FOR'ECORCES

NV


Dénomination : FOR'ECORCES
Forme juridique : NV
N° entreprise : 456.629.973

Publication

29/11/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 20.09.2013, NGL 21.11.2013 13666-0363-033
25/02/2013
ÿþMod Word 11.1

Lu 'ik `B*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iR DE(-c,F_ NEERGELEG I

?- Zigi -- 7, 02. 2013

'TA1.'.-..::._..\ fiECHTB '`~f1r~G-t,j~^r

~f~e

MON[TEI

18 -0 ELGISCH

0456.629.973

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : FOR'ECORCES

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Ooigemstraat 9, 8710 Wielsbeke (volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING

Uit een proces-verbaal opgemaakt op 25 januari 2013 door notaris Peter Verstraete te Roeselare, geregistreerd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap FOR'ECORCES, met zetel te 8710 Wielsbeke, Ooigemstraat, 9, heeft besloten:

FUSIE

FUSIEVERRICHTINGEN

de vennootschap te ontbinden zonder vereffening met het oog op de voornoemde fusie met de naamloze vennootschap FORONEX, met zetel te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151b bus 31, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk onder nummer BTW BE-0405.415.161.

Als gevolg van de fusie door overneming van de naamloze vennootschap FOR'ECORCES wordt het kapitaal van de overnemende vennootschap verhoogd met vijf miljoen achthonderd achtenveertig duizend honderd achtentwintig euro (¬ 5.848.128,00) om het kapitaal te brengen van negenhonderd achtentwintigduizend driehonderd zevenenveertig euro (¬ 928.347,00) op zes miljoen zevenhonderd zesenzeventig duizend vierhonderd vijfenzeventig euro (¬ 6.776.475,00), mits creatie en uitgifte van achtenveertig (48) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Deze achtenveertig (48) nieuwe aandelen hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen van de overnemende vennootschap en zullen deelnemen in het resultaat van de overnemende vennootschap vanaf 1 juli 2012.

Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 juli 2012 met betrekking tot de ingebrachte activa-en passivabestanddelen van de overgenomen vennootschap worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

Tengevolge van de fusie door overneming gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap over op de overnemende vennootschap.

ONROERENDE GOEDEREN

De overgenomen vennootschap FOR'ECORCES is eigenaar van hierna vermelde onroerende goederen, welke krachtens de goedkeuring van de fusie overgaan op de overnemende vennootschap:

BESCHRIJVING ONROERENDE GOEDEREN

GEMEENTE MANHAY tweede afdeling deelgemeente DOCHAMPS

1/ Een perceel nijverheidsgrond, gelegen Poteau de Chabrehez, kadastraal bekend volgens titel sectie A deel van nummer 1922/021E/2 en volgens recent kadastraal uittreksel sectie A nummer 19221021W12, met een oppervlakte van tweeëntachtig aren achtenvijftig centiaren (82a 58ca).

Zoals dit perceel afgebeeld en aangeduid werd op een plan ervan opgemaakt door de heer José Werner, landmeter te Stoumont, op 5 september 2000, welk plan gehecht is gebleven aan hierna vermelde akte verleden voor notaris Pierre Cottin te Vielsaim op 10 januari 2001.

2/ Een nijverheidsgebouw met aanhorigheden en medegaande grond, gelegen Parc Industriel Dochamps 5, kadastraal bekend volgens titel sectie A deel van nummer 1922/U2 en volgens recent kadastraal uittreksel sectie A nummer 1922/02/M/2, met een oppervlakte van drie hectaren zesennegentig aren negenennegentig centiaren (aha 96a 99ca).

Zoals dit perceel afgebeeld en aangeduid werd op een plan ervan opgemaakt door de heer Poncin, landmeter te Arlon, op 14 oktober 1997, welk plan gehecht is gebleven aan hierna vermelde akte verleden voor de heer Fredy Thonus, commissaris bij het aankoopcomité te Neufchateau op 5 november 1997.

3/ Een perceel bos, ter plaatse gekend 'Archeneux', kadastraal bekend volgens recent kadastraal uittreksel en volgens laatst overgeschreven titel sectie A nummer 1922102/P12, met een oppervlakte van vijf hectaren acht aren dertig centiaren (5ha 08a 30ca).

VASTSIELLtb1G.BEËlNDLG!NG_FDFSIU.U,F3.,S MAN DATF..N.-MEI NG

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voc. behoud n

aan het

Belgisch Staatsblad



u ' Ingevolge de ontbinding zonder vereffening van de overgenomen vennootschap FOR'ECORCES vervallen

de bestuursmandaten in deze vennootschap op heden.

Bij afzonderlijke stemming besluit de vergadering van de overnemende vennootschap kwijting te verlenen

aan de bestuurders van de overgenomen vennootschappen voor de uitoefening van hun mandaat sinds hun

benoeming in die functie.

OPDRACHT-VOLMACHT

De vergadering machtigt de notaris om:

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot alle aan de verrichting

deelnemende vennootschappen te verrichten; inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de

overgenomen vennootschappen die van rechtswege opgehouden hebben te bestaan.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal.

Peter Verstracte - notaris





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/12/2012
ÿþHad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~~ l L(i(~~~{

N 12 06fi16* Vd

1 MONITEUR BELGE

1 7 -É?.- 2012 ELGISCH STAATSBLAD IVEERGELEGD

1 0. 12, 2012

RECHTBANK KOOPHANDEL GVViTR,J K

Ondernemingsnr : 0456.629.973

Benaming

(voluit) : FORTECORCES (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Ooigemstraat 9 8710 Wielsbeke '

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging voorstel tot fusie door overneming waarbij For'Ecorces NV wordt overgenomen door Foronex NV

1.Voorafgaande uiteenzetting

Foronex NV en For'Ecorces NV hebben de intentie om een fusie door overneming door te voeren, waarbij. het gehele vermogen (zowel de rechten als de verplichtingen) van For'Ecorces NV door ontbinding zonder vereffening zal overgaan op Foronex NV, overeenkomstig artikel 671 van het Wetboek van vennootschappen; (hierna W. Venn,"), Op 5 december 2012 wordt, overeenkomstig artikel 693 W, Venn., door de raden van bestuur van Foronex ' NV en van For'Ecorces NV in gemeenschappelijk overleg het hierna geformuleerde voorstel tot fusie door overneming opgesteld.

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen verbinden zich jegens elkaar om alles te doen wat; in hun macht ligt om een fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en !eggen bij deze; het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering: van aandeelhouders van de betrokken vennootschappen.

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verklaren kennis te hebben genomen van de! wettelijke verplichting dat voor iedere vennootschap die aan de fusie deelneemt, minstens 6 weken vaar dei buitengewone algemene vergadering die zich over de fusie moet uitspreken, het fusievoorstel dient te worden; neergelegd ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en bekendgemaakt bij uittreksel, of in de vorm van een mededeling, die een hyperlink bevat naar een eigen website, in de Bijlagen bij het Belgisch; Staatsblad (artikel 693, laatste lid W. Venn.).

De bestuursorganen van de bij de fusie betrokken vennootschappen zijn van oordeel dat de geplande fusie: gelet op de volgende overwegingen verantwoord is zowel vanuit economisch als financieel oogpunt,

- de bij de fusie betrokken vennootschappen behoren tot dezelfde groep, nl, de Shanks-groep. De bestuurders en aandeelhouders van beide vennootschappen zijn nagenoeg dezelfde;

- de vennootschappen hebben gelijkaardige activiteiten, beide vennootschappen zijn met name actief in de handel en verwerking van hout en houtafval;

- de voorgenomen fusie zal een schaalvergroting verwezenlijken, zal ervoor zorgen dat men kan genieten, van schaaleconomieën en zal er aldus toe leiden dat de concurrentiepositie van de vennootschap verbeterd wordt;

- men zal door de fusie gebruik kunnen maken van mogelijke synergieën;

- de groepsstructuur zal door de voorgenomen fusie vereenvoudigd worden. De voorgenomen fusie wordt dan ook noodzakelijk geacht in het kader van de rationalisatie van de structuur van de diverse Belgische; vennootschappen van de Shanks-groep. Door deze rationalisatie zullen de betrokken vennootschappen; efficiënter en effectiever kunnen werken, en zal als dusdanig het totaal rendement aanzienlijk verhogen;

- de voorgenomen fusie zal leiden tot een juridische vereenvoudiging van de filialen in België, hetgeen. kadert in het 'legal entity reduction plan' dat wordt vooropgesteld door de Shanks-groep vanuit het Verenigd: Koninkrijk;

- de activiteiten zullen door de fusie gecentraliseerd worden in één vennootschap en zo op een meer; efficiënte en transparante wijze kunnen worden uitgeoefend. Op deze wijze zal naar derden toe sterker onder: één naam kunnen worden geopereerd en kan een full service pakket worden aangeboden;

- de activiteiten van de betrokken vennootschappen zullen door de fusie rationeler beheerd worden en er;

Leen eenvormige_structuurzal kunnen_worden geïmplementeerd;____..,..., _____ .._ . _ ...,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behoud aan he Belgisc

Staatsb

- het beheer van het totale patrimonium wordt door de fusie gecentraliseerd;

- de administratie en het beheer van de vennootschappen zullen door de fusie vereenvoudigd worden en de

administratieve kosten zullen kunnen worden gedrukt.

' De voorgenomen verrichting beantwoordt dan ook aan rechtmatige behoeften van economische en

financiële aard en vindt derhalve plaats op grond van zakelijke overwegingen.

2,De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen

(artikel 693,1° W. Venn.)

De aan de voorgestelde fusie door overneming deelnemende vennootschappen zijn:

2.1.De Overnemende Vennootschap:

Foronex, naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel gelegen te 8800 Roeselare, Kwadestraat

151B bus 31.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor Notaris Christiaan De Gomme te Desselgem op 6

april 1967, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 20 april 1967 onder nummer 698-8.

De statuten werden verschillende malen gewijzigd en voor het laatst ingevolge akte verleden voor Notaris

Peter Verstraete te Roeselare op 28 oktober 2011.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (Kortrijk) onder het nummer 0405.415.161,

Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

I. Specifieke activiteiten

- Het vervaardigen van en in de handel brengen van geperste houtmaterialen zoals houtkrullen, houtstof en

zaagsel;

- Alle loonwerk in de ruimste zin van het woord meer in bijzonder dorswerken, uitvoeren van diverse land- en tuinbouwwerken, voor eigen rekening en goor rekening van derden;

~o - Het vervoer van alle goederen en producten voor eigen rekening en voor rekening van derden, zowel in

~' België als in het buitenland met alle materiële middelen langs weg, water en lucht;

- Het ophalen, opslaan, verwerken, sorteren en recycleren van alle giftige en niet giftige stofen en afval,

e zowel voor industriële, land- of bosbouwkundige als van huishoudelijke oorsprong, alsmede het composteren

van land- en tuinbouwafval. Kortom alle dienstverlening in verband met de afvalverwerking;

- Op- en overslag, laden en lossen van aile goederen en machines;

- De handel in het groot en In het klein, zo in binnen als buitenland van landbouwmachines en hun

e toebehoren, werktuigmachines, gereedschappen, toebehoren voor de metaalbewerking, met motor

aangedreven machines, pneumatische en hydraulische machines, voertuigen alsmede aile herstellen ervan;

- Alle metaalconstructies en nabehandeling ervan;

- Aannemingen van grond- en wegenis-, drainerings-, kraan- en slopingwerken; alsmede alle openbare en

' private bouwwerken zowel ten titel van hoofdaannemer als onderaannemer;

- De groot en kleinhandel van alle producten en materialen die kunnen dienen tot de landbouwindustrie;

- Het uitvoeren van algemene en bijzondere waterkundige werken, dit omvat zowel de eigenlijke zee- en

c stroomwerken als het bouwen en herstellen van sluizen, stuwdammen, dijken en zeedammen, kanalen en

technische algemene werken aan de waterwegen, de havens en hun infrastructuur; de grote werken van

droogleggen en pompen, de grote irrigatiewerken en de regeling der waterlopen, de uitbaggering;

- Het uitvoeren van bijzondere grondwerken; dit omvat boringenpeilingen, uitdiepingen, het neerslaan van de grondwaterspiegel, funderingswerken, heiwerk, damplanken en verstevigingswerken van de bodem volgens allertei methodes;

- Onderhoud en herstelling van rollend materieel en machines;

' Het huren en verhuren en bevrachten van rollend materieel en in het algemeen alle verrichtingen die

verband houden met vervoer;

et

- Sorteerinrichting;

- Het uitvoeren van reinigingswerken van industriële en openbare instanties;

De vennootschap kan in het kader hiervan ook functies van beheerder, commissaris of vereffenaar van

andere vennootschappen uitoefenen.

- De handel onder al zijn vormen, waarin begrepen de in- en uitvoer, van humusproducten en mengsels,

pq organische en anorganische meststoffen, grondverbeterende producten, aanverwante en vrijetijdsproducten,

alle land-, tuin- en bosbouwartikelen en yegetalen, alsmede alle materieel dat gebruikt wordt In de land-, tuinen bosbouw en het verrichten van aile handelingen welke hiermede in verband staan, dit zowel In het binnen-

: als in het buitenland.

- aile operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het transport zowel in België als in

het buitenland van alle zaken en met aile middelen, evenals de reiniging van reservoirs, sedimentatiebekkens,

et stookolietanks, industriële schoonmaak, de productie, de aankoop, de verkoop of de toepassing van alle

bouwmateriaal en -materieel, vaste, vloeibare of gasvormige brandstoffen; de huur van arbeidskrachten, alle soorten transporten; de aankoop en verkoop van houtafval, fineerhout, hout, vlas en afgeleide producten van vlas; de groot- en kleinhandel van tweedehands rollend materieel evenals van wisselstukken; bureau voor bemiddeling en tussenkomst voor een handels- en vervoersonderneming; agentschap voor het nationaal en internationaal transport; uitbating van een openbare brugbalans; uitbating van een benzinestation.

De vennootschap kan de brevetten, Handelsmerken en vergunningen nemen, aankopen, verkopen, uitbaten, alle civiefrechtelijke, commerciële, roerende of onroerende, industriële of financiële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, volledig of gedeeltelijk, betrekking hebben op de ene of andere tak van haar activiteit en zijn voorwerp.

}

ll. Algemene activiteiten

AI het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Bi het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen in de meest ruime zin, alle handets- en financiële opératies verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

DI het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

Ei het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

FI het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

HI het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

iII. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

AI het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en de onroerende goederen te bevorderen,

" ~ alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die

het genot zouden hebben van deze roerende of onroerende goederen.

BI het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen

 e met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook,

van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

c "

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doei.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten et

eten Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voorzover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

De raad van bestuur van deze vennootschap is als volgt samengesteld:

-De heer Michael van Hulst Bestuurder

P: .De heer Henk Rogiers Bestuurder

-Mevrouw Michelle Cummins Bestuurder

Zij wordt hierna 'Foronex', of 'de Overnemende Vennootschap' genoemd.

2.2.De Over te Nemen Vennootschap :

For'Ecorces, naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te 8710 Wielsbeke, Ooigemstraat 9.

De vennootschap werd opgericht onder de benaming Ecorces bij akte verleden voor Notaris Marc de

et Gomme te Desselgem op 28 december 1995, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 16 januari daarna, onder nummer 960116-128.

De statuten werden verschillende malen gewijzigd en voor het laatst ingevolge akte verleden voor notaris Peter Verstraete te Roeselare op 28 maart 2011.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonen register (Kortrijk) onder het nummer 0456.629.973. Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving :

"De vennootschap heeft als doet de aankoop, de verkoop en de behandeling van alle soorten houtafval en alle houtproducten in het algemeen; de handel in afgeleide producten van de behandelde producten; de arbeid rn loondienst onder andere door de terbeschikkingstelling of de huur van uitgeruste of niet-uitgeruste machines;

de opslag van beginproducten of half afgewerkte producten; de verkoop en de voorbereiding van afgewerkte of half afgewerkte producten; de tussenkomst als commissionair betreffende de verkoop van dergelijke producten,

De vennootschap kan de brevetten, handelsmerken en vergunningen nemen, aankopen, verkopen, uitbaten, alle civielrechtelijke, commerciële, roerende of onroerende, industriële of financiële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, volledig of gedeeltelijk, betrekking hebben op de ene of andere tak van haar activiteit en zijn voorwerp.

Ze kan een belang nemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderzijds, in alle bestaande of op te richten vennootschappen, in België of in het buitenland, waarvan het doel analoog is met of verwant is aan het hare, of van aard is om de ontwikkeling van haar uitbating te bevorderen, om haar grondstoffen te verschaffen of oin haar afzetmarkten voor werken of producten te verzekeren."

De raad van bestuur van deze vennootschap is als volgt samengesteld:

'De heer Michael van Hulst Bestuurder

"De heer Henk Rogiers Bestuurder

Mevrouw Michelle Cummins Bestuurder

Zij wordt hierna 'For'Ecorces' of 'Overgenomen Vennootschap' of 'Over te Nemen Vennootschap' genoemd. Foronex zal, als Overnemende Vennootschap, het gehele vermogen verkrijgen van For'Ecorces, Over te Nemen Vennootschap.

3.De ruilverhouding van de aandelen, en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg (artikel 693, 2° W. Venn.)

3.1. Algemeen

Er wordt geopteerd om de waardering van de bij de fusie betrokken vennootschappen te baseren op de marktwaarde van de aan de verrichting deelnemende vennootschappen, zoals die blijkt uit de staat per 30 juni 2012 van de Overnemende Vennootschap en de Over te Nemen Vennootschap.

De marktwaarde van de Over te Nemen Vennootschap (namelijk berekend op basis van 99% aan de methode van de rendementswaarde, zijnde 0 EUR, en voor 1% aan de fractiewaarde) is 58.481,28 EUR hetzij 33,228 EUR per aandeel.

De marktwaarde van de Overnemende Vennootschap (namelijk berekend op basis van 99% aan de

ómethode van de rendementswaarde, zijnde 13.595.722,72 EUR, en voor 1% aan de fractiewaarde, zijnde 928.346,53) is 13.469.048,96 EUR, hetzij 1.217,16 EUR per aandeel.

Het maatschappelijk kapitaal van Foronex bedraagt 928.346,53 EUR en wordt vertegenwoordigd door 11.066 aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde.

Het maatschappelijk kapitaal van For'Ecorces bedraagt 5.848.128,00 EUR en wordt vertegenwoordigd door 1.760 aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde.

Niettegenstaande het feit dat de ruilverhouding van de aandelen wordt bepaald aan de hand van de marktwaarde van de bij de fusie betrokken vennootschappen per 30 juni 2012, zal de overdracht van het vermogen van de Over te Nemen Vennootschap gebeuren aan de netto boekwaarde van deze vennootschap

N per 30 juni 2012, zoals deze blijkt uit de staat van activa en passiva van de Over te Nemen Vennootschap per 30 juni 2012.

N De activa- en passivabestanddelen van de Over te Nemen Vennootschap, zoals deze voortvloeien uit de

eq- " tussentijdse vermogensstaat per 30 juni 2012, zijn de hiernavolgende (bedragen uitgedrukt in EUR): ACTIEF EUR

N Oprichtingskosten

Immateriële vaste activa

et

Materiële vaste activa 972.168,22

Financiële vaste activa

Vorderingen op meer dan één jaar

Voorraad 13.914,90

Vorderingen (op ten hoogste 1 jaar) , 493.881,40

Geldbeleggingen

Liquide middelen 6.369,15

Overlopende rekeningen

Totaal actief1.486.333,67

si

PASSIEF

Kapitaal 5.848.128

Uitgiftepremies

Herwaarderingsmeerwaarden

Reserves 846.593,56

Overgedragen winst/verlies -5.287.727,79

Kapitaalsubsidies

Voorzieningen voor kosten en risico's

Schulden op meer dan één jaar

Schulden op ten hoogste één jaar 41.574,52

Overlopende rekeningen 37.765,38

Totaal passief 1.486.333,67

EIGEN VERMOGEN 1.406.993,86

. Naar aanleiding van de voorgenomen fusie door overneming zullen bovendien de hieronder vermelde eigendomsrechten van de Over te Nemen Vennootschap op de volgende onroerende goederen worden overgedragen aan de Overnemende Vennootschap:

- Gelegen In het Waals Gewest: industriegrond met opstallen en bos, gelegen te Parc Industriel, Dochamps 5, 6960 Manhay, kadastraal gekend als gelegen te MANHAY 2, SECTIE A nummers 1922102W 2, 1922/02M 2 en 1922102P 2.

3.2.Ruilverhouding

De berekening van de ruilverhouding op basis van de hierboven vermelde waarderingsmethode Is als volgt: Ovememende Vennootschap (Foronex)

Marktwaarde per 30 juni 2012 13.469.048,96 EUR

Aantal aandelen 11.066

Waarde per aandeel 1.217,16 EUR Over te Nemen Vennootschap (For'Ecorces)

Marktwaarde per 30 juni 2012 58.481,28 EUR

Ruilverhouding

58.481,28 = 48,047

1.217,16

Op basis van het bovenstaande, worden overeenkomstig artikel 703 W. Venn. aan de aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschap het volgend aantal nieuwe aandelen in de Ovememende Vennootschap uitgegeven:

" ENVIRO+ NV, met maatschappelijke zetel gelegen te Kwadestraat 151A bus 31/32, 8800 Roeselare en ingeschreven in het rechtspersonenregister (Kortrijk) onder het nummer 0435.990.848: 47 nieuwe aandelen zonder nominale waarde in ruil voor 1.759 aandelen in de Overgenomen Vennootschap; en

" Shanks Vlaanderen NV, met maatschappelijke zetel gelegen te Kwadestraat 151E bus 31, 8800 Roeselare

e en ingeschreven in het rechtspersonenregister (Kortrijk) onder het nummer 0429.366.144: 1 nieuw aandeel

zonder nominale waarde in ruil voor 1 aandeel in de Overgenomen Vennootschap.

Er wordt geen opleg in geld betaald.

De nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen.

e 3.3.Kapitaalverhoging

De kapitaalverhoging bij de Ovemerhende Vennootschap tengevolge van de fusie zal 5.848.128,00 EUR

" bedragen, om het kapitaal te brengen op 6.776.474,53 EUR vertegenwoordigd door 11.114 aandelen.

4.De wijze waarop de aandelen in de Ovememende Vennootschap worden uitgereikt (artikel 693, 3° W.

Venn.)

Naar aanleiding van de fusie zullen er 48 nieuwe aandelen worden uitgereikt.

Daar de aandelen van de Overnemende Vennootschap en de Over te Nemen Vennootschap op naam

luiden zal binnen de 15 dagen na de publicatie van het fuslebesluit in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad de

raad van bestuur van de Overnemende Vennootschap In het aandelenregister van de Overnemende

Vennootschap de volgende gegevens aanbrengen met betrekking tot de Overgenomen Vennootschap:

-de identiteit van de aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschap;

'het aantal aandelen van de Overnemende Vennootschap dat aan hen toekomt krachtens het fusiebesluit;

" de datum van het fusiebesluit"

Deze inschrijving zal door de raad van bestuur namens de Overnemende Vennootschap en door de

aandeelhouders of hun gevolmachtigde namens de Overgenomen Vennootschap worden ondertekend. et

et Het aandelenregister van de Overgenomen Vennootschap zal, na goedkeuring van de fusie, worden vernietigd.

5.De datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht (artikel 693,4° W. Venn.)

pQ De nieuw uitgegeven aandelen nemen deel in het bedrijfsresultaat en zijn dividendgerechtigd vanaf 1 juli

2012.

Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen.

6.De datum vanaf welke de handelingen van de Over te Nemen Vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap (artikel 693,5° W. Venn.)

t Vanaf 1 juli 2012 zullen de verrichtingen gesteld door de Over te Nemen Vennootschap boekhoudkundig (en vanuit het oogpunt van directe belastingen) geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de Overnemende Vennootschap,

7.De rechten die de Overnemende' Vennootschap toekent aan de vennoten van de Over te Nemen Vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen (artikel 693, 6' W. Venn.)

Er zijn in de Over te Nemen Vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, dan wel houders van andere effecten dan aandelen.

8.De bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe accountants voor het opstellen van het in artikel 695 bedoelde verslag (artikel 693, 7° W. Venn.)

Voorgesteld wordt om, overeenkomstig artikel 695 §1 in fine W. Venn., te verzaken aan het opmaken van het controleverslag van de commissaris zoals bedoeld in voormeld artikel.

In de agenda van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de aan de fusie door overneming deelnemende vennootschappen zal worden vermeld dat de vennootschap voornemens is voormeld artikel 695 §1 in fine W. Venn. toe te passen.

In overeenstemming met artikel 695 §2 juncto 602 W, Venn., zal de commissaris van de Overnemende Vennootschap, te weten PricewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren BCVBA met maatschappelijke zetel gelegen te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluwedal 18, vertegenwoordigd door de heer Dirk Vermussche, bedrijfsrevisor, dienvolgens het bijzonder verslag inzake kapitaalverhoging door inbreng In natura overeenkomstig artikel 602 W. Venn. opmaken. De bezoldiging die voormelde commissaris wordt toegekend voor deze specifieke opdracht, bedraagt 4.250 EUR.

9.leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen (artikel 693, 8° W. Venn.)

Aan de bestuurders van de Overnemende Vennootschap en de Over te Nemen Vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

10.Statutenwijzigingen (artikel 701 W. Venn.)

De raad van bestuur van de Overnemende Vennootschap acht het noodzakelijk om overeenkomstig artikel 701 W. Venn. haar statuten te wijzigen teneinde o.a. haar doel uit te breiden met alle activiteiten van de Over te Nemen Vennootschap naar aanleiding van deze fusie. Derhalve zal artikel 3 van de statuten van de Overnemende Vennootschap naar aanleiding van deze fusie worden gewijzigd.

Bovendien dient artikel 5 van de statuten van de Overnemende Vennootschap inzake het maatschappelijk

e kapitaal te worden aangepast.

11 .Bodemsanering

De voorgenomen fusie door overneming heeft betrekking op het hierboven onder punt 3.1 nader omschreven onroerend goed, hetgeen is gelegen in het Waalse Gewest en waarvan de overdracht onder de toepassing valt van het Decreet van 5 december 2008 inzake bodembeheer.

Bijgevolg wordt krachtens de bepalingen van voormelde regelgeving (meer bepaald artikel 2, 26° van het Waals Bodemdecreet) het voorstel tot fusie door overneming als een overeenkomst betreffende de overdracht van gronden beschouwd en moeten de formaliteiten terzake (zoals het afleveren van een bodemattest) nageleefd warden.

Mede gelet op het feit dat voor wat betreft de na te leven formaliteiten voor onroerende goederen gelegen in

eq het Waalse Gewest, de uitvoeringsbesluiten nodig voor de daadwerkelijke uitvoering van de betreffende

c bepalingen van het Waals Decreet van 5 december 2008 inzake bodembeheer thans nog niet voorhanden zijn,

N werd door het bestuursorgaan van de Over te Nemen Vennootschap geen bodemattest voor de overdracht van

rq het onroerend goed gelegen in het Waalse Gewest aangevraagd.

er

N 12,Algemene vergaderingen

" ~ De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen

t is 25 januari 2013.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle origineel overgemaakte bescheiden die de bij

et de fusie betrokken vennootschappen aanbelangen door de andere vennootschap aan de respectieve

et

vennootschap terugbezorgd, zodat elke vennootschap haar eigen bescheiden terugkrijgt en worden alle kosten

verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen, ieder voor een gelijk deel.

13.Neerlegging en publicatie In de Bijlagen bij het Belgisch Staatblad

I: De respectieve raden van bestuur van de Overnemende Vennootschap en de Over te Nemen Vennootschap beslissen tenslotte om de heer Kristof Janssens, wonende te Zeeweg 21 te 8490 Varsenare, aan

:=3te stellen als bijzonder gevolmachtigde met recht van substitutie, teneinde alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te ondertekenen met het oog op de neerlegging van dit fusievoorstel ter griffie van de rechtbanken van koophandel te Kortrijk en de publicatie bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 juncto 693 W. Venn. in de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. '

e

14. Overige vooropgestelde formaliteiten verbonden aan de fusie

De respectieve raden van bestuur stellen aan de aandeelhouders van de bij de fusie betrokken

vennootschappen voor om te verzaken aan:

-Het opstellen van het omstandig schriftelijk verslag door de raden van bestuur overeenkomstig artikel 694

in fine W. Venn;

-Het opstellen door de commissaris van het schriftelijk verslag over het fusievoorstel overeenkomstig artikel

695 §1 in fine W. Venn.;

-De tussentijdse informatieplicht van de raden van bestuur overeenkomstig artikel 696 in fine W. Venn.; en

-Het opstellen van tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen die niet meer dan drie maanden voor de datum van het fusievoorstel zijn vastgesteld overeenkomstig artikel 697 §2, 5° W. Venn. in fine W. Venn.

15.Fiscale verklaringen

De ondergetekenden verklaren dat deze fusie door overneming zal beantwoorden aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Registratiewetboek en de artikelen 211 en 212 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992, evenals de artikelen 11 en 18 § 3 van het B.T.W.-Wetboek.

Voor analytisch uittreksel

Kristof Janssens

Bijzonder gevolmachtigde

Voor-

behouden aen het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/12/2012
ÿþRechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Ooigemstraat 9, 8710 Wielsbeke

Onderwerp akte : Ontslag/benoeming

De Algemene Vergadering dd. 8 september 2012 neemt nota van het ontslag van dhr. Jan Dodo als bestuurder en van dhr. Philippe Marcuz als bestuurder en gedelegeerd bestuurder, Als nieuwe bestuurder wordt benoemd voor de duur van 6 jaar dhr. Michael van Hulst, wonende te 1447 VA Purmerend (Nederland), Kuinderbos 15, om te eindigen na de Algemene Vergadering in 2018.

Tot slot wordt de coöptatie als bestuurder van de heer Henk Rogiers bevestigd en wordt hij benoemd voor een duur van 6 jaar om te eindigen na de Algemene Vergadering in 2018.

Henk Rogiers

Bestuurder

Mod 2.1

""j'ff~jj~___~ s In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i~

NEERGELEGD

MONITEUR BEL C;E

26 -II- 2C1 11. zelz

RECHTSANK

3ELGlSCH STAAT

I~I~IWV~Ip~I~~II~I~V~

*iaissase*

Ondernemingsnr : 0456.629.973

Benaming

(voluit) : FOR'ECORCES

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik E vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/12/2012
ÿþ Mai 2.1

! In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

MOr

2

13ELGI;

II IIIIIIII 11fl II II

*12195239*

iT,ET,!^ ".7.I..GE

NEERGELEGD

'6 ri Z o, 11, 2012

'Cil ta' TAWx= S2l--A-k-VegftqiK

KbàpHANnEL

'

Ondernemingsnr : 0456.629.973

Benaming

(voluit) : FOR'ECORCES

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Ooigemstraat 9, 8710 Wielsbeke

Onderwerp akte : Ontslag/benoeming

De Raad van Bestuur dd. 25 oktober 2012 gaat over tot coöptatie van mevrouw Michelle Cummins, wonende te wonende te 44 Heathcote raad, St Margarets 1W1 1 RX (UK), als bestuurder.

Gelet op het ontslag van de heer Jan Dodo als bestuurder, besluit de Raad van Bestuur diens volmacht dagelijks bestuur in te trekken.

Voorts gaat de Raad van Bestuur Over tot de intrekking van de volmacht voor dagelijks bestuur van de heer Marnix Leybaert.

Tot slot wordt besloten de heer Dieter Avonds, wonende te 8680 Bovekerke, Moscou 11 en de heer Michael van Hulst een volmacht voor dagelijks bestuur toe te kennen. Middels deze volmacht zijn zij bevoegd de vennootschap afzonderlijk te verbinden voor daden van dagelijks bestuur.

Henk Rogiers

Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 08.09.2012, NGL 03.10.2012 12605-0181-035
31/07/2012
ÿþ Mod 2.1

'< ~S f~, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

I 111111 1111f ff1111111111111 111fl 111111(11111111111

*12135118*

BELG SCH

M NITEUR B

4 -07- 2

71C'.

NEERGELEGD

-113. 07, 2012

PEC? gR 4K KOOPHANDEL'

...,,ltU1iJ_FiiJx

Onderneminganr : 0456.629.973

Benaming

(voluit) : FOR'ECORCÉS

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Ooigemstraat 9, 8710 Wielsbeke

Onderwerp akte : Ontslag/benoeming

De Raad van Bestuur van 18 juni 2012 neemt nota van het ontslag van de heer Johan Strauven als bestuurder.

De Raad van Bestuur besluit tevens, gelet op het ontslag van de heer Johan Strauven, diens volmacht van dagelijks bestuur in te trekken.

Vervolgens wordt de heer Henk Rogiers woonachtig te Pastoriestraat 11, 1860 Meise, gecoöpteerd als bestuurder en besluit de Raad van Bestuur hem tevens een volmacht van dagelijks bestuur toe te kennen.; Middels deze volmacht van dagelijks bestuur is hij, net ais de Marnix Leybaert en Jan Dodo, bevoegd om de vennootschap afzonderlijk te verbinden voor daden van dagelijks bestuur.

Philippe Mercuz

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/01/2012
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerle ' " ter griffie van de akte

D,F~,~ " . r LEE

( EEf"G ELIrC! )

i uui~~iuiiiwuu~di

*12011391*

D 5 _0

~ LGISCH s

BEST



TAATSgLt1D

uuR

Z'. 12. 2

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit)

Rechtsvoren :

Zetel :

Onderwerp akte :

0456.629.973

FOR'ECORCES

NAAMLOZE VENNOOTSCHAP Ooigemstraat 9, 8710 Wielsbeke Ontslag/benoeming

De Raad van Bestuur van 9 december 2011 neemt nota van het ontslag van de heer Alex Lejeaghere ais' bestuurder.

De Raad van Bestuur besluit tevens, gelet op het ontslag van de heer Alex Lejaeghere, diens volmacht van, dagelijks bestuur in te trekken.

Vervolgens wordt de heer Jan Dodo woonachtig te 3140 Keerbergen, Braambosweg 31, gecoöpteerd als. bestuurder en besluit de Raad van Bestuur hem tevens een volmacht van dagelijks bestuur toe te kennen.

Tot slot besluit de Raad van Bestuur een volmacht van dagelijks bestuur toe te kennen aan Johan Strauven,: Rozenstraat 16A, 3534 Halen en aan Marnix Leybaert, Mariakerksesteenweg 281, 9031 Drongen.

Johan Strauven Bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

14/12/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~z:~C..t':-: ~

~CnT

I~E E_L~~ D r

_

3111. G~~,~~ _!

RECHTBANK I::1OP4Aï" jD.Fi

s, , f"riffiê rc

~,.

III IVIIIIII AIIIVIIIY

" 11187826*

be

a

BF Sta

~"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0456.629.973

Benaming

(voluit) : FOR'ECORCES

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Ooigemstraat 9, 8710 Wielsbeke

Onderwerp akte : Benoeming

De algemene vergadering d.d. 10 september 2011 benoemt de BCVBA PwC Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluwedal 18, als commissaris voor een termijn van drie jaar. Deze vennootschap heeft Dhr. Dirk Vermussche, bedrijfsrevisor, aangeduid als vertegenwoordiger die' gemachtigd is haar te vertegenwoordigen en die belast wordt met de uitoefening van het mandaat in naam en' voor rekening van de BCVBA. Het mandaat vervalt na de algemene vergadering der aandeelhouders die de jaarrekening per 31 maart 2014 dient goed te keuren.

Johan Strauven

Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 10.09.2011, NGL 26.09.2011 11555-0068-035
26/09/2011
ÿþ MO 2.1

1

(La_ j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

be I flffffif *11144787 if liif f ffliff~ I MONfTELR

a~ Ilf ff I([III *

SU

BEt_L,~ ''E7IRECTtOr~1 NEERGELEGD

I f

p 6 -~~~



 3~~. ~~,

2011 ~~ .~

F~ELG1SCFi çTAATSBLAp

BESlyUUR_ RECHierFi~F~OOPHANDEL

KQRTRiJK _





Ondernemingsnr : 0456.629.973

Benaming

(voluit) : FOR'ECORCES

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Ooigemstraat 9, 8710 Wielsbeke

Onderwerp akte : Benoemingen

Uitreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 11 september 2010:





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2011- Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering bevestigt de benoeming tot bestuurder bij wege van coöptatie door de Raad van Bestuur van de heer Johan Strauven en dit met ingang vanaf de bestuursraadsvergadering van 1 oktober 2009 tot na de algemene jaarvergadering van 2014.







Alex Lejaeghere

Bestuurder

























Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/09/2011
ÿþ Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Ooigemstraat 9, 8710 Wielsbeke

. Onderwerp akte : Ontslag

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2011- Annexes du Moniteur belge " De Raad van Bestuur van 29 april 2011 neemt nota van het ontslag van Mevrouw Ans Verachtert als bestuurder.

De Raad van Bestuur besluit tevens, gelet op het ontslag van Mevrouw Ans Verachtert haar volmacht van dagelijks bestuur in te trekken.

Alex Lejaeghere

Bestuurder





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1 6 -99-

2011

VIA I~IIY~~ IIII~~NV~IVI

=11144,00"

BELGISCH S1AATSBLAD

BEsTULJp

RECteeHI K KOOPHANDEL

KORTRIJK

 gJ1ONITEUF i _ :.=;_ GE, DIRECTIí.7A

NEERGELEGD

Ondernemingsnr : 0456.629.973 Benaming

(voluit) ; FOR'ECORCES

31. 08. ZC11

18/04/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELE ~

-6. 04. 2011

RECletifere KOOPHANDEL KORTRtJK

IIVA ilhI III III I I III J ~ u

*11058838"





Ondernemingsnr : 0456.629.973

Benaming

(voluit) : FOR'ECORCES

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Ooigemstraat 9, 8710 Wielsbeke

Onderwerp akte : KAPITAALVERMINDERING - KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING STATUTEN

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Peter Verstraete te Roeselare op 28 maart 2011 blijkt dat de

buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap FOR'ECORCES,

met zetel te 8710 Wielsbeke, Ooigemstraat 9 onder meer heeft besloten:

EERSTE BESLUIT Kapitaalvermindering

Vermindering van het kapitaal ten belope van ¬ 0,11 om het kapitaal te brengen op ¬ 398.736,00 en dit ter

aanzuivering van geleden verliezen ten belope van het overeenkomstig bedrag.

TWEEDE BESLUIT  Kapitaalverhoging door inbreng in natura

Verslag commissaris

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de commissaris, te weten de

coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Pri-cewaterhouseCoopers Bedrijfsrevisoren",

vertegenwoordigd door de heer Dirk Vermussche, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 1932 Sint-Stevens-

Woluwe, Woluwe Garden, Woluwedal 19, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"6. Besluit

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap NV For'Ecorces bestaat uit de rekening-

courant die Enviro+ NV heeft op de vennootschap. Het nominaal bedrag van deze rekening-courant bedraagt

EUR 5.449.392,00. De raad van bestuur waardeert deze rekening-courant tegen haar nominale waarde van

EUR 5.449.392,00.

Als vergoeding voor hun inbreng ontvangen de inbrengers:

" 1.640 nieuwe gewone aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde, hetgeen overeenkomt met de fractiewaarde van de bestaande aandelen. Deze duizend zeshonderd veertig (1.640) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende; boekjaar pro rata temporis.

Op basis van het gedane nazicht van de voorgenomen verrichting zoals beschreven in dit verslag, zijn wij van mening dat:

" de controlewerkzaamheden werden uitgevoerd in overeenstemming met de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, waarbij de raad van bestuur van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natu-ra;

" de beschrijving van de inbreng in natura, beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering

bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering

leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven

aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Sint-Stevens-Woluwe, 25 maart 2011

De commissiare

PwC Befrijfsrevisoren cvba

Vertegenwoordigd door

(getekend) Dirk Vermussche, bedrijfsrevisor"

Verslag raad van bestuur

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de raad van bestuur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Kapitaalverhoging

De vergadering beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van ¬ 5.449.392,00 om

het kapitaal te brengen op ¬ 5.848.128,00 door de hierna beschreven inbreng in natura (vordering in rekening-

courant) ten belope van het overeenkomstig bedrag, mits creatie en uitgifte van 1.640 nieuwe

kapitaalsaandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale

prijs van ¬ 5.449.392,00, hetzij mits de prijs van ¬ 3.322,80 per aandeel.

Inbreng

De naamloze vennootschap ENVIRO+, met zetel te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151a bus 31/32,

ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk met het BTW nummer BE-0435.990.848 verklaart in de

vennootschap een inbreng te doen van een deel van het credit-saldo van een rekening-courant die zij aanhoudt

in de boeken van de vennootschap ten belope van ¬ 5.449.392,00.

Vergoeding

De vergadering, in gemeen akkoord met de inbrenger, beslist dat voormelde inbreng in natura vergoed

wordt door toekenning, aan de inbrenger ervan, van 1.640 nieuwe kapitaalsaandelen.

DERDE BESLUIT  Vaststelling verwezenlijking van de kapitaalvermindering en de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalvermindering en kapitaalverhoging effectief

verwezenlijkt.

VIERDE BESLUIT  Aanpassing van de statuten

De vergadering besluit om de statuten van de vennootschap aan te passen aan het hiervoor genomen

besluit:

- artikel vijf van de statuten wordt gewijzigd als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijf miljoen achthon-derd achtenveertig

duizend honderd achtentwintig euro (¬ 5.848.128,00) en wordt vertegenwoordigd door duizend zevenhonderd

zestig (1.760) aandelen, zonder aan-duiding van nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal

vertegen-woordigen.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst."

VIJFDE BESLUIT  Opdracht  coördinatie

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de bestuurders tot uitvoering van de genomen besluiten en

volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op

de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- een expeditie van het proces-verbaal dd. 28 maart 2011;

- de gecoördineerde tekst van de statuten;

- verslag van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor aangaande de inbreng in natura;

Peter VERSTRAETE - notaris

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 11.09.2010, NGL 28.09.2010 10559-0068-036
02/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 12.09.2009, NGL 29.09.2009 09789-0060-035
01/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 31.05.2008, NGL 28.07.2008 08491-0090-016
16/07/2008 : MA018932
16/04/2008 : MA018932
01/08/2007 : MA018932
01/08/2007 : MA018932
30/07/2007 : MA018932
18/07/2005 : MA018932
07/07/2004 : MA018932
28/05/2004 : MA018932
16/07/2003 : MA018932
19/09/2002 : MA018932
24/08/1999 : MA018932
08/01/1999 : MA018932
13/12/1997 : MA18932
21/03/1996 : MA18932

Coordonnées
FOR'ECORCES

Adresse
OOIGEMSTRAAT 9 8710 WIELSBEKE

Code postal : 8710
Localité : Ooigem
Commune : WIELSBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande