FABRIC8

Société en commandite simple


Dénomination : FABRIC8
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 521.677.381

Publication

03/12/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111!1 jljg11

NEERGELEG.2)

Z1. 11, 1013



RECHTB I~~,KO~~='~ANpEL

It=k



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0521.677.381

Benaming

(voluit) : FABRIC8

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Barnumstraat 14, 8760 Meulebeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder - gecoördineerde tekst van de statuten

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van vennoten de dato 26 oktober 2013 blijkt dat vergadering heeft beslist om de heer Lorenzo Vancoillie te onslaan als zaakvoerder van de vennootschap en dit met ingang van 26 oktober 2013. De vennoten hebben beslist om in de vervanging van de heer Vancoillie te, voorzien en hebben mevrouw Nele Meersseman benoemd tot niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap met ingang van 26 oktober 2013. Het mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over aile machten om de vennootschap te besturen met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de. statuten alleen de algemene vergadering van vennoten bevoegd is.

Voorts hebben de vennoten unaniem beslist om de artikelen 8, 9 en 12 van de statuten te wijzigen en dit. naar aanleiding van de uittrede van de heer Vancoillie als beherend vennoot alsook de uittrede van de stille , vennoot en de toetreding van mevrouw Nele Meersseman als beherend vennoot alsook de toetreding van een; nieuwe stille vennoot. Een gecoördineerde tekst van de statuten werd neergelegd.

Voor eensluidend uittreksel

De heer Bart Bruggeman

Statutair zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/03/2013
ÿþMa[ Word 11.1

qi.0114 j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

fl 1.

03. 2013

tlE-CMrtGANK 10,: F?ffrDlÂL

_ -

11111111111111.111111111111111

Ondernemingsnr : OS) . 6'fl . 3$,I Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een onderhandse akte opgemaakt op 20 februari 2013 door hierna genoemde comparanten, blijkt dat:

1. De heer Bart Bruggeman, wonende te Onze-Lieve-Vrouwstraat 59, 8760 Meulebeke;

2. De heer Lorenzo Vancoillie, wonende te Verenigde Natiënlaan 15, 8530 Harelbeke;

3. Mevrouw Lisa Lermyte, wonende te Onze-Lieve-Vrouwstraat 59, 8760 Meulebeke;

Zijn overeengekomen om overeenkomstig de hiernavolgende bepalingen, een gewone commanditaire vennootschap op te richten en de statuten vast te stellen van de hierna genoemde vennootschap.

RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap.

De naam van de vennootschap luidt: Fabric8

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Barnumstraat 14, 8760 Meulebeke

DUUR

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur

GECOMMANDITEERDE EN STILLE VENNOTEN

De heren Bart Bruggeman en Lorenzo Vancoillie nemen deel aan de oprichting als gecommanditeerde

vennoten en mevrouw Lisa Lermyte treedt op als stille vennoot.

KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 1,000 euro en is verdeeld in 100 aandelen met een fractiewaarde van één/honderdste van het kapitaal. De heer Bart Bruggeman heeft ingetekend op 70 aandelen en betaalde hierop 700 euro, de heer Lorenzo Vancoillie heeft ingetekend op 20 aandelen en betaalde hierop 200 euro en mevrouw Lisa Lermyte heeft ingetekend op 10 aandelen en betaalde hierop 100 euro.

BOEKJAAR

Het boekjaar gaat in op 1 april en eindigt op 31 maart van ieder jaar.

VERDELING WINST EN LIQUIDATIEBONI

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen. De winst zat jaarlijks onder de vennoten verdeeld worden naar evenredigheid van het aantal aandelen dat ieder bezit. De vennoten mogen evenwel bij eenvoudige meerderheid beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten, Zij zullen eveneens bij eenvoudige meerderheid mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren, geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij boven op de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

De verliezen zullen onder vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten. Nochtans zal de bijdrage In de verliezen van de stille vennoten nooit hun

inbreng_mogenovedrefíen..._____________ - ----- -------- ----------------------------------- ..__..._-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

FABRIC$

Gewone Commanditaire Vennootschap

Barnumstraat 14, 8760 Meulebeke

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het batig saldo van de vereffening, na betaling van alle schulden, lastenen kosten van de vereffening, wordt' tussen de vennoten verdeeld naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt bestuurd door een (of meerdere) zaakvoerders, al dan niet beherende vennoten. Wordt tot die hoedanigheid benoemd voor de ganse duur van de vennootschap en als statutaire zaakvoerder, de heer Bart Bruggeman. Zijn mandaat kan, zolang de vennootschap duurt, niet zonder wettige reden herroepen worden en dan slechts door een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de regels geldend voor wijziging van de statuten. Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, zal het mandaat onbezoldigd worden uitgeoefend. ln geval van langdurige of blijvende onbekwaamheid of ongeschiktheid van de heer Bart Bruggenvan, zoals vastgesteld door twee onafhankelijke geneesheren, zal de heer Jan Bruggeman, de heer Bart Bruggeman opvolgen als zaakvoerder van de vennootschap. Onder langdurige onbekwaamheid of ongeschiktheid wordt verstaan, een onbekwaamheid of ongeschiktheid die langer dan drie maanden aanhoudt, Wanneer twee onafhankelijke geneesheren vaststellen dat er een einde gekomen is aan de langdurige onbekwaamdheid of ongeschiktheid van de zaakvoerder, kan deze vanaf het ogenblik van voormelde vaststelling zijn mandaat als zaakvoerder opnieuw opnemen.

De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering van vennoten bevoegd is.

De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen afzonderlijk handelend, vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan het dagelijks bestuur toevertrouwen aan een directiecomité of aan één of meer directeuren die onder het toezicht en volgens de richtlijnen van dit bestuur aan wie verantwoording is verschuldigd, handelen binnen de perken van de hen toevertrouwde machten. De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen, Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

OVERGANGSBEPALINGEN

De oprichters hebben beslist te benoemen tot niet statutair zaakvoerder en dit voor onbepaalde duur. de heer Lorenzo Vancoillie. Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering is zijn mandaat onbezoldigd. De heren Bart Bruggeman en Lorenzo Vancoillie, beiden aanwezig bij de ondertekening van de oprichtingsakte, aanvaarden uitdrukkelijk hun mandaat van respectievelijk statutair zaakvoerder en niet statutair zaakvoerder.

VOLMACHT

De oprichters verlenen bijzondere volmacht aan Nathalie Vandromme en/of Lies Vancoppenolle do VGD Accountants en Belastingconsulenten BCVBA met maatschappelijke zetel te E, Demunterlaan 5, bus 4, 1090 Brussel, elke bevoegd om alleen op te treden en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of publicaties die verband houden met beslissingen van zaakvoerders of van de algemene vergadering, alsook om de formaliteiten met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Ondernemingsloketten en de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen.

Voor eensluidend uittreksel

Nathalie Vandromme

Bijzonder Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

sari het'

4 Belgisch

Staatsblad

_____\;_.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
FABRIC8

Adresse
BARNUMSTRAAT 14 8760 MEULEBEKE

Code postal : 8760
Localité : MEULEBEKE
Commune : MEULEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande