FAVESAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FAVESAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 431.519.049

Publication

01/08/2014
ÿþrA R

Mod Warcf 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N'OMIT

25- 07- 20111 l3ELG1SCF 1 STaAT~ û!

Ondemerningsnr : 0431.519.0 49

Benaming

(voluit) : "FAVESAN"

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8790 Waregem, Drogenboomstraat 3

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - REGIME ARTIKEL 537 WIB  KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGINGEN.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door RONNY VAN EECKHOUT, geassocieerd notaris,; zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `Nathalie Desimpel  Elisabeth Desimpel  Ronny Van Eeckhout, geassocieerde notarissen',' met zetel te 8790 Waregem, Zuiderlaan 71, in datum van drieëntwintig juni tweeduizend en veertien, dat de; vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FAVESAN", waarvan de, maatschappelijke zetel gevestigd is te 8790 Waregem, Drogenboomstraat 3, in buitengewone algemene; vergadering bijeengekomen zijn en dat de vergadering met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

Kennisname verslaggeving

De vergadering heeft de voorzitter ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door het; bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de; kapitaalverhoging en van het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De enige vennoot heeft verklaard voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Hij heeft verklaard er geen opmerkingen op te` formuleren,

Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IRA NICOLAIJ", vertegenwoordigd door mevrouw Ira Nicolaij, bedrijfsrevisor, kantoor houdend te 3800 Sint-Truiden, Kortenbosstraat 156, de dato 20 juni 2014,, luiden letterlijk ais volgt:

'BESLUIT

In verband met de geplande kapitaalverhoging bij de BVBA FAVESAN met zetel te 8790 Waregem,: Drogenboomstraat 3, werd het dossier van de inbreng in natura, bestaande uit een netto-dividendvordering voor een bedrag van 189.000,00 EUR, welke ontstaan is ingevolge de tussentijdse dividenduitkering d.d. 16 juni' 2014, gecontroleerd overeenkomstig de geldende controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel dat, mits naleving van de overige; door artikel 537 WIB 1992 gestelde voorwaarden inzake dividenduitkering en kapitaalvermindering:

-de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid

-het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de over te dragen. bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

-de toegepaste methode van waardering in het geheel genomen en onder normale omstandigheden; bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde van 189.000,00 EUR. De waardering is. gebaseerd op de nominale waarde van de in te brengen vordering;

-er worden geen nieuwe aandelen uitgereikt als tegenprestatie. De fractiewaarde van de 75 bestaande` aandelen zal evenwel stijgen van 266,67 EUR per aandeel tot 2.786,67 EUR per aandeel.

1k wil er tenslotte wel aan herinneren dat mijn opdracht niet bestaat in een uitspraak te doen betreffende de; rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Sint-Truiden, 20 juni 2014.

Voor BVBA IRA NICOLAIJ BEDRIJFSREVISOR,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) A F

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

V

beh. aar Bel

Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

*141983

1,3111111111

EUR BELGE

Gent, ard." KORTRIJK

NEERGELEGD ~

1JULI 2014

Recheanik-{{~ván KOOPHANDEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

NICOLAIJ Ira,

bedrijfsrevisor."

Neerlegging

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen werden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, samen met een uitgifte van dit proces-verbaal.

TWEEDE BESLUIT

Bevestiging uitkering tussentijds dividend

De vergadering heeft bevestigd dat bij bijzondere algemene vergadering van 16 juni 2014 besloten werd tot toekenning van een tussentijds dividend aan de enige vennoot, voornoemde heer FAVEERE Henri, voor een totaal bruto bedrag van tweehonderd en tien duizend euro (¬ 210.000,00) en dit door onttrekking aan de belaste reserves. Dit dividend werd betaalbaar gesteld op 16 juni 2014, na inhouding van de roerende voorheffing van tien procent (10%) in toepassing van artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen door boeking op rekening-courant van de enige vennoot voor een bedrag van in totaal honderd negenentachtig duizend euro (¬ 189.000,00), Dit alles kadert in de wetgeving' overgangsbepalingen liquidatiebelasting,"

Kapitaalverhoging

De vergadering heeft beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen, het kapitaal te verhogen met een bedrag van honderd negenentachtig duizend euro (¬ 189.000,00) om het te brengen van twintig duizend euro (¬ 20.000,00) naar tweehonderd en negen duizend euro (¬ 209.000,00).

De vergadering heeft beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de enige vennoot van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die hij heeft ten faste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

DERDE BESLUIT

Onderschrijving - volstorting

Is vervolgens tussengekomen, de enige vennoot, voornoemde heer FAVEERE Henri, die heeft verklaard volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzet dat hij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting heeft verklaard de enige vennoot, negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van honderd negenentachtig duizend euro (¬ 189.000,00) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort.

Vergoeding voor de inbreng

De vergadering heeft beslist om geen nieuwe aandelen te creëren naar aanleiding van de kapitaalverhoging vervat in onderhavige akte.

Verklaring van de inbrenger van de vordering in rekening-courant

De inbrenger heeft verklaard dat de vordering in rekening-courant ingebracht wordt aan nominale waarde. VIERDE BESLUIT

De vergadering heeft beslist tot wijziging van de statuten om ze in overeenstemming te brengen met het genomen besluit inzake de kapitaalverhoging en het ontslag van mevrouw Van Thuyne als zaakvoerder blijkens belissing van de algemene vergadering van twee juni tweeduizend en elf, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negen augustus erna, onder nummer 2011-08-09/0123048 en tevens om de statutaire bepalingen inzake de ontbinding en vereffening van de vennootschap te actualiseren en te herformuleren.

- artikel 5 wordt vervangen door volgende tekst:

"Artikel 5. : Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd en negen duizend euro (¬ 209.000,00).

Het is vertegenwoordigd door vijfenzeventig (75) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk éénl vijfenzeventigste (1/75ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

- in artikel 15 wordt volgende tekst geschrapt:

van "Mevrouw Kyrina Van Thuyne..." tot en met "...echtgenote van de heer Henri Faveere "

- artikel 27 wordt vervangen door volgende tekst:

"artikel zeven en twintig

De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door besluit van de buitengewone algemene vergadering.

Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte, voorzien in artikel 184, §5 van het Wetboek van Vennootschappen, zullen bij ontbinding met vereffening één of meer vereffenaars benoemd worden door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen en ontslaan.

De vereffenaars vormen een college.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit."

VIJFDE BESLUIT.

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

~ Ygr

Voor-

behouden

aan het

" Belgisch Staatsblad

Oe vergadering heeft de nodige machten verleend aan de zaakvoerder om de genomen besluiten ten

uitvoer te brengen.

ZESDE BESLUIT.

De vergadering heeft kennis genomen van de gecoördineerde tekst van de statuten.

Na rondvraag heeft de vergadering beslist de gecoördineerde tekst van de statuten goed te keuren.

VOOR ONTLEDEND U1TfREKSEL

Notaris Ronny Van Eeckhout.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte akte buitengewone algemene vergadering d.d. 23/06/2014;

- verslag van de zaakvoerders d.d. 22/06/2014;

- verslag van de bedrijfsrevisor d.d. 20/06/2014;

- coördinatie van de statuten.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 15.01.2014, NGL 27.01.2014 14016-0475-014
01/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 26.12.2012, NGL 24.01.2013 13016-0142-014
02/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 02.12.2011, NGL 28.12.2011 11657-0519-014
09/08/2011
ÿþMotl 2.1

J

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111111111111

*11123048*

,~-.

;:SC: .'

--

":~.~ NEERGELEGD

..;

.. 13. 07. 2011

j+s:3fr=,~ RCI,H l ¬ '3AÎ'~ t-'~~"'tlAN!~EL

~ _~ ~i~riler-t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondemerningsnr : 0431519049

Benaming

(voluit) : FAVESAN

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : DROGENBOOMSTRAAT 3 - 8790 WAREGEM

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING GEHOUDEN TEN MAATSCHAPPELIJKE ZETEL OP 02/06/2011 OM 9 UUR

De algemene vergadering beslist met ingang van heden een einde te stellen aan het mandaat van zaakvoerder van Mevr. Kyrina Van Thuyne. Er wordt niet in haar vervanging voorzien.

Dit besluit wordt aangenomen met unanimiteit van stemmen.

Opgemaakt te Waregem, 0210612011.

Henri Faveere

Voorzitter

Kyrina Van Thuyne

Secretaris-stemopnemer

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 03.12.2010, NGL 12.01.2011 11008-0403-014
12/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 25.12.2009, NGL 29.01.2010 10031-0255-015
18/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 26.12.2008, NGL 12.02.2009 09043-0309-014
14/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 28.12.2007, NGL 07.01.2008 08007-0134-014
13/12/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 01.12.2006, NGL 08.12.2006 06903-0104-015
14/12/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 02.12.2005, NGL 08.12.2005 05890-2332-015
12/01/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2004, GGK 10.12.2004, NGL 04.01.2005 05002-4126-015
01/06/2004 : KO113305
12/12/2003 : KO113305
04/02/2003 : KO113305
12/12/2000 : KO113305
26/04/2000 : KO113305
07/01/2000 : KO113305
20/01/1999 : KO113305
01/01/1990 : KO113305
01/01/1989 : KO113305
29/07/1987 : KO113305

Coordonnées
FAVESAN

Adresse
DROGENBOOMSTRAAT 3 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande