FOLKER LAMOTE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FOLKER LAMOTE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 524.953.409

Publication

10/04/2013
ÿþrejeta

MO wam 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : O Sll , E3 S 3 , LlCe .

Benaming

(voluit) : Folker Lamote

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Daglandstraat 42, 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Peter Verstraete, niet standplaats te Roeselare, op 25 maart 2013,

neergelegd ter registratie, blijkt dat

De Heer LAMOTE Folker Gunnar, geboren te Roeselare op 10 september 1972, en zijn echtgenote

Mevrouw WALLAEYS Leslie Cecile, geboren te Roeselare op 11 april 1972, wonende te 8800 Roeselare,

Daglandstraat 42, gehuwd te Roeselare op 9 mei 1997 onder beheer van het wettelijk stelsel bij ontstentenis

van een huwelijkcontract, ongewijzigd tot op heden zo zij verklaren en bevestigen,

een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, onder de naam "Folker

Lamote", met zetel te 8800 Roeselare, Daglandstraat, 42,

Een uittreksel uit de akte en de statuten luidt als volgt

TITEL I.: NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

ARTIKEL 1.: RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap heeft de vomi van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de

benaming "Folker Lamote".

Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "BVBA", met nauwkeurige aanduiding van de maatschappelijke zetel

gevolgd door plaats van het rechtspersonerxegister en het ondememingsnummer.

ARTIKEL 2. : ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8800 Roeselare, Daglandstraat, 42.

ARTIKEL 3: DOEL

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland voor haar eigen rekening of voor rekening van

derden en/of tussenpersonen:

1. Het verlenen van diensten die behoren tot de functie van management consulting in de meest ruime zin.

2. Het verstrekken van adviezen in de ruimste zin van het woord.

3. Het verstrekken van operationeel en intellectueel advies betreffende de commerciële organisatie en uitbating van productiebedrijven of dienstverlenende ondernemingen.

4. Het verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van producten van productie of dienstverlenende ondernemingen.

5. Het verlenen van administratief, financieel en managementadvies betreffende het bestuur van diverse ondernemingen in de meest ruime zin van het woord.

6. Het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen ontvangen.

7. Het verlenen van adviezen op het gebied van planning, organisatie, optimalisatie van bedrijfsprocessen en toepassingen in de bijhorende ERP pakketten.

8. Het verzorgen van opleidingen en/of het geven van gastcolleges in bedrijven, onderwijsinstellingen of andere organisaties..

9. Het optreden ais tussenpersoon in de handel.

10. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

11. In de algemene regel mag de vennootschap aile daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

12. Alle immobiliaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen met name: de aankoop, verkoop, ruiling, het bouwen, het laten bouwen, afbraakwerken, het huren, verhuren, ter beschikking stellen van

30562 8

11

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

gebouwen en gronden, de omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen, in voorkomend geval door middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, en heropbouw of verbouwing. Het beheer van aile roerende en onroerende goederen, onder meer het opstellen van huurcontracten, opmaken van plaatsbeschrijving, inventariseren van meubilair, het vervullen van de functie van syndicus, het opmaken van schattingen en expertises, opmaken van projecten, bouwbegeleiding, enzovoort, zonder dat deze opsommingen beperkend zijn.

13. De vennootschap kan optreden voor de volgende verrichtingen:

a. Uitvoeren van allerlei administratieve handelingen voor derden;

b. uitvoeren van commerciële en administratieve taken in opdracht van derden, zowel voor beperkte als onbeperkte duur;

c. het verwerven door inschrijving of aankoop, voor eigen rekening van aandelen of participaties, obligaties, kasbons of andere roerende waarden van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen, haar aandelen- en participatieportefeuille beheren en ontwikkelen, deze waarden verkopen onder welke vorm dan ook;

d. alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan de discontobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatleondernemingen; studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, technische, commerciële of administratieve aangelegenheden in de ruimste zijn, bijstand en diensten verlenen rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur, het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen, in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur,

e, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden, optreden als commissaris en/of vereffenaar.

14. Het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle bestuursdaden onder meer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichten, laten uitvoeren van bouwwerken dit alles in de ruimste zin.

15. Het beheren van bedrijfsruimtes en het valoriseren ervan door het stellen van alle bestuursdaden onder meer, oprichten, aankoop, verkoop, ruilen, laten uitvoeren van bouwwerken en het ter beschikking stellen ervan; dit alles in de ruimste zin.

16. Het beheren van een roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

17. Het verwerven, en beheren van een kunstpatrimonium en dat in de meest ruime zin; de aankoop, verkoop, het verhuren, het tentoonstellen tegen vergoeding van kunstwerken en in het algemeen van handel in de kunst.

18. Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op knowhow en ontwikkelde procédés.

19. De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren, alsook het tot beschikking stellen van deze roerende of onroerende goederen aan haar zaakvoerder, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

20. Zij mag op welke wijze (met inbegrip van het houden van deelnemingen) ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig, samenhangend of aanverwant doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. "

21. De vennootschap mag aile verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden, dit alles in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

Zij mag onder meer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

Zij kan zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft, haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Deze opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt uitsluitend beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunninglattest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

ARTIKEL 4.: DUUR

De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

TITEL I I. - KAPITAAL - AANDELEN

ARTIKEL 5. KAPITAAL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (¬ 18.550,00) en is verdeeld

in honderd twintig (120) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in

het kapitaal vertegenwoordigen.

Op deze aandelen werd volledig in geld ingeschreven; deze aandelen werden volstort ten belope van

zesduizend tweehonderd euro (¬ 6,200,00), zoals blijkt uit het bankattest dat aan de instrumenterende notaris

werd voorgelegd.

- de heer Folker Lamote, voornoemd, heeft ingeschreven op 60 aandelen, dewelke hij volstort heeft door

inbreng van een bedrag van ¬ 3.100,00;

- mevrouw Leslie Wallaeys, voornoemd, heeft ingeschreven op 60 aandelen, dewelke zij volstort heeft door

inbreng van een bedrag van ¬ 3.100,00.

De vennootschap heeft aldus een bedrag tot haar beschikking van zesduizend tweehonderd euro (¬

6,200,00).

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

TITEL 111. - BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING

ARTIKEL 11. : ZAAKVOERDER

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, fysieke personen of rechtspersonen, al

dan niet vennoten.

Wanneer de vennootschap bestuurd wordt door een rechtspersoon, benoemt deze onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van

de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet

ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de

vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en

voor eigen rekening zou vervullen.

ARTIKEL 12, : BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER(S)

Bestuursbevoegdheid

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerdere zijn, heeft de meest uitgebreide

bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen te stellen en in het

algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de

vennootschap.

AI wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene

vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

ledere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerdere zijn, is bevoegd om de vennootschap

te vertegenwoordigen in en buiten rechte,

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve

bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet

tegenwerpelijk aan of door derden.

ln al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van

zaakvoerders) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd

door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

ARTIKEL 13. BIJZONDERE VOLMACHTEN

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn

geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht,

onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

TITEL V, - ALGEMENE VERGADERING DER VENNOTEN

ARTIKEL 18.: JAARVERGADERING

leder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de tweede vrijdag van de maand juni om veertien uur.

De jaarvergadering en worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende

bijeenroeping.

De bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden eveneens gehouden hetzij op de zetel

hetzij op een andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de

eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

ARTIKEL 22. : STEMRECHT

Eik aandeel geeft recht op één stem.

ARTIKEL 23. WIJZE VAN STEMMEN - VERTEGENWOORDIGING

a) Wanneer de vennootschap slechts een vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

b) Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, drager van een schriftelijke volmacht. De volmacht kan enkel gegeven worden aan een andere vennoot.

De volmachten moeten worden voorgelegd aan de algemene vergadering, om aangehecht te worden aan de notulen van de vergadering.

Schriftelijke besluitvorming

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene'

vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

TITEL VI. JAARREKENING - JAARVERSLAG - CONTROLEVERSLAG

ARTIKEL 26. : BOEKJAAR - JAARREKENING

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

TITEL VR. : BESTEMMING VAN DE WINST

ARTIKEL 27. WINSTBESTEMMING

Jaarlijks wordt van de nettowinst tenminste vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van het

reservefonds, Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds tien ten honderd van het

maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de

bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de bepalingen overeenkomstig het Wetboek van

Vennootschappen.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de

zaakvoerders.

Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen

de vijf jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap,

TITEL VIII. - ONTBINDING - VEREFFENING

ARTIKEL 30.: ONTBINDING  VEREFFENING

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook geschiedt de vereffening door de zorgen

van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt,

waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De ontbinding en vereffening van de vennootschap geschiedt overeenkomstig de bepalingen van het

Wetboek van Vennootschappen.

VERKLARINGEN VAN DE VERSCHIJNER

Eerste boekjaar en jaarvergadering

1/ Het eerste boekjaar vangt aan op heden en zal eindigen op 31 december 2014.

21 De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden op de tweede vrijdag van de maand juni van het jaar 2015.

Overname verbintenissen

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen sinds 1 februari 2013,

inclusief deze opgenomen in onderhavige akte, worden thans door de vennootschap, onder de opschortende

voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid als gevolg van de neerlegging van het uittreksel uit

onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk

overgenomen en bekrachtigd.

De verbintenissen aangegaan tussen de oprichting en de neerlegging van het uittreksel dienen, eens de

vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

BENOEMINGEN

NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap hebben de verschijners mij, notaris, verzocht te akteren

dat een niet-statutaire zaakvoerder benoemd wordt, met name :

- de heer LAMOTE Folker, voornoemd.

De aldus benoemde niet-statutaire zaakvoerder verklaart het hem toegekende mandaat te aanvaarden en

verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van dit mandaat.

ledere zaakvoerder alleen optredend is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen.

COMMISSARIS

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake.

VOLMACHTEN

De verschijners en de aldus benoemde zaakvoerder stellen, onder de opschortende voorwaarde van

neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van

koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen

optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten

inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank met name de

cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Titeca Henri Accountancy", met kantoor te 8800

Roeselare, Heirweg, 198, vertegenwoordigd door de heer Emmanuel Titeca.

VOOR GELIJKLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Peter Verstraete.

Gelijktijdige neerlegging :

- het afschrift van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

Voorbehouden . aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.06.2015, NGL 20.07.2015 15330-0442-011

Coordonnées
FOLKER LAMOTE

Adresse
DAGLANDSTRAAT 42 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande