FACES OF CONTENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FACES OF CONTENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 860.726.431

Publication

09/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 09.04.2014, NGL 05.05.2014 14114-0591-015
07/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 15.03.2013, NGL 30.04.2013 13110-0075-015
05/11/2012
ÿþMod Word 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

In de bijlagen bij het Belgisch

G-1 Staatsblad bekefNDELndC te maken kopie

na neerlegging ter griffie y. de akte

RIFFI ~l~6 SAfV

"AN K0~l~ HAi

I1lll II1I tilt hit 1M illit 1111111 I~NN

*12180041*

Ondernerningsnr : 0860.726.431

Benaming

(voluit) : FACES OF CONTENT

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : BRIELSTRAAT 28 TE 9255 BUGGENHOUT

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Er blijkt uit het verslag van het college van zaakvoerders dd. 01-07-2012 dat de maatschappelijke zetel te "9255 Buggenhout, Brielstraat 28" wordt overgebracht naar "8300 Knokke, Paul Parmentierlaan 46 bus 0.01", en dit met ingang van 01-07-2012.

Aan de BV-CVBA De Decker & Co, met maatschappelijke zetel te Dendermonde, Vosmeer 1, wordt volmacht verleend om het nodige te doen voor de wijziging van de gegevens opgenomen in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

GETEKEND:

DAEMS Christian,

zaakvoerder

BLOMMAERT Karine,

zaakvoerder

ri

2 3 OKT, 2012

DEND~RNiONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

07/06/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 16.03.2012, NGL 31.05.2012 12143-0516-014
03/01/2011
ÿþVoor-

behoud aan he Belgisc

Staatsbl

GRIFFIE REUH l BANK VAN KOQPHANDEL

2 3, 12. 2010

r~E ONDI-,

r t i c

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0860.726.431

Benaming : ELLITTE QOS

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brielstraat, 28

9255 Buggenhout

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - DOELSWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor meester François De Clippel, notaris te 9200 Dendermonde, op acht december tweeduizend en tien, dragende aan het slot de melding : "Geregistreerd vier bladen vier verzendingen te Dendermonde 1 op 13 december 2010. Boek 5/115 blad 80 vak 04. Ontvangen : vijfentwintig euro (¬ 25,-). Voor de ontvanger (getekend) L. Verbeke.",

DAT de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ELLITTE QOS", waarvan de zetel gevestigd is te 9255 Buggenhout, Brielstraat, 28, onder andere volgende beslissingen genomen heeft :

1° Naamswijziging van de vennootschap in "Faces of Content" en overeenkomstig artikel 1 van de statuten aan te passen als volgt:

"De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "Faces of Content".".

2° Vervanging van het doel van de vennootschap als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

- het ontwerpen en programmeren van computerprogramma's, het verlenen van computerconsultancy activiteiten, ICT development, verkoop en marketing consultancy, internetprojects.

- het beheren van computerfaciliteiten, het beheren en uitbaten van databanken en digitalisering van informatica, het verlenen van diensten op het gebied van informaticatechnologie en computers.

- het verwerken van gegevens, webhosting en aanverwante diensten, het uitbaten van webportalen.

- het verlenen van advies omtrent marketing, public relations en communicatie.

. - het uitvoeren van mediapresentaties, het organiseren van congressen, beurzen, salons.

- het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven en privé personen, instellingen

' op het vlak van management, administratie, marketing, productie, verkoop, ontwikkeling,

processing, arbeidsbemiddeling.

- arbeidsbemiddeling.

- het uitgeven van tijdschriften, boeken, artikels, programmatuur.

- de groot- en kleinhandel alsook de handelsbemiddeling in computerhardware en software. , - het ontwikkelen van surveys, rapporten, studies, columns en martkonderzoeken.

' - het verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven in verband met public relations en communicatie.

1

11I H 01 110f 1I IIII 0 1I 11M

*11000306*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - Vervolg



- het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via verschillende media instrumenten.

- het verlenen van diensten en adviezen met betrekking tot het bedrijfsbeheer, bedrijfseconomie en bedrijfstechnische aangelegenheden, de administratie van ondernemingen en alles wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

- het verlenen van project management, commercieel advies, administratieve prestaties, en alle bijhorende dienstverlening aan bedrijven en particulieren en dit in de breedste zin van het woord.

- het onderzoeken van de organisatiestructuur in bedrijven met het oog op de reorganisatie en investeringen.

- Het inrichten, organiseren en geven van allerhande opleidingen en trainingen bij middel van alle mogelijke voordrachten, cursussen, seminaries, workshops, ontwikkelingsactiviteiten en publicaties, dit alles in de ruimste zin van het woord en zowel in het algemeen als binnen om het even welk specifiek domein of vakgebied.

- Het ontwikkelen en geven van trainingsprogramma's.

- Het verlenen van individuele coaching aan het bedrijfsleven in verband met de inhoud van de geleverde trainingsprogramma's.

- De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

- Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

- De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven inclusief de eigen handelszaak.

- De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

- De vennootschap zal, teneinde haar vennootschappelijk vermogen te beheren en te rentabiliseren, mogen overgaan tot beleggen in en beheren van zowel roerende als onroerende goederen welke de vennootschap bezit of in de toekomst zal verwerven en dit uiteraard beperkt tot louter patrimoniaal beheer en zonder daarbij commerciële activiteiten te willen verrichten; zij mag hiertoe alle gebruikelijke juridische handelingen stellen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.".

; 3° Wijziging van het boekjaar om het voortaan te laten aanvangen op één oktober en af te sluiten op dertig september van het daaropvolgend jaar.

Vervanging van de eerste zin van artikel 24 van de statuten door de volgende tekst:

"Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar.".

4° Wijziging van de datum van de jaarvergadering om deze voortaan te houden op de derde vrijdag van de maand maart om achttien uur.

Vervanging van de eerste zin van artikel 11 van de statuten door de volgende tekst:

"De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand maart om achttien

uur.

OVERGANGSBEPALINGEN

99

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2011- Annexes du Moniteur belge

(;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - Vervolg

Beslissing om het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op één januari tweeduizend en tien, te verlengen tot en af te sluiten op dertig september tweeduizend en elf

Beslissing dat de eerstvolgende jaarvergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening afgesloten per dertig september tweeduizend en elf, zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand maart tweeduizend en twaalf.

5° Werd benoemd, met ingang op één mei tweeduizend en tien, voor onbepaalde duur tot zaakvoerder van de vennootschap Mevrouw Karine Blommaert, wonende te 9255 Buggenhout, Brielstraat, 28.

6° Volmacht werd verleend aan de vennootschap `De Decker & C°', met zetel te 9200 Dendermonde, Vosmeer, I , evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verwezenlijken.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

(Werden gelijktijdig neergelegd ; een uitgifte van de akte, bijzonder verslag van het college van zaakvoerders met staat van activa en passiva, en coördinatie van de statuten).

Notaris François De Clippel.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2011- Annexes du Moniteur belge

08/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.05.2010, NGL 31.08.2010 10520-0405-011
05/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.05.2009, NGL 31.07.2009 09530-0147-012
30/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 16.05.2008, NGL 25.07.2008 08471-0149-012
02/06/2015 : ME. - JAARREKENING 30.09.2014, GGK 20.03.2015, NGL 21.05.2015 15130-0188-014
21/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 18.05.2007, NGL 15.06.2007 07233-0324-012
10/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 20.05.2005, NGL 08.06.2005 05226-2416-010

Coordonnées
FACES OF CONTENT

Adresse
PAUL PARMENTIERLAAN 46, BUS 0.01 8300 KNOKKE

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande