FRANTO

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : FRANTO
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 563.542.779

Publication

14/10/2014
ÿþ Mod Wox111.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



BELGISCH sTAA)s ,

Ondememingsnr :°63

c-7,09 qe3

Benaming

(voltât) Franto

(verkort)

Rechtsvorm Vennootschap onder firma

Zetel 8800 Roeselare, Processiestraat 9

(volledig adres)

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een onderhandse akte in drievoud opgesteld te Roeselare, op één september tweeduizend en veertien, blijkt dat

DAUW Tony

met als rijksregisternummer 580102 317 72 en wonende te 8800 Roeselare, Processiestraat 9

en

DUYCK Francine

met als rijksregisternummer 691109 018 79 en wonende te 8800 Roeselare, Processiestraat 9

een vennootschap hebben opgericht onder de rechtsvorm van een vennootschap onder firme met de volgende statuten:

Naam Franto

Zetel Processiestraat 9, 8800 Roeselare

Doel

De vennootschap heeft tot doel, in België en ln het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening:

-het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

-De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle

Op de laatste blz van Luik B vermeiden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

11 *14187525*

MON, L

ri_ 't GE NEERGELEGD

- 3 St?. 2i114

07 -ro-

Rechtbank van KO0C-.tiANDEL Gent, afd. KORTRIJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van aile verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of

immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

- het commercialiseren, onder al zijn mogelijke vormen, en met name de aankoop, de verkoop, de makelaardij en de commissie van de hierna genoemde, door andere ondernemingen gefabriceerde producten, namelijk speciale bieren en andere dranken;

- Groot en kleinhandel in, verdeling van, en elle verrichtingen die betrekking hebben op: dranken (in al zijn vormen en inhouden, zowel alcoholische als niet-alcoholische), voedingsmiddelen en voedingswaren, horeca-artikelen, installaties en toebehoren, in al zijn facetten, de verhuring van installaties en toebehoren met betrekking tot drankinstallaties, en de horeca in het algemeen;

- Tussenpersoon in de handel.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen toi de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde tijd. Ze begint te werken op 1 september 2014.

Kapitaal: Bij oprichting van de vennootschap wordt het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op 2.500,00, Euro, vertegenwoordigd door 100 aandelen van vijventwintig euro (25,00 Eur) ieder, door de vennoten-oprichters bij wijze van geldschieting ingebracht, door de Heer Dauw Tony de som van 1.250,00 Eur (Duizend tweehonderd vijftig euro) en de Mevrouw Duyck Francine de som van 1.250,00 Eur

(Duizend tweehonderd vijftig Euro).

Benoeming statutaire zaakvoerders

Onmiddellijk hebben de vennoten-oprichters beslist te benoemen tot statutaire zaakvoerders, en dit voor

onbepaalde duur:

Dhr. Dauw Tony met als rijksregistemummer 580102 317 72, wonende te 8800 Roeselare,

Processiestraat 9.

Mevr. Duyck Francine met ais rijksregisternummer 601109 01879, wonende te 8800

Roeselare, Processiestraat 9.

Dit mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Bestuur: De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om te handelen in naam van de vennootschap,

in alle omstandigheden en om al de daden te stellen of toe te laten,- die betrekking hebben op het doel van de vennootschap.

Jaarvergadering  Buitengewone Algemene Vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei te 20.00 uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de bijeenroeping aangeduid.

Indien deze dag geen werkdag is, komt de vergadering de eerstvolgende werkdag bijeen. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2016* De algemene vergadering Kan daarenboven in buitengewone zitting warden bijeengeroepen door iedere vennoot die oordeelt dat het belang van de vennootschap zulks vereist. De vennoten moeten ten minste veertien dagen op voorhand bij aangetekende brief tot de algemene vergadering opgeroepen worden* De bijeenroeping vermeldt de agenda. De beraadslaging van de algemene vergadering wordt in notulen vastgelegd die ter ondertekening worden voorgelegd aan aile vennoten die de vergadering hebben bijgewoond.

Boekjaar

Het boekjaar loopt van één januari tot éénendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van één september tweeduizend en veertien en zal

worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend en vijftien.

DAUW TONY

Zaakvoerder

4.)

Voor-

behouden aan het Belgisch terâtsblad

k





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Coordonnées
FRANTO

Adresse
PROCESSIESTRAAT 9 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande