FENIKS

Divers


Dénomination : FENIKS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 450.889.949

Publication

09/04/2014
ÿþy Mod Wald 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0450.889.949

Benaming

(voluit) : Feniks

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap

Zetel : 8400 Oostende, Leon Spilliaertstraat 57

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - statutenwijziging - machten

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Philippe De Jonghe op 20 maart 2014 , neergeleg ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "Feniks", met eenparigheid van stemmen heeft beslist dat:

1. onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90 %) van het tussentijds bruto-dividend toegekend op de bijzondere algemene vergadering gehouden op 20 december 2013, zijnde een verhoging voor een bedrag van negenenvijftigduizend vierhonderd euro (¬ 59.400,00) om het te verhogen van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) tot honderd en eenentwintigduizend vierhonderd euro (¬ 121.400,00), zonder uitgifte of creatie van nieuwe aandelen. De kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door inbreng in geld,

Op de kapitaalverhoging werd volledig ingeschreven en het bedrag van negenenvijftigduizend vierhonderd euro (¬ 59.400,00) werd integraal volgestort, zodat de vennootschap een bedrag van negenenvijftigduizend vierhonderd euro (¬ 59.400,00) tot haar beschikking heeft en het kapitaal bijgevolg verhoogd werd tot honderd en eenentwintigduizend vierhonderd euro (¬ 121.400,00) gesplits in tweehonderd en vijftig (250) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde,

2. de beslissing van de Raad van Bestuur de dato 2 januari 2012 tot omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam te bevestigen.

3. nieuwe statuten aan te nemen, waarvan de tekst volgt, teneinde deze in overeenstemming te brengen met voorgaande beslissingen en met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, die onde rmeer volgende bepalignen omvatten:

NAAM.

De vennootschap heeft de vorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap, Zij draagt de naam "Feniks".

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8400 Oostende, Leon Spitliaertstraat 57,

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

Aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van

onroerende goederen, onder meer door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik, genot en opbrengst.

De vennootschap mag voor de verwezenlijking van haar doel alle financiële, roerende en onroerende verrichtingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk in verband staan met dit doel.

Zij mag onder meer onroerende goederen verwerven, huren, bouwen, renoveren, opschikken, uitrusten en ombouwen; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden; zij mag belangen nemen door middel van inbreng, aankoop van maatschappelijke rechten of op een andere wijze, in ondernemingen en: vennootschappen, met een gelijkaardig of aanverwant doel of waarvan de bedrijvigheid voor haar nuttig kan zijn.

De vennootschap mag zich verder inlaten met alle initiatieven, activiteiten, fonds- of groepsvorming, welke tot doel hebben haar immobiliënbeheer tot een volwaardige socio-professionele activiteit te ontwikkelen of te promoveren of te waarborgen of te ondersteunen, met aanwending van alle dienstige intellectuele of juridische, materiële of financiële middelen en technieken.

De vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen ten voordele van ondernemingen of vennootschappen waarin ze belangen bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze.

Zij zal ook functies van bestuurders of vereffenaar van andere vennootschappen kunnen uitoefenen. _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

111

Vc behc aar Belt Staa'

IIIIIIIIYI~II~IIII

*14077039<

111

det3Crcyeiee L~i ~5i~~ V~WI 9ff

echtbank van " " e landel

afdeling te Oos

2014 ,.

Griffie De grri` 't r

3rug op

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en

-2 manieren die zij het best geschikt acht.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in artikel drie, ten eerste en ten tweede van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële machten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd één en negentig.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL.

Het kapitaal bedraagt honderd en eenentwintigduizend vierhonderd euro (¬ 121.400,00).

Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig aandelen, zonder nominale waarde, die elk een/tweehonderd vijftigste (11250ste) van het kapitaal vertegenwoordigen,

BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad aan één of meer bestuurders, directeurs of volmachtsdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keuze toekennen.

DIRECTIECOMITE.

De raad van bestuur kan zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, bestaande uit meerdere leden, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op de handelingen die door de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. De raad van bestuur oefent het toezicht op dit directiecomité uit. De raad van bestuur bepaalt de voorwaarden voor de aanstelling van de leden, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité.

Wanneer een rechtspersoon tot lid van het directiecomité wordt aangesteld, benoemt deze onder haar aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Wanneer een lid van het directiecomité een rechtstreeks of onrechtstreeks belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of verrichting die tot de bevoegdheid van het directiecomité behoort, dient het lid de raad van bestuur hierover in te lichten. Enkel de raad van bestuur zal bevoegd zijn om deze beslissing of verrichting goed te keuren.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt voor het gerecht en in akten met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd,

- hetzij door twee bestuurders samen optredend,

- hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-bestuurder,

- hetzij binnen het kader van het dagelijks bestuur, door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Binnen het kader van de bevoegdheden van het directiecomité, wordt de vennootschap geldig

vertegenwoordigd door het gezamenlijk optreden van twee leden van het directiecomité,

Ze is bovendien geldig verbonden door bijzonder gevolmachtigden die handelen binnen het kader van hun mandaat.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

CONTROLE.

Elke aandeelhouder heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet, of zolang de algemene vergadering die op om het even welk ogenblik een commissaris mag benoemen, er geen benoemd heeft.

ALGEMENE AANDEELHOUDERSVERGADERINGEN,

De gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand juni om elf uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de gewone algemene vergadering de volgende werkdag plaats.

Een buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze algemene aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die één vijfde (1/5de) van het kapitaal vertegenwoordigen. De algemene aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

VERTEGENWOORDIGING.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten mogen schriftelijk, telegrafisch, per telex, fax of e-mail gegeven worden en worden neergelegd op het bureau van de vergadering.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad De raad van bestuur mag evenwel de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de door hem

aangeduide plaats worden neergelegd vijf voile dagen voor de algemene vergadering.

STEMRECHT.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

MEERDERHEID.

Behalve in de bij de wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal der op de

vergadering bijeengebrachte aandelen, genomen bij meerderheid der stemmen waarmede aan de stembeurt

wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

BOEKJAAR - BESCHEIDEN.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

De bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

WINSTVERDELING.

De netto-winst van het boekjaar wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Van de netto-winst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de

vorming van de wettelijke reserve, Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve

éénitiende van het kapitaal bedraagt,

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

van de netto-winst.

INTERIMDIVIDEND.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits

naleving van de voorwaarden bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.

VEREFFENING.

Bij ontbinding worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent

niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders als vereffenaars beschouwd. De vereffenaar(s)

beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden. De algemene vergadering kan

evenwel ten alle tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

De vereffenaar(s) treedt (treden) pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de

bevestiging van zijn (hun) benoeming.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet aile aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht,

hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijk betalingen te doen,

4. "Sanders Accounting & Consulting BVBA", te Oostende, Archimedesstraat 7, vertegenwoordigd door de

heer Demeulenaere, Kris, als bijzondere gevolmachtigde met macht van indeplaatsstelling aan te stellen

teneinde al het nodige te doen bij de Kruispuntbank Ondernemingen (K.B.O.), bij het rechtspersonenregister, bij

het ondernemingsloket, bij het handelsregister en bij de B.T.W.-administratie ingevolge de beslissingen van

deze buitengewone algemene vergadering_

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

Gelijktijdige neerlegging: expeditie en bankattest + coördinatie statuten

Notaris Philippe De Jonghe







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/03/2013
ÿþ ~º% Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIII

*13035 1

Ondernemingsnr : 0450.889.949

Benaming

(voluit) : FENIKS

(verkort) :

aveaergetegd ter griffie van aie rechtbank van koophandel Brugge  afdeling te Oo tenae

np

ZU13Griffi

~3e ara'











Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : LEON SPILLIAERTSTRAAT 57 TE 8400 OOSTENDE

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING BESTUURDERS - HERBENOEMING GEDELEGEERD BESTUURDER EN VOORZITTER RAAD VAN BESTUUR.

Op de bijzondere algemene vergadering van de vennoten van 27 december 2012 werd met éénparigheid

van stemmen beslist om volgende bestuurders te herbenoemen voor een periode die zal eindigen na de

jaarvergadering van tweeduizend achttien

- De heer Alain FREMAUT, wonende te 8420 De Haan, Groenestraat 23.

- De heer Thomas FREMAUT, wonende te 8400 Oostende, L. Spilliaertstraat 57.

- Mevrouw Tessa FREMAUT, wonende te 8377 Zuienkerke , Begijnhof 1,

Hun mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden.

Op de zitting van de Raad van Bestuur van 27 december 2012 werd tevens beslist om de heer Alain FREMAUT, wonende te 8420 De Haan, Groenestraat 23, te herbenoemen tot gedelegeerd bestuurder en tot voorzitter van de raad van bestuur,

FREMAUT Alain

Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 10.08.2012, NGL 13.08.2012 12406-0329-010
06/07/2012 : BGT000369
02/09/2011 : BGT000369
21/10/2010 : BGT000369
06/09/2010 : BGT000369
03/09/2009 : BGT000369
13/08/2008 : BGT000369
03/08/2007 : BGT000369
03/08/2006 : BGT000369
07/07/2005 : BGT000369
07/07/2004 : BGT000369
17/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 11.08.2015, NGL 13.08.2015 15418-0265-009
10/07/2003 : BGT000369
05/07/2002 : BGT000369
12/12/2000 : BGT000369
14/11/2000 : BGT000369
13/09/2000 : BGT000369
16/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 08.08.2016, NGL 11.08.2016 16417-0505-009

Coordonnées
FENIKS

Adresse
LEON SPILLAERTSTRAAT 57 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande