EXTREMIS

NV


Dénomination : EXTREMIS
Forme juridique : NV
N° entreprise : 434.625.128

Publication

05/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 30.08.2013 13507-0193-017
06/06/2013
ÿþ." {

v Ma! PDF 11.1

~ P In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111M11

Onderriemingsnr : 0434.625.128

Benaming (voluit) : Extremis

(verkort) :

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel : Couthoflaan 20B - 8972 Poperinge

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Rectificatie

Tekst :

Rectificatie notulen van de buitengewone algemene vergadering van 18/03/2013 Er dient gelezen te worden:

De vergadering beslist om de heer Dewispelaere Lieven, wonende Jan Breydellaan 66 te 8500 Kortrijk, te benoemen als bestuurder vanaf 01/04/2013 tot de jaarvergadering in het jaar 2017.

Louwagie Hilde

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste le., van t u~k RR vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/04/2013
ÿþMod PDF 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V~I~IIII6111111~IIIIIII IIII

*13055235*

° Ondernemingsnr : 0434.625.128 Benaming (voluit) : Extremis (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel : Couthofiaan 20B - 8972 Poperinge

(volledig adres)

Onderwerp{en} akte : Benoeming bestuurder

Tekst

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 18/03/2013

De vergadering beslist om de heer Dewispelaere Lieven, wonende Jan Breydellaan 66 te 8500 Kortrijk, te benoemen als bestuurder vanaf heden tot de jaarvergadering in het jaar 2017.

Naamloze vennootschap

V

2 8 MAART 2013

Griffie

Louwagie Hilde

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste f}lz. van Luik B vermelden : Recto Naaai &i hoedanijheld van do insrtruinenteren te notaris, hetzll van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegen+voercii9en

Verso : Naam en handtekening

02/10/2012
ÿþP

e l t

Mod Ward 1i.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0434.625.128

EXTREMIS

naamloze vennootschap

Couthoflaan 20B te Poperinge/Proven

Uit een proces-verbaal verleden voor Meester Bruno Vandenameefe, geassocieerd Notaris te Poperinge, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "de Sagher & Vandenameele - Geassocieerde Notarissen", waarvan de zetel gevestigd is te 8970 Poperinge, Boeschepestraat 4, op 19 september 2012, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "EXTREMIS" met zetel te 8972 Poperinge-Proven, Couthotlaan 20B, met eenparigheid van stemmen beslist heeft als volgt;

1. De vergadering heeft vastgesteld dat sinds de oprichting alle aandelen ingeschreven staan op naam in het register van aandelen, dat de vennootschap na de oprichting geen aandelen aan toonder heeft uitgegeven, noch op verzoek van de aandeelhouder aandelen op naam heeft omgezet naar aandelen aan toonder.

Gelet op het feit dat alle aandelen sinds de oprichting op naam zijn, besluit de vergadering de statuten reeds aan te passen aan de wet van 14 december 2005 houdende afschaffing van de effecten aan toonder, en enkel aandelen op naam of gedematerialiseerde aandelen van de vennootschap toe te laten.

De vergadering heeft dienvolgens beslist het huidig artikel 9 van de statuten te schrappen om vervolgens het desbetreffend artikel van de statuten aan te passen ais volgt;

"De niet volgestorte aandelen zijn op naam. Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan ne-men.

De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd. De aandeelhouder kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van zijn aandelen op naam.

Het gedematerialiseerd aandeel wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling."

2.De vergadering heeft beslist de externe vertegenwoordigingsbevoegdheid te wijzigen in de zin dat de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd wordt door hetzij twee bestuurders samen optredend hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder.

De vergadering heeft dienvolgens beslist het huidig artikel 22 van de statuten te schrappen om vervolgens het desbetreffend artikel van de statuten aan te passen ais volgt:

"De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, hetzij door twee bestuurders samen optredend hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder, aangewezen door de raad van bestuur. Een gedelegeerd bestuurder is eveneens bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen wanneer zij wordt benoemd tot bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap."

3. De vergadering heeft beslist de statuten te herformuleren en aan te passen aan het wetboek van vennootschappen en aan de voorgaande besluiten en hiertoe volledig nieuwe en geactualiseerde statuten aan te nemen in overeenstemming met dit wetboek en de genomen besluiten.

Ondermeer heeft de vergadering beslist om de volgende punten of de modaliteiten ervan te herformuleren, te actualiseren, in te voegen en/of te schrappen: toegestaan kapitaal, uitoefening van voorkeurrecht bij kapitaalverhoging, oproeping tot bijstorting, aard van de aandelen, ondeelbaarheid, obligaties en warrants, verkrijging eigen aandelen, aandelen zonder stemrecht, samenstelling van de raad van bestuur, bijeenkomsten, werking en taakverdeling van de raad van bestuur, vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur, oproeping, werking en toelatingsvoorwaarden van de algemene vergadering, schriftelijke besluitvorming, winstverdeling, ontbinding en vereffening, vereniging van aandelen in een hand. Op de laatste blz. van Luik iï vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

111111111111111111

*12162879*

IV

ui

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernenhingsnr ;

Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, heeft de vergadering besloten dat de STATUTEN voortaan letterlijk zullen luiden als volgt:

HOOFDSTUK 1 VORM - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel 1 - Rechtsvorm - naam

De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap. Zij

draagt de benaming «EXTREMIS».

Artikel 2 - Zetel

De zetel van de vennootsohap is gevestigd te 8972 Poperinge-Proven, Couthoflaan 20B.

Hij kan verplaatst worden binnen de grenzen van het Nederlandse taalgebied en het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij enkel besluit van de raad van bestuur, die over alle machten beschikt om de wijziging van dit artikel die hieruit voortvloeit op authentieke wijze vast te stellen en bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad,

De vennootschap mag ook, bij enkel besluit van de raad van bestuur, administratieve zetels, agentschappen, ateliers, opslagplaatsen en bijhuizen oprichten of opheffen wanneer en waar zij het nodig acht, zowel in België als in het buitenland.

Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Fabrikatie van artikelen uit plaatijzer voor industrieel of voor professioneel gebruik van klein vakwerk en van klein ketelwerk. Hoevesmederij en smederij. Fabrikatie van artikelen in smeedijzer en plaatijzer. Hoevesmederij. Smederij, Werkplaats voor het herstellen van koetswerk. Konstruktie van aanhangwagens. Metalen constructies, Montage van metalen constructies, bruggen en vakwerk. Fabrikatie van gereedschap, Fabrikatie van landbouwmachines. Fabrikatie van hef- en transporttoestellen. Zelfstandige werkplaats voor algemene mekaniek, alsmede de handel in ijzerwaren en alle wisselstukken in verband met het hierboven omschreven voorwerp.

Vervoer allerhande voor rekening van derden.

Het ontwikkelen, seriematig uitvoeren en internationaal commercialiseren van een assortiment producten dat personen met een voorkeur voor hedendaagse vormgeving en vormgeving in het algemeen in staat moet stellen hun behoefte aan meubilair en accessoires voor zowel buitengebruik als andere in te vullen, sterk rekening houdend met vorm, functionaliteit en ecologie. Het linken van alle vormen van creativiteit zoals productvormgeving, grafische vormgeving, muziek, kunst, culinaire evenementen, allerhande evenementen, uitgeven van publikaties, enzovoort.

Dit alles in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Artikel 4 - Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

De vennootschap kan ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering die beraadslaagt zoals

inzake statutenwijziging.

HOOFDSTUK 2 KAPITAAL - AANDELEN - OBLIGATIES

Artikel 5 - Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdvijftigduizend euro (¬ 150.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door zeshonderd (600) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder

één/zeshonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

HOOFDSTUK 3 BESTUUR EN CONTROLE

Artikel 16- Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tct de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder

f r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

artikel 17 van deze statuten - krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger geiden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in Jaren der aanwezige bestuurders.

Artikel 19- Bestuursbevoegdheid - taakverdeling binnen de raad van bestuur

§ 1, Algemeen

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om aile handelingen te verrichten die nodig

of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de

algemene vergadering voorbehouden door de wet.

§ 2. Adviserende comités

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités

oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

§ 3. Dagelijks bestuur

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij een of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders. De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan een of meer personen van hun keuze toekennen.

Artikel 20 - Vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, hetzij door twee bestuurders samen optredend hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder, aangewezen door de raad van bestuur. Een gedelegeerd bestuurder is eveneens bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen wanneer zij wordt benoemd tot bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap.

HOOFDSTUK 4 ALGEMENE AANDEELHOUDERSVERGADERINGEN

Artikel 23 - Jaarvergadering - buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden de eerste zaterdag van de maand mei om elf uur,

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 36 van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen védr de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap dit vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze meegedeeld.

HOOFDSTUK 5 BOEKJAAR - JAARREKENINGEN - DIVIDENDEN - WINSTVERDELING

Artikel 38 - Boekjaar -jaarrekening -jaarverslag

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar,

Op het einde van elk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op, Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen warden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een bestuurder of door een persoon belast met het dagelijks bestuur, of hiertoe uitdrukkelijk gemachtigd door de raad van bestuur.

De bestuurders stellen bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van Vennootschappen. De bestuurders zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang

r

4 t

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1 " van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 39 - Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Bruno Vandenameele

Geassocieerd notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2012 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hierbij neergelegd;

- expeditie van het proces-verbaal van de statutenwijziging;

- aanwezigheidslijst



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 22.08.2012 12426-0320-017
02/03/2012 : VE031085
16/09/2011 : VE031085
02/09/2011 : VE031085
18/08/2009 : VE031085
23/06/2009 : VE031085
29/07/2008 : VE031085
27/11/2007 : VE031085
12/09/2007 : VE031085
13/08/2007 : VE031085
07/08/2006 : VE031085
07/07/2006 : VE031085
20/09/2005 : VE031085
05/08/2004 : VE031085
30/07/2003 : VE031085
03/08/2002 : VE031085
30/03/2001 : VE031085
30/05/2000 : VE031085
23/07/1999 : VE031085
01/01/1993 : VE31085
01/01/1992 : VE31085
13/07/1988 : VE31085

Coordonnées
EXTREMIS

Adresse
COUTHOFLAAN 20B 8972 PROVEN

Code postal : 8972
Localité : Proven
Commune : POPERINGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande