F.K.-INVEST

Divers


Dénomination : F.K.-INVEST
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 473.627.343

Publication

20/01/2014
ÿþVoor. behoud aan ht Belgis Staatsb

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0473.627.343

Benaming

(voluit) : F.K.-Invest

(verkort) :

Rechtsvorm : commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Politieke Gevangenenstraat 28, 8530 Harelbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door notaris Francis Vlegels te Ingelmunster op negentien december tweeduizend en dertien, ter registratie aan te bieden, dat de buitengewone algemene vergadering van de commanditaire vennootschap op aandelen F.K,-Invest, met zetel te 8530 Harelbeke, Politieke Gevangenenstraat 28, volgende besluiten heeft genomen:

Eerste beslissing  Kennisname verslag

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag van het bestuursorgaan van vier december tweeduizend en dertien met betrekking tot de voorgenomen dividendenuitkering en kapitaalverhoging.

Tweede beslissing  Uitkering dividenden

De vergadering beslist om een bruto dividend van vier miljoen vijfhonderd duizend euro (¬ 4.500.000,00) uit te keren. Deze dividenden komen voort uit de beschikbare reserves.

Derde beslissing  Voorafgaande verslagen

De voorzitter leest de in de agenda aangekondigde verslagen voor en de vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd, verklaren een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen, met name:

 het verslag opgesteld door de BV CVBA Moore Stephens Verschelden Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door mevrouw Wendy Van der Biest, bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 657 juncto artikel 602 §1 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld.

De conclusies van het verslag van de BV CVBA Moore Stephens Verschelden Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door mevrouw Wendy Van der Biest, bedrijfsrevisor aangesteld door de zaakvoerder, worden hierna letterlijk weergegeven:

« Ondergetekende, Moore Stephens Verschelden, Bedrijfsre-visoren BV CVBA, kantoorhoudend te 9031 Drongen, Dein-sesteenweg 114 (RPR 0453.925.059), vertegenwoordigd door mevrouw Wendy Van der Biest, bedrijfsrevisor, werd aangesteld op 5 december 2013 door de zaakvoerder van de Comm. VA F.K.-Invest, met maatschappelijke zetel te 8530 Harelbeke, Politieke Gevangenenstraat 28, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondememingsnummer 0473.627.343, gekend op de Rechtbank te Kortrijk, met als opdracht, overeenkomstig artikel 602 §1 W. Venn., het verslag op te maken over de beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste methoden van waardering en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, bij de kapitaalverhoging in voomoemde vennootschap.

De inbreng in natura omvat vier vorderingen op de vennoot-schap voor een netto bedrag van ¬ 4.050.000 ontstaan naar aanleiding van een beslissing van de algemene vergadering tot uitkering van een dividend met het oog op haar onmiddellijke inbreng in het kapitaal in het kader van de tijdelijke (overgangs)maatregel ingevoerd door de Programmawet van 28 juni 2013.

De beslissing van de algemene vergadering tot uitkering van dit dividend zal plaatsvinden op 19 december 2013. Het be-stuursorgaan stelt in haar bijzonder verslag dd. 4 december 2013 voor aan de aandeelhouders om, in plaats van het divi-dend te ontvangen in contante betaling, hun vordering die ontstaat ten gevolge van de beslissing tot dividenduitkering in te brengen in het kapitaal van de vennootschap. Dit voorstel gebeurt onder de opschortende voorwaarde van de goedkeu-ring van de voorgestelde dividenduitkering door de algemene vergadering.

De conclusies in dit verslag zijn dus enkel van toepassing als wordt voldaan aan de opschortende voorwaarde van de goedkeuring van de voorgestelde dividenduitkering door de algemene vergadering van 19 december 2013.

"l'JNITEUR 3ELGE

13 -01-

;ISCH STA

~~F;

1 _t~

: ..,f .,. " .

-6r 01. 2014

RECHTBANK KOOPHANDEL KG:efffl K

201q

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

M Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen die als vergoeding van de inbreng in natura worden gegeven.

De inbreng wordt niet vergoed door nieuwe aandelen, doch het kapitaal wordt verhoogd mits evenredige verhoging van de fractiewaarde per aandeel,

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

-de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

-de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-de voor de inbreng in natura door partijen toegepaste waarderingsmethode bedrijfseconomisch verantwoord is, doch niet leidt tot een inbrengwaarde die tenminste over-eenstemt met het aantal en de fractiewaarde van de als tegen de inbreng in natura uit te geven aandelen, gelet op het feit dat er geen nieuwe aandelen worden uitgegeven;

-de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Onze opdracht bestaat er niet in uitspraak te doen over de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, Dit verslag werd opgemaakt ingevolge artikel 602 §1 W. Venn. en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Drongen, 13 december 2013

Moore Stephens Verschelden, Bedrijfsrevisoren BV CVBA,

vertegenwoordigd door

Mevrouw Wendy Van der Biest

Bedrijfsrevisor»

 het verslag opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 657 juncto artikel 602 §1 van het genoemde wetboek. Dit verslag zal, samen met het verslag van voomoemde revisor, neergelegd worden ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Vierde beslissing  Kapitaalverhoging

I. Beslissing

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal met vier miljoen vijftig duizend euro (¬ 4.050.000,00) te verhogen om het van vier miljoen zeshonderd zesentachtig duizend achthonderd vijfentwintig euro (¬ 4.686.825,00) te brengen op acht miljoen zevenhonderd zesendertig duizend achthonderd vijfentwintig euro (¬ 8.736.825,00) door inbreng van een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering die zij hebben lastens deze vennootschap,

li. Verwezenlijking van de inbreng

De vennoten, vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd en na voorlezing van het voorafgaande, verklaren hun schuldvordering ten belope van vier miljoen vijftig duizend euro (¬ 4.050.000,00) in deze vennootschap in te brengen, nadat zij hebben verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

De verwezenlijking van de inbreng gebeurt als volgt:

1f De heer VERBRUGGHE Freddy Jean Alois, geboren te Kortrijk op drieëntwintig februari negentienhonderd eenenvijftig, identiteitskaart nummer 591-4719396-60 - rijksregister nummer 51.02.23339.56, echtgenoot van mevrouw VANSTEENKISTE Krista Maria Margaretha, geboren te Kortrijk op achttien juni negentienhonderd tweeënvijftig, wonende te 8500 Kortrijk, Hoog Mosscher 81/0021, ten belope van één miljoen tweehonderd en vijf duizend vijfhonderd en achttien euro negenendertig cent (¬ 1.205.518,39);

21 Mevrouw VANSTEENK1STE Krista Maria Margaretha, geboren te Kortrijk op achttien juni negentienhonderd tweeënvijftig, identiteitskaart nummer 591-4712540-91 - rijksregister nummer 52.06.18266.37, echtgenote van de heer VERBRUGGHE Freddy Jean Alois, geboren te Kortrijk op drieëntwintig februari negentienhonderd eenenvijftig, wonende te 8500 Kortrijk, Hoog Mosscher 8110021, ten belope van één miljoen tweehonderd negentien duizend drieënzestig euro vijfenvijftig cent (¬ 1.219.063,55).

3/ De heer VERBRUGGHE Jochen Geert Jan, geboren te Kortrijk op achttien februari negentienhonderd achtenzeventig, identiteitskaart nummer 591-8087913-58 - rijksregister nummer 78.02.18-019.26, echtgenoot van mevrouw DE CLERCK Barbara Anne Alexander Marie, geboren te Kortrijk op zeven maart negentienhonderd negenenzeventig, wonende te 8510 Kortrijk (Marke), Karel van Manderstraat 36, ten belope van achthonderd en twaalf duizend zevenhonderd en negen euro drie cent (¬ 812.709,03);

4/ Mevrouw VERBRUGGHE Sophie Yolande Leopoldine, geboren te Kortrijk op eenentwintig november negentienhonderd zesenzeventig, identiteitskaart nummer 591-7550596-24, rijksregister nummer 76.11.21024.49, echtgenote van de heer VEREECKE Filip Marguerite Maurice, geboren te Kortrijk op zevenentwintig maart negentienhonderd eenenzeventig, wonende te 8500 Kortrijk, Manpad 4, ten belope van achthonderd en twaalf duizend zevenhonderd en negen euro drie cent (¬ 812,709,03).

III. Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkoristen, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op acht miljoen zevenhonderd zesendertig duizend achthonderd vijfentwintig (¬ 8.736.825,00) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door tweeënzestig duizend vierhonderd eenennegentig (62.491) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

Vijfde beslissing -- Wijziging statuten

Ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om de eerste paragraaf van artikel vijf (5) van de' statuten ais volgt te wijzigen: "Het maatschappelijk kapitaal bedraagt acht miljoen zevenhonderd zesendertig duizend achthonderd vijfentwintig euro (¬ 8.736.825,00) en is verdeeld in tweeënzestig duizend vierhonderd eenennegentig (62.491) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.".

Zesde beslissing

De vergadering verleent aan de instrumenterende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegd rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Zevende beslissing -- Toekenning van bevoegdheden aan de zaakvoerder

De vergadering verleent de zaakvoerder alle bevoegdheden om de hierboven geakteerde besluiten uit te voeren, inzonderheid de bevoegdheden om de terugbetaling waartoe de vergadering heeft besloten, na afloop van de wettelijke termijn onder de wettelijke voorwaarden te verrichten.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd op ongezegeld papier om te dienen voor bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch

Staatsblad.

De ondergetekende, notaris Francis Vlegels.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal;

- gecoördineerde statuten;

- verslag bestuursorgaan;

- verslag bedrijfsrevisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden ,aan het Belgisch Staatsbiad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 06.12.2013, NGL 11.12.2013 13682-0485-015
24/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 07.12.2012, NGL 18.12.2012 12669-0445-015
30/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 02.12.2011, NGL 27.01.2012 12016-0398-015
10/08/2011
ÿþV

beh

aa

Bel

Staf

Mod 2.0

LuliÇ In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie vande akte

currN:T-L;

F

SCH s ," .~P'1 S~S4~J.v~

i

i

u

*11123646*

ti

' NEERGELEGD

-s~~.,-~î~- 14. 07. 2011

RÈGHroAr;Griffiié,-', :,>*:7Cl,

tint:i t i,iE.:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0473.627.343 Benaming

(voluit) : F.K.-INVEST Rechtsvorm : commanditaire vennootschap op aandelen Zetel : 8530 Harelbeke, Politieke Gevangenenstraat 28

Onderwerp akte : Kapitaalvermindering

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door Notaris Francis Vlegels, te Ingelmunster, op 1 juli 2011, geregistreerd te Izegem op 5 juli 2011, boek 256, blad 70, vak 9, ontvangen vijfentwintig euro (25 euro), dat de buitengewone algemene vergadering van de commanditaire vennootschap op aandelen "F.K.-Invest", met zetel te 8530 Harelbeke, Politieke Gevangenenstraat 28, ondernemingsnummer 0473.627.313 RPR Kortrijk, volgende besluiten heeft genomen:

"1. Bevestiging verplaatsing maatschappelijke zetel

De vergadering bevestigt voor zoveel als nodig de beslissing van de zaakvoerder de dato 23 september 2008, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 3 december 2008, waarbij de maatschappelijke zetel werd verplaatst van 9070 Destelbergen, Puntweg 16, naar 8530 Harelbeke, Politieke Gevangenenstraat

28.

In overeenstemming met het hierboven geakteerde besluit beslist de vergadering om de eerste zin van

artikel twee van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

«De zetel is gevestigd te 8530 Harelbeke, Politieke Gevangenenstraat 28.»

2. Kapitaalvermindering

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag van één miljoen vijfhonderd tweeënzestigduizend tweehonderd vijfenzeventig euro (¬ 1.562.275,00), teneinde het te brengen van zes miljoen tweehonderd negenenveertigduizend en honderd euro (¬ 6.249.100,00) euro op vier miljoen zeshonderd zesentachtigduizend achthonderd vijfentwintig euro (¬ 4.686.825,00) en zonder vernietiging van aandelen.

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

De vergadering beslist vervolgens dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling aan elk bestaand aandeel van een bedrag van vijfentwintig euro (¬ 25,00).

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering van één miljoen vijfhonderd tweeënzestigduizend tweehonderd vijfenzeventig euro (E 1.562.275,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vier miljoen zeshonderd zesentachtigduizend achthonderd vijfentwintig euro (E 4.686.825,00).

Toelichting van de instrumenterende notaris

De vennoten verklaren door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de inhoud van de artikelen 613/614 juncto artikel 657 van het Wetboek van Vennootschappen, dat inzake reële kapitaalvermindering voorziet dat de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de bij dit proces-verbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto. Aan de vennoten mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste kapitaalvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

3. Wijziging van artikel vijf van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten

In overeenstemming met het hierboven geakteerde besluit beslist de vergadering om de eerste paragraaf

van artikel vijf van de statuten als volgt te wijzigen:

De tekst van de eerste paragraaf van artikel vijf wordt als volgt vervangen:

«Paragraaf één: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vier miljoen zeshonderd zesentachtigduizend

achthonderd vijfentwintig euro (E 4.686.825,00) en is verdeeld in tweeënzestigduizend vierhonderd

éénennegentig (62.491) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.»

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

, Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

4. Coordinatie van de statuten

De vergadering verleent aan de instrumenterende notaris alle machten om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

5. Toekenning van bevoegdheden aan de zaakvoerder

De vergadering verleent de zaakvoerder alle bevoegdheden om de hierboven geakteerde besluiten uit te

voeren, inzonderheid de bevoegdheden om de terugbetaling waartoe de vergadering heeft besloten, na afloop

van de wettelijke termijn onder de wettelijke voorwaarden te verrichten."

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd op ongezegeld papier om te dienen voor de bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad.

De ondergetekende, Notaris Francis Vlegels,

tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal

- coördinatie van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 03.12.2010, NGL 10.12.2010 10627-0103-015
15/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 04.12.2009, NGL 11.12.2009 09882-0301-014
19/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 05.12.2008, NGL 18.12.2008 08854-0384-014
03/12/2008 : GE200488
12/12/2007 : GE200488
08/12/2006 : GE200488
14/12/2005 : GE200488
23/12/2004 : GE200488
12/12/2003 : GE200488
17/01/2003 : GE200488
15/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 04.12.2015, NGL 09.12.2015 15685-0042-014

Coordonnées
F.K.-INVEST

Adresse
POLITIEKE GEVANGENENSTRAAT 28 8530 HARELBEKE

Code postal : 8530
Localité : HARELBEKE
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande