FLYBRIDGE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FLYBRIDGE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.943.812

Publication

04/02/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13300762*

Neergelegd

31-01-2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0502943812

Benaming (voluit): Flybridge

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1060 Sint-Gillis (Brussel), Portugalstraat 22

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden op dertig januari tweeduizend dertien, voor mij, Nathalie Stadsbader, geassocieerd notaris te Lennik, dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht:

1. De vennootschap bekleedt de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Haar naam luidt : "Flybridge"

2. De zetel is gevestigd te 1060 Sint-Gillis, Portugalstraat 22.

3. De vennootschap werd voor een onbepaalde duur aangegaan en begint te werken op datum van neerlegging van de oprichtingsakte

4. Oprichters

De heer VAN DEN BUSSCHE, Michel, geboren te Brugge op achtentwintig januari duizend negenhonderdzeventig, van Belgische nationaliteit, met woonplaats te 1060 Sint-Gillis (Brussel), Portugalstraat 22.

Mevrouw SINNAEVE, Saar, geboren te Poperinge op dertig augustus duizend negenhonderdvierenzeventig, van Belgische nationaliteit, met woonplaats te 1060 Sint-Gillis (Brussel), Portugalstraat 22

5. Het kapitaal werd vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 eur), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, en is volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 eur).

6. Op het kapitaal wordt in geld ingeschreven. De gelden werden gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 363-1150355-72 bij ING Bank zoals blijkt uit een op 21 januari 2013 afgeleverd bankattest.

7. Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgende jaar.

8. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

9. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is, en onder voorbehoud van hetgeen hierna wordt gestipuleerd.

Ingeval er twee (2) zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn hebben zij voor het stellen van daden van beschikking collegiale bevoegdheid. Voor daden van beheer bezitten zij de individuele bevoegdheid.

Voor verrichtingen en beslissingen van dagelijks bestuur waarvan de financiële implicaties onder de vijfduizend euro blijven, volstaat evenwel één zaakvoerder. Voor alle andere verrichtingen moeten steeds minimum twee zaakvoerders samen optreden.

Wanneer de vennootschap optreedt als orgaan van bestuur van andere vennootschappen, dan wordt de vennootschap enkel rechtsgeldig vertegenwoordigd door de vaste vertegenwoordiger die alleen handelt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door de bijzondere lasthebbers binnen de perken van het hen verleende mandaat.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

10. Het toezicht van de vennootschap wordt opgedragen aan één of meer commissarissen-revisor, doch dit slechts voor zover de wet het vereist.

11. De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland activiteiten uit te voeren in zowel industriële als financiële sectoren, te weten:

- Het organiseren, verzorgen en doen uitvoeren van alle soorten reizen, in het bijzonder vlieg-, boot-, trein-, bus- en autoreizen, alsmede van toeristische arrangementen in verband met zulke reizen, het exploiteren van reisbureaus en het verlenen van bemiddeling als agent bij het totstandkomen van overeenkomsten tot vervoer van personen en alle daarmede verband houdende transacties, alles in de ruimste zin

- De vennootschap kan bijkantoren, reisbureaus en agentschappen in België en in het buitenland vestigen en zich door deelneming, overneming of op andere wijze interesseren bij andere ondernemingen met soortgelijk doel

- De uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, tavernes, clubs, bars, tearooms, restaurants, hotels, traiteurdiensten, alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden, de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, rookwaren en aanverwante artikelen

- Alle marketing studies, expertises, en adviezen met betrekking tot de licentie van producten, verwerving van vennootschappen, organisaties, personeel, public relations, en alle handelingen en activiteiten daarmee verband houden; alle mogelijke studies, expertises, en adviesverleningen in de sector van beleggingen

- Kunst expertises in de meest ruime zin van het woord

- De vennootschap mag bovendien alle burgerlijke, commerciële, roerende en onroerende (zowel in volle als naakte eigendom of vruchtgebruik), industriële of financiële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op één of andere werkzaamheid die tot haar doel behoort.

- het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, organisatie-ontwikkeling, financieel beheer,

administratief beheer, wagenparkbeheer, personeelsadministratie, personeelsbeleid,

veranderingsmanagement, marketing, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

- het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op die domeinen actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

- algemeen genomen, het concipiëren, fabriceren en commercialiseren van alle toestellen of producten

- het commercialiseren, onder al zijn mogelijke vormen, en met name de aankoop, de verkoop, het huren, het verhuren, de huurkoop, de leasing, de makelaardij en de commissie van (door andere ondernemingen gefabriceerde) toestellen of producten

- het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen;

- de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten;

- de creatie, ontwikkeling, verbetering, herstelling, installatie, verkoop, distributie, commercialisering, algemene vertegenwoordiging van websites, logo s, grafisch materiaal, zowel hardware als software. Bovenstaande lijst is opsommend, maar zeker niet beperkend.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

12. De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste maandag van de maand maart om 19.00 uur. OVERGANGSBEPALINGEN.

SLOT- EN (OF) OVERGANGSBEPALINGEN

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Wordt tot zaakvoerder benoemd :

Luik B - Vervolg

De heer VAN DEN BUSSCHE, Michel, geboren te Brugge op achtentwintig januari duizend

negenhonderdzeventig, van Belgische nationaliteit, met woonplaats te 1060 Sint-Gillis (Brussel), Portugalstraat

22.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de

rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op 30 september 2014.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

OVERNEMING VAN VERBINTENISSEN

De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van

vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn

aangegaan sedert 1 juni 2012.

VOLMACHTEN

Onder voorbehoud van het verwerven van de rechtspersoonlijkheid door neerlegging van de oprichtingsakte op de

griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel, wordt een bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd verleend

aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

SBB A ccountants en Belastingconsulenten, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten te

vervullen ter griffie van de rechtbank van koophandel en het rechtspersonenregister, in verband met het inschrijven

in het rechtspersonenregister evenals het bekomen van de nodige exploitatievergunningen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Nathalie Stadsbader

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

11/04/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 27.03.2017, NGL 28.03.2017 17076-0384-010

Coordonnées
FLYBRIDGE

Adresse
BREMDREEF 5 8020 OOSTKAMP

Code postal : 8020
Localité : OOSTKAMP
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande