FLEUR DE FRANCE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FLEUR DE FRANCE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 897.755.190

Publication

16/09/2014
ÿþMO Word 11.1

[7- 77-''U 71fd

1 L-1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr 0897.755.190

Benaming

(voluit) : FLEUR DE FRANCE

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: BERTEN PILSTRAAT 24 - 8980 ZONNEBEKE

(volledig adres)

Onderwerp akte: BENOEMING ZAAKVOERDER

Naar aanleiding van de bijzondere algemene vergadering dd. 1/08/2014, gehouden op de maatschappelijke zetel , werd met éénparigheid van stemmen beslist om met ingang van 1/8/2014 te benoemen tot zaakvoerder

- Mevrouw Conny Vanhandsaeme, wonende te Berten Pilstraat 24, 8980 Zonnebeke, die bij deze haar mandaat aanvaardt.

Getekend:

De Heer Francis Vanpoucke

Zaakvoerder

beh 1 III

aa

Be,

staz







*14170175*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/07/2014
ÿþ~

Un de bJlagemb- heKBelgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111nnellill

'. --- _________ _

Ondememingsnr: 0897.766.190

Benaming (voluit) Fleur de France

(verkort):

Raohtevurm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Berten Pilstnaat24-8g0OZonnebake

Onderwerp(en) akte : Statutenwijziging ~Kapitaalsverhoging

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

  '

Op de Laatste blz. van Luik Bvermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Christophe KINT te Staden op één juli tweeduizend en veertien, te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Fleur de Fnsnua, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Berten Pilstraat 24, 8980 Zonnebeke, de volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen: EERSTE BESLUIT - Dividenduitkering - kennisname

De vergadering ontslaat de zaakvoerder van het voorlezen van de notulen van de buitengewone algemene vergadering van negentien juni tweeduizend veertien houdende goedkeuring van de beslissing tot uitkering van een dividend, dat overeenkomt met de vermindering van de belaste reserves (goedgekeurd op uiterlijk 31 maart 2013) ten bedrage van driehonderd vierenveertigduizend vierhonderd vierenveertig euro vierenveertig cent (344.444,44 eum, overeenkomstig de bepalingen van artikel 537VV|B82. gevolgd door een kapitaalverhoging door inbreng in natura ten bedrage van driehonderd en tienduizend euro (310.000 EU R).

De vergadering beslist een tussentijds dividend uit te keren voor een globaal bedrag van driehonderd vierenveertigduizend vierhonderd vierenveertig euro vierenveertig cent (344.444,44 euro) in verhouding tot hun aandelenbezit.

De vergadering stelt vas dat ingevolge deze beslissing elk van de vennoten een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope van het respectieve deel in het tussentijds dividend.

Elke vennoot afzonderlijk aanwezig of vertegenwoordigd als voormeld, verklaart deze schuldvordering onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van de verschuldigde roerende voorheffing ten bedrage van 10% van het tussentijds dividend.

De vergadering stelt vast dat de roerende voorheffing, verschuldigd op het uitgekeerde dividend, overeenkomstig artikel 637VV|892 ten bedrage van vierendertigduizend vierhonderd vierenveertig euro (34.444,44 EUR) werd betaald via de rekening van de vennootschap op vijfentwintig juni tweeduizend en veertien.

TWEEDE BESLUIT - KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Verslag bedriifsrevisor

De vennoten nemen kennis van het door de wet vereiste verslag van BVBA 8addffsrevisunonkantoor Dujardin, te Wevelgem, Kortrijkstraat 12, vertegenwoordigd door de Heer Piet Dujardin, hiertoe aangesteld doo de zaakvoerders, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"6, BESLUIT

ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenonnen van het Instituut van de Beciresm*isunen, bij de kapifaalverhoging met inbreng in natura óijdnBVBA FLEUR DE FRANGE door inbreng in natura van een vordering die werd toegekend aan de heer Francis VANPOUCKE, een vordering die werd toegekend aan mevrouw Conny VANHANDSAEME, een vordering die werd toegekend aan mevrouw Lien VANPOUCKE en een vordering die werd toegekend aan de heer Jens VANPOUCKE naar aanleiding van de doorgevoerde dividenduitkering bij de inbrenggenietende vennootschap, kan ik besluiten dat :

Y. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bednifsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor de naleving van de fiscale regel met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van Y0%.

~

~ De8eouh~~hA van do/hbnyn~ aan do normale vono~Éwvan neuwkou~*h~dwndukón0~ha/dvo~bai

-' -

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

3. De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van

waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij merken op dat het niet creëren van nieuwe aandelen n.a.v. de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura weliswaar, in de gegeven omstandigheden, juridisch mogelijk wordt geacht door hoogstaande rechtsleer terzake doch in gaat tegen het advies van de Raad van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in nature bestaat uit een toename van de

fractiewaarde van de huidige aandelen ten belope van 310.000,00 EUR.

We willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie

waarin dit verslag werd opgesteld.

Wevelgem op 19 juni 2014

BVBA Bedriffsrevisorenkantoor Dujardin,

Vertegenwoordigd door de BV BVBA Piet Dujardin,

Vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin, bedrijfsrevisor"

Verslag zaakvoerder

De vennoten nemen kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerders.

Neerlegging verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal

neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Kapitaalverhoging

De vennoten beslissen vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van driehonderd en tienduizend euro (310.000,00 EUR) om het kapitaal te brengen van één miljoen tweehonderd drieënnegentigduizend zeshonderd euro (1.293.600,00 EUR) op één miljoen zeshonderd en drieduizend zeshonderd euro (1.603.600,00 EUR) door inbreng in natura.

Deze kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt zonder uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen, daar beslist werd de bestande verhouding tussen de vennoten te respecteren. Er hoeft dus ook geen uitgifteprijs berekend te worden.

Inbreng

De Heer Francis Vanpoucke-Vanhandsaeme Conny, Jens Vanpoucke, en Lien Vanpoucke, allen voornoemd, verklaren ln de vennootschap een inbreng te doen van een dividendvordering voor een bedrag van driehonderd en tienduizend euro (310.000 EUR), bedrag dat voortkomt van het betaalbaar zijn op heden van een tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van negentien juni tweeduizend en veertien.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het verkregen nettobedrag  na inhouding van 10% roerende voorheffing in toepassing van artikel 637 W.1.B. '92 van voorbeschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door alle vennoten en wordt geschat op driehonderd en tienduizend euro (310.000,00 EUR) zijnde de nominale waarde van de voormelde inbreng.

Vergoeding

De vennoten beslissen dat voormelde inbreng in natura vergoed wordt, zonder toekenning van nieuwe aandelen, doch door verhoging van de fractiewaarde van de huidige aandelen.

Algemene voorwaarden van de inbreng

De voormelde schuldvordering wordt ingebracht in voile eigendom dan wel in de verhouding vruchtgebruik/blote eigendom onder de gewone waarborg als naar recht en vrij, zuiver en onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook.

Verklaring

Voormelde inbrengers verklaren volledig op de hoogte te zijn van de huidige economische en financiële toestand van de vennootschap en gaan uitdrukkelijk akkoord met het aantal aandelen dat hen ingevolge de inbreng wordt toegekend.

De vergadering stelt vast en bevestigt dat het uitgekeerde dividend betrekking heeft op reserves die reeds aanwezig en definitief goedgekeurd waren op het ogenblik van de schenking van de aandelen in blote eigendom aan de heer Vanpoucke Lien en Vanpoucke Jens. Bijgevolg zaten deze reserves reeds vervat in de waarde van de aandelen, zoals deze werden geschonken aan Jens en Lien Vanpoucke in blote eigendom.

DERDE BES LUIT  VASTSTELLI N G VERWEZEN LIJ KING KAPITAALVERHOGINGEN

behouden .13n het Belgisch Staatsblad Luik B - VerttnIn . .

De vennoten stellen vast dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans één miljoen zeshonderd en drieduizend zeshonderd euro (1.603.600,00 EUR) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd aandelen.

De vennoten besluiten tot dienovereenkomstige aanpassing van de statuten door vervanging van de huidige tekst van artikel vijf van de statuten door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen zeshonderd en drieduizend zeshonderd euro (1.603.600,00 EUR) en is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen."

VIERDE BESLUIT  OPDRACHT - VOLMACHTEN

De vennoten geven opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.









VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Christophe KINT Gemaakt voor registratie enkel met het doel te worden Neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd:

Expeditie akte statutenwijziging;

Verslag bestuursorgaan;

Verslag bedrijfsrevisor;

Tekst gecoördineerde statuten per 1 juli 2014.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

06/03/2014 : ME. - JAARREKENING 31.08.2013, GGK 25.02.2014, NGL 27.02.2014 14056-0410-012
06/03/2013 : ME. - JAARREKENING 31.08.2012, GGK 22.02.2013, NGL 28.02.2013 13054-0539-011
09/02/2012 : ME. - JAARREKENING 31.08.2011, GGK 24.12.2011, NGL 02.02.2012 12026-0085-011
23/03/2011 : ME. - JAARREKENING 31.08.2010, GGK 25.02.2011, NGL 12.03.2011 11060-0591-011
16/03/2015 : ME. - JAARREKENING 31.08.2014, GGK 26.02.2015, NGL 05.03.2015 15058-0035-012
17/03/2010 : ME. - JAARREKENING 31.08.2009, GGK 26.02.2010, NGL 08.03.2010 10064-0119-010

Coordonnées
FLEUR DE FRANCE

Adresse
BERTEN PILSTRAAT 24 8980 ZONNEBEKE

Code postal : 8980
Localité : ZONNEBEKE
Commune : ZONNEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande