F.P.V.COMM.V.

Divers


Dénomination : F.P.V.COMM.V.
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 846.528.403

Publication

21/06/2012
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigers

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

IN~wIIVIV~fl~IN'IIIMI'~IVIN

*iaiioass=

be

a B, stz

Ondernemingsrtr : Benaming ~~Fg _~~8 ~3__________µ_~_

(voluit).: F.P,V.COMM.V.

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Overleiestraat 3, 8530 Harelbeke

Onderwerp akte : OPRICHTING - VASTSTELLING VAN DE STATUTEN - BENOEMING VAN

ZAAKVOERDER-VOLMACHT "

Uit een proces verbaal opgemaakt door Notaris Patrick TORRELLE te Harelbeke op 31 mei 2012, blijkt:

1)Er is een burgerlijke vennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap opgericht onder de maatschappelijke benaming' F.P.V. Comm.V.'.

2)De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8530 Harelbeke, Overleiestraat 3.

3)De Heer Jean-Pierre Gentiel Joseph VERSCHUERE, geboren te Harelbeke, op 17 januari 1945, en zijn echtgenote mevrouw Albertine Marie DESRUMAUX, geboren te Aalbeke, op 27 april 1946, samenwonend te 8530 Harelbeke, Overleiestraat 3 zijn de beherende vennoten.

4)Mevrouw Els Laura Pierre VERSCHUERE, geboren te Kortrijk op 27 januari 1975 wonende te 8530 Harelbeke, Herdersstraat 26: de heer Pol Alidor Jozef VERSCHUERE, geboren te Kortrijk op 18 november 1976 wonende te 8791 Waregem (Beveren-Leie), Poekelaan 54, en de heer Jan Michel José Pieter VERSCHUERE, geboren te Kortrijk op 13 april 1981 wonende te 8710 Wielsbeke (Ooigem), Monseigneur Debrabanderestraat 10 zijn stille vennoten.

5)F-let doel van de vennootschap is:

De vennootschap heeft tot doel:

-het aanleggen, hot oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

-het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (sem1)-publiekrechterlijk statuut;

-het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de Vennootschap zelf voert, Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en inde hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

-het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen;

-het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappèn, dit alles in de meest ruime betekenis;

-het vervullen van administratieve taken voor derden;

-zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

~iF-FR G E LEG D

1 2. 06. 2012

:AiJDi_h

rsr>rpi IlC

./ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2012 - Annexes du Moniteur belge Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingenondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

D0 vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

8)De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

7)Het maatschappelijk kapitaal, volledig geplaatst, be-draagt vier miljoen achthonderd zeventig duizend euro (4.870.000,00 EUR) en is verdeeld in vierduizend achthonderd zeventig (4.870) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/vierduizend achthonderdzeventigste (1/4.870ste) van het kapitaal.

8)De stille vennoten, zijnde mevrouw Els VERSCHUERE, de heer Pol VERSCHUERE, en de heer Jan VERSCHUERE, allen voornoemd, hebben elk duizend euro ingebracht. Zij verklaren dat hun inbrengen in geld, voor sen totaal bedrag van drieduizend euro (3.000,00 EUR) uiterlijk tegen 1 augustus 2012 op een financiële rekening zullen worden gestort.

9) De besluiten van het verslag van "DBW Bedrijfsrevisoren", de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkre aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 1180 Ukkel, Waterloosesteenweg 757, vertegenwoordigd door de heer WALTNIEL Patrick, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 9300 Aalst, Keizersplein 40A bus 4, op datum van 30 mei 2012, luiden als volgt:

"Tot besluit van haar onderzoek verklaart de burgerlijke cooperatieve bedrijfsrevisorenvennootschap DBW, vertegenwoordigd door haar vennoot Patrick Waltniel, bedrijfsrevisor, dat naar aanleiding van de inbreng in nature tot oprichting van de gewone commanditaire vennootschap F.P.V. COMM.V te Harelbeke:

1.de verrichting werd nagezien in overeenstemming met de normen uitgevaardigd door het Instituut de Bedrijfsrevisoren betreffende de inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2.de beschrijving van de inbrengen in natura, omvattend de blote eigendom van een aantal onroerende goederen te Harelbeke, beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid,

3.de voor de inbrengen in natura door partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepalingen waartoe deze leiden tenminste overeenkomen met het aantal vermenigvuldigd met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat deze inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura behelst 4.867 aandelen van de op te richten vennootschap, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er tot slot aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting."

10)De heer Jean-Pierre VERSCHUERE, voornoemd, is benoemd als statutaire zaakvoerder. Aan de zaakvoerder wordt de ruim te interpreteren bevoegdheid gegeven met betrekking tot het bestuur en beheer en de interne en externe vertegenwoordiging van de vennootschap. De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen, daaronder begrepen zowel daden van beheer als daden van beschikking, te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap,

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, treden zij op als college dat collegiaal en bij een hierna bepaalde bijzondere meerderheid tot beslissingen komt. Om rechtsgeldig te beslissen is vereist dat alle zaakvoerders aanwezig zijn of rechtsgeldig vertegenwoordigd zijn.

11)Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december nadien. Het eerste boekjaar begint vanaf heden en zal eindigen op 31 december van het jaar 2013.

12)De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste zaterdag van de maand mei om vijftien uur, of indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand mei om vijftien uur van het jaar 2014.

13)Het batig saldo van de resultatenrekening, waarnaar de balans verwijst vormt de nettowinst of het netto resultaat van de vennootschap.

Over de bestemming van het netto resultaat beslist de algemene vergadering en dit op voorstel van de statutaire zaakvoerder of het college van zaakvoerders. Dergelijke uitkering aan de vennoten dient te geschieden in verhouding tot hun aandelen zoals bepaald in het vennotenregister.

Indien de algemene vergadering het voorstel van de statutaire zaakvoerder of het college van zaakvoerders aanvaardt, dan wordt de beslissing tot uitkering genomen bij een gewone meerderheid in de zin van artikel 10 van onderhavige statuten. De algemene vergadering kan van het voorstel van de statutaire zaakvoerder of het

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

college van zaakvoerders slechts afwijken met een bijzondere meerderheid "in"dé zin ven ariikeÎ 9t1,94 vsn onderhavige statuten.

Het tijdstip en de wijze van uitbetaling van het netto resultaat worden bepaald door de statutaire zaakvoerder of het college van zaakvoerders, met dien verstande dat de uitbetaling moet plaatsvinden uiterlijk binnen de twaalf maanden na de datum van de algemene vergadering die tot uitkering van het netto resultaat heeft beslist.

14)ingevolge de oprichtingsakte hebben de oprichters als bijzondere gevolmachtigden aangesteld: de heer VAN AS Gerrit, accountant, kantoorhoudend te 8500 Kortrijk, Morinnestraat 1 en mevrouw DE BRUYNE Tineke, notarieel jurist, wonende te 8551 Zwevegem (Heestert), Jan Joseph Raepsaetstraat 3, elk bevoegd om afzonderlijk te handelen en met mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de nodige machten worden verleend teneinde alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten, waaronder het uittreksel van de oprichtingsakte, te ondertekenen ten einde de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en de toekenning van een ondememingsnummer bij de bevoegde belastingdiensten te bekomen, aile aansluitingen van nutsvoorzieningen te bewerken en in het algemeen aile administratieve aangelegenheden af te handelen die aansluiten bij de oprichting van de vennootschap of bij de voorbereiding van haar inwerkingtreding.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Patrick TORRELLE, notaris te Harelbeke

Tegelijk hiermee neergelegd:

Expeditie van de akte dd. 31 met 2012

Verslag DBW Bedrijfsrevisoren dd. 30 mei 2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
F.P.V.COMM.V.

Adresse
OVERLEIESTRAAT 3 8530 HARELBEKE

Code postal : 8530
Localité : HARELBEKE
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande