FCO INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FCO INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.922.667

Publication

18/07/2014
ÿþMod Word 11.1

LMb Tz3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEL R BELG

Griffie Rechtbank Koophandel

1 1 -07- 2014 03 JUL 2014

ELGISCH STAATSB

Gent ecrtfliirt Brugge

De griffier

Ondernemingsnr : 0832.922.667

Benaming

(voluit): FCO INVEST

(verkort):

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8300 Knokke-Heist, Kustlaan 166 bus 3

(volledig adres)

Onderwerp akte: STATUTENWIJZIGING -KAPITAALVERMINDERING

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden op 24 juni 2014 voor Notaris Luc de Mûelenaere te Wevelgem (Gullegem), ter registratie aangeboden, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FCO INVEST", waarvan de zetel gevestigd Is te 8300 Knokke-Heist, Kustlaan 166 bus 3 ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Brugge) onder nummer BE 0832.922.667, onder meer navolgende besloten heeft met eenparigheid van stemmen:

1. Kennisname en aanvaarding van het besluit om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verminderen met zeven miljoen vijfhonderd zesennegentigduizend euro (¬ 7.596.000,00), en dit door aanrekening op het fiscaal gestort kapitaal, om het kapitaal te brengen op drie miljoen vierhonderd zesenzeventigduizend euro (¬ 3.476.000,00), en dit door:

1/ terugbetaling in speciën op ieder der elfduizend tweeënzeventig (11.072) aandelen van een op een totaalbedrag van zes miljoen tweehonderdduizend euro (¬ 6.200.000,00) terug te betalen bedrag van afgerond vijfhonderd negenenvijftig euro zevenennegentig eurocent (¬ 559,97) werkelijk volgestort kapitaal;

2/ toebedeling in nature van een vordering ten bedrage van één miljoen driehonderd zesennegentigduizend

euro 1.396.000,00) die onderhavige vennootschap 'FCO INVEST' heeft op de naamloze vennootschap

'SALVIA', met maatschappelijke zetel te 8300 Knokke-Heist, Kustlaan 166 bus 3, rechtpersonenregister Brugge, en gekend met ondernemingsnummer 0879.072.594, en dit door toebedeling van een onverdeelde schuldvordering aan elke aandeelhouder al volgens hun huidige aandelenverhouding.

De terugbetaling mag slechts plaats hebben mits inachtname van de termijnen gesteld in artikel 317 van het Wetboek van Vennootschappen. De kapitaalveninindering zal plaatshebben zonder vernietiging van aandelen, doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen. De vergadering verleent vervolgens machtiging aan de zaakvoerder om dit besluit te concretiseren. De zaakvoerder wordt inzonderheid gelast de uitbetaling te doen of te laten doen, zodra dit door de wet toegelaten

2. Aanvaarding van het besluit tot aanpassing van artikel vierentwintig van de statuten Inzake de ontbinding, vereffening en verdeling van het liquidatiesaldo van de vennootschap te herformuleren, zoals bepaald in het derde besluit hierna.

3. Aanvaarding van het besluit tot de statuten aan te passen als volgt:

- de huidige tekst van artikel vijf van de statuten wordt gewijzigd als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt drie miljoen vierhonderd zesenzeventigduizend euro (¬ 3.476.000,00) en is verdeeld in elfduizend tweeënzeventig (11,072) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die elk één/elf duizend en tweeënzeventigste van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen,"

- de huidige tekst van artikel vierentwintig van de statuten te vervangen door volgende tekst:

in geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerder(s), handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbestuit worden aangewezen. De vereffenaars treden pas in functie nadat voorzitter van de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De voorzitter van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

beh aa Bel Staa

NEERGELEGD



Voorbehouden aan te Belgisch Staatsblad

de rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de. handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de voorzitter van de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering. De voorzitter van de rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen de vijf werkdagen nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

Onverminderd artikel 181, zijn een ontbinding en vereffening in één akte slechts mogelijk mits naleving van de volgende voorwaarden:

1. Er is geen vereffenaar aangeduid;

2. Alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd;

3. Alle aandeelhouders of vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten faste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal."

4. Aanvaarding van het besluit tot opdracht en volmacht aan de aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor eensluidend ontledend uittreksel:

(get.) Luc de IVICIelenaere, Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal statutenwijziging d.d. 24/06/2014

- gecoördineerde tekst van de statuten









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 24.06.2014, NGL 26.08.2014 14478-0220-012
29/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.06.2013, NGL 22.08.2013 13457-0363-013
06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 24.06.2012, NGL 28.08.2012 12486-0364-009
13/03/2012
ÿþVoor-behoud aan he Belgisc Staatsti'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod Wafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD tizir GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

T

IONITEUF BEL GE op.-

11111!1111011151111141001 Ü "03- 1 Q FEB. 2012

IIIiIflhI1llIIllhlI

2012 ASBH STAATSE D Griffie

Ondernemingsnr : 0832.922.667

Benaming

(voluit) : FCO INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Meulebeeksesteenweg 22 te 8700 Tielt

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Bij eenvoudig besluit van de zaakvoering werd op 16 januari 2012 beslist door de enige zaakvoerder van, FCO Invest BVBA, de heer Filip VERSTAEN, om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te' verplaatsen naar 8300 Knokke, Kustlaan 166, bus 3 met ingang vanaf 16/01/2012.

De Vennootschap behoudt het adres 8700 fielt, Meulebeeksesteenweg 22, als postadres.

Getekend op 16 januari 2012

Filïp Verstaen,

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/01/2011
ÿþBenaming : FCO INVEST

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Meulebeeksesteenweg, 22

8700 Tielt

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

.i Uit een akte verleden voor Meester Philippe DEFAUW, notaris met standplaats te Kortrijk, op 30 december:'. 2010, ter registratie aangeboden, blijkt er dat

1/ De heer VERSTAEN Filip Marc Cyriel Paul, geboren te Tielt op vierentwintig juni negentienhonderd zestig,:; echtgescheiden, wonende te 8700 Tielt (Kanegem), Kantestraat, 5.

2I De heer VERSTAEN Carlo Marcel, geboren te Waregem op elf april negentienhonderd negenentachtig,;? ; ongehuwd, wonende te 8700 Tielt (Kanegem); Kantestraat, 5.

3/ De heer VERSTAEN Olivier Charles, geboren te Waregem op acht april negentienhonderd tweeënnegentig,; j" ongehuwd, wonende te 8700 Tielt (Kanegem), .Kantestraat, 5.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, onder de naam "FCO INVEST", waarvan de zetel gevestigd wordt te 8700 Tielt, Meulebeeksesteenweg, 22, en waarvan het geplaatst kapitaal;: elf .miljoen en tweeënzeventig duizend euro (¬ 11.072.000,00) bedraagt, verdeeld in elf duizend" enEl

. tweeënzeventig (11.072) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk éé n/elf duizend en!. tweeënzeventigste (1/11.072ste) van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen.

Comparanten verklaren in te schrijven op het kapitaal van elf miljoen en tweeënzeventig duizend euro (¬ 11.072.000,00), deels door inbreng in natura en deels door inbreng in geld.

Het kapitaal van de vennootschap is ten bedrage van elf miljoen en tweeënzeventig duizend euro (¬ i 11.072.000,00) volledig geplaatst en geheel volgestort is, en dit deels door inbreng in natura en deels door": inbreng in geld, zoals blijkt uit het afgeleverde bankattest.

Inbreng in natura

a) Verslagcievinq

1. De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid:; "Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin", met zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, vertegenwoordigd door de; heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, heeft, daartoe aangeduid door de " oprichters, op tweeëntwintig december tweeduizend en tien het verslag opgemaakt dat voorgeschreven .is door artikel 219 van het wetboek van

vennootschappen. "

Gezegd revisoraal verslag besluit letterlijk als volgt:

`BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren,

bij de oprichting met inbreng in natura van de BVBA FCO INVEST door de inbreng van een aantal participaties,

kan ik besluiten dat

1: de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het .Instituut der?: Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor;. .;; de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal en de fractiewaarde van de

. door de vennootschap uit te geven aandelen;

i' 2. de beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet;

3. de methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord en de waarden waartoe de methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te;, geven aandelen zonder nominale waarde.

4. de als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura, bestaande uit 11.070 aandelen van de

nieuw op te richten vennootschap, wordt toegekend aan de inbrenger, de heer Filip VERSTAEN, voornoemd.

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie;;

waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem, 22 december 2010

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

moe 2_1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte

NEERGELEGD TER GRIFFIE VAN DE

RECHTBANK VAN KDOPE ANGEl..TE

BRUGGE (AFDELING BRUGGE)

op: 0 7 JAN, 2011

Griffie De griffier

9 2

Vol beh* aan Belg staat

IIII

*11016546"

Ondernemingsnr : _ uy~ 8 3 2

mod 2.1

(getekend)

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin

Vertegenwoordigd ex ultimo door

Piet Dujardin, bedrijfsrevisor

2. De oprichters hebben op vijf december tweeduizend en tien het bijzonder verslag opgesteld zoals

voorgeschreven door zelfde artikel 219 van het wetboek van vennootschappen, en waarin zij het belang dat de

inbreng in natura heeft voor de vennootschap verantwoorden.

Een exemplaar van deze beide voornoemde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavige akte op de

wijze voorgeschreven door de wet worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van

Brugge. .

In de statuten van de vennootschap, wordt onder meer hetvolgende vermeld :

STATUTEN,

Artikel l . ."

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "FCO INVEST'.

Artikel 2.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8700 Tielt, Meulebeeksesteenweg, 22. "

Bij eenvoudig besluit van de zaakvoering mag de zetel naàr een andere plaats in België overgebracht worden, mits inachtname van de taalwetgeving.

De vennootschap mag bij eenvoudig besluit van de zaakvoering zowel in België als in het buitenland, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots oprichten.

Artikel 3.

De vennootschap heeft tot doel: .

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen: aile verrichtingen met betrekking ,tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoàls het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren' van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten. .

2. Het aanleggen,' het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen: alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke .rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, enzovoort), zoals de" huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën, de aan- en verkoop,. huur en verhuur van loerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen

? ; voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van

voormelde roerende en onroerende goederen. "

3: Het beheren van vennootschappen in de ruimste zin van hèt woord, welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies in vennootschappen en andere rechtspersonen. 4. Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng; participatie of investering en deelname i onder de vorm van. aandelen of obligatieleningen in diverse vennootschappen..

5: Het verlenen van assistentie op gebied van management, engineering en consulting alsook technisch; commercieel, administratief en financieel beheer en advies.

6. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borgstellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden, zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en: .

manieren, die zij het best geschikt zou achten. "

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergémakkelijkén; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich 'bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel en er het bestuur van voeren. De vennootschap kan in het kader hiervan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van ; derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Artikel 4.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Artikel 5. __....__-.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt etf miljoen en tweeënzeventig duizend euro (¬ 11.072.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door elf duizend en tweeënzeventig (11.072) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/elf duizend en tweeënzeventigste (1/11.072ste) van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen.

Artikel 8. .

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars moeten zich ten s opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is, worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort. Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de" gezamenlijke

gerechtigden. .

Ingeval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel- in naakte eigendom en vruchtgebruik worden

alle eraan verbonden rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s), behoudens

ingeval van uitoefening van het voorkeurrecht zoals voorzien hiervoor in artikel 6. "

i Artikel 12.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere bezoldigde of onbezoldigde zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niét vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn aandeelhoudershrennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van de zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De gewone zaakvoerders worden door de algemene vergadering benoemd voor de tijdsduur door haar vast te

stellen. .

De heer VERSTAEN Filip Marc Cyriel Paul, geboren te Tielt op vierentwintig juni negentienhonderd zestig, wonende te 8700 Tielt(Kanegem), Kantestraat, 5, wordt benoemd tot statutair zaakvoerder, aangesteld " voor de ganse duur vande vennootschap.:

Behoudens bij eenparig goedvinden van alle vennoten, met inbegrip van de statutaire zaakvoerder of van de opvolgende statutaire zaakvoerder die zelf vennoot is, kan de opdracht, van de statutaire zaakvoerder of van de opvolgende statutaire zaakvoerder slechts worden herroepen bij rechterlijke uitspraak op vordering daartoe ingesteld door de algemene vergadering van vennoten op grond van wettige redénen. De algemene vergadering dient daartoe met unanimiteit te beslissen waarbij de 'statutaire zaakvoerder .of de opvolgende statutaire zaakvoerder niet aan de stemming mag deelnemen. De statutaire zaakvoerder of opvolgende statutaire zaakvoerder blijft zijn functie verder vervullen totdat zijn afzetting bij een in kracht van gewijsde

gegane rechterlijke beslissing iS uitgesproken. .

Artikel 13.

Een statutair zaakvoerder alleen handelend of alle zaakvoerders handelend" als college kunnen.alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van 'de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet of de onderhavige statuten alleen de algemene vergadering.bevoegd is. Voormelde zaakvoerders optredend zoals hiervoor aangeduid, kunnen het uitoefenen van een deelvan- hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde vande vennootschap.

De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid. "

Artikel 14:

Een statutair zaakvoerder alleen optredend of alle niet-statutaire zaakvoerders gezamenlijk optredend, zijn bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte. "

De vennootschap wordt tevens .rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

'Artikel 15.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen overgedragen..0e commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het instituut der bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene' vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141,2° van het wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap.

Artikel 17.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, zal elk jaar gehouden worden op vierentwintig juni om elf uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de gemeente waar de zetel gevestigd is en vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien deze dag een -:

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 21

zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, dan zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die éénvijfde van het; kapitaal vertegenwoordigen. De bijzondere of buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

Evenwel kunnen de vennoten overeenkomstig artikel 268 van het wetboek van vennootschappen eenparig en ; schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid .van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De houders. van obligaties of

certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven mogen van die besluiten kennis

nemen.

Artikel 19. "

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Ieder vennoot mag stemmen in persoon of bij volmacht.

De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber die zelf vennoot moet zijn.

Artikel 22.

Het boekjaar begint op één januari van elk jaar en eindigt op éénendertig december van datzelfde jaar.

Artikel 23.

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen. " Jaarlijks .wordt van de nettowinst een bedrag van tenminste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal bereikt heeft.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van het bestuursorgaan. "

De wettelijke" beperkingen ter zake zullen moeten nageleefd worden.

" Artikel 24.

De vennootschap wordt niet ontbonden door ontzetting, faillissement; kennelijk onvermogen of overlijden van

ééri van de vennoten of de enige vennoot.

Bij de ontbinding vande vennootschap, om het even om welke reden zal de vereffening verzekerd worden door

de alsdan in functie zijnde zaakvoerders, tenware de algemene vergadering te dien einde één of meer vereffenaars zou " aanstellen met vaststelling van hun machten en van hun bezoldiging.

De algemene vergadering zal de wijze van vereffenen vaststellen bij enkele meerderheid van stemmen. " De vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging of homologatie van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert 'over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelfeen vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering. .

" Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. "

Na aanzuivering of consignatie van het bedrag der schulden aan derden zal het batig saldo verdeeld worden onder de vennoten in evenredigheid varr het. aantal aandelen dat ze bezitten, elk aandeel gevende een gelijk recht.

OVERGANGSBEPALINGEN,

11 eerste boeklaar en" iaarveraaderinq

Het eerste boekjaar neemt ëen aanvang op datum van heden en zal eindigen op éénendertig december tweeduizend en elf.

De, eerste jaarvergadering zal gehouden worden op vierentwintig juni om elf uur van het jaar tweeduizend en twaalf.

21 overname verbintenissen "

In toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappennèemt de vennootschap de verbintenissen over die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan. Deze overname zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen, en dienen eens devennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

BENOEMINGEN .

1! zaakvoerders)

Is alhier tussengekomen: voornoemde heer VERSTAEN Filip, wonende te 8700 Tielt (Kanegem), Kantestraat, 5, die uitdrukkelijk verklaart het hem toegekende mandaat van statutair zaakvoerder te aanvaarden en die uitdrukkelijk bevestigt dat de uitoefening van betrokken functie hem niet verboden is inzonderheid krachtens het koninklijk besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig.

De zaakvoerder zal zijn taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken op de bevoegde griffie van " de rechtbank van koophandel.

De bezoldiging van de zaakvoerder zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering. 21 commissarisfsen)

De vergadering verklaart dat volgens ter goede trouw verrichte schattingen die overgenomen werden in het financieel plan, de vennootschap voor het eerste boekjaar voldoet aan de criteria vermeld in artikel 15 van het wetboek van vennootschappen en besluit bijgevolg thans geen commissaris te benoemen.

VOLMACHT.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

De verschijners en de aldus benoemde zaakvoerder stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, aan als bijzondere gevolmachtigde, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'LUMINAD' met zetel te 8560 Wevelgem (Gulfegem), Hoge; Voetweg 14, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en .te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen,H. inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van;. koophandel.

DL (Tià'

1-1

DL

" e e

c=e

I "

e

. Cà rià

TU'

DL

0:1

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Philippe Defauw,

Notaris.

,"

Tegelijk hiermee neergelegd:

Expeditie van de oprichtingsakte dd 30/12/2010

Bijzonder verslag van de oprichters van de BVBA FCO INVEST dd 05/12/2010

Verslag van de bedrijfsrevisor inzake oprichting dd 22/12/2010

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

06/05/2015
ÿþMod Word 17.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van Fui ak#e

NEPRGELEG©

MONITEUR BELG _Griffie Rechtbank Koophandel

1J APR 2015

_pz Gent Ptliew Brugge

Oe griffier

r

111 lI 1I 11 1 1II 1lII 1 1 11 I1 i1

*15069377* E

28-04 203

ELGISCH STAATSE

-1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0832.922.667

Benaming

(voluit) : FCO INVEST

(verkort) : 1

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kustlaan 166 bus 3 te 8300 Knokke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Schrapping postadres

Bij eenvoudig bésluit van de zaakvoering werd op 1 januari 2015 beslist door de enige zaakvoerder van FCO Invest BVBA, de heer Filip VERSTAEN, om het postadres te 8700 Tielt in de Meulebeeksesteenweg 22 met Ingang vanaf 01/01/2015 te schrappen.

Getekend op 1 januari 2015

door de Heer Filip Verstaen,

in de hoedanigheid van zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 24.06.2015, NGL 31.08.2015 15558-0594-014
01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 25.08.2016 16485-0127-012

Coordonnées
FCO INVEST

Adresse
KUSTLAAN 166, BUS 3 8300 KNOKKE

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande