FLANDERS CLEANING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FLANDERS CLEANING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 476.680.566

Publication

23/06/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.05.2013, NGL 22.07.2013 13354-0575-009
25/09/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 15.09.2012, NGL 18.09.2012 12569-0421-006
16/02/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

11 IIII II11 UIfIl I 11I

*12039718*

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0476.680.566

Benaming

(voluit) : FLANDERS CLEANING

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8580 Avelgem, Nijverheidslaan 7

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERVASTSTELLING STATUTEN - BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor Notaris MARKEY Erwin te Ronse op 22 december 2011, geregistreerd drie bladen geen verzendingen te Ronse op 28 december 2011 boek 376 blad 19 vak 08, ontvangen vijfentwintig euro (25,00 E), voor de eerstaanwezend inspecteur ad interim R. DE PESSEMIER (getekend), blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FLANDERS CLEANING", met zetel te 8580 Avelgem, Nijverheidslaan 7, haar statuten als volgt heeft hervastgesteld:

1. RECHTSVORM EN NAAM : De vennootschap heeft de vorm van een BVBA met de naam "FLANDERS CLEANING".

2. ZETEL : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8580 Avelgem, Nijverheidslaan 7

3. DOEL: De vennootschap heeft tot doel: het reinigen van het interieur van allerlei gebouwen, de groothandel in onderhoudsproducten en reiningingsproducten, inclusief waspoeders, de kleinhandel in drogisterijartikelen en onderhoudsproducten, exploitatie van recreatieparken, lunaparken en dergelijke, de groothandel in audio- en videoapparatuur, de verhuur van televisietoestellen en andere audio- videoapparatuur, handel in onroerend goed voor eigen rekening, verhuur van auto's, bestelwagens, aanhangwagens, vrachtwagens, mobilhomes of andere voertuigen, onderhoud en schoonmaak van gebouwen.

4. DUUR : De duur van de vennootschap is onbeperkt.

5. KAPITAAL : Het kapitaal bedraagt 18,600,00 EUR, vertegen-woordigd door 1.100 aan-delen zonder vermelding van nominale waarde. De aan-delen zijn op naam. De vennootschap erkent slechts één ei-ge-naar per aandeel De mede-eigenaars alsook de pandschuldei-'sers en pandschulde-naars van zelfde aandelen zijn verplicht zich door een gemeenschappe-lijke vol-macht-drager te doen vertegenwoordigen en de vennoot-schap er-van te verwitti-gen, Zolang geen ge-meen-schappelijke volmachtdrager is aangewe-zen zullen de rechten aan deze aandelen verbonden, geschorst worden. Deze volmachtdrager oefent ten aanzien van de ven-noot-schap die rechten uit. In geval van vruchtgebruik en bij ge-trek aan uitdrukkelijke; aanwijzing van een gemeenschap-pelijke volmachtdrager zal de bloot-eige-naar van het aandeel door de' vruchtgebruiker jegens de ven-pootschap vertegenwoordigd worden, behoudens nochtans in vol-gende gevallen : stem-ming in verband met : - een kapitaalverhoging; - de in-veref-(ening-stel-ling van de vennootschap; - de inlijving in het kapitaal van maatschap-pelijke reserves; in welke gevallen het stemrecht aan de bloot-eigenaar toebehoort.

6. SAMENSTELLING VAN HET KAPITAAL : Het kapitaal is volledig geplaatst en volstort.

7, BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd hetzij door een enig zaakvoerder hetzij door meerdere zaakvoerders. Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder, Hij beschikt over de maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen die onder het doel van de vennootschap ressorteren. Hij kan ondermeer alle rekeningen openen bij de banken of bij het bestuur van de postcheques, op de geopende of te openen

rekeningen alle verrichtingen doen, alle rekeninguittreksels tot goedkeuring ondertekenen, de rekeningen; opzeggen of afsluiten en het saldo innen. Eveneens volstaat de handtekening van ieder zaakvoerder om' stukken in ontvangst te nemen of ontlasting te geven aan het bestuur van de spoorwegen, posterijen, telegraaf,; telefoon, postcheques en dergelijke openbare en private diensten, voor ontvangst van dagvaardingen, voor: gerechtelijke dossiers en verklaringen tegenover gerechts- en politiediensten. De zaakvoerders mogen zich in geval van afwezigheid of belet, onder persoonlijke verantwoordelijkheid, laten helpen of vertegenwoordigen in hun betrekkingen met derden, door gevolmachtigden van hun keuze, op voorwaarde dat de volmacht bijzonder is, beperkt is tot een reeks bepaalde rechtshandelingen en van tijdelijke aard is. leder algemene volmacht van bevoegdheid is verboden. Als niet-statutair-zaakvoerder van de vennootschap werd aangesteld: CLARYSSE

Luc Maurice Julo Yves Olivier, geboren te Kortrijk op 22 oktober 1966, . wonende te 8580 Avelgem,. Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen Tij biet Belgisch Staatsblad -16/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-Ibehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij l ét Belgisch Staatsblad -16/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Toekomststraat 105, voórnoemd, die verklaard heeft te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling.

8. BOEKJAAR : Het boekjaar begint op 1 januari en wordt op 31 december daarna afgesloten. Het lopend boekjaar wordt afgesloten op 31 december 2012.

9. JAARVERGADERING : Wordt telkens gehouden de 20 mei om 12 uur. Zij zal plaats hebben op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats ver-meld in het bericht van bijeenroeping. In geval bovenge-melde dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag. De eerst volgende jaarverga-de-ring zal gehouden worden in 2013. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming dan moet het rondschrijven min-stens 20 dagen voor de datum van de jaarvergadering worden verstuurd. De oproeping tot de algemene vergade-ring geschiedt bij aan-'getekende brief - of via een ander com-munciatiemiddel mits in-dividuele, uit-drukkelijke en schrifte-lijke instemming van de bestemmelingen - toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris , ten minste 15 da-gen vôôr de verga-dering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de ; vergadering, en vermelding van de versla-gen. De bij wet be-paalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventu-ele commissaris), alsook aan de ' andere personen, die erom ver-zoeken. Samen met de oproepings-brief voor de algemene vergade-ring, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een af-schrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het W. Venn. moeten ter beschik-king worden gesteld. Een af-schrift van deze stukken wordt ook onverwijld en koste-loos toe-gezonden aan de an-dere opgeroepen personen die erom verzoeken. De vennoten, de hou-ders van certi-ficaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgege-ven, de obligatiehou-ders, de zaakvoerders en eventuele commis-saris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen verte-genwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kun-nen ' er te-vens voor of na de bijeenkomst van de algemene verga-dering welke zi niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief. Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de forma-liteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te wonden nage-leefd overeenkomstig het W. Venn, doch dienen deze formaliter-ten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

10. WINSTAANWENDING : Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen warden : 1) 5 % voor de samenstelling van de wettelijke reserve; deze afhouding is niet meer verplichtend wanneer de wettelijke reserve 1/10de van het kapitaal van de vennootschap bereikt; 2) het overige zal aan de aandelen toegekend worden. Niettegenstaande hetgeen gezegd werd onder 2) kan de algemene vergadering bij meerderheid van stemmen elke andere verdeling van de winst aannemen. De zaakvoerder(s) heeft/hebben het recht een interimdividend uit te keren onder voorbehoud van enige wettelijke beperking terzake, Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het W. Venn.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd. Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto- " opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aan-delen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvul-lende opvraging van stortingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd : expeditie, gecoördineerde statuten.

Notaris Markey Erwin (getekend)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

10/01/2012
ÿþ Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe Motl 2.1

U11211.11 i liai i n.

~oeo*

Réservé

au

Moniteur

belge

GI

i

i

Tribunal de Commerce de Tournai déposé au greffe le

N° d'entreprise : 0476.680.566 GYt.~x~,~n

Dénomination rro >M assumé

(en entier): FLANDERS CLEANING q ~

Forme juridique : société coopérative à responsabilité illimitée

Siège 7750 Mont-de-l'Enclus (Orroir), Enclus du bas 5

Objet de l'acte : SIEGE - OBJET SOCIAL  DETERMINATION DU CAPITAL - AUGMENTATION DU CAPITAL FIXE  ANNEE COMPTABLE - ASSEMBLEE GENERALE  CONVERSION EN SOCIETE PRIVEE A RESPONSABILITE LIMITEE - NOMINATION GERANT-NON-STATUTAIRE



II résulte d'un procès-verbal des actionnaires de la société coopérative á responsabilité illimitée «: FLANDERS CLEANING », ayant son siège social à 7750 Mont-de-l'Enclus (Orroir), Enclus du bas 5., inscrite à

" la Banque Carrefour des Entreprises sous le numéro 0476.680.566, Tribunal de Commerce à Tournai, reçu par ' le Notaire MARKEY Erwin à Renaix le 22 décembre 2011, déposé pour enregistrement, que :PREMIERE' PARTIE

PREMIERE RESOLUTION

L'assemblée a décidé de transférer le siège social de « 7750 Mont-de-l'Enclus (Orroir), Enclus du bas 5 » à « 8580 Avelgem, Nijverheidslaan 7 ».

L'assemblée a décidé de ne plus mentionner le siège social dans les statuts et de le mentionner dans les: dispositions transitoires.

" DEUXIEME RESOLUTION

a) Le président a donné lecture du rapport de l'administrateur concernant l'extension de l'objet social de la:

société avec état d'actif et passif clôturé en date du 30 septembre 2011.

Ce rapport sera déposé au même temps que l'acte au greffe du Tribunal de Commerce.

b) L'assemblée a décidé d'éteindre l'objet social de la société avec les acitivités suivantes: "Location de voitures, camionettes, camions, remorques, mobilhomes ou autres véhicules ; Entretien et nettoyage de bâtimens".

TROISIEME RESOLUTION

a) Augmentation du capital fixe:

L'assemblée générale a décidé d'augmenter le capital fixe à concurrence de 17.500,00 euro, pour le porter'

de 1.100,00 euro à 18.600,00 euro, par apport en numéraire, sans création de nouvelles parts.

b) Réalisation de l'augmentation du capital:

Tom VANDENHENDE et DEPESSEMIER Ilse, représentée par VANDENHENDE Tom conformément ladite: procuration, ont déclaré souscrire cette augmentation de capital à concurrence de 17.500,00 euro pour le: compte du patrimoine commun.

Ils ont déclaré et reconnu que l'augmentation du capital est libérée entièrement par virement de 17.500,00. euro sur le compte 363-0988438-48 ouvert au nom de la société auprès de la Banque « ING » à Kluisbergen, comme il résulte d'une attestation délivrée par la Banque « ING » en date du 21 décembre.

c) Constatation de l'augmentation du capital

L'assemblée générale a constaté que le capital fixe s'élève dès lors à 18.600,00 euro et que le capital fixe

est représenté par 1.100 parts, sans valeur nominale.

QUATRIEME RESOLUTION

L'assemblée générale a décidé de mofidier l'année comptable afin de le fixer du 1er janvier jusqu'au 31'

décembre de la même année calendrier, au lieu du 1er juillet jusqu'au 30 juin de l'année suivante.

L'assemblée générale a décidé que l'année comptable actuelle se clôtura le 31 décembre 2012.

SIXIEME RESOLUTION

L'assemblée générale a décidé de tenir l'assemblée générale le 20 mai à 12.00 heures au lieu du dernier.

vendredi du mois de novembre.

L'assemblée généra a décidé que l'assemblée générale suivante sera tenu en 2013.

DEUXIEME PARTIE

Conversion de la forme en société privée à responsabilité limitée

Mentionner sur la dernière page du Volet B: Au recto Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature



Bijlagen bij het Belgisch St átsblct- 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

1) Le président a donné lecture du rapport spécial de l'administrateur en date du 30 novembre 2011 dans lequel la conversion de la société coopératieve avec responsabilité illimitée en société privée à responsabilité limitée est motivée, avec un état d'actif et passif joint en date du 30 septembre 2011, et du rapport en date du 22 décembre 2011 de la société privé à responsabilité limitée « JOIRIS, ROUSSEAX & Co, Reviseurs d'Entreprises, Associés » à Tournai, représentée par PRUNEAU Alexis, désigné par VANDENHENDE Tom, administrateur, concernant la conversion de la société coopératieve avec responsabilité illimitée en société privée à responsabilité limitée et de l'état d'actif et passif du 30 septembre 2011 qui a été joint au rapport du 22 décembre 2011.

Le rapport du réviseur d'entreprise conclut comme suite à propos de la conversion et de l'état d'actif et passif de la société :

« Nos travaux ont eu notamment pour but d'identifier toute surévaluation de l'actif net mentionné dans la situation active et passive au 30 septembre 2011 dressée par l'organe de gestion de la société. Ces travaux effectués conformément aux normes relatives au rapport à rédiger à l'occasion de la transformation de la société n'ont pas fait apparaître la moindre surévaluation de l'actif net. Toutefois, il ne nous a pas été possible compte tenu de la date de notre nomination de vérifier le solde en caisse pour un montant de 3286.

Les fonds propres négatifs constatés dans la situation active et passive susvisée pour un montant de 18.796,53¬ sont inférieurs au capital social actuel de 1.100¬ , et sont inférieurs de 37.346,53¬ au capital minimum prévu pour la constitution d'une SPRL. Il ressort du projet d'acte du notaire qu'une augmentation de capital de 17.500¬ est prévue lors de la transformation de la société. Cette augmentation portant le capital à 18.600¬ reste cependant insuffisante compte tenu des fonds propres de la société qui resteront négatifs à hauteur de 1.296,53¬ à l'issue de celle-ci. La société se trouvera par conséquent dans les conditions de l'article 332 et 333 du Code des Sociétés, d'une part, et d'autre part, conformément à l'article 785 du Code des Sociétés, la responsabilité de l'organe de gestion restera engagée à concurrence de la différence entre les fonds propres après transformation et le capital minimum requis pour une SPRL.

Mons, le 22 décembre 2011

SCPRL « JOIRIS, ROUSSEAUX & Co, Reviseurs d'Entreprises Associés »

Représentée par

Alexis PRUNEAU

Associé

(signé)"

Les deux rapports seront déposés en même temps au Greffe du Tribunal de Commerce.

2) L'assemblée générale a décidé de convertir la société coopératieve avec responsabilité illimitée en

société privée à responsabilité limitée avec le même nom, siège, objet et durée que la société coopératieve avec responsabilité illimitée.

Les réserves, les actives et les passives, les amortissements, les plus-values et moins-values que la société privée à responsabilité limitée portera en compte, resteront les mêmes que celles de la société coopératieve à responsabilité illimitée.

Le capital est fixé à 18.600,00 euro.

La société privée à responsabilité limitée maintient le numéro 0476.680.566 par lequel la société coopérative à responsabilité illimitée est inscrite dans le Carrefour des Entreprises et chez l'Administration de la Taxe sur la Valeur Ajoutée et maintient toutes les autorisations éventuellement délivrées par des instances quelconques à la société coopérative à responsabilité illimitée.

La conversion se fait sur base d'un état d'actif et passif clôturé le 30 septembre 2011.

Toutes les opérations réalisées par la société coopérative à responsabilité illimitée après cette date sont considérées d'être faites par la société privée à responsabilité limitée, en particulier en ce qui concerne la rédaction des comptes sociaux.

Par le fait de la conversion, la totalité du patrimoine de la société coopérative à responsabilité illimitée, actif et passif, corporel et incorporel, les contrats courants, ceci sans aucune exception ni réserve, devient propriété de la société privée à responsabilité limitée qui est simplement subrogée dans les droits et devoirs de la société coopérative à responsabilité illimitée.

3) L'assemblée générale a décidé d'accorder des nouvelles parts aux associés de la société coopératieve avec responsabilité illimitée convertie en société privée à responsabilité limitée, à rato d'une nouvelle part pour une part ancienne.

4) La conversion de la société coopératieve avec responsabilité illimitée en société privée à responsabilité

limitée a terminé automatiquement la mission de l'administrateur, VANDENHENDE Tom.

L'approbation du compte annuelle de l'année comptable courantt vaudra comme décharge pour l'exécution

de sa mission depuis le ler janvier 2011.

TROISIEME PARTIE

HUITIEME RESOLUTION

1) L'assemblée a décidé de fixer et d'approuver les statuts de la société privée à responsabilité limitée.

2) L'assemblée générale a décidé de fixer le nombre de gérants à un.

Elle nomme comme gérant non-statutaire, sans limitation de durée : CLARYSSE Luc Maurice Julo Yves

Olivier, né à Kortrijk le 22 octobre 1966, numéro national 66.10.22-107.10, divorcé, demeurant à 8580 Avelgem,

Toekomststraat 105, qui a déclaré accepter son mandat de gérant non-statutaire et il a déclaré ne pas être

tou-Iché d'aucune clause prohibitive y concernant.

Les associés déclarent que le mandat de gérant non-statutaire est non-rénuméré, sauf décision contraire

de l'assemblée générale.



Réservé Volet B - Suite

au Il n'est pas procédé à la nomination d'un commissaire vu que l'assemblée générale estime par bonne fois que la société répond aux conditions de l'article 15 du Code des Sociétés.

Moniteùr' 3) L'assemblée a donné autorisation au gérant d'exécuter toutes les résolutions qui ont été prises, de coordonner lès statuts et les dispositions transitoires et de déposer les statuts coordonnés conformément aux dispositions légales.

belge POUR EXTRAIT ANALYTIQUE CONFORME

Déposé en même temps : expédition de l'acte, extrait analytique conforme, rapport de l'administration concernant la conversion et concernant la modification de l'objet, rapport du réviseur.

Notaire Markey Erwin (signé)



























Mentionner sur ta dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

15/07/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.06.2010, APP 23.12.2010, DPT 08.07.2011 11286-0024-007
22/03/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.06.2009, APP 27.11.2009, DPT 15.03.2010 10066-0586-007
22/06/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.06.2008, APP 28.11.2008, DPT 17.06.2009 09244-0218-008
24/05/2005 : KOA020966
30/01/2002 : KOA020966

Coordonnées
FLANDERS CLEANING

Adresse
NIJVERHEIDSLAAN 7 8580 AVELGEM

Code postal : 8580
Localité : AVELGEM
Commune : AVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande