FLOCOM TELECOM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FLOCOM TELECOM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 874.964.348

Publication

11/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 01.03.2014, NGL 04.04.2014 14086-0418-018
16/08/2013
ÿþVoor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbloc

Mcd Word 11,1

eiL' j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

IONITEU

0 8 -08

BELGE

- 2013

31. 07, 2013

Et-G1SCH S TAATSBLA~ CHTBKo~K~~~ HANDEL

Ondernemingsnr : 0874964348

Benaming

(voluit) : FLOCOM TELECOM

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8870 IZEGEM, Gentsestraat 34

(volledig adres)

Onderwerp akte : MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Yannick Sabbe te Izegem op achttien juli tweeduizend dertien (geregistreerd, acht bladen, geen renvooien te Izegem, op 23 juli 2013 Reg. 5 Boek: 263 Blad: 68 vak: 1 Ontvangen: Vijftig euro (50 euro) De E.A. Inspecteur, B. Planckaert) blijkt dat volgende besluiten werden genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT  KENNISNAME EN BESPREKING FUSIEVOORSTEL

De algemene vergadering van de overnemende vennootschap en van de over te nemen vennootschap erkennen kennis te hebben gekregen van het in de agenda vermelde fusievoorstel en verklaren de voorzitter' uitdrukkelijk te ontslaan van het voorlezen van dit fusievoorstel. De algemene vergadering van de overnemende vennootschap en van de over te nemen vennootschap stemmen er uitdrukkelijk mee in om geen tussentijdse cijfers op te maken.

TWEEDE BESLUIT  FUSIE

Al FUSIEVERRICHTINGEN

1/ De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'FLOCOM TELECOM" en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TIAMCO" besluiten over te gaan tot de fusie door overneming en keuren het fusievoorstel goed zoals het werd neergelegd door de over te nemen vennootschap "TIAMCO" ter griffie van de rechtbank van koophandel te Kortrijk op eenendertig mei tweeduizend dertien, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van veertien juni daarna, onder: het nummer 13090558, en door de overnemende vennootschap "FLOCOM TELECOM" ter griffie van de rechtbank van koophandel te Kortrijk op eenendertig mei tweeduizend dertien, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van veertien juni daarna, onder het nummer 13090557.

2/ De algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TIAMCO", besluit de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met de besloten) vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'FLOCOM TELECOM"

3/ De algemene vergadering van de overnemende vennootschap besluit over te gaan tot met fusie door: overneming gelijkgestelde verrichting waarbij zij het vermogen van de over te nemen vennootschap overneemt.

Tengevolge van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, zoals blijkt uit de jaarrekening per eenendertig december tweeduizend en twaalf, met alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende vennootschap.

4/ Vermits de overnemende vennootschap houdster is van aile aandelen van de overgenomen vennootschap, worden er in toepassing van artikel 726 van het Wetboek van Vennootschappen geen nieuwe aandelen uitgegeven in de ovememende vennootschap naar aanleiding van de inbreng en worden de aandelen van de overgenomen vennootschap ingetrokken en vernietigd.

5/ Aile rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf één januari tweeduizend dertien, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

B/ VASTSTELLING VAN DE EIGENDOMSOVERGANG VAN HET VERMOGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP OP DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De voorzitter van de beide algemene vergaderingen verzoekt mij, notaris, de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap vast te stellen en akte te verlenen van de samenvattende omschrijving van het overgegane vermogen en de wijze waarop het overgaat.

1. Beschrijving van de over te dragen activa en passiva van de overgenomen vennootschap "TIAMCO"

Het vermogen van de overgenomen vennootschap "TIAMCO", zoals blijkt uit de jaarrekening afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf, omvat bij wijze van samenvattende beschrijving de volgende activa- en passiva bestanddelen (in euro):

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ° Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

ç, Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2013 - Annexes du Moniteur belge 2. Algemene voorwaarden van de overgang

11 De hiervoor beschreven activa- en passivabestanddelen van de overgenomen vennootschap gaan met alle rechten en plichten over op de overnemende vennootschap. Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf één januari tweeduizend dertien met betrekking tot de overgenomen activa- en passivabestanddelen, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

21 De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap geschiedt onder algemene titel en omvat naast de voormelde activa- en passivabestanddelen tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de handelsnaam van de overgenomen vennootschap te gebruiken, het voordeel van de bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, haar cliënteel, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden met haar handelszaak.

3/ De vermogensovergang, die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel, omvat aile lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan,

4/ Deze verbintenissen ongeacht met wie zij zijn gesloten, ook deze aangegaan met de overheid, haar werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en haar vennoot, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken.

b/ In overeenstemming met de collectieve arbeidsovereenkomst nr. 32bis betreffende het behoud van de rechten van de werknemers bij wijziging van werkgever ingevolge de overgang van ondernemingen krachtens overeenkomst en tot regeling van de rechten van de werknemers die overgenomen worden bij overname van activa na faillissement, worden door de overnemende vennootschap de personeelsleden van de overgenomen vennootschap die op datum van de fusie gebonden zijn door een arbeidsovereenkomst met de overgenomen vennootschap of die de overgenomen vennootschap op die datum in gelijkaardige voorwaarden als deze eigen aan de arbeidsovereenkomst tewerkstelt, overgenomen.

Deze overdracht van personeel impliceert derhalve de overdracht van alle bestaande arbeidsovereenkomsten en bijgevolg van rechtswege het behoud van anciënniteit en de arbeidsvoorwaarden in hoofde van de desbetreffende werknemers.

Daarbij zal de overnemende vennootschap de arbeidsovereenkomsten, zoals die op het ogenblik van de effectieve overgang bestaan tussen de voornoemde personeelsleden en de overgenomen vennootschap, verder uitvoeren met behoud van alle van toepassing zijnde individuele en collectieve arbeidsvoorwaarden, rechten en plichten,

61 Het archief van de overgenomen vennootschap, omvattende aile boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren, wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap op haar zetel bewaard,

7/ De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen, blijven onverkort behouden.

8/ De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap verbonden aan haar handelszaak.

CI VERWERKING VAN DE VERMOGENSOVERGANG IN DE BOEKHOUDING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De diverse vermogensbestanddelen van de overgenomen vennootschap zoals hiervoor omschreven, worden in de boekhouding van de overnemende vennootschap opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap die naar aanleiding van deze fusie worden ingetrokken en vernietigd.

D/ VASTSTELLING VAN DE VERDWIJNING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

De voorzitter van de algemene vergaderingen van de beide vennootschappen verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat aangezien zowel de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap als de algemene vergadering van de overnemende vennootschap voornoemde fusie hebben goedgekeurd, de overgenomen vennootschap op heden ophoudt te bestaan.

DERDE BESLUIT  DOELWIJZIGING

De vergadering van de overnemende vennootschap besluit in toepassing van artikel 724 van het Wetboek van Vennootschappen, het doel van de overnemende vennootschap uit te breiden met de activiteiten van de overgenomen vennootschap. Artikel drie van de statuten van de overnemende vennootschap zal voortaan luiden als volgt:

"ARTIKEL DRIE - DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

I, specifieke activiteiten

De aan- en verkoop, de franchising, de fabricatie, het herstel van allerhande telecom- en telefonietoestellen,

navigatiesystemen, multimedia, fototoestellen, videocamera's, computers en computerbenodigdheden en - netwerken, internetaansluitingen, softwaretoepassingen, kopieermachines, alarmtoestellen, verlichting en verwarming, telefoon- en tv-abonnementen, radio- televisie- en videotoestellen, hifiapparatuur, aile artikelen voor communicatie en andere elektrische toestellen, alsmede advies- en opleidingswerkzaamheden hieromtrent, en dit alles in de ruimste zin van het woord.

De aan- en verkoop van boeken, tijdschriften en kranten, huishoudtoestellen, kleding en schoeisel, accessoires en gadgets.

De uitbating van een copy-center.

De installatie van elektronica in de ruimste zin van het woord.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bekabeling in de ruimste zin van het woord,

De uitbating van een drank- en eetgelegenheid, daarin begrepen inrichting van feesten, verhuring van zalen. Het organiseren van seminaries.

Het verhandelen van meubels en alle andere voorwerpen voor inrichting en interieur, alsmede aanverwante artikelen. Het verwerven en beheren van een kunstpatrimonium en dat in de meest ruime zin; de aankoop, verkoop, het verhuren, het tentoonstellen tegen vergoeding van kunstwerken en in het algemeen handel in de kunst,

Het uitoefenen van een activiteit bestaande in de blijvende of tijdelijke levering aan derden van diensten van:

a.Toezicht en bescherming van roerende goederen;

b.Bescherming van personen;

c.Toezicht op en bescherming bij het vervoer van waarden;

d.Beheer van alarmcentrales;

e.Toezicht op en controle van personen met het oog op het verzekeren van de veiligheid op voor het publiek toegankelijke plaatsen, met andere woorden alles rond track and trace.

Van de voornoemde bewakingsactiviteiten waarvoor een vergunning van de Minister van Binnenlandse zaken vereist is, worden enkel diegene uitgeoefend waarvoor de Minister van Binnenlandse zaken een vergunning heeft verstrekt.

El. Algemene activiteiten.

Al Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

BI Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

CI Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

FI Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

FI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G1 De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

HI Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

III. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

AI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet,"

V Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2013 - Annexes du Moniteur belge VIERDE BESLUIT VASTSTELLING EINDE MANDATEN ZAAKVOERDERS KWIJTING

De vergadering van de overnemende vennootschap stelt, ingevolge de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, de beëindiging van de mandaten van de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap vast.

De vergadering besluit tevens dat de goedkeuring door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap van de eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de fusie, zal gelden als kwijting voor de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap voor hun opdracht uitgeoefend gedurende de periode tussen één januari tweeduizend dertien tot en met heden.

VIJFDE BESLUIT--ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP

De vergadering van de overnemende vennootschap besluit de statuten aan te passen aan de beslissing van de zaakvoerders van vijfentwintig januari tweeduizend en twaalf, bekendgemaakt in de Bijiagen bij het Belgisch Staatsblad van dertien maart daarna, onder nummer 12055722 om met ingang van vijfentwintig januari tweeduizend en twaalf de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 8870 Izegem, Gentsestraat 34.

De vergadering van de overnemende vennootschap besluit de eerste en tweede zin van artikel twee van de statuten met betrekking tot de zetel van de vennootschap te wijzigen als volgt;

"De zetel is gevestigd te Izegem, Gentsestraat 34.

De zetel van de vennootschap mag verplaatst worden naar om het even welke plaats in het Vlaams of Brussels gewest, bij enkel besluit van het bestuursorgaan, te publiceren in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad."

ZESDE BESLUIT VRAAGRECHT

De vergadering van de overnemende vennootschap besluit artikel eenentwintig van de statuten betreffende het vraagrecht van de vennoten aan te passen aan de wet van twintig december tweeduizend en tien houdende aanpassing van het Wetboek van Vennootschappen en dit door vervanging van de tekst onder de titel vraagrecht als volgt:

"Vraagrecht

De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders zich hebben verbonden.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar zaakvoerders of de commissarissen zich hebben verbonden.

Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak.

De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag vóár de algemene vergadering ontvangen."

ZEVENDE BESLUIT  ALGEMENE VERGADERING VAN OBLIGATIEHOUDERS

De vergadering van de overnemende vennootschap besluit een artikel eenentwintig bis in te voegen in de statuten betreffende de oproeping en toegang tot en verloop van de algemene vergadering van obligatiehouders. Het desbetreffende artikel luidt als volgt:

"ARTIKEL EENENTWINTIG BIS -- OPROEPING EN TOEGANG TOT EN VERLOOP VAN DE ALGEMENE VERGADERING VAN OBLIGATIEHOUDERS

De oproepingen tot een algemene vergadering van obligatiehouders vermelden de agenda met de te behandelen agendapunten en de voorstellen van besluit.

Zij worden gedaan overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Om tot de algemene vergadering van obligatiehouders toegelaten te worden, moeten de obligatiehouders, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, zich minstens drie werkdagen voor de datum van de vergadering laten inschrijven op de plaats in de oproepingsbrief aangeduid.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. De aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de obligatiehouders en het aantal obligaties dat zij vertegenwoordigen, wordt door iedere obligatiehouder of zijn gemachtigde ondertekend.

De vergadering van obligatiehouders kan slechts geldig beraadslagen en besluiten indien voldaan is aan de voorwaarden van aanwezigheid en meerderheid zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen." ACHTSTE BESLUIT  ONTBINDING, VEREFFENING EN VERDELING LIQUIDATIESALDO

De vergadering besluit artikel vijfentwintig van de statuten betreffende de ontbinding, vereffening en verdeling van het liquidatiesaldo aan te passen aan de wet van negentien maart tweeduizend en twaalf houdende aanpassing van het Wetboek van Vennootschappen en besluit het huidige artikel vijfentwintig te vervangen door de tekst hierna:

"ARTIKEL VIJFENTWINTIG  ONTBINDING  VEREFFENING  VERDELING LiQU1DATlESALDO

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel ter bevestiging I homologatie worden voorgelegd.

Indien de vereenvoudigde vereffeningsprocedure wordt gevolgd waarbij de vennootschap wordt ontbonden en de vereffening wordt gesloten in dezelfde akte, dient I dienen geen vereffenaar(s) benoemd te worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. Voor zover wettelijk vereist dient deze verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel te worden goedgekeurd.

Tevens warden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan

" tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten."

NEGENDE BESLUIT  OPDRACHT TOT UITVOER1NGICOORDINATIE  MACHTEN

De vergadering van de overnemende vennootschap machtigt de zaakvoerder van de overnemende vennootschap om de genomen beslissingen uit te voeren en onder meer:

-het register van aandelen van de overgenomen vennootschap aan te vullen met de vermelding "v RNIETIGD" op elke bladzijde;

De vergadering machtigt de ondergetekende notaris om:

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot alle aan de fusieverrichting deelnemende vennootschappen te verrichten, inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen vennootschap;

- een gecoördineerde tekst op te stellen van de statuten van de overnemende vennootschap en deze neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

" Vervolgens stelt de zaakvoerder van de overnemende vennootschap, de hierna genoemde personen aan 1 als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151:

-mevrouw Eveline Christiaens;

-mevrouw Eveline Van den Abeele,

Voor analytisch uittreksel

Bijlagen:

-gelijkvormig afschrift notariële akte wijziging statuten

-Gecoördineerde statuten

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

14/06/2013
ÿþMoa Word 11.1

1 Y

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11rlr)I~~

Ondernemingsnr : 0874.964.348

Benaming

(voluit) : FLOCOM TELECOM

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8870 Izegem, Gentsestraat 34

(volledig adres)

Onderwerp akte : Voorstel met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (geruisloze fusie)

Uit het fusievoorstel de dato 30 mei 2013 opgesteld door het bestuursorgaan van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FLOCOM TELECOM " blijkt hetgeen volgt;

"Er werd, in overeenstemming met artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, door de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TIAMCO", en door de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FLOCOM TELECOM", nagenoemd, in gemeen overleg, het voorstel van een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (geruisloze fusie), opgesteld, waarvan hierna de tekst volgt:

De deelnemers aan de voorgestelde fusie zijn:

L De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TIAMCO", met zetel te 8770 Ingelmunster, Kloosterhof 9, BTW BE 0823.928.292, RPR Kortrijk.

De vennootschap zal door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FLOCOM TELECOM", nagenoemd, overgenomen worden, en wordt hierna genoemd de "OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP" of "OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP",

De vennootschap is hierbij vertegenwoordigd, door haar zaakvoerders, met name: -Mevrouw Tine VANDENBULCKE, wonende te 8770 Ingelmunster, Kloosterhof 1; -De heer Koen VANDESOMPELE, wonende te 8770 Ingelmunster, Kloosterhof 1.

Il. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FLOCOM TELECOM", met zetel te 8870 Izegem, Gentsestraat 34, BTW BE 0874.964.348, RPR Kortrijk.

De vennootschap zal de bij de fusie betrokken besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TIAMCO", voornoemd, overnemen en wordt hierna genoemd de "OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP".

De vennootschap is hierbij vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, mevrouw Tine VANDENBULCKE, voornoemd.

VOORAFGAANDE UITEENZETTING

Partijen verklaren dat de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TIAMCO", voornoemd, en de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FLOCOM TELECOM", voornoemd, beslist hebben tot het aanvatten en uitwerken van een fusievoorstel dat zij aan hun respectieve algemene vergadering zullen voorleggen dat ertoe strekt, dat, met toepassing van de bepalingen van de artikelen 676 en 719 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen zowel de rechten

als_ de verplichtingen van. de orrergenomen vennootschap als gevolg van de ontbinding _zonder vereffening,. Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MONI,TEL R BELGE

0 7 -ut - 2013

EE.GISCH STAATSSI-AD

NEERGELEGD

31. 05. 2013

REt1~~K KOoPHA,E+_

o~K TRIJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

overgaan op de overnemende vennootschap, die reeds houdster is van alle effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, uitgegeven door de overgenomen vennootschap.

Aldus wordt het volgende voorgesteld.

A. DE RECHTSVORM, DE NAAM, DE ZETEL EN HET DOEL VAN ALLE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE FUSIE DEELNEMEN

1. De overgenomen vennootschap:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TIAMCO", met zetel te 8770 Ingelrnunster, Kloosterhof 1, BTW BE 0823.928.292, RPR Kortrijk, heeft volgens artikel drie van haar statuten het volgende doel, welk hier letterlijk wordt aangehaald:

"Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel:

1. Het verhandelen, de consultancy, de franchising, de adviesverlening, de aan- en verkoop als groot en/of kleinhandelaar, de fabricatie, de opleiding, de ontwikkeling en de plaatsing van toestellen en apparatuur in de sectoren elektriciteit, telecom en telefonie, navigatie, verlichting, verwarming, domotica, audio-foto-video, abonnementen allerlei, computerprogramma's en computer, netwerken, alle artikelen voor communicatie, en alarm, Daarenboven het verhandelen van meubels en alle andere voorwerpen voor inrichting en interieur, alsmede aanverwante artikelen. Dit alles zowel in binnenland als buitenland en in de ruimste zin van het woord.

2. Het uitoefenen van een activiteit bestaande in de blijvende of tijdelijke levering aan derden van diensten

van:

a. toezicht en bescherming van roerende goederen

b, bescherming van personen

c. toezicht op en bescherming bij het vervoer van waarden

d, beheer van alarmcentrales

e. toezicht op en controle van personen met het oog op het verzekeren van de veiligheid op voor het publiek

toegankelijke plaatsen, met andere woorden alles rond track and trace.

Van de voornoemde bewakingsactiviteiten waarvoor een vergunning van de Minister van Binnenlandse

zaken vereist is, worden enkel diegene uitgeoefend waarvoor de Minister van Binnenlandse Zaken een

vergunning heeft verstrekt.

3, Het verstrekken van operationeel en intellectueel advies betreffende de commerciële organisatie en

uitbating van productiebedrijven of dienstverlenende ondernemingen.

4. Het verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van producten van productie of dienstverlenende ondernemingen.

5. Het verlenen van administratief, financieel en managementadvies betreffende het bestuur van diverse ondernemingen in de meest ruime zin van het woord.

6. Het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen ontvangen.

7. Aile imrhobiliaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen met name: de aankoop, verkoop, ruiling, het bouwen, het laten bouwen, het huren, verhuren, ter beschikking stellen van gebouwen en gronden, de omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen, in voorkomend geval door middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing, alle activiteiten van makelaar in onroerende goederen. Tevens alle afbraakwerken daarvan.

8. Het beheren van bedrijfsruimtes en het valoriseren ervan door het stellen van aile bestuursdaden ondermeer, oprichting, aankoop, verkoop, ruilen, laten uitvoeren van bouwwerken en het ter beschikking stellen ervan; dit alles in de ruimste zin.

9, De tussenpersoon in de handel.

10. Het beheren van een roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

11, Het verwerven, en beheren van een kunstpatrimonium en dat in de meest ruime zin; de aankoop, verkoop, het verhuren, het tentoonstellen tegen vergoeding van kunstwerken en in het algemeen van handel in de kunst.

12. Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op know-how en ontwikkelde procédés.

13. De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden of ondernemingen of vennootschappen waarin zij belangen bezit als medeëigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze.

14. Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

'15. De vennootschap mag aile verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden, dit alles in de meest uitgebreide zin.

k-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België ais in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

Zij mag ondermeer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, aile industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

De vennootschap kan haar doel verwezenlijken voor eigen rekening en voor rekening van derden, voor zover toegelaten, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger, op die wijze die haar het meest geschikt lijkt, zowel in België als in het buitenland.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest uitgebreide betekenis, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar doet."

2, De overnemende vennootschap

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FLOCOM TELECOM", met zetel te 8870 Izegem, Gentsestraat 34, BTW BE 0874.964.348, RPR Kortrijk, heeft volgens artikel drie van haar statuten het volgende doel, welk hier letterlijk wordt aangehaald:

"ARTIKEL DRIE  DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

L specifieke activiteiten

De aan- en verkoop, het herstel van allerhande telecom- en telefonietoestellen, navigatiesystemen,

multimedia, fototoestellen, videocamera's, computers en computerbenodigdheden en -netwerken, internetaansluitingen, softwaretoepassingen, kopieermachines, telefoon- en tv-abonnementen, radio- televisie-en videotoestellen, hifiapparatuur, alle artikelen voor communicatie,aismede advieswerkzaamheden hieromtrent, en dit alles in de ruimste zin van het woord.

De aan- en verkoop van boeken, tijdschriften en kranten, huishoudtoestellen, kleding en schoeisel, brillen en gadgets.

De uitbating van een copy-center.

De installatie van elektronica in de ruimste zin van het woord.

Bekabeling in de ruimste zin van het woord.

De uitbating van een drank- en eetgelegenheid, daarin begrepen inrichting van feesten, verhuring van zalen,

Het organiseren van seminaries.

Il. Algemene activiteiten.

N Het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of op te richten rechtspersonen

en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

BI Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

CI Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

DI Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

EI Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

HI Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

4 , y ~

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV, Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten,

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

in het kader van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, zal het doel van de overnemende vennootschap aangepast en uitgebreid worden om de activiteiten van de over te nemen vennootschap te omvatten.

B, DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Het gehele vermogen - zowel rechten ais verplichtingen - van de overgenomen vennootschap, gaan over naar de overnemende vennootschap op basis van de jaarrekening per 31 december 2012 en alle verrichtingen verwezenlijkt door de over te nemen vennootschap worden vanaf 1 januari 2013 geacht te zijn gedaan voor rekening van de overnemende vennootschap.

C. TOE TE KENNEN BIJZONDERE RECHTEN AAN DE ENIGE VENNOOT VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP -BEZOLDIGINGEN EN VOORDELEN

De enige vennoot van de overgenomen vennootschap heeft geen bijzondere rechten.

In de overgenomen vennootschap zijn er geen andere effecten uitgegeven dan kapitaalsaandelen. Bijgevolg dienen er geen bijzondere rechten door de overnemende vennootschap toegekend te worden aan de enige vennoot van de overgenomen vennootschap.

D. IEDER BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

E. VERKLARINGEN IN TOEPASSING VAN HET BODEMDECREET

Niet van toepassing.

SLOTVERKLARINGEN

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de zaakvoerders van de over te nemen vennootschap en de zaakvoerder van de overnemende vennootschap aan elkaar en aan de respectieve venno(o)t(en) alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk.

Dit vertrouwelijke karakter mag niet geschonden worden.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden deze gegevens aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle in origineel overgemaakte documenten die haar aanbelangen, van de andere vennootschap terugkrijgt.

Indien fret fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichtingen gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel.

Bij goedkeuring van de verrichting worden alle kosten gedragen door de overnemende vennootschap.

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van de ondergetekenden of andere wettelijke vertegenwoordigers van de aan de fusie deelnemende vennootschappen neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel van elk der betrokken vennootschappen en bekendgemaakt bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen of in de vorm van een mededeling overeenkomstig artikel 75 van het Wetboek van Vennootschappen, die een hyperlink bevat naar een eigen website en dit uiterlijk zes weken voor de algemene vergaderingen die zich over de fusie moeten uitspreken.

Opgemaakt en getekend te Izegem, op de zetel van de overnemende vennootschap, op 30 mei 2013, in zes exemplaren.

Elk bestuursorgaan erkent drie door of namens enerzijds de zaakvoerder van de overnemende vennootschap en anderzijds de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd, een ander ais bewijs van neerlegging, en het derde om te worden bewaard op de zetel van de respectieve vennootschappen."

Het fusievoorstel werd ondertekend door het bestuursorgaan van de vennootschap.

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel de dato 30 mei 2013 betreffende fusie met door overneming gelijkgestelde verrichting, waarbij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FLOCOM TELECOM" de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid'TIAMCO" overneemt.

De zaakvoerder

Tine VANDENBULCKE

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

07/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 30.03.2013, NGL 30.04.2013 13109-0573-018
28/02/2013
ÿþ Mod Word ti,t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONIT

21_

BELGISCH

)2- 2013 UR BLL(-'rNEERGELEGD

14, 02, 2013

STAATS:'eH:f8~~r>ci

~:gNANDEL ~t



iu i i

V





*13035092*

Ondernemingsnr: 0874.964.348

Benaming

(voluit) : FLOCOM TELECOM

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8870 Izegem, Gentsestraat 34

(volledig adres)

Onderwerp akte : Bijzonder verslag van het bestuursorgaan overeenkomstig artikel 329 W.Venn.

In het bijzonder verslag van de zaakvoerders de dato 1 oktober 2011 staat het volgende te lezen:

Geachte vennoten,

Wij hebben het genoegen u verslag uit te brengen naar aanleiding van de voorgenomen financiering door onze vennootschap van de verwerving van de aandelen van onze vennootschap en dit in toepassing van artikel 329 van het Wetboek van Vennootschappen.

Aard en redenen van de verrichting

Om de heer Jacques VANDENBULCKE, wonende te 8870 Izegem, Beatrijslaan 8 en mevrouw Tine VANDENBULCKE, wonende te 8870 Izegem, Kruisstraat 7B toe te laten de aankoop van elk driehonderd en tien (310) aandelen van onze vennootschap, samen zeshonderd twintig (620) aandelen van onze vennootschap te betalen, zijnde de totaliteit van de aandelen, hebben zij verzocht dat onze vennootschap hen de nodige middelen ter beschikking stelt.

Zij vragen hen die middelen, te weten een totaal bedrag van 23.500,00 euro ter beschikking te stellen door het in hun plaats te voldoen van een deel van de verkoopprijs van de aandelen, waardoor de vennootschap een vordering verkrijgt op de kopers, die zal geboekt warden op rekening courant van de kopers in de boeken van de vennootschap.

De vennootsohap zal deze middelen ter beschikking stellen in zevenenveertig (47) maandelijkse betalingen van vijfhonderd euro (¬ 500,00), te rekenen vanaf 1/10/2011.

Hierdoor zou de verwerving van onze aandelen gefinancierd worden door onze vennootschap zelf, en dit ten bedrage van in totaal 23.500,00 euro,

Belang van de vennootschap

De tussenkomst van de vennootschap in de financiering geschiedt teneinde de continuïteit van de vennootschap en haar werking te verzekeren. Bovendien zal de vennootschap een marktconforme rente van 3,75 % bruto ontvangen voor de middelen die ze voorschiet.

Voorwaarden waartegen de verrichting wordt aangegaan

Onze vennootschap zou de betaling aan de heer Nick VANDENBULCKE, wonende te 9790 Moregem (Wortegem-Petegem), Peperstraat 7 en de heer Paul DE POOT, wonende te 8870 Izegem, Oude Wallemotestraat 4, van een deel van de koopprijs, te weten voor een bedrag van 23.500,00 euro voldoen door maandelijkse betaling van vijfhonderd euro (¬ 500,00) gedurende 47 maanden, waarbij het voorgeschoten bedrag telkens geboekt wordt op debet rekening courant van de heer Jacques VANDENBULCKE en mevrouw Tine VANDENBULCKE, beiden voornoemd.

Op het openstaand saldo op debet rekening courant wordt jaarlijks 3,75 % bruto interest aangerekend.

Aan de verrichting verbonden risico's voor de liquiditeit en solvabiliteit van de vennootschap

De vennootschap financiert deze verrichting vanuit haar eigen liquiditeiten. Aan de voorgenomen verrichting

zijn verantwoorde risico's verbonden gezien de aanwezige liquiditeiten en de solvabiliteitsratio vóór en na de

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

verrichting en het bedrijfskapitaal van de vennootschap aldus niet in het gedrang komt. De cash-flow is voldoende om de huidige financiële verplichtingen en de nieuwe financiële verplichting na te leven.

Voor uitkering vatbare bedragen

De financiële tussenkomst is cfr. art, 320 W.Venn. voor uitkering vatbaar.

Indien de vergadering de verrichting goedkeurt en deze aldus doorgang vindt zal aan de passief zijde van

de balans een niet voor uitkering beschikbare reserve opgenomen worden, ten bedrage van de totale financiële

bijstand.

In het licht van al het voorgaande zijn wij dan ook de mening toegedaan dat het toekennen van voornoemde financiering geen negatieve gevolgen zal hebben op de werking en het vemiogen van de vennootschap en zal bijdragen tot de versterking van de continuïteit van de onderneming.

Tine Vandenbulcke

Zaakvoerder

.

ti'' /oor-SVouden aan het Belgisch aatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/02/2013
ÿþMod Word 11.1

r771,31 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

2 BELGE NEERGELEGD

2013 31. 01. 2013

AATSBLALIBECHTBAN4( KOOPHANDEL

Ke fL.W



11111§1911

MONITEU

11 -02 B LGISCH S

Ondernemingsnr : 0874.964.348

Benaming

(voluit) : FLOCOM TELECOM

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8870 Izegem, Gentsestraat 34

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 31 december 2012 blijkt het ontslag als zaakvoerder, vrijwillig ter zitting aangeboden, van de heer Nick VANDENBULCKE, wonende te 9790 Moregem (Wortegem-Petegem), Peperstraat 7, en dit met ingang van 31 december 2012.

Sedert 31 december 2012 telt de vennootschap aldus slechts 1 zaakvoerder meer, met name mevrouw Tine VANDENBULCKE, wonende te 8770 Ingelmunster, Kloosterhof 1.

Tine VANDENBULCKE

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 31.03.2012, NGL 09.05.2012 12113-0158-018
13/03/2012
ÿþx

~~ I Mal Wart 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IMUMelt

NEERGELEGD

29. 02. Z012

AECHTBAUiff$eOPHANDEL

K Ri'Rllu

Ondememingsnr : 0874.964.348

Benaming

(voluit) : FLOCOM TELECOM

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8560 Weveigem, Viamingstraat 4

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing

Uit de notulen van de zaakvoerders de dato 25 januari 2012 blijkt de verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de vennootschap van 8560 Wevelgem, Vlamingstraat 4 naar 8870 Izegem, Gentsestraat 34, en dit met ingang van 25/01/2012.

Nick VANDENBULCKE

Zaakvoerder

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzii van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

05/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 30.03.2011, NGL 29.04.2011 11097-0571-018
20/04/2011
ÿþVoor-behoude aan het Belgisct Staatsbh

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGEt EGOf dter GRWF1C dor

RECHTBANK VAN KOOP aiUgLTE

NDEL TE

BR~~~~ ~~ApR, 2411

op: _0- 6. De griffier,

Griffie

Ondernemingsnr : 0874.964.348 en het besluit van de'

Benaming

(voluit) : FLOCOM TELECOM

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8370 Blankenberge, Kerkstraat 8-10

Onderwerp akte : Ontslag/benoeming zaakvoerder, zetelverplaatsing

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 1 maart 2011 ' zaakvoerder de dato 1 maart 2011 blijkt;

1/ Het ontslag als zaakvoerder van de heer Paul De Poot, wonende te 8870 Izegem, Oude Wallemotestraat ' 4, met ingang van 1 maart 2011;

2/ De benoeming als niet-statutaire zaakvoerder van mevrouw Tine Vandenbulcke, wonende te 8870 Izegem, Kruisstraat 7B, met ingang van 1 maart 2011.

De vennootschap telt thans twee zaakvoerders, te weten:

- mevrouw Tine Vandenbulcke, voornoemd;

- de heer Nick Vandenbulcke, wonende te 9790 Moregem, Peperstraat 7.

3/ De verplaatsing van de zetel van de vennootschap van 8370 Blankenberge, Kerkstraat 8-10 naar 8560: Wevelgem, Vlamingstraat 4, met ingang van 1 maart 2011.

Tine Vandenbulcke,

Zaakvoerder.

'11060766*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verse : Naam en handtekening.

30/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 30.03.2010, NGL 26.04.2010 10100-0212-017
06/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 29.07.2008 08522-0225-015
26/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 16.06.2007, NGL 17.07.2007 07429-0185-015
25/04/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 04.03.2017, NGL 19.04.2017 17096-0434-020

Coordonnées
FLOCOM TELECOM

Adresse
GENTSESTRAAT 34 8870 IZEGEM

Code postal : 8870
Localité : IZEGEM
Commune : IZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande