EXPLORENSIA

Divers


Dénomination : EXPLORENSIA
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 832.272.371

Publication

18/06/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van .de akte

Ondernemingsnr: 0832.272.371 Benaming

(voluit) : Explorensia (verkort) :

Rechtsvorm VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel: Schietspoelstraat 3, 8755 Ruiselede

(volledig adres)

Onderwerp akte Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering gehouden ten zetel dd. 02/06/2014, werd met éénparigheid van stemmen beslist om met ingang van 05/06/2014 de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar "Zandvleugestraat 6 te 8755 Ruiselede".

Aldus opgesteld te Ruiselede op 02/06/2014.

Olivier Scholts,

zaakvoerder

11111111II,11111111'111111111

belu.

aai

Bel. Staa

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

06 JUN 2014

Gent Afefitie Brugge

De griffier

111.m..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/01/2011
ÿþ(voluit) : Explorensia

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : Schietspoelstraat 3, 8755 Ruiselede

Onderwerp akte : OPRICHTING

Ondergetekenden:

1. Stal Isabel, wonende te Schietspoeistraat 3, 8755 Ruiselede

2. Scholts Olivier, wonende te Schietspoelstraat 3, 8755 Ruiselede

Met het doel tussen hen een vennootschap op te richten, zijn als volgt overeengekomen:

I.De vennootschap onder firma draagt de naam: Explorensia

I I. De vennootschap heeft tot doel:

1.Het organiseren van opleidingen, workshops, bijscholingen zowel voor werknemers, zelfstandigen als privépersonen.

2.Het organiseren van evenementen, verwendagen, teambuildingsdagen, lessenreeksen zowel op inhoudelijk vlak als op praktisch vlak. Dit omvat eveneens kleine catering, zoals het maken van belegde broodjes.

3.Het uitvoeren van consultingopdrachten.

4.Het organiseren van bedrijfsportdagen zoals groepswandeldagen, groepsfietstochten, kite-initiaties, groepsdanslessen, snowboard- en skilessen en wind- en golfsurf initiaties en andere sportactiviteiten.

5.het voeren van het management van ondernemingen, adviesverlening en begeleiding bij nieuwe initiatieven, algemeen beleid en marketing

6.het optreden als bestuurder in diverse vennootschappen

7.de vennootschap mag zich tevens borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen aangegaan door derden. Zij mag tevens al haar goederen met inbegrip van het handelsfonds in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden.

8.de vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, die de verwezenlijking van het doel van de vennootschap rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bevorderen of realiseren, zowel in België als in het buitenland.

9.zij zal tevens haar overtollige liquiditeiten mogen beleggen in zowel roerende als onroe-rende goederen. 10.zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven.

III.Haar maatschappelijke zetel is gevestigd te Schietspoelstraat 3, 8755 Ruiselede

IV. De duur van de vennootschap is onbeperkt.

Alle inkomsten en kosten vanaf 1/07/2010 die gerealiseerd of gemaakt werden zijn voor

rekening van de V.O.F..

V.De inbreng der vennoten is aldus bepaald

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 1.000,00 euro. Het is verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde. Dhr. Scholts Olivier brengt 500,00 euro in en Mevr. Stal Isabel 500,00 euro, waarvoor hen elk 50 aandelen worden toegekend.

_ ____VI.Elk.aandeel_heeft recht op .één stem.bij.de Algemene Vergadering ______ _______ .--__..______ .._._.__..._..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod 2.1

In de bilagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na nee legwei ? _ _ - kte

" 11003336"

Ondernemingsnr Benaming

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011- Annexes du Moniteur belge

r

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Vll.De vennoten zullen in de verliezen een evenredig deel aan hun inbreng dragen en zullen de winsten in dezelfde verhouding verdelen. De bestemming van de boekhoudkundige resultaten worden jaarlijks vastgelegd bij de Algemene Vergadering.

VIII.De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van één der vennoten, voor de tijd waarop de vennootschap moet eindigen. De overdracht van aandelen onder levenden zowel als bij overlijden aan één of meer vennoten of aan derden, al dan niet erfgenamen, zal slechts mogen geschieden met toestemming van de helft der overige vennoten, bezittende minstens vier/vijfden van het maatschappelijk kapitaal, na aftrek der rechten waarvan de afstand zich realiseert of voorgesteld wordt, en indien er slechts twee vennoten zijn, met toestemming van de andere vennoot. Bij weigering van toestemming - weigering tegen dewelke geen verhaal mogelijk is  verplichten de vennoten die zich tegen de overdracht verzetten, de aandelen, terug te kopen tegen de waarde vastgesteld op de navolgende wijze, behoudens minnelijke regeling. De andere vennoten mogen, indien zij zulks verlangen, deelnemen aan deze terugkoop.

De verdeling zal geschieden in verhouding tot het aantal aandelen dat elke vennoot bezit. De vennoten die zich niet verzetten, kunnen evenwel een aantal aandelen overnemen, lager dan gezegd pro rata. De terugkoopwaarde waarvan sprake, is gelijk aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke van overeenstemming tussen partijen zat de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen zullen beïnvloeden. indien partijen niet tot een overeenkomst kunnen komen zal een derde deskundige worden aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De terugkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde op de hierboven bepaalde wijze definitief zal zijn vastgelegd. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen rechtens.

IX.In geen geval en om geen enkele reden, zullen de vennoten, hun weduwen of erfgenamen, de zegels mogen laten leggen op de goederen of waarden van de vennootschap, noch een gerechtelijke inventaris laten opmaken.

X.Het maatschappelijk jaar eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 3111212011. Iedere laatste vrijdag van de maand mei om 17u, en dit voor de eerste keer in 2012, zal er een Algemene Vergadering worden samengeroepen die zal beslissen omtrent de winstverdeling en de eventuele ontlasting van de zaakvoerder over het beheer.

XI.Wordt benoemd voor onbepaalde duur als zaakvoerders; dhr. Scholts Olivier en mevr. Stal Isabel. Beide mandaten nemen onmiddellijk aanvang. Wordt benoemd als zaakvoerder met ingang vanaf 1 januari 2011 voor onbepaalde duur, mevr. Willem Lien, wonende te Bapaumestraat 11, 8000 Brugge.

XII.Met het oog op het verrichten van alle formaliteiten in verband met de publicatie van de oprichting, de Kruispuntbank voor ondernemingen en het Ondememingsloket, en in verband met de belasting over de toegevoegde waarde en het sociaal verzekeringsfonds, en aile stukken te kunnen ondertekenen met dit doel, wordt volmacht gegeven aan BVBA. Nico Verhamme, met zetel te Oostendse Steenweg 105, 8000 Brugge.

In 2 exemplaren opgemaakt te Ruiselede, op 14 december 2010, waarvan één exemplaar voor elk der vennoten.

Scholts Olivier

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
EXPLORENSIA

Adresse
Zetel: Schietspoelstraat 3, 8755 Ruiselede

Code postal : 8755
Localité : RUISELEDE
Commune : RUISELEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande