FIRST PARTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FIRST PARTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 862.278.530

Publication

15/01/2014
ÿþMotl 21

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR GE NEERGELEGD

0 $ -~ï- 2oi~ 31, ~~. 2013

111111111111111111

11111111111111111

111111111111111

*14015829* I~Iscr~ sTtiarsBLaQ'

RECHTt~ifR~ KOOPHAN Dr:-

3

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : 0862278530

Benaming

(voluit) : FIRST PARTS

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Gentsesteenweg 222 te 8500 Kortrijk

Onderwerp akte STATUTENWIJZIGING  KAPITAALVERHOGING artikel 537 WIB92  VASTKLIKKEN VAN RESERVES  VOLMACHTEN

Uit een akte verleden voor meester Axelle THIERY, Geassocieerd Notaris te Rumbeke-Roeselare vervangende haar ambtgenote meester Caroline VANLERBERGHE, notaris  plaatsvervanger, op haar beurt

vervangende Geert VANWIJNSBERGHE, Notaris met standplaats te Beveren - Roeselare, wettelijk belet ratione personae op zeventien december tweeduizend en dertien, geregistreerd vier bladen geen verzendingen op 23 december 2013 te Roeselare Reg 5 Boek 537 Blad 98 Vak 12. Ontvangen :vijftig euro (50 Eur). De E.A.

Inspecteur (getekend) Chantal Vankeirsbilck, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de:

aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "FIRST PARTS" met maatschappelijke zetel te 8500 Kortrijk, Gentsesteenweg 222, de volgende beslissingen heeft genomen ten kantore van notaris plaatsvervanger Caroline Vanlerberghe, Schoolstraat 3 te Beveren - Roeselare;

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot aanpassing aan de beperkingen bij de overdracht van aandelen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "FiRST PARTS" onder levenden, waarbij het de vennoot wordt toegelaten zijnihaar aandelen van zelfde vennootschap zonder enige beperking over te dragen aan mevrouw Isabelle DENUTTE, voornoemd, en/of (één van) haar bloedverwanten in rechte. neerdalende lijn en/of een door mevrouw Isabelle DENUTTE en/of (één van) haar bloedverwanten In rechte; neerdalende lijn rechtstreeks of onrechtstreeks gecontroleerde vennootschap en toevoeging van volgende derde alinea aan artikel 7 van de statuten :

"De vennoot wordt toegelaten zijn/haar aandelen van zelfde vennootschap zonder enige beperking over te, dragen aan mevrouw Isabelle DENUTTE, voornoemd, en/of (één van) haar bloedverwanten in rechtei neerdalende lijn en/of een door mevrouw Isabelle DENUTTE en/of (één van) haar bloedverwanten in rechte neerdalende lijn rechtstreeks of onrechtstreeks gecontroleerde vennootschap en dit in tegenstelling met' hetgeen gestipuleerd staat in de eerste alinea."

TWEEDE BESLISSING.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot vervanging van de tweede tot en met de vierde zin door de volgende tekst in grijze kleur aangeduid :

"Artikel 5-bis  Toelatingsvoorwaarden :

Vereiste kwalificatie van een vennoot in First Parts BVBA :

* ofwel werkzaam te zijn bij de BVBA FIRST PARTS

* ofwel voor minstens E 100.000,00 (excl. BTW) wisselstukken aan te kopen van de BVBA FIRST PARTS;

* ofwel minstens 30% eigenaar of (rechtstreeks of onrechtstreeks) aandeelhouder te zijn van een onderneming die op jaarbasis (beoordeling op kalenderjaarbasis) voor minstens E 100.000,00 (excl. BTW) wisselstukken aankoopt van de BVBA FIRST PARTS..."

DERDE BESLISSING.

De vergadering beslist tot eenparigheid van stemmen tot verhoging van het kapitaal in het kader van de procedure van artikel 537 WIB92 voor een bedrag van DRIEHONDERD DRIE EN DERTIG DUIZEND DRIEHONDERD VIER EN TACHTIG EURO (333.384 Eur), hetzij per aandeel acht en vijftig euro (58 Eur) netto, om het maatschappelijke kapitaal te brengen van HONDERD VIER EN DERTIG DUIZEND EURO (134.000 Eur) op VIERHONDERD ZEVEN EN ZESTIG DUIZEND DRIEHONDERD VIER EN TACHTIG EURO (467.384 Eur) en dit naar aanleiding van de beslissing van de bijzondere algemene vergadering van de vennootschap de dato 9 november 2013 waar de beslissing genomen is om het netto  dividend belopende op DRIEHONDERD DRIE EN DERTIG DUIZEND DRIEHONDERD VIER EN TACHTIG EURO (333.384 Eur) (90 % van tussentijds dividend zijnde de bruto  reserves belopende op DRIEHONDERD ZEVENTIG DUIZEND VIERHONDERD ZES EN TWINTIG EURO EN ZEVEN EN ZESTIG CENT (370.426,67 Eur)) opnieuw in te brengen ¬ n het kapitaal van de vennootschap als volgt

Op de laatste biz. van Luik 8 vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso,: Naam en handtekening.

t

~"

E

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

-In een eerste fase wordt het kapitaal verhoogd met vijfduizend negenhonderd vier en zestig (5.964) aandelen x 23,30 Eur (de fractiewaarde van de bestaande aandelen), hetzij voor een bedrag van honderd acht en dertig duizend negenhonderd een en zestig euro en twintig cent (138.961,20 Eur), te onderschrijven aan een globale uitgifteprijs van DRIEHONDERD DRIE EN DERTIG DUIZEND DRIEHONDERD VIER EN TACHTIG EURO (333.384 Eur). Het verschil tussen de globale uitgifteprijs en het bedrag van de kapitaalverhoging namelijk HONDERD VIJF EN NEGENTIG DUIZEND VIERHONDERD TWEE EN TWINTIG EURO EN TACHTIG CENT (195.422,80 Eur) zal geboekt worden op een onbeschikbare reserve "uitgiftepremies".

-In een tweede fase wordt het kapitaal verhoogd door inoorporatie van de uitgiftepremie van HONDERD VIJF EN NEGENTIG DUIZEND VIERHONDERD TWEE EN TWINTIG EURO EN TACHTIG CENT (195.422,80 Eur) zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

VIERDE BESLISSING

Inschrijving en storting op de nieuwe aandelen

Zijn vervolgens tussengekomen, alle voormelde aanwezige en vertegenwoordigde aandeelhouders, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en de statuten van de vennootschap.

En terstond wordt er met het akkoord van aile aanwezige en vertegenwoordigde aandeelhouders op deze kapitaalsverhoging ingeschreven door inbreng in geld door alle aanwezige en vertegenwoordigde aandeelhouders.

Zij verklaren dat deze inbreng in geld volledig volstort is voorafgaandelijk aan onderhavige kapitaalverhoging en gedeponeerd geworden is op een bijzondere rekening zoals blijkt uit het door voormelde financiële instelling op 16 december 2013 afgeleverd attest.

Dit wordt door de instrumenterende notaris, aan wie dit attest werd voorgelegd, bevestigd.

De inbreng door de Naamloze Vennootschap "MARIS" geeft zelfde vennootschap recht op negenhonderd vier en negentig (994) nieuwe aandelen.

De Inbreng door de heer Dirk Vanwijnsberghe geeft hem recht op negenhonderd vier en negentig (994) nieuwe aandelen.

De inbreng door de heer Patrick Gonsaeles geeft hem recht op vierhonderd zeven en negentig (497) nieuwe aandelen.

De Inbreng door mevrouw Sabine Vanranst geeft haar recht op vierhonderd zeven en negentig (497) nieuwe aandelen.

Q'e inbreng door de heer Peter Vanderkellen geeft hem recht op negenhonderd vier en negentig (994) nieuwe aandelen.

De inbreng door de heer Peter Verhelst geeft hem recht op negenhonderd vier en negentig (994) nieuwe aandelen.

De inbreng door de heer Patrick Traisnel geeft hem recht op vierhonderd zeven en negentig (497) nieuwe aandelen.

De inbreng door mevrouw Carmen Traisnel geeft haar recht op vierhonderd zeven en negentig (497) nieuwe aandelen.

Totaal worden vijfduizend negenhonderd vier en zestig (5.964) nieuwe aandelen uitgegeven, die van dezelfde aard zijn en dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen. Aile aandelen zullen een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB 92 en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf (5) voorgaande boekjaren.

VIJFDE BESLISSING.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de statuten aan te passen aan voorschreven kapitaalverhoging en aldus de tekst van de eerste alinea van artikel 5 der statuten te vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt VIERHONDERD ZEVEN EN ZESTIG DUIZEND DRIEHONDERD VIER EN TACHTIG EURO (467.384 Eur). Het wordt vertegenwoordigd door elfduizend zevenhonderd en veertien (11.714) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/elfduizend zevenhonderd en veertiende (1/11.714de) van het kapitaal vertegenwoordigen"

ZESDE BESLISSING.

De vergadering bevestigt met eenparigheid van stemmen de beslissing van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 9 november 2013 tot machtiging aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de te nemen beslissingen, waaronder betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijds dividend en dit ten laatste tegen eind december 2013.

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering verleent aan geassocieerd notaris Aurelle Thiery te Roeselare (Rumbeke) en notaris plaatsvervanger Caroline Vanlerberghe te Roeselare (Bevaren) en de medewerkers van hun respectievelijk notariskantoor aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de Vennootschap op te stellen, te tekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van Koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

ACHTSTE BESLISSING

De vergadering stelt aan als bijzondere lasthebber, met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om al het nodige te doen ter vervulling van alle formaliteiten tegenover de KBO (Kruispuntbank Ondernemingen) via het ondernemingsloket de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Frank Vandelanotte", vertegenwoordigd door de heer Frank Vandelanotte, Bloemenhof 24 te 8520 Kuurne.

x'r

Voorhehouden VOOR BEREDENEERD IMTREKSEL, afgeleverd op ongezegeld papier ter inlassing in de bijlage tot het'

aan het Belgisch Staatsblad Belgisch Staatsblad.

w Axelle Thiery geassocleerd notaris te Roeselare - Rumbeke

Tegelijk hiermee neergelegd

- expeditie van de akte houdende wijziging van de statuten;

- aanwezigheidslijst;

volmacht;

- gecoordineerde statuten;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge



op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/10/2013
ÿþ.à

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

mon

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0862.278.530

Benaming

(voluit) : FIRST PARTS

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gentsesteenweg 222 - 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte ; ontslag en (her)benoemingen zaakvoerders

De jaarvergadering dd 07 juni 2012 beslist :

te herbenoemen tot zaakvoerder

- de heer Herman Miclotte, Wijngaardstraat 13 te 9700 Oudenaarde

- de heer Dirk Vanwijnsberghe, Gentseweg 587 te 8793 Sint-Eloois-Vijve

- de heer Peter Verheist, Deken Darraslaan 60 te 8700 Tielt.

Deze benoemingen gaan in op 07 juni 2012 voor een periode van 3 jaar, zodoende tot de algemene

vergadering van 2015

De buitengewone algemene vergadering dd 25/03/2013 neemt kennis van het ontslag als zaakvoerder van de heer Herman Miclotte, ingaand op 25/03/2013.

ln zijn plaats wordt benoemd tot zaakvoerder : de NV Maris, Grote Baan 248 te 9310 Aalst, met als vast vertegenwoordiger mevrouw Denutte Isabelle, ingaand op 25/03/2013 tot de algemene vergadering van 2015.

(get.) Verheist Peter

zaakvoerder

NEE^c _L:co



2 2. 10. 2013

RECHTBANK KOOPHANDEL

_ KORTRIJK

Mod Word 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.06.2013, NGL 19.06.2013 13196-0120-017
05/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.06.2012, NGL 02.07.2012 12247-0417-016
07/06/2012
ÿþVof 11 AIYINIII~III IIVI VIII

behol *izioaoea*

aan

Belg

Staat

N



; Ondernemingsnr ; 862.278 530

il i

Benaming (voluit) : FIRST PARTS

' Il (verkort) : '

il Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Gentsesteenweg 222 "

8530 Harelbeke

j; Onderwerp akte : Rechtzetting j

il

ji Ondergetekende Notaris Peter Verstraete te Roeselare, vervangende zijn ambtsgenoot Notaris Geert VANWI7NSBERGHE te Roeselare (Beveren) verklaart hierbij dat bij akte verleden voor zijn ambt op 22 december 2011, bekend gemaakt in de ' j bijlage tothetBelgisch Staatsblad van 6 februari 2012 onder nummer 862.278.530 volgende materiële vergissing werd

;; opgenomen: '

jj I KAPITAALVERHOGING

-In punt 8 van de agenda werd opgenomen dat de kapitaalverhoging zou geschieden door incorporatie van reserves zonder; jj creatie van nieuwe aandelen, terwijl de kapitaalsverhoging geschiedt is door inbreng in geld door overschrijing op 8; il december van een bedrag van vijfentachtigduizend euro op rekeningnummer 363-0978538-42 bij ING op naam van dei

BVBA FIRST PARTS waarbij achthonderdvijftig nieuwe aandelen werden gecreeërd.

;; -De achtste beslissing dient aldus gewijzigd te worden door volgende tekst: il "De vergadering beslist eenparig om het kapitaal te verhogen met vijfentachtigduizend euro om het te brengen van

negenenveertigduizend euro op honderdvierendertigduizend euro met creatie van nieuwe aandelen door storting van een ;j bedrag van vijfentachtigduizend euro op rekeningnummer 363-0978538-42 bij ING op naam van de BVBA FIRST

PARTS.

ij De nieuw geerearde aandelen komen toe aan navermelde aandeelhouders in verhouding tot hun inbreng bij de jj kapitaalsverhoging als volgt:

1.Aan de Heer Dirk André Lieven Vanwijnberghe, echtgenoot van Mevrouw Yannick ;

;j Spillebeen, wonende te 8793 Waregem, Gentseweg 587: honderdzeventig aandelen waardoor het totaal van zijn aandelen

;j duizendhonderdvijftig aandelen beloopt.

ji 2.Aan de Heer Herman Albert Clara Miclotte, geboren te Oudenaarde op 11

il september 1949, wonende te 9700 Oudenaarde, Wijngaardstraat 13, ongehuwd: honderdzeventig aandelen waardoor het

ji totaal van zijn aandelen duizendhonderdvijftig aandelen beloopt.

3.Aan de Heer Patrick Henri Maurice Gonsaeles, wonende te 8690 Alveringem, Noord

Ossenaarstraat 1: vijfentachtig aandelen, waardoor het totaal van zijn aandelen vijfhonderdvijfenzeventig aandelen beloopt.

4.Aan Mevrouw Sabine Lia Vanranst, wonende te 8690 Alveringem, Noord

ji Ossenaarstraat 1: vijfentachtig aandelen, waardoor het totaal van zijn aandelen vijfhonderdvijfenzeventig aandelen beloopt

jj 5.Aan de Heer Peter Victor Marie Henriette Verhelst, wonende te 8700 Tielt, Rondstraat

65: honderdzeventig aandelen waardoor het totaal van zijn aandelen duizendhonderdvijftig aandelen beloopt.

ij 6.Aan de Heer Peter Wilfried Bart Vanderkeilen, wonende te 8300 Knokke-Heist,

j

' Victor Lamoralstraat 1 bus 6: honderdzeventig aandelen waardoor het totaal van zijn aandelen duizendhonderdvijftig j

ij aandelen beloopt. Zoals voormelde kapitaalsverhoging blijkt uit het attest van ING Bank kantoor Oudenaarde

afgeleverd op 8 december 2011 dat door ondergetekende Notaris in bewaring werd gehouden. ;

II.COORDINATIE STATUTEN.

li Ingevolge voormelde rechtzetting dient aldus de eerste zin van artikel vijf van de gecoördineerde tekst van de statuten l

;j gewijzigd te worden als volgt: "Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdvierendertigduizend euro (134.000 euro) en j

i is verdeeld in vijfduizend zevenhonderdvijftig (5.750) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder l

r één/vijfduizendzevenhonderdvijftigste (I/5.75e) van het kapitaal vertegenwoordigen." ;

VOOR BEREDENEERD UITI'REKSEL

ii Notaris Peter Verstraete

Te Roeselare

Tegelijk hiermee neergelegd:

Proces verbaal van akte rectificatie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 1 05. 201l

RECHTearigOOPHANDEL

KnPTn1 rl.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

06/02/2012
ÿþli[IfiR1111,1.111,11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 BE

NEERGELEGD

19, 01. 2C12

RECHrt8tiNr; KOOPHANDEL

MONITEUR 27 -o1-GISCH STA

Ondernemingsnr : 862.278.530

Benaming (voluit) : FIRST PARTS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Gentsesteenweg 222 8530 Hraelbeke

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Peter Verstraete te Roeselare, vervangende zijn ambstgenoot Notaris Geert Vanwijnsberghe te Roeselare (Beveren) op 22 december 2010 (geregistreerd drie bladen een verzending op 28 december 2011 te Roeselare, Boek 531 Blad 88 Vak 01 Ontvangen vijfentwintig euro (25,00 Eur). De E.A. Inspecteur (getekend) L. BATAILLIE) blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "FIRST PARTS" met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING: :;

De vergadering beslist met eenparigheid tot het afschaffen van de verschillende categorieën van aandelen zodat ieder

,= aandeel gelijk zal zijn en voortaan gelijke rechten en plichten zal hebben en derhalve tot het schrappen van de tweede

alinea van artikel vijf van de statuten.

De vergadering beslist met eenparigheid om de tweede alinea in artikel 5 van de statuten te

schrappen.

TWEEDE BESLISSING.

De vergadering beslist eenparig om de bestaande aandelen te splitsen in tien waardoor ieder aandeel voortaan tien aandelen

vertegenwoordigd en het totaal aantal aandelen beloopt op vierduizend negenhonderd.

i; DERDE BESLISSING

De vergadering beslist eenparig om een artikel 5 bis aan de statuten toe te voegen luidend als volgt:

"Artikel 5 bis  Toelatingsvoorwaarden:

Vereiste kwalificatie van een vennoot in First Parts BVBA :

De vennoot dient ofwel minstens 30% eigenaar of aandeelhouder te zijn van een onderneming die op jaarbasis (beoordeling

op kalenderjaarbasis) voor minstens 100.000 EUR (excl. BTW) wisselstukken aankoopt van de BVBA FIRST PARTS

ofwel werkzaam zijn bij First Parts."

Vennoten die niet langer beantwoorden aan deze vereiste dienen hun aandelen binnen een termijn van 6 maanden, over te

dragen :

Ofwel (A) aan de resterende vennoten - indien daarover tussen de resterende vennoten unanimiteit is;

Ofwel (B) in het geval de resterende vennoten niet unaniem beslissen over de aankoop, aan de vennootschap FIRST t;

PARTS zelf zodoende binnen de procedure van inkoop van eigen aandelen.

ingeval van gedwongen overdracht van de aandelen doordat de aandeelhouder niet langer aan de vereisten hiervoor voldoet zal de prijs van de aandelen bepaald worden als volgt:

De prijs voor de overdracht van de desbetreffende aandelen bedraagt steeds de waarde conform het boekhoudkundig eigen vermogen van de vennootschap, op basis van de laatst goedgekeurde jaarrekening te verminderen met de voor de vennootschap op dat ogenblik toepasselijke taksen en belastingen verbonden aan het verkrijgen van eigen aandelen. In het geval de desbetreffende overgedragen aandelen binnen de 2 jaar na de gedwongen overdracht het voorwerp uitmaken

:; van een verkoop aan derden aan een grotere waarde dan de waarde, berekend zoals hiervoor uiteengezet (boekhoudkundig ;< eigen vermogen te verminderen met taksen en belastingen verbonden aan het verkrijgen eigen aandelen), dan heeft de uitgetreden vennoot recht op de bedongen meerwaarde.

Bij overdracht van aandelen door vennoten welke aan de toelatingsvoorwaarden voldoen zullen de bepalingen van artikel zeven en volgende onverminderd van toepassing zijn.

VIERDE BESL1SSING

De vergadering beslist met eenparigheid om de mogelijkheid tot inkoop van eigen aandelen in te lassen overeenkomstig t; artikelen 321 en volgende van het wetboek van vennootschappen en daartoe een artikel 7 bis in de statuten toe te voegen luidend als volgt:

"De vennootschap kan rechtstreeks of onrechtstreeks haar eigen aandelen verwerven door inkoop of ruiling overeenkomstig;; r de voorwaarden opgenomen in artikel 321 van het wetboek van vennootschappen. Met betrekking tot de waardebepaling van de in te kopen aandelen wordt verwezen naar de waardebepaling zoals voorzien in de statuten."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

im

~.

e

l:I

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Ç Staatsblad

Bjlagën bij het Tfëlgikh StáhtsbTàd - ü6Cü212012 = Annexes du 1VIóniteur beTge

mod 11.1

VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist eenparig tot het schrappen in artikel 12 van de tweede, derde en vierde alinea ingevolge het

afschaffen van de categorieën van aandelen.

ZESDE BESLISSING

De vergadering beslist eenparig tot het invoegen van een nieuwe tweede alinea van artikel

12 van de statuten luidend als volgt: "De zaakvoerders welke noodzakelijker wijze ook aandeelhouder dienen te zijn

worden benoemd door de algemene vergadering met meerderheid van stemmen."

ZEVENDE BESLISSING.

De vergadering beslist eenparig tot het schrappen van de vierde alinea van artikel 13 van de statuten met betrekking tot de

bevoegdheid van de zaakvoerdersraad en de zaakvoerders, en deze te vervangen door volgende tekst:

"Voor alle handelingen welke betrekking hebben op investeringen in vastgoed en duurzame activa, financieringen en

personeelszaken dienen steeds twee zaakvoerders te tekenen.

Voor alle handelingen van dagdagelijks bestuur, zijnde alle handelingen die betrekking hebben op de aan- en verkoop, in-

en uitvoer, handel in het algemeen van toebehoren voor auto's en garages en werkplaatsen is iedere zaakvoerder

afzonderlijk handelend bevoegd en dit voor een maximum bedrag van duizend euro.

Voor alle handelingen die het bedrag van duizend euro overschrijden dienen steeds de twee zaakvoeders gezamenlijk te

handelen en te ondertekenen."

ACHTSTE BESLISSING

De vergadering beslist eenparig om het kapitaal te verhogen met vijfentachtigduizend euro om het te brengen van

negenenveertigduizend euro op honderdvierendertigduizend euro zonder creatie van nieuwe aandelen door incorporatie in

het kapitaal van een som van vijfentachtigduizend euro af te houden van de beschikbare reserves van de vennootschap

zoals deze voorkomen op de laatste jaarrekening.

NEGENDE BESLUIT

De vergadering besluit eenparig om de eerste twee alinea's van artikel vijf van de statuten te vervangen door volgende

tekst: "Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdvierendertigduizend euro (134.000 euro) en is verdeeld in

vierduizend negenhonderd aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder één/vierduizend negenhonderdste

(1/4.900`°) van het kapitaal vertegenwoordigen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Notaris Peter Verstraete te Roeselare

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Eensluidend afschrift proces-verbaal dd 22/12/2010

- Coördinatie van de statuten

Op de laatste b(z. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 09.06.2011, NGL 01.07.2011 11253-0376-016
15/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 04.06.2009, NGL 09.06.2009 09214-0028-016
18/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 05.06.2008, NGL 12.06.2008 08222-0277-016
04/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 07.06.2007, NGL 29.06.2007 07324-0167-015
29/06/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 01.06.2006, NGL 27.06.2006 06334-2737-015
15/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 02.06.2005, NGL 12.07.2005 05471-0780-016
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 04.06.2015, NGL 26.08.2015 15484-0015-017

Coordonnées
FIRST PARTS

Adresse
GENTSESTEENWEG 222 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande