FOUVRY DANNY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FOUVRY DANNY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.652.154

Publication

01/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 12.09.2014, NGL 25.09.2014 14604-0496-012
04/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 04.10.2013, NGL 29.10.2013 13644-0313-012
06/04/2012
ÿþMod Wafd I LI

Voor-

behouder

aan het

Belgisch Staatsbla

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0843.652.154

Benaming

(voluit) : FOUVRY DANNY

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zuidschotestraat 2!B - 8647 Lo-Reninge (Reninge)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi-inbreng (art. 220 en 222 wetboek van vennootschappen)

Neerlegging van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan d.d. 6 maart 2012 en van het controleverslag d.d. 6 maart 2012 van de Burg. Ven. CVBA BDO BEDRIJFSREVISOREN, Accent Business Park, Kwadestraat 153/5, 8800 Roeselare, vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor Bruno POUSEELE.

Danny FOUVRY, zaakvoerder

111111111111(1,11111A11110/iii

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/02/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

koiniffeneao won

R'AldUTBANK VAN Z@6:#PHANDEL

I FU. 2G52

beh aa Be Stat

111 li11 I1i II1 11 II1I llhW

*12045943*

Ottdcîilet'ninosnr : () Q 1(3 S À S il

FOUVRY DANNY

Benaming (vole

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Zuidschotestraat 21B - 8647 Lo-Reninge (Reninge)

Onderwerp(en) akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor de ondergetekende notaris Patrick DONCK met standplaats te Reninge (Lo-Reninge) op een februari tweeduizend en twaalf, dragende als melding van registratie "Geboekt te Veurne, Registratiekantoor, tien bladen geen renvooien op 01 FEB. 2012. Reg : 5 boek

441 blad 58 vak 3. Ontvangen Vijfentwintig euro (25 EUR). De

Eerstaanwezend Inspecteur. (getekend) LUC DE BERGH".

Dat werd opgericht de besloten vennootschap met beperkte aansprake-. lijkheid "FOUVRY DANNY", met zetel te 8647 Lo-Reninge (Reninge), 'Zuidschotestraat 2/B, door de heer FOUVRY Danny Marc Cornelius» kinesitherapeut, geboren te Veurne op 12 mei 1958, echtgenoot van mevrouw' ,GEORGE Ann, wonende te 8647 Lo-Reninge (Reninge), Zuidschotestraat 2/B. Dat de heer Danny Fouvry, voornoemd, op alle honderd zesentachtig (186) aandelen in geld heeft ingeschreven, hetzij voor achttienduizend `zeshonderd euro (18.600,00 EUR), en dat hij zijn inbreng in geld heeft volgestort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR) op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC Bank; wat door de ondergetekende notaris wordt bevestigd.

En dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt :

Artikel 1 . Vorm - Naam.

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van eeni .besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "FOUVRY DANNY".

Artikel 2 : Duur.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf haar oprichting. Artikel 3 : Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8647 Lo-Reninge (Reninge), Zuidschotestraat 2/B.

Artikel 4 . Doel.

De vennootschap heeft als doel :

,- het uitoefenen van een kinesistenpraktijk;

het uitoefenen van een pedicurepraktijk;

het uitoefenen van manuele therapie, osteopathie en paramedische, sporttraining;

- het ter beschikking stellen van alle nodige middelen voor de uitoefening van voornoemde activiteiten;

- de kleinhandel in alle aan de kinesitherapie verwante produkten en artikelen;

- de aankoop, het huren, leasen en invoeren van alle apparatuur erij ,begeleidende accommodatie, inclusief gebouwen, voor voornoemde; activiteiten;

- het inrichten van algemene diensten en een secretariaat in het' bijzonder, die nodig of nuttig zijn voor de uitoefening van voornoemde, activiteiten;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

- de mogelijkheden scheppen om de kinesisten en podologen toe te laten zich verder te bekwamen in voornoemde disciplines, dit ten einde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken; deze opsomming is niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap mag in het algemeen alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staat met haar doel en zulks in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling.

Zij mag om het even hoe belangen nemen in alle zaken, vennootschappen en ondernemingen met een gelijkaardig, gelijksoortig of aanverwant doel of die van aard zijn het verwezenlijken van haar doel te bevorderen.

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan zich borgstellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

Artikel 5 : Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, die elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 11 : Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Artikel 13 : Intern bestuur - Beperkingen.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Artikel 14 : Externe vertegenwoordigingsmacht.

Indien er meerdere zaakvoerders benoemd zijn, wordt de vennootschap in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door iedere zaakvoerder alleen zonder dat deze tegenover derden het bestaan van enige bijzondere lastgeving of volmacht moet bewijzen. In afwijking van artikel 257 van het Wetboek van vennootschappen wordt de vennootschap evenwel in dit geval bij alle bande-lingen waarbij een bedrag van meer dan vijfentwintigduizend euro (25.000,00 EUR) per verrichting gemoeid is en bij alle onroerende verrichtingen, huurcelen, leningen of kredieten en bij de overdracht van de handelszaak vertegenwoordigd door twee zaakvoerders die samen optreden.

Is er slechts één zaakvoerder dan is de vennootschap geldig vertegenwoordigd door zijn enkele handtekening.

Artikel 15 : Bijzondere volmachten.

De zaakvoerder(s) kan(kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

Artikel 17 : Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand september om tien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

e

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats aangewezen in de oproeping.

Artikel 21 : Vertegenwoordiging van vennoten.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging van onbekwamen en omtrent de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Artikel 23 : Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem, onverminderd hetgeen in het volgend artikel is bepaald.

Artikel 24 : Schorsing van het stemrecht.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt geschorst.

Artikel 28 : Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 01 april van ieder jaar en eindigt op 31 maart van het daaropvolgend jaar.

Artikel 29 : Bestemming van de winst - Reserve.

Het batig saldo dat de balans aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisie en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van de netto-winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om het wettelijk reservefonds te vormen; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De beslissing over de bestemming van het saldo van de netto winst wordt overgelaten aan de algemene vergadering op voorstel van het bestuursorgaan.

Artikel 33 : Algemene bepaling.

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

Artikel 39 : Zaakvoerder - Benoeming.

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Artikel 40 : Zaakvoerder - Ontslag.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

Artikel 43 : Algemene vergadering.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

Onmiddellijk heeft de oprichter en enige vennoot besloten te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur : de heer Danny FOUVRY, wonende te 8647 Lo-Reninge (Reninge), Zuidschotestraat 2/B, die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Er wordt voorlopig geen commissaris-revisor benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake.

Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 31 maart 2013. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2013.

Alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting sinds 01 januari 2012 worden thans bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap onder de opschortende voorwaarde van neer-

legging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de ;Rechtbank van koophandel te Veurne.

Comparant en de aldus benoemde zaakvoerder stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde persoon aan als bijzondere gevolmachtigde, met de mogelijkheid tot in de', plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen in de Kruispuntbank voor Ondernemingen te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten,' ;met name : de heer .Tan Bille, wonende te 8970 Poperinge, Veurnestraat 116.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

º% V Voor-

beIoLden aan het Belgisch

Staatsblad







Patrick DONCK, notaris te Reninge (Lo-Reninge).

Tegelijk hiermee neergelegd :

expeditie of dubbel van de oprichtingsakte.

flijlagenTi j 7iët ffélgisè1ïStaatsblad . 2718 ï2Oi2 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

25/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 11.09.2015, NGL 22.09.2015 15594-0483-012

Coordonnées
FOUVRY DANNY

Adresse
ZUIDSHOTESTRAAT 2, BUS B 8647 LO-RENINGE

Code postal : 8647
Localité : Lo
Commune : LO-RENINGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande