandelen werden als volgt onderschreven:

1. De naamloze vennootschap HOTEL DEVELOPMENT COMPANY, titularis van zesduizend vierhonderd tweeënnegentig (6.492) aandelen, die op haar aandelen zesduizend vierhonderd tweeënnegentig euro (¬ 6.492) heeft volstort;

2. De naamloze vennootschap LAND LEASE COMPANY, titularis van duizend achthonderd

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

vijfenvijftig (1.855,00) aandelen, die op haar aandelen achthonderd vijfenvijftig euro (¬ 1.855,00)

heeft volstort;

3. De naamloze vennootschap INDUSTRIE HOTELIERE ET IMMOBILIERE, titularis van tienduizend

tweehonderd en drie (10.203) aandelen, die op haar aandelen tienduizend tweehonderd en drie euro

(¬ 10.203,00) heeft volstort.

Totaal: achttienduizend vijfhonderd vijftig (18.550) aandelen.

De verschijners verklaarden dat ieder aandeel volledig volstort is

7) De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die samengesteld is uit maximaal acht leden, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

De raad van bestuur bezit, buiten de bevoegdheden hem toegekend uit hoofde van de titels II en III van de statuten, de meest uitgebreide bestuurs- en beschikkingsbevoegdheden die stroken met het doel van de vennootschap.

De raad van bestuur mag het dagelijkse bestuur van de vennootschap toevertrouwen aan één of meer bestuurders met de titel van gedelegeerd bestuurder. Hij mag eveneens de directie van alle of een gedeelte van de zaken van de vennootschap toevertrouwen aan een algemeen secretaris, die al dan niet bestuurder is. Verder mag hij voor bepaalde taken bevoegdheden toekennen aan derden. Afgezien van bijzondere delegaties wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd ofwel door twee gedelegeerd bestuurders, samen handelend, ofwel door het gezamenlijk optreden van één bestuurder en één gedelegeerd bestuurder.

Werden voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de oprichting door de oprichters tot bestuurder benoemd:

1) de naamloze vennootschap HOTEL DEVELOPMENT COMPANY, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer DEBUCQUOY Jochen, voornoemd;

2) de naamloze vennootschap LAND LEASE COMPANY, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer DEBUCQUOY Jonathan Joy Jozef, geboren te Oostende op zevenentwintig december negentienhonderd tweeëntachtig, gedomicilieerd te 8490 Jabbeke (Varsenare), Flamincka Park 31 (nationaal nummer: 82.12.27-179.41), alhier vertegenwoordigd door de heer DEBUCQUOY Jochen, voornoemd, ingevolge onderhandse volmacht de dato dertien augustus tweeduizend vijftien dewelke aan onderhavige akte zal aangehecht blijven;

3) de naamloze vennootschap INDUSTRIE HOTELIERE ET IMMOBILIERE, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer DEBUCQUOY Joachim Guillaume Morgan, geboren te Oostende op éénendertig augustus negentienhonderd tachtig, gedomicilieerd te 8020 Oostkamp, Eekhoornstraat 12 (nationaal nummer: 80.08.31-209.15), alhier vertegenwoordigd door de heer DEBUCQUOY Jochen, voornoemd, ingevolge onderhandse volmacht de dato dertien augustus tweeduizend vijftien dewelke aan onderhavige akte zal aangehecht blijven;

4) de heer CALLE Stijn, voornoemd;

5) de heer HUTSEBAUT Koen Roland Monique, geboren te Brugge op vierentwintig november negentienhonderd zevenenzestig, gedomicilieerd te 8490 Jabbeke, Van Larebekelaan 26 (nationaal nummer: 67.11.24-279.97);

die bevestigen dat de uitoefening van deze functie hen niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, en die verklaren de hen verleende opdracht te aanvaarden.

De aldus benoemde bestuurders zijn ogenblikkelijk in raad van bestuur verenigd, teneinde over te gaan tot de benoeming van de gedelegeerd bestuurders.

Met eenparigheid van stemmen beslist de raad van bestuur te benoemen tot gedelegeerd bestuurders, voor de duurtijd van hun mandaten:

1. de naamloze vennootschap HOTEL DEVELOPMENT COMPANY, voornoemd;

2. de naamloze vennootschap LAND LEASE COMPANY, voornoemd;

3. de naamloze vennootschap INDUSTRIE HOTELIERE ET IMMOBILIERE, voornoemd; allen vast vertegenwoordigd als voorschreven.

8) de gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste zaterdag van de maand mei om veertien uur, in de zetel van de vennootschap. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de eerste zaterdag van de maand mei tweeduizend zeventien om veertien uur.

9) het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot éénendertig december tweeduizend zestien.

10) het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding tot ieders aantal aandelen en de daarop verrichte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of en deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen. 11) Werd aangesteld tot bijzondere volmachtdrager betreffende alle functies van accountant en belastingconsulent voorzien bij wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig: mevrouw VANDEN BUSSCHE Sofie Godelieve L., geboren te Kortrijk op vierentwintig maart negentienhonderd vijfenzestig, wonende te 8432 Leffinge (Middelkerke), Papegaaistraat 46/B, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

De oprichters verleenden deze tevens de bevoegdheid en om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(getekend) Notaris Liselotte DE KOCK

Samen hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte

Coordonnées
EXPLOITATIEMAATSCHAPPIJ IDH

Adresse
ALBERT I LAAN 104 8670 OOSTDUINKERKE

Code postal : 8670
Localité : Oostduinkerke
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande