FINVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FINVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 427.416.642

Publication

23/04/2014
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-(nni\

Ondememingsnr: 0427.416.642

Benaming (voluit) : Finvest

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Ruitersweg 9

8200 Brugge (Sint-Michiels)

Onderwem akte :NV: kapitaalswijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door Notaris Dirk Hendrlckx te Brugge op achtentwintig maart tweeduizend en veertien, neergelegd op de Rechtbank van Koophandel vóór registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "FINVEST", gevestigd te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Ruitersweg 9, BTW BE 0427,416.642, RPR Brugge, de volgende besluiten heeft genomen

EERSTE BESLUIT: TOEKENNING DIVIDEND.

a) De vergadering heeft verklaard kennis genomen te hebben van het verslag van het bestuursorgaan van de vennootschap de dato 16 maart 2014, met betrekking tot de beslissing tot uitkering van een dividend te volgen door een eventuele kapitaalsverhoging in het kader van artikel 537 W.I.B.1992.

b) Kennisname van de beslissing tot toekenning van een dividend.

De vergadering heeft kennis genomen van de beslissing tot de toekenning van een dividend voor .een brutobedrag van één miljoen vijfenzestigduizend euro (¬ 1.065.000,00), te verminderen met het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent (10%), zijnde honderd en zesduizend vijfhonderd euro (¬ 106.500,00), hetzij in totaal negenhonderd achtenvijftigduizend vijfhonderd euro (¬ 958.500,00) netto-dividend en tot verhoging van het kapitaal met dit toegekende netto-dividend.

TWEEDE BESLUIT: KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA IN HET KADER VAN ARTIKEL 537 W.1.B.1992

Kennisname van het verslag van de bedrijfsrevisor:

De vergadering heeft kennis genomen van het verslag opgemaakt op 23 maart 2014, door bvba Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd door de bv bvba Piet Dujardin, vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, met kantoor te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12.

Met besluit van het verslag luidt als volgt:

"6. BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het instituut van de Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de NV FINVEST door inbreng in natura van een vordering die werd toegekend aan de heer Wim COUCKE én een vordering die werd toegekend aan de heer Robrecht COUCKE naar aanleiding van de doorgevoerde dividenduitkering bij de inbrenggenietende vennootschap, kan ik besluiten dat:

1. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %.

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet

3. De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Volledigheidshalve dien ik een principieel voorbehoud te formuleren nopens het bestaan en de hoegrootheid van een uitwinningsrisico op de vennootschap naar aanleiding van eventuele bodemverontreiniging op de aanwezige percelen grond aangezien mij hieromtrent onvoldoende informatie beschikbaar is.

Wij merken op dat het niet creëren van nieuwe aandelen n.a.v. de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura weliswaar, in de gegeven omstandigheden, juridisch mogelijk wordt geacht door

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11111111111111111111 111

*14086797*

REChITBANK VAN KOOPHANDEL

R BELeNT AFDELING BRUGGE

E a O OP: 0 7 APR. 2014

Griffie

MONITEU

1 _04- BELGIS~5 I~ ST

IA

modli.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad i

hoogstaande rechtsleer terzake doch in gaat tegen het advies van de Raad van het instituut van de

Bedrljfsrevisoren.

4, De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit een toename van de

fractiewaarde van de huidige aandelen ten belope van 958 500,00 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de

operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem op 23 maart 2014

(getekend)

BVBA 13 edrjfsrevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door de 8V BVBA Piet Dujardin,

Vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor."

c) Beslissing tot kapitaalverhoging

Het kapitaal van de venncotschap werd verhoogd door inbreng in natura door de voormelde aandeelhouders van hun dividendvordering vcorvloeiend uit vcormelde toekenning van een dividend vocr een totaal bedrag van negenhonderd achtenvijftigduizend vijfhonderd euro (¬ 958.500,00) om het te brengen van eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00) op één miljoen twintigduizend euro (¬ 1.020.000,00), zonder creatie van nieuwe aandelen.

De vergadering heeft uitdrukkelijk beslist om het bedrag van de kapitaalverhoging om te slaan over het aantal bestaande aandelen.

Bijgevolg geschiedt deze kapitaalverhoging zonder creatie van nieuwe aandelen, maar door de verhoging van de fractiewaarde van elk aandeel.

d) Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering heeft vastgesteld dat de kapitaalverhoging werkelijk verwezenlijkt is en dat het kapitaal van de vennootschap verhoogd is tot één miljoen twintigduizend euro (¬ 1.020.000,00), welk nieuw kapitaalbedrag bijgevolg vertegenwoordigd zal worden door duizend negenhonderd en vijf (1.905) aandelen, zonder nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/duizend negenhonderd en vijfde (1/1.905de) van het kapitaal.

DERDE BESLUIT: STATUTENWIJZIGING

De statuten werden vervangen door volgende tekst om ze in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen besluiten:

- De eerste zin van artikel 5 van de statuten werd vervangen als volgt:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen twintigduizend euro (¬ 1.020.000,00)."

VIERDE BESLUIT: MACHTIGING

De gedelegeerd bestuurder, met macht tot indeplaatststelling, werd gemachtigd om alle voorgaande besluiten uit te voeren, onder meer voor de wijzigingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen en andere administraties.

Volmacht werd verleend aan het ondernemingsloket van Zenito, Sint-Clarastraat 48 te 8000 Brugge en al haar aangestelden met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle inschrijvingen in het rechtspersonen register of wijzigingen en docrhalingen te benaarstigen, de formaliteiten inzake inschrijving of wijzigingen bij de administratie van de BTW te vervullen en te dien einde cok aile stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren.

Tegelijk hiermee neergelegd

" afschrift proces-verbaal van statutenwijziging

" coördinatie van statuten

" verslag van het bestuursorgaan dd. 16 maart 201.4

" verslag van de bedrijfsrevisor dd. 23 maart 2014

Dirk Hendrickx, Notaris

Op de" laatste blz. van Luit BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzil van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

17/07/2014
ÿþk mod 11.1

il In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGECEGD

MONITEUR BELE

Griffie Rechtbank Koophandel

LGISCH STAATSBLAD

Gent Afc16KifgcBrugge

Ds yriff QT

1 11 -07- 20%

02 JUL 2014

*14139003*

Ondememingsnr: 0427.416.642

Benaming (voluit) :Finvest

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: Ruitersweg 9

8200 Brugge (Sint-Michiels)

Onderwerp akte :NV: omzetting

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door Notaris Dirk Hendriclot te Brugge op zevenentwintig juni tweeduizend en veertien, neergelegd op de Rechtbank van Koophandel v156r registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "FINVEST", gevestigd te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Ruitersweg 9, BTW BE 0427.416.642, RPR Gent, afdeling Brugge, de volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT: OMZETTING VAN DE VENNOOTSCHAP.

A. VERSLAGEN

Hiervoor werd op 14 mei 2014 door het bestuursorgaan het verslag opgemaakt dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht, en werd door bvba Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin, vertegenwoordigd door de bv bvba Piet Dujardin, vertegenwoordigd door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, het verslag de dato 26 juni 2014 opgemaakt, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat afgesloten per 31 maart 2014, hetzij minder dan drie maanden voordien

De besluiten van het verslag van 26 juni 2014 luiden ais volgt:

e8e BESLUIT

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van actief en passief per 31 maart 2014 die de Raad van Bestuur van de NV FIN VEST heeft opgesteld met een balanstotaal van 1.170.445,08 EUR en een netto-actief van 997.289,59 EUR, heeft plaatsgehad. Uit mijn werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgevonden, met uitzondering van een niet geboekte waardevermindering op beleggingen ad 69.630,52 EUR.

Uit de mij bezorgde overzichten vanwege de beleggingsinstellingen blijkt immers een actuele waarde van de beleggingen bij deze instellingen ad 489.081,79 EUR, hetgeen t.o.v. de netto boekwaarde een minwaarde ad 69.630,52 EUR betekent, onder voorbehoud dat aile beleggingen in eigendom opgenomen zijn in deze overzichten, wat wij niet konden verifiëren.

ik dien een voorbehoud te formuleren nopens de inbaarheid van de vordering in rekening courant op de heer Wim Coucke, bestuurder, ad 29.205,21 EUR, gezien de solvabiliteit van de betrokkene mij niet gekend is. ik dien tevens een principieel voorbehoud te formuleren nopens de eventuele kosten naar aanleiding van het doorvoeren van een bodemsanering ten gevolge van een mogelijke bodemverontreiniging op de aanwezige percelen grond aangezien mij hieromtrent onvoldoende informatie beschikbaar is.

flet gecorrigeerd netto  actief van de NV FIN VEST (ad 927.659,07 EUR) is kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap ten belope van 1.020.000,00 EUR. Het verschil bedraagt 92.340,93 EUR. Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap ten belope van 1.020.000,00 EUR is voldoende ais minimumkapitaal voor een BVBA, vastgesteld overeenkomstig artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen op 18.550,00 EUR.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 776 en 777 van het Wetboek van vennootschappen, in het kader van omzetting van de NV FINVEST naar een BVBA en het mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Wevelgem, 26 juni 2014

(getekend)

OVBA Bedriffsrevisorenkantoor Dujardin,

vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedriffsrevisor."

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

k

Bijlagen-trij -het BeigiscIrStaatsblad -z 171071201

mod11.1

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal overeenkomstig de bepalingen van artikel 67 van het Wetboek van Vennootschappen worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Brugge.

B. OMZETTING

De aandeelhouders hebben besloten de vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid, met dien verstande dat:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, die uit deze omzetting ontstaat, de voortzetting zal zijn onder een andere rechtsvorm van de vennootschap die tot nog toe bestond onder de vorm van een naamloze vennootschap, zonder dat enige verandering wordt aangebracht aan het doel, het kapitaal, en de reserves, de activa en de passive, de afschrijvingen, de waardevermeerderingen en de waardevermindering en;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, die uit deze omzetting ontstaat de hoeken en de boekhouding die door de vennootschap werden gehouden, zal voortzetten;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, die uit deze omzetting ontstaat, het ondernemingsnummer behoudt waaronder de vennootschap ingeschreven is in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Brugge evenals om het even welke machtigingen en erkenningen, die de vennootschap haar door eender welke administratie werden verleend;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, die uit deze omzetting ontstaat behoudt eveneens het BTW-nummer BE 0427.416.642,

- de omzetting geschiedt zonder in- of uittreding van vennoten;

- de omzetting geschiedt op basis van de activa en de passive van de vennootschap afgesloten per 31 maart 2014 en dat aile verrichtingen die sedert die datum werden gedaan door de vennootschap verondersteld worden verricht te zijn door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;

- door het feit van de omzetting heel het vermogen van de vennootschap, actief en passief, lichamelijk en onlichamelijk, de lopende contracten, dat alles zonder enige uitzondering noch voorbehoud, eigendom van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt, die eenvoudig in de plaats wordt gesteld voor de rechten en verplichtingen van de vennootschap;

- het kapitaal bedragende één miljoen twintigduizend euro (E 1.020.000,00) zal vertegenwoordigd worden door duizend negenhonderd en vijf (1.905) aandelen zonder nominale waarde. ledere vennoot van de omgezette vennootschap zal per aandeel van de omgezette vennootschap één aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ontvangen. Dientengevolge wordt er uitdrukkelijk bedongen dat uit fiscaal oogpunt de onder de verschijnenden gevormde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid geen nieuwe vennootschap is maar de eenvoudige voortzetting van de vennootschap die voorheen reeds onder hen bestond, onder de juridische vorm van een naamloze vennootschap;

- de omzetting zal geschieden onder het voordeel van:

a) artikel 774 tot 788 van het Wetboek voor Vennootschappen;

b) artikel 121, paragraaf één, van het wetboek der registratierechten;

c) artikelen 210, 211, 212 en 214 van het wetboek der inkomstenbelastingen.

d) artikel 11 van het Wetboek van de Belasting over de toegevoegde waarde.

C. STATUTEN VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID.

De voornaamste bepalingen van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

luiden als volgt vast:

Artikel »1 ; Naam en aard.

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam

"FiNVEST".

In aile van de vennootschap uitgaande akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en

andere stukken zal de naam van de vennootschap gebruikt worden, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd

door de woorden "Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA".

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap en

van de inschnjvingsgegevens betreffende het rechtspersonenregister.

Artikel 3 : Zetel.

De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Ruiters weg 9.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlands taalgebied en in het tweetalig

gebied Brussel-hoofdstad, bij besluit van de zaakvoerder(s), mits bekendmaking in de Bijlagen tot het

Belgisch Staatsblad.

De vennootschap zal overal, zowel in binnen- als in buitenland, bij gewoon besluit van de zaakvoerder(s)

administratieve zetels, bijhuizen, agentschappen, bewaarplaatsen en kantoren mogen openen, dit alles

rekening houdend met de taalwetten.

Artikel 4: Ose!.

Het doel van de vennootschap is - voor zover aan de vereiste vestigingsvoorwaarden werd voldaan en voor

zover deze activiteiten in het ondernemingsregister worden opgegeven - in binnen- en buitenland, voor eigen

rekening of voor rekening van derden te doen:

- Managementactiviteiten van bednjven, al of niet rechtspersonen: het tussenkomen in het dagelijks bestuur,

het vertegenwoordigen van bedniven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal

en andere,

- Arbitrage en bemiddeling tussen bedrijfsleiding en werknemers,

' Algemene auditactiviteiten,

- Op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit

' verscheidene economische sectoren,

Overige adviesbureaus op het gebied van bedresbeheer; adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering,

Voor-

behouden aan het Belgiech

Staatsdlad

--------

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

m od 11,1

- Berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, enz,

- Verlenen van adviezen op het gebied van het beheer, zoals de ergonomen en landbouweconomen ten

behoeve van tandbouwbedniven,

- Verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning,

organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enz,

- Overige activiteiten i.v.m. administratie, neg,

- Overige zakelijke dienst verlening, neg,

- Het verlenen van advies en praktische hulp aan bedreven Lv.m. public relations en communicatie,

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten,

- Het aanleggen en oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van aile verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen,

- Het verlenen van advies, administratieve prestaties, computerservices en andere zakelijke dienstverlening,

- De terbeschikkingstelling van administratieve ruimten, infrastructuur en roerend materiaal,

Daarenboven mag de vennootschap - zowel in binnen- als buitenland - aile daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen; alle handelsverrichtingen en over het algemeen alle ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks en onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel, en/of de verwezenlijking ervan bevorderen. Ze zal ook mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, zowel in binnen- als buitenland.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap de activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake, zoals ondermeer en bij wijze van voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische en/of andere kennis, bewezen door één of meer activiteitsattesten; De vennoten zijn het er uiteraard volkomen over eens dat deze ter beschikkingstelfing van activiteitsattesten géén belemmering kan, noch mag zijn voor de eventuele latere persoonlijke activiteit van de houder(s) van die attesten. Deze opsomming is niet beperkend doch enkel ten titel van voorbeeld gegeven.

Artikel 5: Kapitaal.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen twintigduizend euro (E 1.020.000,00). Hot is verdeeld in duizend negenhonderd en vijf (1.905) gelijke aandelen zonder nominale waarde, genummerd van 1 tot en met 1.905. Elk aandeel vertegenwoordigt aldus een gelijk deel van het kapitaal.

Het kapitaal is volledig geplaatst.

Stottinasplicht:

De zaakvoerders kunnen ten allen tijde, naargelang de behoeften van de vennootschap, het niet volstorte deel van het kapitaal, hetzijgeheel, hetzij gedeeltelijk opvragen.

De vennoot die in gebreke blijft de op zijn aandelen gevorderde stortingen te doen na een aanmaning van vijftien dagen tevoren bij aangetekende brief, gedaan door de zaakvoerders, zal een intrest moeten betalen aan de vennootschap, gelijk aan de wettelijke rentevoet, vermeerderd met twee eenheden, vanaf de datum van eisbaarheid van de stortingen.

Indien een tweede aanmaning van de zaakvoerders bij aangetekend schrijven zonder gevolg is gebleven gedurende een tijdspanne van twee maanden, staat het de zaakvoerders vrij de overige vennoten de aandelen te laten overnemen tegen negentig procent van de boekwaarde op de datum van de laatst afgesloten jaarrekening.

Indien de in gebreke zijnde vennoot weigert de overdracht van zijn aandelen te ondertekenen in het register van aandelen, zullen de zaakvoerders hem bij aangetekend schrijven aanmanen om deze formaliteit te vervullen binnen de vijftien dagen.

Bleef de aanmaning zonder gevolg, dan zullen de zaakvoerders na afloop van de gestelde termijn mogen ondertekenen in de plaats van de in gebreke gebleven vennoot.

Wanneer een zaakvoerder persoonlijk de aandelen overneemt van de in gebreke gebleven vennoot zal zijn handtekening vervangen worden door de andere zaakvoerder(s) of door een mandataris ad hoc, daartoe aangesteld door de algemene vergadering.

Niettemin zal de overdracht slechts dan ingeschreven worden in het register van aandelen, wanneer de zaakvoerders hebben vastgesteld dat de vennootschap de overdrachtprijs heeft ontvangen, alsmede het bedrag, met bijkomende kosten, van de storting die op de aandelen van de in gebreke zende vennoot moesten warden gedaan. Na inschrijving van de overdracht stellen de zaakvoerders de overdrachtprijs ter beschikking van de in gebreke zijnde vennoot.

De zaakvoerders mogen de vennoten toestaan hun aandelen voor de gestelde termijn te volstorten; in dit geval bepalen zij onder welke voorwaarden de vervroegde stortingen zijn aanvaard.

Artikel 11 : Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, vennoten of niet, te benoemen door de algemene vergadering, die eveneens de duur van het mandaat bepaalt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e

Voor-

behouden

aan De

Belgisch

Staatsblad

Voor-

heb ouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij elk afzonderlijk het bestuur voeren.

Zijn er drie zaakvoerders of meer, dan vormen zij een college van zaakvoerders. Zij stellen aan het hoofd daarvan een voorzitter aan en handelen verder zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders of het college van zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap te handelen en om aile daden van bestuur en beschikking te stellen, die met het doel van de vennootschap overeenkomen.

Alle handelingen die niet uitdrukkelijk door de wet of deze statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering vallen onder hun bevoegdheid.

De zaakvcerders mogen het dagelijks bestuur aan één of meer personen, vennoten of niet, overdragen mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht.

Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid

De vennootschap wordt vertegenwoordigd en is geldig verbonden docr de handtekening van één zaakvoerder alleen optredend.

Bijzondere of beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht. Tegenstriidigheid van belangen

Het lid van het college van zaakvoerders dat bij een verrichting, een reeks verrichtingen of een te nemen besluit, rechtstreeks of zijdelings een persoonlijk belang heeft, tegenstrijdig met dat van de vennootschap, is gehouden het Wetboek van vennootschappen na te leven. (thans art. 259 e.v. W.Venn.)

Artikel 16 : Soorten vergaderingen.

De gewone algemene vergadering van de vennoten - ook jaarvergadering genoemd - gaat ieder jaar door op de laatste vrijdag van de maand september om achttien uur, ongeacht of dit een feestdag is.

Bijzondere algemene vergaderingen (zonder dat de statuten gewijzigd worden) en buitengewone algemene vergaderingen (waarbij de statuten wel gewijzigd worden) kunnen ten aile tijde worden bijeengeroepen overeenkomstig de wet.

De vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op de plaats, aangeduid in de oproeping.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidsfijst bijgehouden.

Artikel 16 : Bijeenroepingen.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, houder van certificaten op naam, obligatiehouder, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen váár de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De personen bedoeld in artikel 271 van het Wetboek van Vennootschappen mogen van die besluiten kennis nemen.

Artikel 17 : Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing.

Behalve in de gevallen door de wet voorzien worden de besluiten genomen met gewone meerderheid van stemmen welke ook het aantal vertegenwoordigde aandelen weze op de vergadering.

Indien bij benoemingen geen enkele kandidaat de volstrekte meerderheid van de stemmen behaalt, zef een herstemming plaats hebben tussen de twee kandidaten die het grootste aantal stemmen hebben behaald. Indien de stemmen staken bij herkiezing is de oudste kandidaat verkozen.

De aanwezigheidslijst waarop de naam van de vennoten en het aantal van hun aandelen voorkomen, wordt door ieder van hen of hun rechthebbenden ondertekend vôór g de zitting binnenkomen.

Elke eigenaar van aandelen mag zich op de algemene vergadering door een volmachtdrager laten vertegenwoordigen. Nochtans mogen de minderjarigen, de onbekwamen, de burgerlijke vennootschappen en

de handels vennootschappen respectievelijk vertegenwoordigd worden door hun wettelijke

vertegenwoordigers of conventionele lasthebbers.

De zaakvoerders mogen het model van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de door haar aangeduide plaats worden neergelegd, vijf volte dagen v66r de algemene vergadering.

De mede-eigenaars, de vruchtgebruikers en de blote eigenaars, de schuldeisers en pandgevers dienen zich door één en dezelfde persoon te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten, zowel per brief of per telefax. In dit gavai vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Is er slechts één vennoot, dan oefent hij aile machten van de algemene vergadering uit, zonder deze te kunnen delegeren.

Over personen wordt geheim en schriftelijk gestemd. Over zaken wordt mondeling gestemd, tenzij het bureau of de vergadering beslist een geheime stemming daarover te houden.

Bij inpandgeving van aandelen wordt het stemrecht uitgeoefend door de eigenaar-pandgever.

De verslagen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en de vennoten die zulks vragen.

De afschriften voor derden worden ondertekend door één of meer zaakvoerders.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod11,1

Verloop van de vergadering

De zaakvoerder en de eventuele commissaris geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag, of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Artikel 18 : Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap begint op één juli van ieder jaar en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar.

Op het einde van ieder boekjaar wordt een inventaris en de jaarrekening opgesteld; dit is een geheel, bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting.

Indien wettelijk vereist, stellen de zaakvoerders bovendien een verslag op overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen. (thans artikelen 95, 96 en 143 W.Venn.)

Na goedkeuring van de jaarrekening besluit de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder(s) en commissaris(sen) te verlenen kwijting.

Deze kwijting geldt alleen voor zover de jaarrekening noch weglatingen, noch valse aanwijzingen bevat die de waardetoestand van de vennootschap verbergen en, als het verrichtingen betreft buiten de statuten, slechts wanneer deze bijzonder zijn vermeld in de oproepingsbrievea

In toepassing van het Wetboek van vennootschappen moet de jaarrekening binnen de dertig dagen na goedkeuring worden neergelegd bij de Nationale Bank van België, op kosten van de vennootschap en door de zorgen van de zaakvoerder(s). (thans art. 92 W Venn.)

Indien de jaarrekening is geverifieerd door een persoon of een bedrijfsrevisor met toepassing van artikel 82 ven de Wet van éénentwintig februari negentienhonderd vijfentachtig tot Hervorming van het Bednifsrevisoraat, moeten ook de naam, de voornamen, het beroep, de woonplaats van deze persoon of van de revisor, evenals hun lidrnaatschapsnummer bij het Instituut van de Accountants en Belastingconsulenten (IAB) of bij het Instituut der Bedrefsrevisoren vermeld worden. De zaakvoerder of zaakvoerders vermelden, in voorkomend geval dat geen enkele verificatie of correctietaak werd opgedragen aan iemand die noch lid van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten noch lid van het Instituut der Bednifsrevisoren is. Artikel 19: Winstverdeling.

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van aile algemene onkosten, de lasten van de vennootschap en de afschrijvingen, vormt de netto-winst van de vennootschap

Van deze winst zal jaarlijks minstens vijf ten honderd worden afgetrokken voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds; deze voorafneming is niet meer verplicht zodra dit fonds één tiende van het kapitaal van de vennootschap bedraagt. (art. 319 W.Venn)

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het saldo van de winst. Bij staking van stemmen wordt de helft van de winst uitgekeerd en de wederhelft in de vennootschap gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het Wetboek van vennootschappen. (art. 320 W. Vena)

Artikel 20: Ontbinding.

Na de ontbinding, uitgesproken door de algemene vergadering overeenkomstig de regelen inzake statutenwijzigingen, blijft de vennootschap voortbestaan voor haar vereffening. De vereffening gebeurt door de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en vergoedingen vastlegt.

Artikel 21 : Vereffening.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten worden verdeeld in verhouding tot hun respectievelijk aandelenbezit, mits dat aile aandelen dezelfde rechten moeten hebben.

Is dit laatste niet het geval, dan wordt het evenwicht hersteld door de vereffenaars, hetzij door opvraging van bijstortingen op de aandelen waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte aandelen.

TWEEDE BESLUIT: BEËINDIGING VAN DE BESTUURDERSMANDATEN EN BENOEMING ZAAKVOERDER

De vergadering heeft kennisgenomen van de beëindiging van het mandaat van de bestuurders van de vennootschap ingevolge de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De vergadering heeft beslist te benoemen tot zaakvoerder voor onbeperkte duur de heer Wim Coucke, wonende te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Ruitersweg 9.

Dit mandaat is onbezoldigd, tenzij een volgende algemene vergadering daar anders over zou beslissen. DERDE BESLUIT: MACHTIGING

De zaakvoerder, met macht tot indeplaatststelling, werd gemachtigd om aile voorgaande besluiten uit te voeren, onder meer voor de wijzigingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen en andere administraties. Volmacht werd verleend aan het ondernemingsloket van Zenito, Sint-Clarastraat 48 te 8000 Brugge en al haar aangestelden met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om aile inschrijvingen in het rechtspersonen register of wijzigingen en doorhalingen te benaarstigen, de formaliteiten inzake

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen- bij het -Beigisr h -Sta-atsistati-1-17/07/2014 -= -Anne-us-du Moniteur belge

Voor-hdhndden

aan het

Belgisch staatsblad

--4

4 mod 11,1

à e



Yoor- inschrijving of wijzigingen bij de administratie van de BTW te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren.

behouden Tegelijk hiermee neergelegd:

aan het " afschrift proces-verbaal van statutenwijziging

Belgisch " coördinatie van statuten

Staatsblad " verslag door het bestuursorgaan dd. 14 mei 2014

" verslag door de bedrijfsrevisor dd. 26 juni 2014



Dirk Hendriclo(, Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

13/01/2014
ÿþBenaming (voluit) : Finvest

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Ruitersweg 9

8200 Brugge (Sint-Michiels)

Onderwerp akte : NV: wijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door Notaris Dirk Hendricloc te Brugge op zeventien december tweeduizend en dertien, neergelegd op de Rechtbank van Koophandel v6i r registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "FINVEST", gevestigd te 8200 Brugge (Sint-Michiels), Ruitersweg 9, BTW-nummer BE 0427.416.642, RPR Brugge, de volgende besluiten heeft genomen :

EERSTE BESLUIT: KAPITAALVERHOGING DOOR INCORPORATIE VAN DE BESCHIBARE RESERVE Het kapitaal van de vennootschap werd verhoogd, om het te brengen van vierenvijftigduizend vijfhonderd zesendertig euro achtenvijftig cent (¬ 54.536,58) op eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61.500,00), door incorporatie van de beschikbare reserve bij het kapitaal, ten bedrage van zesduizend negenhonderd drieenzestig euro tweeënveertig cent (¬ 6.963,42), zonder creatie van nieuwe aandelen maar door de verhoging van de fractiewaarde van elk aandeel.

TWEEDE BESLUIT: VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING ZOALS GEMELD IN HET EERSTE BESLUIT

De vergadering heeft vastgesteld dat de kapitaalverhoging werkelijk verwezenlijkt is en dat het kapitaal van de vennootschap verhoogd is tot eenenzestigduizend vijfhonderd euro (¬ 61,500,00), vertegenwoordigd door duizend negenhonderd en vijf (1.905) aandelen die elk een gelijk deel van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen.

DERDE BESLUIT: VERVANGING VAN HET DOEL VAN DE VENNOOTSCHAP

Hiervoor werd door de Raad van Bestuur het verslag de dato 15 november tweeduizend en dertien opgemaakt, in uitvoering van het artikel 559 van het Wetboek van Vennootschappen, met als bijlage een staat van actief en passief van de vennootschap, afgesloten per 30 september 2013, hetzij minder dan drie maanden véôr de datum van dit verslag.

Dit verslag zal samen met voormelde akte neergelegd worden op de bevoegde Rechtbank van Koophandel. De vervanging van het doel van de vennootschap werd volledig goedgekeurd.

Artikel 4 van de statuten luidt als volgt

"Artikel 4: Doe!.

Het doel van de vennootschap is - voor zover aan de vereiste vestigingsvoorwaarden werd voldaan en voor zover deze activiteiten in het ondernemingsregister worden opgegeven - in binnen- en buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden te doen:

- Managementactiviteiten van bedraven, al of niet rechtspersonen: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere,

- Arbitrage en bemiddeling tussen bedrijfsleiding en werknemers,

- Algemene auditactiviteiten,

- Op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedraven uit verscheidene economische sectoren,

- Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer; adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering,

- Berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, enz,

- Verlenen van adviezen op het gebied van het beheer, zoals de ergonomen en landbouweconomen ten behoeve van landbouwbedrijven, enz..,

- Verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enz,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

,. i~~ -~~1e~1~~gP) ~_ ELGE ~yE~~~F~L~~~~

~tG~1lSg1~~~" ~~~ ,r~çi ~ça11~i53f<1

Ot~ ~~t)a~l~ tAh~1~~

3e(203. Griffie

NITEUR E

0 7 .11- 2 BEL fSCH ST1

Ondernemingsnr : 0427.416.642

111111.1111,11111111 AIS

13/01/2014

~

mod 11.1

- Overige activiteiten iv.m. administratie, neg,

- Overige zakelijke dienstverlening, neg,

- Het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven i, v,m. public relations en communicatie,

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten,

- Het aanleggen en oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen,

- Het verlenen van advies, administratieve prestaties, computerservices en andere zakelijke dienstverlening, - De terbeschikkingstelling van administratieve ruimten, infrastructuur en roerend materiaal,

Daarenboven mag de vennootschap - zowel in binnen- als buitenland - alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen; alle handelsverrichtingen en over het algemeen alle ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks en onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel, en/of de verwezenlijking ervan bevorderen, Ze zal ook mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, zowel in binnen- als buitenland.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap de activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake, zoals ondermeer eis bij wijze van voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische en/of andere kennis, bewezen door één of meer activiteitsattesten; De vennoten zijn het er uiteraard volkomen over eens dat deze ter beschikkingstelling van activiteitsattesten géén belemmering kan, noch mag zijn voor de eventuele latere persoonlijke activiteit van de houder(s) van die attesten, Deze opsomming is niet beperkend doch enkel ten titel van voorbeeld gegeven,"

VIERDE BESLUIT: WIJZIGING BOEKJAAR

Het lopend boekjaar, dat eindigt op eenendertig december tweeduizend en dertien, werd ten uitzonderlijke titel verlengd tot dertig juni tweeduizend en veertien,

Vanaf dan zal ieder boekjaar lopen van één juli van ieder jaar tot dertig juni van het daaropvolgende jaar.

De jaarvergadering zal dan doorgaan op de laatste vrijdag van de maand september om achttien uur, ook al is deze dag een feestdag,

De eerstvolgende jaarvergadering zal aldus doorgaan op de laatste vrijdag van de maand september tweeduizend en veertien,

Artikel 20 van de statuten luidt ais volgt

'Artikel 20: Jaarvergadering.

leder jaar, op de laatste vrijdag van de maand september om achttien uur, ook al is dit een feestdag, heeft de jaarvergadering plaats in de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap gevestigd is, aangeduid in het bericht van bijeenroeping,"

Artikel 29 van de statuten luidt als volgt

Artikel 29: Boekjaar.

Het boekjaar vangt aan op één juli van ieder jaar en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar. VIJFDE BESLUIT: STATUTENWIJZIGING

De statuten werden integraal vervangen, om bijgevolg volledig nieuwe statuten aan te nemen, om ze in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen besluiten en het nieuw Wetboek van vennootschappen, met inbegrip van aanpassing aan de vigerende terminologie, zodat bij deze gelegenheid de statuten worden herwerkt, geherformuleerd en hergenummerd, zodat bepaalde aanvullingen of vereenvoudigingen doorgevoerd zullen worden, zonder evenwel te raken aan de essentiële bepalingen van de statuten.

ZESDE BESLUIT: MACHTIGING

De gedelegeerd bestuurder, met macht tot indeplaatststelling, werd gemachtigd om alle voorgaande besluiten uit te voeren, onder meer voor de wijzigingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen en andere administraties.

Er werd uitdrukkelijk volmacht verleend aan het ondernemingsloket van Zenito, Sint-Clarastraat 48 te 8000 Brugge en al haar aangestelden met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle inschrijvingen in het rechtspersonen register of wijzigingen en doorhalingen te benaarstigen, de formaliteiten inzake inschrijving of wijzigingen bij de administratie van de BTW te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren.

Tegelijk hiermee neergelegd

" afschrift proces-verbaal van statutenwijziging

" coördinatie van statuten

" verslag door de Raad van Bestuur dd. 15 november 2013

Dirk Hendrickx, Notaris

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

\.

04/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 26.09.2014, NGL 03.12.2014 14681-0316-014
29/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.05.2012, NGL 21.05.2012 12123-0156-015
06/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.05.2011, NGL 30.06.2011 11245-0173-015
28/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 11.05.2010, NGL 22.06.2010 10203-0408-010
29/10/2009 : BG073866
28/02/2008 : BG073866
29/06/2005 : BG073866
14/09/2004 : BG073866
16/09/2003 : BG073866
16/12/2002 : BG073866
05/11/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 25.09.2015, NGL 04.11.2015 15662-0384-014
09/11/2001 : BG073866
13/03/1999 : BG073866
31/12/1998 : BG73866
31/12/1998 : BG73866
01/01/1995 : BG73866
26/10/1993 : BG73866
01/01/1992 : BG73866
01/01/1989 : BGA2748
01/01/1988 : BGA2748
05/12/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 30.09.2016, NGL 22.11.2016 16687-0300-014

Coordonnées
FINVEST

Adresse
RUITERSWEG 9 8200 BRUGGE

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande