F.S.C. INTERNATIONAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : F.S.C. INTERNATIONAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.869.415

Publication

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.06.2013, NGL 29.07.2013 13367-0553-009
06/03/2012
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bljtagir bij het Betgieh Staatsblad - 06"103121112

1111

*iaosotez"

,weaergete,gd ter g'riFtile mil Os

Ondememingsnr : 81/ 3 . g b 5. 4145 Benaming

(voluit) . F.S.C. INTERNATIONAL

Rechtsvorm ; Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8400 Oostende, Stenenstraat, 65,

onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Xavier De Maesschalck te Oostende op 17.02.2012, waarvan het huidig uittreksel is opgemaakt voor registratie, met het oog op neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge, afdeling Oostende, blijkt:

Dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht met volgende kenmerken:

- Oprichters; 1° De heer GIAMBUSSO Fabriccio, geboren te Oostende op 27 juli 1978, rijksregisternummer 780727 247-48, wonende te 8400 Oostende, Stenenstraat, 65, 2° De Heer KLINO Suad, geboren te Tuzia Bosnië op 18 december 1957, rijksregisternummer 571218 565-79, wonende te 8400 Oostende, Sint Franciscusstraat, 32

- Naam: "F.S.0 International"

- Zetel: 8400 Oostende, Stenenstraat, 65;

- Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland

1.Aan- en verkoop van alle bouwmaterialen; tegels ,vloeren, faiencen; alle soorten bouwproducten en halfproducten; zowel invoer als uitvoer.

2.Aan-en verkoop van aile bouwmachines en materialen; landbouwmachines en materialen; zowel invoer als uitvoer.

3.Transportbedrijf en transportdiensten;courierdienst;groepage zowel nationaal ais internationaal.

4.Wellnes centrum.

5.Het kopen, verkopen, huren, verhuren, leasen, importeren, exporteren, ruilen en ontwikkelen van machines, materialen en allerlei goederen.

6.bebouwde en onbebouwde onroerende goederen, gelegen in België of in het buitenland al dan niet onder toepassing van BTW te kopen, verkopen, huren, verhuren, leasen of in leasing geven, beheren, in te richten, herstellen en tot waarde te brengen, of er om het even welk ander persoonlijk of zakelijk recht op te verlenen of te verwerven ;

7.het verfenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijke doel ;

8.met uitzondering van de activiteiten en verrichtingen die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondernemin-'gen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies

a.het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden en effecten, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

b.het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

c.het optreden ais tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur en beleggingen van allerlei aard;

d.het deelnemen in en het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen;

e.het toestaan of opnemen van leningen en kredietopeningen al dan niet onder hypothecair verband, het verstrekken van zekerheden ook voor schulden van derden, waaronder begrepen hypothecaire zekerheden op haar toebehorende goederen voor schulden aan derden van één of meer van zuster- of

reci-ttbanic ccopiceme,

Brugge aftie13ng te reçe

op FEB. 2011

c, i:rb I3e grlfnee

O, i Li_ " a ulk (3 vermelden " Recto, ht:ar ^ van de rrátt,rnQrttB- ?a? r" st>I`s :g > ;" Jc: pvrectti,)'lten)

b: 7r".rl ten sA;1z.C'" `Içl'

',r.3laven,ng.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

dochtervennootschappen, dan wel voor schulden van derden van (andere) natuurlijke personen of rechtspersonen, alsmede het zich hoofdelijk of als borg mede verbinden en aval verlenen voor die schulden.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in boek IV van de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggings-'advies van vijf augustus negentienhonderd éénennegentig.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doe! verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

- Het beheer van alle onroerende goederen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, en maar bepaald de aankoop, de verkoop, de verhuring, het onderhoud en de uitbating van alle onroerende goederen.

- De vennootschap mag op eender welke wijze belangen nemen in of deelnemen aan het bestuur van " verrichtingen, ondernemingen of vennootschappen die een zelfde, gelijkaardig of verwant doel hebben, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar bedrijf te bevorderen.

- Duur; Voor onbeperkte duur vanaf heden;

- Kapitaal: is vastgesteld op 18.600 EUR verdeeld in 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, en is volstort (BNP Paribas Fortis) ten belope van 6.200 EUR door 1° de heer GIAMBUSSO Fabriccio, die intekent op 50 aandelen en 2°de heer KLINO Suad, die intekent op 50 aandelen. Zij dienen aldus nog 12.400 EUR te volstorten.

Boekjaar: van 1 januari tot en met 31 december van elk jaar;

- Jaarlijkse Algemene Vergadering: De jaar-vergadering wordt gehouden op elke tweede zaterdag van de maand juni om 14h30, op de maatschappelijke zetel;

- Bestuur; De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd met of zonder beperking van duur en eventueel met hoedanigheid van statutaire zaakvoerder in dit laatste geval. De algemene vergadering die hen benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht, en ingeval van pluraliteit, hun bevoegdheden. Indien er slechts één zaakvoerder wordt benoemd, oefent hij alle bevoegdheden alleen uit.

Als een rechtspersoon tot zaakvoerder of bestuurder is benoemd, moet zij, overeenkomstig de wet van twee augustus tweeduizend en twee, in de uitoefening van deze functie, een natuurlijke persoon aanduiden (vaste vertegenwoordiger) om haar te vertegenwoordigen.

Overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van Vennootschappen, vertegenwoordigt elke zaakvoerder alleen de vennootschap ten aanzien van derden en is bevoegd om alle handelingen te verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

Elke zaakvoerder mag, voor een door hem bepaalde termijn, bepaalde bevoegdheden opdragen aan bijzondere lasthebbers, al dan niet vennoten.

- Winstverdeling: Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf procent (5%) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht, wanneer dit reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de

zaakvoerder(s), de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de wettelijke beperkingen terzake.

De uitbetaling van dividenden geschiedt op de plaats en op het tijdstip, vastgesteld door de zaakvoerder(s). Algemene Vergadering

De komparant verklaart vervolgens in buitengewone algemene vergadering bijeen te komen en neemt, met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten :

1. Benoeming zaakvoerder

De algemene vergadering stelt aan tot bezoldigde niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur:

1° De heer GIAMBUSSO Fabriccio, geboren te Oostende op 27 juli 1978, rijksregisternummer 780727 247-

48, wonende te 8400 Oostende, Stenenstraat, 65.

De heer GIAMBUSSO Fabriccio, voormeld, aanvaardt uitdrukkelijk zijn mandaat,

2. Afsluiting eerste boekjaar - Eerste jaarvergadering.

Het eerste boekjaar start vanaf 1 februari 2012 en zal afgesloten worden op 31 december 2013.

De eerste jaarvergadering zal bijgevolg op de tweede zaterdag van de maand juni tweeduizend veertien

gehouden worden.

3. Benoeming commissaris.

De vergadering verklaart dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap, voor het eerste boekjaar, zal voldoen aan de criteria, opgenomen in artikel 141 paragraaf 2, van het Wetboek van Vennootschappen. Dientengevolge besluit de vergadering geen commissaris-revisor aan te stellen.

4. Overname van verbintenissen.

f e

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering unaniem dat alle verbintenissen, alsmede de verplichtingen die eruit voortvloeien, gevoerd in naam van de vennootschap in oprichting overgenomen zijn door de huidig opgerichte vennootschap.

5. Volmacht.

De Vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten, en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de tekst der statuten, en stelt de hierna genoemde personen aan tot bijzondere lasthebbers, die elk afzonderlijk kunnen optreden, en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt al het nodige te doen om alle wettelijke en administratieve instanties te contacteren, de inschrijving van de vennootschap bij een KMO-loket na te streven, vestigingsgetuigschriften, belastingen & ondememingsloketten, alle BTW-formaliteiten te vervullen en aan te vragen, eis te dien einde ook alle hoegenaamde stukken en akten te tekenen en in te dienen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren, met name: Het boekhoudingskantoor DORNY BVBA, te 8400 Oostende, Aartshertogstraat 69.

--- Voor eensluidend analytisch uittreksel ----

Worden tegelijk hiermede neergelegd: Expeditie van de akte; (getekend geassocieerd notaris Xavier De Maesschalck

no a1,2 1:911 ,re I1'7 v:ar. 8 ge rr,: íC E 1 t:efa+n eSl 4024a'iíPrle',) :.8n ^.- Nr" -' 1?L~~C~egd Cie rSr.(:t,l.c.,00n -er .1-. r:. o,o7rar,; heízt, van ce v^r: o(o.rn an, LCr'eÇt,Cr±" " rnc,ti.t,grs~

t-1.5.at^ en huttCitëh,fd

13/10/2017 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.
15/01/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
F.S.C. INTERNATIONAL

Adresse
STENENSTRAAT 65 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : Stene
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande