FINGERPRINT INTERNATIONAL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FINGERPRINT INTERNATIONAL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.393.647

Publication

28/10/2011
ÿþOndernemingsar : Benaming

(voluit) : FingerPrint International

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8560 WEVELGEM (Moorsele), Grimaldi 8

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Pierre VANDER STICHELE, te Moorsele (Wevelgem), op drieëntwintig september tweeduizend en elf, volgende melding van registratie dragende: "Geregistreerd te Menen de 23 SEP. 2011, bladen zeven, verzendingen geen, boek 199 blad 64 vak 8. Ontvangen: vijfentwintig euro (E 25). (getekend) D. KNOCKAERT e.a. Inspecteur", dat Heer DEMUYNCK Joost-Medard-André, geboren te Kortrijk op zes april negentienhonderd zeventig (identiteitskaartnummer 590 9002952 20, rijksregisternummer 700406 183 68), echtgenoot van Mevrouw Mieke Verhaeghe, wonende te Wevelgem (Moorsele), Grimaldi 8, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam "FingerPrint International" heeft opgericht.

De zetel van de vennootschap wordt voor het eerst gevestigd te Wevelgem (Moorsele), Grimaldi 8.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ).

Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde.

Heer Joost Demuynck, voornoemd, heeft ingeschreven op honderd zesentachtig (186) aandelen, hetzij voor een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ), gedeeltelijk volstort door inbreng in geld voor een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 ¬ ).

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening:

- Alle activiteiten van het druk- en uitgeversbedrijf en aanverwante bedrijven en diensten.

- De groothandel, in- en uitvoer van en in producten van de papiernijverheid en van de drukkunst.

- De kleinhandel in papierwaren, boeken, kantoorbehoeften en artikelen voor muziek,

- Het voeren van publiciteitsonderneming, inbegrepen bureau voor reclame en advertenties.

- Het besturen van vennootschappen, welke doel deze vennootschappen ook mochten hebben.

- Het uitgeven en verspreiden van allerlei drukwerken, zowel van publicitaire als wetenschappelijke aard, de oprichting en het beheer van aankooporganisaties, de vertegenwoordiging, zowel in binnen- als in buitenland van elke handelsvorm die werkzaam is op industrieel vlak, op de markt van onroerende goederen of in andere sectoren, de bestudering van diverse problemen in verband met het opvatten en uitwerken van projecten van allerlei aard, zowel in binnen- als in buitenland, zowel problemen van administratieve, organisatorische, financiële, juridische, planografische of technische aard en alle aanverwante vraagstukken, de eventuele tenuitvoerlegging van deze projecten onder eigen beheer of in mede-beheer, voor eigen rekening of voor rekening van derden, het ter beschikking stellen en/of verhuren van goederen, tegen vergoeding, van gebouwen, lokalen, materieel, rollend materieel, meubelen, producten en communicatiemedia in het kader van de in haar doel genoemde activiteiten. De vennootschap kan haar diensten verlenen onder elke vorm, aan alle personen zowel rechtspersonen als natuurlijke personen en kan elke hiertoe strekkende handelstrans-actie of financiële verrichting doen.

- Het patrimonium van de vennootschap te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als in onroerende goederen. Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, op-schikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

- De vennootschap kan optreden als tussenpersoon inzake handel, in de ruimste zin van het woord, waaronder verstaan makelaarsactiviteiten, commissiehandel en agentuur zowel in binnen- als buiten-landse markt.

- Het verlenen van alle dienstprestaties van economische aard, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. Daartoe behoren ondermeer het stellen van borgstelling voor rekening van derden, financieel, administratief, commercieel, technisch en sociaal beheer en advies.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

N

II~III IIIItlIIIINItl

" 11164202*

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerie' 'in " ter griffie van de akte

MONtTElfc~ L

DIIRE fï-l6 I

-Nià-îr.7t3LAJh KOOP,-I.ANDEL i(ORT-^,oK

beh

aa Be Sta~

2 a -IV 2081

ELGISCI-i

QES1

TAATSBLAD Ullf=1

G

NEERGELEGD

0 5, 10. 2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2011- Annexes du Moniteur belge

82-le. 39 :3. 41/7Y

" Voor-`hehouden

àen het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2011- Annexes du Moniteur belge

in het algemeen zal de vennootschap alle roerende, onroerende of financiële verrichtingen mogen stellen, die nodig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur te rekenen vanaf één oktober tweeduizend en elf.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap be-draagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van elk één/honderd zesentachtigste (11186ste) van het maatschappelijk kapitaal.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens hel Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichting weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

" " Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en

dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand mei om achttien uur op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Ingeval van ontbinding en vereffening worden alle activa van de vennootschap gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist en herstellen de vereffenaars, indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van één oktober tweeduizend en elf en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

Vervolgens heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: Heer Joost Demuynck, voornoemd, die aanvaardt.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Y

Tegelijk hiermede neergelegd: expeditie van de akte.

Pierre Vander Stichele, notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
FINGERPRINT INTERNATIONAL

Adresse
GRIMALDI 8 8560 MOORSELE

Code postal : 8560
Localité : Moorsele
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande