EXPRESS VELDEGEM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : EXPRESS VELDEGEM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 518.982.761

Publication

12/03/2013
ÿþmod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1veaergelIega ter grafie van *3 rechtbank van koupi andei

Brugge  a . . e " o,

4D

i:1 1 2013 Oiitf{ -

I iIIII 1111111111111111111 11111111111111 IiI 1111

*13091032*

Ve

behc aar Belç

Staat

Ondernemingsnr ; p 542 ,~ Y 70

Benaming (voluit) : EXPRESS VELDEGEM

(verkort) ;

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hoge Vautestraat 43

8210 Zedelgem

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Bernard D'HOORE te Beernem op 27 februari 2013, die ter registratie is

aangeboden, blijkt dat:

de Heer BUDDAERT Bart Michel Maria, geboren te Brugge op 12 oktober 1986, wonende te 8210 Zedelgem,

Hoge Vautestraat 43,

een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht, waarvan de oprichtingsakte

en de statuten ondermeer volgende bepalingen bevatten:

RECHTSVORM EN NAAM  De vennootschap is een Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid, met als benaming "EXPRESS VELDEGEM".

ZETEL - De maatschappelijke zetel is gevestigd le 8210 Zedelgem, Hoge Vautestraat 43.

DOEL - De vennootschap heeft tot doel: voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met

derden, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen te doen die betrekking hebben op:

" de groot- en kleinhandel, in- en uitvoer van algemene voedingswaren, vleeswaren, groenten en fruit, textielwaren, alcoholische en niet alcoholische dranken, huishoudelijke artikelen, geschenkartikelen en parfumeriewaren, rookwaren, elektro-artikelen, onderhoudsproducten, schoeisels, schoonheidsproducten, drogisterijartikelen, speelgoed en verlichtingsartikelen, meubelen, en alles wat in de meest ruime zin hieronder begrepen kan worden. Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard;

" tussenpersoon in de handel;

" de import en export, groothandel, transport over land, water of in de lucht van menigvuldige goederen;

" verhuring van divers materiaal;

" het ontwikkelen, kopen, verkopen, het in licentie geven van octrooien, exclusieve en andere rechten, knowhow en andere aanverwante immateriële vaste activa;

" het werken in onder aanneming binnen de sector;

" het beheer van haar eigen vermogen zowel roerende en onroerende goederen daaronder verstaan het; verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, huren, verhuren, promoten, het doen bouwen of verbouwen evenals welke transacties van elke onroerende goederen,

De vennootschap zal haar maatschappelijk doel kunnen realiseren op alle mogelijke wijzen, welke haar het meest geschikt of nuttig lijken; zij mag daarenboven alle commerciële, Industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die in verband staan het haar doel of die de verwezenlijking van dat doel kunnen beïnvloeden of vergemakkelijken, zo in het binnenland als in het buitenland, zelfs in voordeel of voor rekening van derden.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar onroerende goederen, met inbegrip van ; het handelsfonds in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen, en alle andere verbintenissen, zowel van haar zelf als deze van alle derden.

De vennootschap mag handelen voor eigen rekening in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij zal bij middel van inbrengen, inschrijvingen, financiële tussenkomsten of op gelijk welke andere wijze kunnen deelnemen in alle vennootschappen of ondernemingen die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of gelijklopend voorwerp hebben als zijzelf of die een geheel ander voorwerp hebben of van die aard zijn om de uitbreiding en ontwikkeling ervan te bevorderen, en dit zowel in België als in buitenland.

De vennootschap mag ook de functies van bestuurder of vereffenaar uitoefenen in andere vennootschappen. De algemene vergadering kan overeenkomstig de bepalingen van artikel 559 van het wetboek van vennootschappen, haar maatschappelijk doel uitbreiden of wijzigen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

4

mod 11.1

DUUR - De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf haar oprichting, maar kan ontbonden worden door een beslissing van de algemene vergadering, handelend zoals voor een statutenwijziging.

Zij vangt haar activiteiten aan op 27 februari 2013; zij verkrijgt pas rechtspersoonlijkheid vanaf de neerlegging van een afschrift en een uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

De vennootschap is niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamverklaring, het faillissement of de staat van kennelijk onvermogen van een vennoot,

In geval van overlijden van de enige vennoot, worden, tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - Het kapitaal is vastgesteld op vijfenveertigduizend euro (¬ 46.000,00), vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.

Het is volledig volstort en onderschreven in geld als volgt de Heer Bart Buddaert, voornoemd, heeft ingeschreven op alle duizend (1.000) aandelen; hij heeft daarop vijfenveertigduizend euro (¬ 45.000,00) gestort. De fondsen bestemd tot de afbetaling van de inbrengen in geld werden, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd bij storting of overschrijving op de bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij Belfius. Een attest dat van deze deponering blijk geeft blijft bewaard in het dossier van de Notaris.

Ingeval van splitsing van het eigendomsrecht in blote eigendom en vruchtgebruik, worden de eraan verbonden rechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend,

BESTUUR - De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten. Aan deze personen alleen, wordt de leiding van de zaken van de vennootschap toevertrouwd.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn vormen deze een college,

De zaakvoerders kunnen hun mandaat kosteloos uitoefenen, en dit bij beslissing van de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt; elke zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Elke zaakvoerder kan bijzondere lasthebbers aanstellen om de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht te verbinden.

De Heer Bart BUDDAERT voornoemd, is benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder,

BOEKJAAR - Het boekjaar vangt aan op één juli van het ene jaar en eindigt op dertig juni van het volgend jaard; het eerste boekjaar eindigt op 30 juni 2014.

BESTEMMING VAN DE WINST  RESERVE - Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf procent (5%) voorafgenomen voor de oprichting van de wettelijke reserve, Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één/tiende (1/10de) van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, en zij ontstaat opnieuw wanneer, om gelijk welke reden, het reservefonds werd verminderd.

Het overblijvend saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die beslist over de bestemming,

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het maatschappelijk kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden,

Onder netto-actief wordt verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en de schulden,

ONTBINDING EN VEREFFENING - Bij de ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal de algemene vergadering de vereffenaars benoemen en hun bevoegdheden bepalen. De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming. Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars. De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

Bevoegdheden van de vereffenaars

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186,187 en 188 van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Wijze van vereffening

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het

arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de

laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de

'

» ~

a mort 111

verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

JAARVERGADERING - De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de tweede dinsdag van november om 11.00 uur in de zetel van de vennootschap, tenzij in de oproepingsbrief een andere plaats wordt vermeld; valt deze datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

VOLMACHT - De oprichters hebben bijzondere volmacht gegeven aan de BVBA CALCULI, met zetel te 2820 Bonheiden, Koningin Astridlaan 42, met als ondememingsnummer 0898.210.003, en haar aangestelden, die elk afzonderlijk en alléén kunnen handelen, met recht van indeplaatsstelling, en met volgende machten:

alle inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen en/of aanvragen met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondememingsioketten en bij de diensten van de directe- en indirecte belastingen uit te voeren en/of alle wijziging hieraan te vorderen alsmede het aansluiten van de vennootschap bij een sociale zekerheidskas en beroepsorganisaties vast te leggen.

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -

Bernard D'hoore

Notaris te Beemem

Tegelijk hiermee neergelegd; expeditie oprichtingsakte.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

\7.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/06/2015
ÿþMod Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0518.982.761

Benaming

(voiuit) : Express Veldegem

(verkort)

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Hoge Vautestraat 43, 8210 Zedelgem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Bijzondere algemene vergadering gehouden ten maatschappelijke zetel op woensdag 28 januari 2015

Er blijkt uit een beslissing van de gemeente dat de maatschappelijke zetel van de vennootschap Express Veldegem bvba, gewijzigd wordt van Hoge Vautestraat 43 te 8210 Zedelgem naar Gieterijstraat 8 te 8210 Zedelgem en dit met ingang vanaf heden.

De vergadering keurt eenparig dit voorstel goed.

Niets meer aan de dagorde zijnde wordt de zitting opgeheven om 11.00 uur, na voorlezing door de secretaris van de huidige notulen die zonder opmerkingen aangenomen worden en getekend worden door het bureau.

1507 010

NEfÁFGElrLGD

Griffie Rechtbank Koophandel

2 6 MEI 2015

De grt . r.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

11/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 10.11.2015, NGL 30.12.2015 15711-0350-015

Coordonnées
EXPRESS VELDEGEM

Adresse
GIETERIJSTRAAT 8 8210 ZEDELGEM

Code postal : 8210
Localité : ZEDELGEM
Commune : ZEDELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande