FIDUCIAIRE OMEZ

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FIDUCIAIRE OMEZ
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 413.258.107

Publication

06/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 15.03.2014, NGL 29.04.2014 14108-0219-015
05/02/2014
ÿþMod 2,1

uyf In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

ao3ssz~* i

ONITEUR-

2.9 -01-BELGISCH ST

II

i

3ELGE Mit NEERGELEGD

2 3. 01. 2014

ATSBLAcEcHTBA~~

~~~+~ANaE~

KOR~iiJt{

Ondernemingsnr : 0413258107

Benaming

(voluit) : FIDUCIAIRE OMEZ

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Beversesteenweg, 255A 8800 ROESELARE

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER

Uittreksel uit het verslag van de Buitengewone Algemene Vergadering van 13 augustus 2013 gehouden ten maatschappelijke zetel.

Met éénparigheid van stemmen wordt beslist te benoemen tot zaakvoerder:

De Heer Pieter-Jan Verbrugghe, wonende Meershofstraat, 7 te 8800 Roeselare

en dit vanaf 1 oktober 2013

LEMMENS Kurt

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/01/2014 : KO087763
11/12/2014
ÿþ Motl Word lit

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1

Ii111~miiij!uW11iuuiiu MONITEUR BELGE NEERGELEGD

0 2 -12- 2014

BELGISC-I STi ":,r)UD

l:  6 liltT. 20111

Rec ~ntk avan fd. KOOPHANDELKORTRIJK

5

rune



Ondernemingsnr : 0413.258.107

Benaming

(voluit) : FIDUCIAIRE OMEZ

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Beversesteenweg 255 A te 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte : BEVESTIGING ZETELVERPLAATSING - KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

Er blijkt uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIDUCIAIRE OMEZ", met maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare, Beversesteenweg 255 A, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Kortrijk, met ondernemingsnummer 0413.258.107, gehouden en afgesloten voor het ambt van Meester Karel Vandeputte, notaris met standplaats te Roeselare, op negenentwintig september tweeduizend veertien, neergelegd ter registratie, dat met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLISSING: BEVESTIGING ZETELVERPLAATSING

De vergadering neemt kennis van de beslissing de dato éénendertig december tweeduizend dertien tot verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de vennootschap, met ingang van éénendertig december, tweeduizend dertien, naar het volgende adres: 8800 Roeselare, Beversesteenweg 255 A, zoals deze beslissing. werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatblad van drieëntwintig januari tweeduizend veertien onder nummer 14023774.

De vergadering beslist tot wijziging van de tekst van de statuten, zoals deze tekst hierna zal worden weergegeven, om de statuten in overeenstemming te brengen met voormelde beslissing tot zetelverplaatsing.

TWEEDE BESLISSING: KENNISNAME AANVAARDING ONTSLAG STATUTAIRE ZAAKVOERDER AANPASSING VAN DE STATUTEN

De vergadering neemt kennis van de aanvaarding van het ontslag van de heer OMEZ Jan Emiel Roland,: wonende te 8800 Roeselare, Beversesteenweg 255 bis, als statutair zaakvoerder van de vennootschap, met ingang van éénendertig december tweeduizend, zoals opgenomen in het verslag van de buitengewone algemene vergadering van éénendertig december tweeduizend, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zesentwintig januari tweeduizend en één, onder nummer 20010126-522.

De vergadering beslist de statuten aan te passen door het weren van elke verwijzing naar de benoeming van de heer OMEZ Jan, voornoemd, als statutair zaakvoerder van de vennootschap,

DERDE BESLISSING: UITDRUKKING KAPITAAL IN EURO EN AFSCHAFFING NOMINALE WAARDE AANDELEN

De vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal, dat thans in de statuten wordt bepaald op zevenhonderd vijftigduizend frank (750.000,00 BEF), vanaf heden uit te drukken in euro, zodat het kapitaal vanaf heden vastgesteld wordt op achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01).

De vergadering beslist tevens elke mogelijke andere verwijzing in de statuten naar de oude'munteenheid uit de statuten te weren.

De vergadering besluit tevens de nominale waarde van de aandelen af te schaffen zodat het kapitaal voortaan vertegenwoordigd wordt door tweehonderd vijftig (250) aandelen die ieder één/tweehonderd vijftigste (11250ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vergadering beslist bijgevolg tot wijziging van de tekst van de statuten, zoals deze tekst hierna zal worden weergegeven, om de statuten in overeenstemming te brengen met deze beslissing.

VIERDE BESLISSING: LEZING EN ONDERZOEK VAN HET VERSLAG VERMELD IN DE AGENDA WIJZIGING DOEL

Ondergetekende notaris heeft de vergadering gewezen op de bepalingen van artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen en heeft haar ingelicht over:

- de draagwijdte van de relatieve nietigheid van voormelde bepalingen;

- de mogelijkheid om deze relatieve nietigheid te dekken door de verschijning van aile vennoten op deze buitengewone algemene vergadering.

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

De voorzitter leest het verslag van de zaakvoerders de dato negenentwintig september tweeduizend veertien voor. Dit verslag geeft een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doet.

De vergadering beslist de zaakvoerders te ontslaan van de formaliteiten voorzien in artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen, meer bepaald wat betreft het opmaken van een staat van actief en passief.

De vergadering stelt vast dat er op het verslag geen opmerkingen worden gemaakt.

Bijgevolg sluit de vergadering zich aan bij de besluiten erin vervat,

De vergadering besluit om de bestaande doelsomschrijving te wijzigen door het vervangen van de tekst van artikel 3 van de statuten door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van accountant en van belastingconsulent uit te oefenen, zoals omschreven in de artikelen 34 en 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten.

Naargelang hun aard, worden deze activiteiten uitgeoefend door of onder de effectieve leiding van natuurlijke personen die de hoedanigheid hebben van accountant of van belastingconsulent, of die de hoedanigheid hebben van een van de personen zoals vermeld in artikel 6 § 1, 7°, derde alinea van het Koninklijk Besluit van 4 mei 1999 betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, die hen zou toelaten deze activiteiten in eigen naam uit te oefenen, overeenkomstig de wet van 22 april 1999 met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Behoren met name tot de activiteiten van de accountant:

1° het nazien en corrigeren van alle boekhoudstukken;

2° zowel privé- als gerechtelijke expertise, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procedés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

3° het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4° het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

5° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in nr. 6° of waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen, verricht;

6° het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers 1° tot 5° en waarvan de uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

Behoren met name tot de activiteiten van de belastingconsulent:

1° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

2° het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3° het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

Behoort onder meer tot de verenigbare activiteiten:

" de juridische dienstverlening in verband met de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent, voor zover dit niet geschiedt als hoofdwerkzaamheid of voor zover dit door zijn aard een onderdeel uitmaakt van de uitoefening van de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent;

" het verstrekken van adviezen, raadplegingen in statistische, economische, financiële en administratieve aangelegenheden, en het uitvoeren van allerlei studies en werkzaamheden dienaangaande, met uitzondering van beleggingsadvies en de activiteiten waarvoor een bijkomende erkenning vereist is en/of die door de wel voorbehouden zijn aan andere beroepen;

" het verstrekken van advies over de sociale wetgeving, loonberekeningen of het verlenen van bijstand bij het vervullen van bepaalde sociaalrechtelijke formaliteiten, voor zover deze een aanvullende en bijkomstige activiteit is die niet het voorwerp uitmaakt van een afzonderlijke facturatie.

De vennootschap mag tevens alle opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van vennootschappen en bijzondere wetten toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants.

Zij mag eveneens, onder de voorwaarden bepaald door de toepasselijke wetgeving, elke verrichting die van aard is de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en telkens in overeenstemming is met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant en van belastingconsulent, tot stand brengen.

De vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van accountant en belastingconsulent, een eigen roerend en onroerend vermogen aanleggen en beheren en alle handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze onroerende en roerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de deontologie van de accountant en belastingconsulent.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en mag borgstelling verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verrichtingen zowel voor haarzelf als voor alle derden, met uitzondering van de cliënten. Zij mag aan wie ook, met uitzondering van de cliënten, leningen toestaan, en (hypothecaire) waarborgen verlenen.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere rechtspersonen dam

" vennootschappen erkend door het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

" rechtspersonen die lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren of auditkantoren zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor;

" rechtspersonen die lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of rechtspersonen zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het Instituut geen taak van bestuurder of zaakvoerder uitoefenen in handelsvennootschappen of vennootschappen met handelsvorm, andere dan die in het voorafgaande lid zijn opgesomd, tenzij zij door een rechtbank hiermee wordt belast.'.

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge deze doelwijziging de activiteiten van de vennootschap van burgerlijke aard zullen zijn, zodat de vennootschap vanaf heden zal gekwalificeerd worden als een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De vergadering beslist bijgevolg tot wijziging van de tekst van artikel 1 van de statuten om deze in overeenstemming te brengen met deze toestand.

VIJFDE BESLISSING: KENNISNAME VAN DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING

De vergadering neemt kennis van de notulen van de bijzondere algemene vergadering van drieëntwintig september tweeduizend veertien, waarbij de intentie werd geuit om een kapitaalverhoging door te voeren bij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIDUCIAIRE OMEZ" middels een inbreng 'sn natura van de netto vordering in rekening-courant van de heer LEMMENS Kurt, voornoemde enige vennoot, uit de dividenduitkering waartoe in zelfde bijzondere algemene vergadering werd besloten, en volledig toekomende aan de voornoemde enige vennoot, pro rata zijn aandelenbezit of voor de totaliteit.

De vergadering verklaart te weten dat naar aanleiding van voormelde bijzondere algemene vergadering, volgende beslissingen werden genomen:

- een tussentijds dividend toe te kennen aan de heer LEMMENS Kurt, voornoemde enige vennoot, voor een globaal bruto-bedrag van in totaal vijfhonderd duizend euro (¬ 500,000,00), door onttrekking aan de belaste reserves, zoals deze blijken uit de balans afgesloten op dertig september tweeduizend en twaalf, volledig toekomende aan de voornoemde enige vennoot, voor de totaliteit;

- gebruik te maken van de mogelijkheid om het volledige netto bedrag van dit tussentijds dividend onmiddellijk aan te wenden om het kapitaal in de vennootschap te verhogen door middel van een inbreng in natura in het kapitaal van de vennootschap, conform de toepassing van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

De heer LEMMENS Kurt, voornoemde enige vennoot, heeft zich in zelfde bijzondere algemene vergadering ertoe verbonden om, naar aanleiding van de toekenning van dit tussentijds dividend, het aldus verkregen bedrag, zijnde het aan hem toegekende netto-dividend in de vorm van een vorderingsrecht op de vennootschap onmiddellijk, volledig en integraal aan te wenden voor de volstorting van een inbreng in natura in het kapitaal van de vennootschap, conform de toepassing van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

De vergadering neemt kennis van het feit:

- dat de toekenning van dit tussentijds dividend zijn oorsprong vindt in de uitkering en overeenkomstige vermindering van de belaste reserves en overgedragen winst zoals die ten laatste op éénendertig maart tweeduizend dertien zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap;

dat de heer LEMMENS Kurt, voornoemde enige vennoot, er zich in zelfde bijzondere algemene vergadering toe verbonden heeft om, naar aanleiding van de toekenning van dit tussentijds dividend, het aldus verkregen bedrag, zijnde het aan hem toegekende netto-dividend in de vorm van een vorderingsrecht op de vennootschap onmiddellijk, volledig en integraal aan te wenden voor de volstorting van een inbreng in natura in het kapitaal van de vennootschap;

- dat deze opneming in het kapitaal van de vennootschap, als gevolg van onderhavige akte, plaatsvindt tijdens het laatste belastbaar tijdperk van de vennootschap dat afsluit vôôr één oktober tweeduizend veertien.

De vergadering stelt vast dat dientengevolge, overeenkomstig artikel 537, eerste lid, van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en in afwijking van de artikelen 171, 3° en 269, § 1, r, van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, het tarief van de roerende voorheffing voor het hiervoor vermelde tussentijds dividend dat werd toegekend aan de voornoemde enige vennoot wordt vastgesteld op tien procent (10%), zodat het bruto-bedrag van voormeld tussentijds dividend dient te worden verminderd met het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent (10%), zijnde een bedrag van in totaal vijftig duizend euro (E 50.000,00), zodat het totale aan de voornoemde enige vennoot toegekende netto-dividend aldus vierhonderd vijftig duizend euro (¬ 450,000,O0) bedraagt.

De vergadering stelt bijgevolg vast dat het totale netto-dividend dat aldus beschikbaar is om het kapitaal van de vennootschap te verhogen vierhonderd vijftig duizend euro (¬ 450.000,00) bedraagt.

Dit netto-bedrag in de vorm van een vorderingsrecht op de vennootschap werd overeenkomstig de beslissingen genomen door de hiervoor vermelde bijzondere algemene vergadering op een boekhoudkundige rekening ten voordele van de voornoemde enige vennoot geblokkeerd tot het verlijden van onderhavige notariële akte.

ZESDE BESLISSING: KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

al Lezing en onderzoek van de verslagen vermeld in de agenda.

Verslag van de bedrijfsrevisor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN CAUTER  SAEYS & CO", bedrijfsrevisorenkantoor, met maatschappelijke zetel te 9300 Aalst, Gentse Steenweg 55, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Dendermonde, niet ondernemingsnummer 0438.507.702, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J. DEGRYSE  Bedrijfsrevisor -- Réviseur d'entreprises", met maatschappelijke zetel te 8840 Staden (Oostnieuwkerke), Roeselarestraat 8, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling laper met ondememingsnummer 0894.841.331, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Jan Degryse, kantoor houdende te 8840 Staden (Oostnieuwkerke), Roeselarestraat 8, bedrijfsrevisor, hiertoe aangesteld door het bestuursorgaan, heeft op datum van vijfentwintig september tweeduizend veertien het door de wet vereiste verslag opgemaakt betreffende de hierna vernielde inbreng in natura, waarvan reeds sprake hiervoor.

Het besluit van dit verslag luidt letterlijk als volgt:

"ViI. CONCLUSIES

De inbreng in natura ten belope van ¬ 450.000,00 naar aanleiding van de kapitaalverhoging in de BVBA FIDUCIAIRE OMEZ bestaat uit het vorderingsrecht ten gevolge van de uitkering van belaste niet betaalde reserves aan de heer Kurt LEMMENS.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat, onder voorbehoud dat de nominale waarde wordt afgeschaft:

a)De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %;

b)Onder voorbehoud van de niet-annulering van de bijzondere algemene vergadering van 23 september 2014 die beslist heeft over de dividenduitkering die aan de oorsprong ligt van de ingebrachte vorderingsrechten op grond van de niet-naleving van de vormvoorschriften inzake de bijeenroeping van de algemene vergadering:

a.De beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

b.De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is voor zover geen kapitaalvermindering tot stand komt binnen de 4 jaar na de bovenvermelde inbreng in natura.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 6.050 nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, van de vennootschap BVBA FIDUCIAIRE OMEZ en worden allen toegekend aan de heer Kurt LEMMENS.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheld van de verrichting.

Gedaan te Brugge,

Op 25 september 2014

Burg. BVBA Van Cauter - Saeys & Co Bedrijfsrevisorenkantoor

vertegenwoordigd door Burg. BVBA J. DEGRYSE  zaakvoerder

vertegenwoordigd door de heer Jan Degryse -- vaste vertegenwoordiger".

Verslag van het bestuursorgaan

Het bestuursorgaan heeft het bijzonder verslag vereist door de wet opgesteld in datum van drieëntwintig september tweeduizend veertien.

De voorzitter leest het verslag van het bestuursorgaan voor. Dit verslag geeft een omstandige verantwoording van de voorgestelde kapitaalverhoging.

Neerlegging verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Na onderzoek stelt de vergadering dat er noch op het verslag van de bedrijfsrevisor, noch op het verslag van het bestuursorgaan, enige opmerkingen worden gemaakt door de enige vennoot.

Bijgevolg sluit de vergadering zich aan bij de besluiten in voormelde verslagen vervat.

b/ Kapitaalverhoging door inbreng in natura

De vergadering beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van vierhonderd vijftig duizend euro (¬ 450.000,00), om het kapitaal te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18,592,01) op vierhonderd achtenzestig duizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 468.592,01), mits creatie en uitgifte van zesduizend vijftig (6.050) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden ais de bestaande aandelen, en die in de winsten zuilen delen pro rata temporis, uit te geven en te onderschrijven aan de globale uitgifteprijs van vierhonderd vijftig duizend euro (¬ 450.000,00), door inbreng in natura door de heer LEMMENS Kurt, voornoemde enige vennoot, van de totale netto schuldvordering in rekening-courant die hij heeft ten aanzien van de vennootschap naar aanleiding van de beslissingen genomen in voormelde bijzondere algemene vergadering van drieëntwintig september tweeduizend veertien, welke inbreng overeenstemt met het totale netto-dividendbedrag dat aan de heer LEMMENS Kurt, voornoemde enige vennoot, werd toegekend bij besluit van voormelde bijzondere algemene vergadering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

cl Verwezenlijking van de inbreng

De heer LEMMENS Kurt, voornoemde enige vennoot, verklaart en bevestigt in de vennootschap een inbreng te doen van de totale netto schuldvordering in rekening-courant die hij heeft ten aanzien van de vennootschap naar aanleiding van voormelde tussentijdse dividenduitkering, hem toegekend bij beslissing genomen in voormelde bijzondere algemene vergadering van drieëntwintig september tweeduizend veertien, of voor een bedrag van in totaal vierhonderd vijftig duizend euro (¬ 450.000,00), welk bedrag overeenstemt met het totale netto-dividendbedrag dat hem werd toegekend bij beslissing van voormelde bijzondere algemene vergadering.

De kapitaalverhoging door inbreng in natura wordt bijgevolg volledig onderschreven door voornoemde enige vennoot, voor de totaliteit.

De schuldvordering ingebracht door voornoemde enige vennoot, vertegenwoordigt een totale waarde van vierhonderd vijftig duizend euro (¬ 450.000,00).

Algemene voorwaarden van de inbreng

De vordering uit voormelde tussentijdse dividenduitkering wordt ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborg als naar rechte en voor vrij, zuiver en onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook.

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door de verschijner en wordt geschat op vierhonderd vijftig duizend euro (¬ 450.000,00), zijnde de nominale waarde van voormelde inbreng.

Vergoeding

De vergadering, in gemeen akkoord met de inbrenger, beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt door toekenning aan de inbrenger van in totaal zesduizend vijftig (6.050) volledig volgestorte nieuwe kapitaalsaandelen, uitgegeven aan de globale uitgifteprijs van vierhonderd vijftig duizend euro (¬ 450.000,00), zijnde de globale nominale waarde van voormelde inbreng.

De zesduizend vijftig (6.050) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen. Zij zijn van dezelfde aard en bieden dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen. Zij zullen deelnemen in de winst van het lopend boekjaar pro rata temporis.

Deze aandelen worden volledig volgestort aan de inbrenger toegekend.

Verklaring

Voormelde inbrenger verklaart volledig op de hoogte te zijn van de huidige economische en financiële toestand van de vennootschap en gaat uitdrukkelijk akkoord met al hetgeen hiervoor werd bepaald, in het bijzonder met de toekenning van het voornoemd aantal aandelen als vergoeding voor zijn inbreng.

ZEVENDE BESLISSING: VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging integraal geplaatst, volstort en verwezenlijkt werd en dat het kapitaal effectief werd verhoogd tot vierhonderd achtenzestig duizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 468.592,01), verdeeld over zesduizend driehonderd (6.300) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/zesduizend driehonderdste (116.300ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vergadering beslist bijgevolg tot wijziging van de tekst van de statuten, zoals deze tekst hierna zef worden weergegeven, om de statuten in overeenstemming te brengen met deze beslissing.

Aldus is het verkregen netto bedrag van de voormelde tussentijdse dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen zoals voorgeschreven door artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen. ACHTSTE BESLISSING: WIJZIGING STATUTEN/COORDINATIE

De vergadering besluit om de statuten te vervangen door de hierna volgende statuten, om deze in overeenstemming te brengen met de beslissingen over voorgaande punten van de dagorde, en aan de verschillende wetswijzigingen en deontologische reglementen voorgekomen sinds de oprichting van de vennootschap. Deze aanpassing van de statuten gaat gepaard met een totale herwerking en hernummering van de statuten.

Deze tekst geldt tevens ais coördinatie van de statuten.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering volgende volledig nieuwe statuten aan te nemen, in overeenstemming met de voorgaande beslissingen en de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, die luiden als volgt:

"STATUTEN

AARD VAN DE VENNOOTSCHAP

NAAM

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "FIDUCIAIRE OMEZ".

Zij is een vennootschap waaraan de hoedanigheden van accountant en van belastingconsulent zijn verleend in de zin van artikel 4, 2° van de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden " burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BV BVBA", leesbaar weergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetel(s), alsook van haar ondernemingsnummer.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8800 Roeselare, Beversesteenweg 255 A.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen, bijkantoren en depots in België of het buitenland oprichten. DOEL

De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van accountant en van belastingconsulent uit te oefenen, zoals omschreven in de artikelen 34 en 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten.

Naargelang hun aard, warden deze activiteiten uitgeoefend door of onder de effectieve leiding van natuurlijke personen die de hoedanigheid hebben van accountant of van belastingconsulent, of die de hoedanigheid hebben van een van de personen zoals vermeld in artikel 6 § 1, 7°, derde alinea van het Koninklijk Besluit van 4 mei 1999 betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, die hen zou toelaten deze activiteiten in eigen naam uit te oefenen, overeenkomstig de wet van 22 april 1999 met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Behoren met name tot de activiteiten van de accountant:

1* het nazien en corrigeren van aile boekhoudstukken;

2° zowel privé- als gerechtelijke expertise, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procedés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

3° het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4° het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

5° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in nr. 6° of waarin hij de opdrachten zoals bedoeld In artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen, verricht;

6° het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers 1° tot 5° en waarvan de uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

Behoren met name tot de activiteiten van de belastingconsulent:

1° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

2° het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3° het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

Behoort onder meer tot de verenigbare activiteiten:

" de juridische dienstverlening in verband met de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent, voor zover dit niet geschiedt als hoofdwerkzaamheid of voor zover dit door zijn aard een onderdeel uitmaakt van de uitoefening van de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent;

" het verstrekken van adviezen, raadplegingen in statistische, economische, financiële en administratieve aangelegenheden, en het uitvoeren van allerlei studies en werkzaamheden dienaangaande, met uitzondering van beleggingsadvies en de activiteiten waarvoor een bijkomende erkenning vereist is en/of die door de wet voorbehouden zijn aan andere beroepen;

" het verstrekken van advies over de sociale wetgeving, loonberekeningen of het verlènen van bijstand bij het vervullen van bepaalde socïaafrechtelijke formaliteiten, voor zover deze een aanvullende en bijkomstige activiteit ie die niet het voorwerp uitmaakt van een afzonderlijke facturatie,

De vennootschap mag tevens aile opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van vennootschappen en bijzondere wetten toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants.

Zij mag eveneens, onder de voorwaarden bepaald door de toepasselijke wetgeving, elke verrichting die van aard is de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en telkens in overeenstemming is met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant en van belastingconsulent, tot stand brengen.

De vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van accountant en belastingconsulent, een eigen roerend en onroerend vermogen aanleggen en beheren en alle handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze onroerende en roerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de deontologie van de accountant en belastingconsulent.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en mag borgstelling verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verrichtingen zowel voor haarzelf als voor alle derden, met uitzondering van de cliënten. Zij mag aan wie ook, met uitzondering van de cliënten, leningen toestaan, en (hypothecaire) waarborgen verlenen.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere rechtspersonen dan:

" vennootschappen erkend door het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

" rechtspersonen die lid zijn van het instituut van de Bedrijfsrevisoren of auditkantoren zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor;

" rechtspersonen die lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of rechtspersonen zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtsperscon.

Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het instituut geen taak van bestuurder of zaakvoerder uitoefenen in handelsvennootschappen of vennootschappen met handelsvorm, andere dan die in het voorafgaande lid zijn opgesomd, tenzij zij door een rechtbank hiermee wordt belast.

DUUR

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierhonderd achtenzestig duizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 468.592,01).

Het is vertegenwoordigd door zesduizend driehonderd (6.300) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/zesduizend driehonderdste (1/6.300ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. AARD VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn op naam,

Enkel accountante en belastingconsulenten die lid zijn van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten mogen wettelijk In het bezit zijn van de meerderheid van de stemrechten, zodat enkel zij een beslissende invloed kunnen uitoefenen op de oriëntatie van het beleid van de vennootschap.

Geen persoon of belangengroepering bezit rechtstreeks of onrechtstreeks een deel van het kapitaal en/of van de stemrechten die van aard is om de uitoefening van het beroep of de onafhankelijkheid van de accountants en belastingconsulenten die namens de vennootschap een opdracht uitvoeren, in het gedrang te brengen, alsmede de naleving door hen van de regels die inherent zijn aan hun statuut en hun deontologie.

De vennoten en/of houders van stemrechten die geen [id zijn van het Instituut, mogen zich niet bevinden in een toestand die wettelijk verboden is of onverenigbaar is met het doel en de activiteiten van de vennootschap; zij mogen door hun inmenging in de uitvoering van de beroepswerkzaamheden de onafhankelijkheid van de accountants en belastingconsulenten, die namens de vennootschap een opdracht uitvoeren, niet in het gedrang te brengen.

ONDEELBAARHEID VAN DE AANDELEN

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars, moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

Indien één of meer aandelen in pand gegeven zijn, dan blijft de pandgevende schuldenaar het stemrecht uitoefenen.

VOORKEURRECHT BIJ KAPITAALVERHOGING

Ingeval van kapitaalverhoging door inbrengen in geld, hebben de vennoten de voorkeur in te schrijven naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, conform artikel 309 van het

Wetboek van vennootschappen, "

De termijn waarin dit voorkeurrecht wordt uitgeoefend zal door de algemene vergadering worden bepaald, maar mag niet lager zijn dan vijftien (15) dagen te rekenen vanaf de dag van de openstelling van de inschrijving.

De datum van de openstelling voor de inschrijving alsook de tijdspanne waarin dat kan worden uitgeoefend wordt aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht aan de vennoten.

Op aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals bepaald in de voorafgaande alinea's, kan slechts worden ingeschreven door de in artikel 249, tweede lid van het Wetboek van vennootschappen genoemde personen, behoudens instemming van tenminste de helft van de vennoten die ten minste drie vierde van het kapitaal bezitten.

Indien na de kapitaalverhoging de verhouding tussen de vennoten gewijzigd kan zijn, dient de Raad van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten voorafgaandelijk te worden ingelicht van de vooringenomen transactie.

OVERDRACHT OF OVERGANG VAN DE AANDELEN

Paragraaf 1

De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan

wegens overlijden dan met de goedkeuring van ten minste de helft van de vennoten, in het bezit van ten minste

drie/vierde van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld.

Deze toestemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan :

1) aan een vennoot;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

2) aan de echtgenoot van de overdrager of erflater;

3) aan de bloedverwanten in de rechte opgaande of in de rechte nederdalende lijn van de overdrager of erftater;

Paragraaf 2

Indien de overdracht onder levenden of de overgang ingevolge overlijden van aandelen onderworpen is aan de goedkeuring van de vennoten overeenkomstig paragraaf 1 van dit artikel, dan zal de zaakvoerder, op verzoek van de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen of, in geval van overgang ingevolge overlijden, op verzoek van de erfgena(a)m(en) of rechtverkrijgende(n), de vennoten in algemene vergadering samenroepen ten einde zich over de voorgedragen overdracht te beraden. Het voorstel tot overdracht onder levenden zal de voorwaarden en de prijs waar tegen deze zal gebeuren dienen te omvatten.

In geval van weigering van de goedkeuring, dienen de vennoten die zich verzet hebben binnen de drie (3) maanden de aandelen waarvan de overdracht of overgang is geweigerd zelf in te kopen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij reeds bezitten behoudens onderling akkoord over een andere verdeling, De afkoopprijs wordt vastgesteld op basis van het eigen vermogen van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste balans door de vennoten goedgekeurd, behoudens andere overeenkomst tussen de partijen. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen over de afkoopprijs, dan zal deze vastgesteld worden door de bevoegde rechtbank op verzoek van de meest gerede partij.

De aandelen die binnen de drie (3) maanden van de weigering tot goedkeuring niet door de bedoelde vennoten zouden zijn afgekocht overeenkomstig de alinea die voorafgaat worden geldig overgedragen aan de door de overdragende vennoot voorgestelde overnemer tegen de voorwaarden en de prijs die in het voorstel tot overdracht waren opgenomen of gaan geldig over op de erfgenamen of rechthebbenden van de overleden vennoot.

Paragraaf 3

De stemrechten mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan wegens overlijden dan overeenkomstig de wet, in het bijzonder de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen en het koninklijk besluit van 16 oktober 2009 tot wijziging van het koninklijk besluit van 4 mei 1999, betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, en mits de voorafgaande goedkeuring van het college van zaakvoerders/ de enige zaakvoerder.

BESTUURSORGAAN

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee (2) zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren,

Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid,

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap, mits inachtneming van hetgeen hierna wordt bepaald. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

Het bestuursorgaan kan gevolmachtigden aanstellen voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen binnen de beperkingen van hun professionele bevoegdheid en onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen betreffende het voeren van de titel en de uitoefening van het beroep van accountant en van belastingconsulent. De personen aan wie een volmacht werd verleend en die geen lid zijn van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, kunnen geen handelingen stellen of beslissingen nemen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de uitoefening van het beroep of het voeren van de titel van accountant en/of belastingconsulent.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de betrokken zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

Het college van zaakvoerders bezit de meest uitgebreide bestuur- en beschikkingsbevoegdheden die stroken met het doel van de vennootschap en mag alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering en mits naleving van de bijzondere bepalingen betreffende het genieten van de hoedanigheid en het voeren van de titel van accountant en/of belastingconsulent, zoals voorzien door de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig en haar uitvoeringsbesluiten. De zaakvoerder(s) die de hoedanigheid van accountant en/of belastingconsulent niet heeft (hebben), mag (mogen) meer in het bijzonder geen enkele handeling stellen of beslissing nemen die, direct of indirect, een inmenging zou betekenen in de uitoefening van het beroep en de opdrachten van de accountant en/of de belastingconsulent, zoals vernield in artikelen 34 en 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zonder afbreuk aan het voorgaande, ligt alles wat niet uitdrukkelijk door de statuten of door de wet aan de beslissing van de algemene vergadering wordt voorbehouden, bijgevolg in de bevoegdheid van de het college van zaakvoerders.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de vijfde maart van ieder jaar, om tien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan, tenzij de bestemmelingen er schriftelijk, individueel en uitdrukkelijk mee hebben ingestemd hun oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. Ze worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, dë commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

AANTAL STEMMEN

Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot is, stemmen.

De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of vertegenwoordiger. De volmachten dienen een handtekening te dragen (kan voor toepassing hieraan voldoen; de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen.

AANWEZIGHEIDSLIJST

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen,

SAMENSTELLING VAN HET BUREAU - NOTULEN

De algemene aandeelhoudersvergaderingen worden voorgezeten door de zaakvoerder of voorzitter van het bestuursorgaan of, in geval van afwezigheid van deze laatste, door zijn plaatsvervanger of door een lid van de vergadering door deze laatste aangeduid, indien het aantal aanwezige personen het toelaat, duidt de voorzitter van de vergadering een secretaris aan en duidt de vergadering twee (2) stemopnemers aan op voorstel van de voorzitter. De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en de vennoten die erom verzoeken. Deze notulen worden in een speciaal register bijgehouden. De expedities of uittreksels die in en buiten rechte moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door een zaakvoerder.

BERAADSLAGING AANWEZIGHEIDSQUORUM

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten.

De algemene aandeelhoudersvergadering kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

MEERDERHEID

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

VERDAGING VAN DE ALGEMENE VERGADERING,

Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

BOEKJAAR JAARREKENING JAARVERSLAG

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

VERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering met gewone meerderheid over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden,

ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening wordt de wijze van vereffening bepaald en worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

Zij kunnen pas in functie treden nadat de voorzitter van de bevoegde rechtbank hun benoeming heeft bevestigd. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft, Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan.

Het benoemingsbesluit van de vereffenaar kan één of meer alternatieve kandidaat-vereffenaars bevatten, eventueel in volgorde van voorkeur, voor het geval de benoeming van de vereffenaar niet wordt bevestigd of gehomologeerd door de voorzitter van de rechtbank. Zo de voorzitter van de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst hij één van deze alternatieve kandidaten aan als vereffenaar. Voldoet geen enkele van de kandidaten aan de door de wet gestelde voorwaarden, dan wijst de voorzitter van de rechtbank zelf een vereffenaar aan.

Voor de vereffening van de lopende zaken die een tussenkomst in de uitoefening van het beroep van accountant en/of belastingconsulent impliceren, of die betrekking hebben op het voeren van de titel van accountant en/of belastingconsulent, zal (zullen) de vereffenaar(s) die deze hoedanigheid niet heeft (hebben), beroep doen op een persoon die de vereiste hoedanigheid heeft.

Behoudens ingeval van vereffening en ontbinding in één akte overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen moet(en) de vereffenaar(s) tijdens de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, overmaken aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Vanaf het tweede jaar van vereffening volstaat één per jaar.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de bepalingen van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een zaakvoerder van de vennootschap.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaande betalingen te doen,

Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld,

NEGENDE BESLISSING: OPDRACHT TOT COORDINATIE VAN DE STATUTEN EN VOLMACHT VOOR DE ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering besluit om over te gaan tot de coordinatie van de stafuten zoáls hiervoor vermeld én geeft hiertoe de nodige opdracht.

De vergadering verleent hiertoe aan ondergetekende notaris alle machten tot vervulling van de administratieve formaliteiten en teneinde de gecotirdineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

TIENDE BESLISSING: MACHTIGING AAN HET BESTUURSORGAAN

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan om de voorgaande beslissingen , uit te voeren en in het bijzonder teneinde de nodige vermeldingen te verrichten in het aandelenregister naar aanleiding van de creatie van de zesduizend vijftig (6.050) nieuwe aandelen uitgegeven naar aanleiding van de hiervoor vermelde kapitaalverhoging door inbreng in natura.

Voor-

behouden

aan het

,,Belgisch

,Staatsblad



s





VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Karel Vandeputte.

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift proces-verbaal dd. 29/09/2014, inhoudende de gecoordineerde

statuten - bijzondere verslagen van de zaakvoerders - verslag van de revisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso , Naam en handtekening

06/05/2013 : KO087763
02/05/2012 : KO087763
05/05/2011 : KO087763
06/04/2010 : KO087763
06/04/2009 : KO087763
22/04/2008 : KO087763
22/05/2007 : KO087763
10/04/2006 : KO087763
13/07/2015
ÿþMerl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

M~ifIT"



man



g~L

" 15100 10

~ûE NEERGELEGD

2 B An 2615

Rechtbank van KOOPHANDEL

"lb Gent, attl KOPeiffie

Ondernemingsnr : 0413258107

Benaming

(voluit) : FIDUCIAIRE OMEZ

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Beversesteenweg, 255a 8800 ROESELARE

Onderwerp akte : Ontslag en Benoeming bestuurders

Uittreksel uit het Verslag van de Buitengewone Algemene Vergadering van 23 april 2015 gehouden ten maatschappelijke zetel.

Met éénparigheid van stemmen wordt beslist het ontslag te aanvaarden als zaakvoerder van:

De Heer Pieter jan Verbrugghe, wonende fe Kleine Kalkenstraat 33, 8800 Roeselare en dit vanaf 1 mei

2015.

Met éénparigheid van stemmen wordt benoemd tot zaakvoerder:

Zakenkantoor Ornez NV vertegenwoordigd door De Heer Kurt Lemmens, gevestigd te Beversesteenweg

255a, 8800 Roeselare, en dit vanaf van 1 met 2015.

LEMMENS Kurt

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/04/2005 : KO087763
05/04/2004 : KO087763
03/04/2003 : KO087763
22/04/2002 : KO087763
29/07/2000 : KO087763
01/01/1997 : KO87763
11/10/1996 : KO87763
01/01/1993 : KO87763
01/01/1992 : KO87763
05/07/1991 : KO87763
01/01/1988 : KO87763
01/01/1986 : KO87763

Coordonnées
FIDUCIAIRE OMEZ

Adresse
BEVERSESTEENWEG 255 A 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande