FLEURMEULEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FLEURMEULEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 882.821.744

Publication

27/03/2014
ÿþ hikid Wafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IDII HIlIHIl Il lu

*14068291*

Voc behot aan Belgi Staats

Il

II

NEERGELEGD

14. 03, 2e14

REele,NK KOOPHANDEL

Ondemerningsnr : 0882.821.744

Benaming

(voluit): FLEURMEULEN

(verkort)

Rechtsvorm BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: GROTE VVEG, 25, 8930 MENEN (REKKEM)

(volledig adres)

Onderwerp acte: KAPITAALVERHOGING

Tekst

Uit een akte verleden voor notaris Wim Van de Putte te Poperinge op achtentwintig februari tweeduizend veertien, geboekt te Ieper  Kantoor POPERINGE De 04 MAART 2014. vijf blad(en) geen verz. Boek 5/452 blad 42 vak 05. Ontvangen : vijftig euro (50,00 E) De Ontvanger, ai. (get.) GUIDO DIEUSAERT ADJ FISC DESKUNDIGE REGISTRATIE POPER3NGE, blijkt:

1/ De algemene vergadering neemt kennis van het verslag van het bestuursorgaan van drieëntwintig december tweeduizend dertien met betrekking tot de voorgenomen dividenduitkering en kapitaalverhoging.

2/ De algemene vergadering besluit een dividend toe te kennen voor een brutobedrag van driehonderclzevenendertigduizend tweehonderd euro (337.200,00 EUR) te verminderen met het bedrag van de roerende voorheffing van tien (10) procent, zijnde drieëndertigduizend zevenhonderdtwintig euro (33.720,00 EUR), in totaal driehonderddrieduizend vierhonderdtachtig euro (303.480,00 EUR) netto dividend.

3/ Met eenstemmigheid besluit de vergadering de voorzitter vrij te stellen van de lezing van het verslag van de Burgerlijke Vennootschap CVBA BDO BEDRLIFSREVISOREN vertegenwoordigd door de Heer Bruno Pouseele, bedrijfsrevisor, voormeld, aangeduid door het bestuursorgaan.

Elke aanwezige vennoot en zaakvoerder erkent bovendien een copie ontvangen te hebben van deze documenten en ervan kennis te hebben genomen.

Het verslag van de Heer Bruno Pouseele, voornoemd, besluit met de volgende woorden:

"5. Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA FLEURMEULEN, bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de vennoten van de BVBA FLEURMEULEN zullen verkregen hebben, mits goedkeuring door de algemene vergadering van de vooropgestelde uitkering van een tussentijds dividend van netto 303.480,00 EUR, voor een inbrengwaarde van 303.480,00 EUR.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden to:Rec Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vo Cr-behoeen ann fizt Salgisch saaebiald ,erycqg Mcd POF 11.1

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van het uitkeren van het beschreven tussentijds dividend en van de opneming van het netto bedrag in het credit van een schuldrekening op naam van iedere vennoot, van oordeel

a) dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat. de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat ùit 246 aandelen van de BVBA FLEURMEULEN, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA FLEURMEULEN en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 23 december 2013

(volgt de handtekening)

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE.".

4/1. De algemene vergadering besluit, in het kader van de wetgeving "overgangsbepalingen liquidatiebelasting", het maatschappelijk kapitaal te verhogen met honderddrieëntwintigduizend euro (123.000,00 EUR), om het te brengen Van vijftigduizend euro (50.000,00 EUR) naar honderddrieënzeventigduizend euro (173.000,00 EUR) door het creëren van tweehonderdzesenveertig (246) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, van hetzelfde type en die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen.

Deze nieuwe aandelen worden uitgegeven aan de prijs van vijfhonderd euro (500,00 EUR), bedrag verhoogd met een uitgiftepremie bepaald op zevenhonderddrieëndertig euro zesenzestig cent (733,66 EUR), derwijze dat de inschrijvingsprijs voor elk nieuw aandeel is vastgesteld op duizend tweehonderddrieëndertig euro zesenzestig cent (1.233,66 EUR).

Deze nieuwe aandelen worden onmiddellijk onderschreven en zijn bij gelijke delen volgestort als volgt:

- bedrag van kapitaal dat volledig wordt volgestort : honderddrieëntwintigduizend euro (123.000,00 EUR);

- uitgiftepremie, volledig volgestort : honderdtachtigduizend vierhonderdtachtig euro (180.480,00 EUR).

De algemene vergadering beslist dat de kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt door inbreng in natura, zoals hierna vermeld, en dat tweehonderdzesenveertig (246). nieuwe aandelen, die volgestort zijn, worden toegekend in tegenprestatie van de inbreng als volgt:

Op de Igatste blz van Luik B verrue:den " Recto " Naam an nostlanleaid van ca inelfamanterande norans, netzi; van cle pereopin(en:

bavoegd de rechtsparsoon ten aanzien van dardai) te Vertegenwoorcligen Ver.ao : Naam en handtekening.

Mod PDF11,1

Toekenning van honderddrieëntwintig (123) nieuwe aandelen aan de Heer Ghislain Vermeulen als tegenprestatie voor de inbreng van de hierna vermelde schuldvordering. Deze aandelen zijn geheel volgestort.

Toekenning van honderddrieëntwintig (123) nieuwe aandelen aan de Heer Jean-Marie Vermeulen als tegenprestatie voor de inbreng van de hierna vernielde schuldvordering. Deze aandelen zijn geheel volgestort.

2. De Heer Ghislain Vermeulen, voornoemd, verklaart in te schrijven op honderddrieëntwintig (123) nieuwe aandelen, en de Heer Jean-Marie Vermeulen, voornoemd, verklaart in te schrijven op honderddrieëntwintig (123) nieuwe aandelen, tegen een uitgifteprijs van duizend tweehonderddrieëndertig euro zesenzestig cent (1.233,66 EUR) per aandeel zegge voor driehonderddrieduizend vierhonderdtachtig euro (303.480,00 EUR).

De comparanten verklaren dat de geheelheid der aandelen aldus onderschreven volgestort is bij gelijke delen als volgt:

bedrag van kapitaal dat volledig is vol gestort :

honderddrieëntwintigduizend euro (123.000,00 EUR);

- uitgiftepremie, volledig volgestort : honderdtachtigduizend vierhonderdtachtig euro (180.480,00 EUR).

De Heer Ghislain Vermeulen, voornoemd, verklaart in de vennootschap inbreng te doen van zijn schuldvordering ten laste van de vennootschap, zijnde de netto dividendvordering op de vennootschap ten bedrage van honderdeenviegduizend zevenhonderdveertig euro (151.740,00 EUR). De Heer Jean-Marie Vermeulen, voornoemd, verklaart in de vennootschap inbreng te doen van zijn schuldvordering ten laste van de vennootschap, zijnde de netto dividendvordering op de vennootschap ten bedrage van honderdeenviegduizend zevenhonderdveertig euro (151.740,00 EUR). Deze inbreng wordt uitvoerig beschreven in het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor.

VERGOEDING

Als vergoeding voor deze inbreng worden aan de Heer Ghislain Vermeulen, voornoemd, die hierbij aanvaardt, honderddrieëntwintig (123) " nieuwe aandelen van de huidige vennootschap, die volledig volgestort zijn, aangeboden.

Als vergoeding voor deze inbreng worden aan de Heer Jean-Marie Vermeulen, voornoemd, die hierbij aanvaardt, honderddrieëntwintig (123) nieuwe aandelen van de huidige vennootschap, die volledig volgestort zijn, aangeboden.

Alle aandeelhouders verklaren hiervan volledig kennis te hebben.

3. Alle leden van de vergadering verzoeken de werkende notaris vast te stellen dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en de geheelheid der aandelen aldus onderschreven volgestort is bij gelijke delen als volgt

- bedrag van kapitaal dat volledig is volgestort : honderddrieëntwintigduizend euro (123.000,00 EUR);

- uitgiftepremie, volledig volgestort : honderdtachtigduizend vierhonderdtachtig euro (180.480,00 EUR).

Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op honderddrieënzeventigduizend euro (173.000,00 EUR) en is vertegenwoordigd door driehonderdzesenveertig (346) aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde.

Op de 13atste bz van Luik B vermelden Recto Naam erhoectenieleid van oe ïnstrumanterende noten heuu %fand persop)n(en

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwOOKfigen Verso : Naam en handtekening.

4 eailtDUeSei

" man hei Be.gisch

Staaiehlad

g:e

1-1

e

g" -1

c;)

e

Prs

bzr

er)

!7:s

a,h1

:e

1E1

.Clà

:0)

" e,à

"

\Mor-behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

ver,e1

MOCFPDF 11.1

5/ De algemene vergadering besluit het verschil tussen het bedrag van de inschrijving, zegge driehonderddrieduizend vierhonderdtachtig euro (303.480,00 EUR) en het bedrag van de kapitaalverhoging zegge honderddrieëntwintigduizend euro (123.000,00 EUR), welk verschil honderdtachtigduizend vierhonderdtachtig euro (180.480,00 EUR) bedraagt, te boeken op de rekening "Uitgiftepremie".

Deze rekening "Uitgiftepremie" blijft onbeschikbaar en zal, net zoals het kapitaal, een waarborg uitmaken ten aanzien van derden en zal enkel kunnen worden opgeheven of verminderd door een beslissing van de " buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders beslissend

" overeenkomstig de voorwaarden van quorum en meerderheid vereist voor een kapitaalvermindering.

6/1. De algemene vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten belope van honderdtachtigduizend vierhonderdtachtig euro (180.480,00 EUR), teneinde het kapitaal te brengen van honderddrieënzeventigduizend euro (173.000,00 EUR) op driehonderddtieënvijftigduizend vierhonderdtachtig euro (353.480,00 EUR), zonder nieuwe inbrengen en zonder creatie van nieuwe aandelen, door incorporatie in het kapitaal van een som van honderdtachtigduizend vierhonderdtachtig euro (180.480,00 EUR), af te houden van voormelde onbeschikbare rekening "Uitgiftepremie" van de vennootschap.

2. Alle leden van de vergadering verzoeken de ondergetekende notaris de kapitaalverhoging te acteren. Het maatschappelijk kapitaal werd aldus

daadwerkelijk gebracht op driehonderddrienvegduizend

vierhonderdtachtig euro (353.480,00 EUR) en is vertegenwoordigd door driehonderdzesenveertig (346) aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde..

7/ De algemene vergadering beslist artikel vijf van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderddrieënvyftigduizend vierhonderdtachtig euro (353.480,00 EUR). '

Het is verdeeld in driehonderdzesenveertig (346) aandelen zonder vermelding' van nominale waarde met een breukwaarde van één/driehonderdzesenveertigste (1/346) leden".

8/ De algemene vergadering verleent tenslotte alle machten aan de zaakvoerders voor de uitvoering van de hiervoor genomen besluiten. VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte statutenwijziging, verslagen van het bestuursorgaan en de bedrijfsrevisor en gecoördineerde statuten.

WIM VAN DE PUTTE

notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Reet) " Neem en hoedanigheid van oe instrumenterende notaris, hetzij van de persoro)n(en:

bevoegd de rechtspersoon "Len aenZien van uerden te vertegenwoorai,gen

Verso Naam en handtekening.

31/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 21.12.2013, NGL 23.12.2013 13696-0295-012
27/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 15.12.2012, NGL 19.12.2012 12672-0089-013
27/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 17.12.2011, NGL 21.12.2011 11646-0566-013
29/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 18.12.2010, NGL 22.12.2010 10642-0320-012
28/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 19.12.2009, NGL 21.12.2009 09900-0247-014
02/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 20.12.2008, NGL 20.12.2008 08871-0172-011
29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 19.12.2015, NGL 21.12.2015 15698-0351-015

Coordonnées
FLEURMEULEN

Adresse
GROTE WEG 25 8930 MENEN

Code postal : 8930
Localité : MENEN
Commune : MENEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande