FREDDY PATTYN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FREDDY PATTYN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 423.263.062

Publication

22/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 09.04.2014, NGL 19.05.2014 14128-0051-010
14/10/2014
ÿþMx! Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vc behc

aar

Bel5 Staal

II

Ondernemingsnr " 0423.263.062 Benaming

(voluit) : FREDDY PATTYN

(verkort):

111 1 I1,t1M81

11

D

moNiTsun Bs GGEriffie Rechtbank Koophandel

28 SEP 2014

07 V- 201 Gent Aet lteld Brugge

BELGISCH STAATSBLAD

c. grietre

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel: Dumortieriaan 103 bus 5.1 te 8300 Knokke-Heist

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontbinding - sluiting vereffening

Uit een akte verleden voor notaris Thomas Dusselier te Knokke-Heist op zesentwintig september

tweeduizend en veertien, neergelegd ter registratie te Brugge, blijkt dat de algemene vergadering volgende

beslissing heeft genomen:

EERSTE BESLUIT:

- De voorzitter ontslaat de instrumenterende notaris voorlezing te geven van:

a. het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder de dato 01 september 2014, overeenkomstig artikel 181 van het wetboek van vennootschappen, waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht en dat vermeld werd in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerder is een staat van actief en passief afgestoten volgens de boekhoudkundige toestand op 01 september 2014, aangehecht

De vennoten erkennen een afschrift van het verslag van de zaakvoerder houdende toelichting van het voorstel tot ontbinding met hieraan toegevoegd een staat van activa en passiva, te hebben ontvangen, en er kennis van genomen te hebben. Zij maken erop geen opmerkingen, verzaken aan de termijn van inzage, en sluiten zich aan bij de besluiten erin vervat.

b. Verslag van "VANDER DONCKT - ROOBROUCK - CHRISTIAENS BEDRIJFSREVISOREN", afgekort "V.R.C. Bedrijfsrevisoren", burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA, vertegenwoordigd door Hedwig VANDER DONCKT, bedrijfsrevisor, de dato 25 september 2014, eveneens opgemaakt overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, hier aangewezen door de zaakvoerder, over de staat van actief en passief, met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Diens besluiten luiden als volgt:

'6_ BESLUITEN

In het kader van de procedure van vereffening voorzien door het Wetboek van Vennootschappen hebben de zaakvoerders van de bvba "FREDDY PATTYN" een boekhoudkundige staat opgesteld, afgesloten op 1 september 2014, zijnde een tussentijdse toestand, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, die een balanstotaal opgeeft van 468.503,16 EUR en een netto-actief van 467172,16 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kan ik bevestigen dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap en de toestand van de vennootschap getrouw weergeeft, in zoverre er rekening wordt gehouden met het feit dat er geen geraamde belastingen werden opgenomen in de staat, te begroten op een terug te vorderen bedrag van 2.059,30 EUR.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en ais gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 22.563,95 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, nog niet werd geconsigneerd..

Er zijn geen verdere inlichtingen die ik ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk acht.

Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende bedrijfsrevisor en is bestemd voor de buitengewone algemene vergadering in het kader van de ontbinding van de bvba "FREDDY PATTYN" en mag voor geen andere doeleinden worden aangewend.

3c,c, Derf;,,Dv-.1on

Sp:arwcn :ec DartZra^ éerl-ag-arlwur)r,-..ng,?,7

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Roeselare, 24 september 2014

(getekend)

VAN DER DONCKT  ROOBROUCK  CHRISTIAENS

Bedrijfsrevisoren BV o.v.v.e. CVBA

Vertegenwoordigd door Hedwig VANDER DONCKr

De vennoten erkennen een afschrift van het verslag van de bedrijfsrevisor te hebben ontvangen, en er kennis van genomen te hebben. Zij maken erop geen opmerkingen, verzaken aan de termijn van inzage, en sluiten zich aan bij de besluiten erin vervat.

Na onderzoek heeft de instrumenterende notaris de externe wettigheid bevestigd van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 § 4 van het Wetboek van vennootschappen gehouden is.

c. Na de uiteenzetting van de voorzitter juist te hebben bevonden, beslist de vergadering overeenkomstig artikel 184§ 5 van het Wetboek van vennootschappen tot ontbinding en vereffening van de vennootschap in één akte, zijnde onderhavige akte.

De vergadering besluit dat de ontbinding en vereffening in één akte slechts mogelijk is mits naleving van de volgende voorwaarden:

10 Er is geen vereffenaar aangeduid;

2° Er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passive als bedoeld in artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3° Aile vennoten zijn op onderhavige algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen

4° Het expertenverslag maakt in voorkomend geval melding in de conclusies van de terugbetaling/consignatie.

5° De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

De vennoten van de vennootschap, hier aanwezig en vertegenwoordigd als voorzegd, bevestigen uitdrukkelijk aan ondergetekende notaris dat aan aile voorwaarden van artikel 184 § 5 van het Wetboek van vennootschappen werd voldaan,

TWEEDE BESLUIT:

De vergadering onderzoekt de voormelde staat van actief en passief die als staat van vereffening dienst doet, en stelt vast dat er geen schulden aan derden in zijn opgenomen in het kader van onderhavige akte. Zij keurt deze staat van vereffening goed.

De vergadering stelt eveneens vast dat geen vereffeningsverrichtingen meer moeten worden uitgevoerd, en beslist dan ook geen vereffenaar te benoemen en bij toepassing van artikel 184, § 5 van het Wetboek van vennootschappen onmiddellijk over te gaan tot sluiting van de vereffening.

De vergadering stelt ten slotte vast dat het resterend actief van de vennootschap op de voornoemde vennoten is overgegaan, wat door hen uitdrukkelijk wordt aanvaard, en dat geen maatregelen tot consignatie van gelden of waarden dienen genomen te warden, vermits er geen gelden of waarden bestaan die aan schuldeisers of aan vennoten toekomen, en die hen niet konden worden afgegeven.

DERDE BESLUIT:

Gelet op de ontbinding en de vereffe-ming van de vennootschap stelt de vergadering het einde vast van het mandaat ais zaakvoerder van Mevrouw BONTE Maria, voornoemd.

De vergadering besluit kwijting te geven aan de zaakvoerder voor het bestuur voor de periode gaande van 01 januari 2014 tot op heden.

VIERDE BESLUIT.

Overeenkomstig artikel 195 van het Wetboek van vennootschappen besluit de vergadering:

- dat de fondsen die aan de vennoten niet afgegeven worden, bij de "Deposito- en Consignatiekas" zullen gedeponeerd worden,

- dat de boeken en bescheiden van de vennootschap aan BONTE Maria voornoemd, zullen worden toevertrouwd die ze tenminste 5 jaar in haar woonplaats zal neerleggen en bewaren.

Als gevolg daarvan, stelt de vergadering vast dat de vereffening afgesloten is en dat Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 'FREDDY PATTYN opgehouden heeft te bestaan,

VIJFDE BESLUIT.

De vergadering stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name het aan het kantoor MORBEE-BALLEGEER, te 8300 Knokke-Heist, Leopoldlaan 67, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten inzake Kruispuntbank Ondernemingen en, desgevallend bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde te verzekeren.

---- voor eensluidende analytisch uittreksel-----

Worden hierbij tegelijk neergelegd:

- expeditie van de akte

- verslag van de zaakvoerder

1-/

- verslag van de bednifsrevisor (getekend) notaris Thomas Dusselier

. ,

Vobr-behe ,uden

aan het

Belgisch Staatsblad

Do a? .3 7.3r -7> 'aàrn c rç.ia sri i srr rrcs -c .a.-;, 1,-zu

:e.icaço 'ef...elscersocr ?n

r

10/02/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BELGE NEERGbLEGD 1ER GRIFFIEVAN DE

RECHTBAIuk /AN icOOPIANDEi.TL

2014 3RUOGE(AFDE'LING6RUece)

TSBLAD f 7 JAN,

Griffie M

Ondernemingsnr : 0423.263.062

Benaming

(voluit) : FREDDY PATTYN

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Dumortierlaan 103 bus 5-1 te 8300 Knokke-Heist

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Thomas Dussetier te Knokke-Heist op veertien januari tweeduizend en veertien, neergelegd ter registratie te Knokke-Heist, blijkt dat de algemene vergadering volgende beslissing heeft genomen

EERSTE BESLISSING

EERSTE BESLISSING

De vergadering verklaart dat bij beslissing van de bijzonder algemene vergadering van 13 december 2013 werd beslist om dividenden uit te keren in toepassing van art, 537, le lid WIB92 mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend

TWEEDE en DERDE BESLISSING

Kapitaalverhoging door inbreng in natura - Verslaggeving

Kennisname

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de Vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding,

De vennoot verklaart voorafgaand aan deze beslissing een ontwerpexemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Ze verklaart er geen opmerkingen op te formuleren.

Voor zoveel afs nuttig of nodig, verklaren de vennoten te verzaken aan de termijnen en formaliteiten door de wet in hun belang ingesteld.

Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 9 januari 2014, opgesteld door het kantoor Vander Donckt - Roobrouck - Christiaens Bedrijfsrevisoren", afgekort "V.R.C. Bedrijfsrevisoren", burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA, vertegenwoordigd door liedwig VANDER DONCKT, bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt:

6. BESLUITEN

Ter gelegenheid van de kapitaalverhoging in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FREDDY PATTYN", door een inbreng in natura bestaande uit de inbreng van schuldvorderingen ontstaan uit de winstuitkering ter gelegenheid van een tussentijds dividend aan de vennoten, voor een waarde 225.000,00 EUR, zijn wij bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden van oordeel dat:

a)de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap;, uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)dat de voor de inbreng in natura door de partij weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch` verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt. met het aantal en de fractiewaarde en met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is,

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 2.639 aandelen van de bvba "FREDDY PATTYN",' zonder vermelding van nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~ MONITEUR

1111111111111.;là111111101 BEL

G1SCH ST

3 -02-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat conform de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, de waarde van de inbreng of van de als tegenprestatie toegekende vergoeding.

Dit verslag is bestemd om neergelegd te worden samen met de akte van kapitaalverhoging van de bvba "FREDDY PATTYN", te Knokke-Heist en mag voor geen andere doeleinden worden aangewend.

Aldus opgemaakt te Roeselare op 9 januari 2014 door "Vander Donckt - Roobrouck - Christiaens Bedrijfsrevisoren", afgekort "V.R.C. Bedrijfsrevisoren", burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA, vertegenwoordigd door Hedwig VANDER DONCKT, bedrijfsrevisor.

Hedwig VANDER DONCKT

Bedrijfsrevisor

Neerlegging

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. VIERDE BESLISSING

Beslissing

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde tweehonderd vijfentwintigduizend euro (225.000,00 ¬ ) om het in eerste instantie van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 i te brengen op vierentachtigduizend zevenenveertig euro twintig cent (84.047,20 ¬ ) door uitgifte van tweeduizend zeshonderd negenendertig (2.639) nieuwe aandelen die van dezelfde aard zijn en die dezelfde rechten en plichten bieden ais de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zal worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

Op deze 2.639 nieuwe aandelen zal in natura worden ingeschreven, waarvan:

 Vijfenzestigduizend vierhonderd zevenenveertig euro twintig cent (65.447,20 ¬ ) zal geboekt worden als kapitaal

 En honderd negenenvijftigduizend vijfhonderd tweeënvijftig euro taohtig cent (159.552,80 ¬ ) als uitgiftepremie

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de Vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

VIJFDE BESLISSING

Inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting van de nieuwe kapitaalaandelen

1. Na deze uiteenzetting verklaart de enige vennoot, negentig procent (90%) van deze schuldvordering in de Vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing werd ingehouden en doorgestort.

Vervolgens heeft de enige vennoot verklaard volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap «Freddy Pattyn» en in te schrijven op de tweeduizend zeshonderd negenendertig (2.639) nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap.

2. De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volgestort is:

 in kapitaal ten belope van honderd (100 %) procent, zijnde vijfenzestigduizend vierhonderd zevenenveertig euro twintig cent (65.447,20 ¬ ) en

 de daarbijhorende uitgiftepremie, eveneens ten belope van honderd (100 %) procent, zijnde honderd negenenvijftigduizend vijfhonderd tweeënvijftig euro tachtig cent (159.552,80 ¬ )

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag hij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

ZESDE BESLISSING

Vaststelling van de eerste kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van vijfenzestigduizend vierhonderd zevenenveertig euro twintig cent (65.447,20 ¬ ) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vierentachtigduizend zevenenveertig euro twintig cent (84.047,20 ¬ ) vertegenwoordigd door drieduizend driehonderd negenentachtig (3.389) kapitaalaandelen zonder nominale waarde, die ieder één/3.389ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering beslist het bedrag van de uitgiftepremie, zijnde globaal honderd

negenenvijftigduizend vijfhonderd tweeënvijftig euro tachtig cent (159.552,80 ¬ )

te plaatsen op een onbeschikbare rekening «Uitgiftepremies», die, zoals de andere inbrengen strekt tot waarborg van derden, en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

ACHTSTE BESLISSING

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met honderd negenenvijftigduizend vijfhonderd tweeënvijftig euro tachtig cent (159.552,80 ¬ ) zodat het kapitaal verhoogd zal worden van vierentachtigduizend zevenenveertig euro twintig cent (84.047,20 ¬ ) naar tweehonderd drieënveertigduizend zeshonderd euro (243.600,00 ¬ ) door incorporatie van voormelde uitgiftepremie.

I

á

ÇàVoor-134houden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Deze tweede kapitaalverhoging wordt gerealiseerd zonder creatie van nieuwe aandelen,

NEGENDE BESLISSING

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde tweeds

kapitaalverhoging van honderd negenenvijftigduizend vijfhonderd tweeënvijftig euro tachtig cent (159.552,80

¬ )daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweehonderd

drieënveertigduizend zeshonderd euro (243.600,00 ¬ ) vertegenwoordigd door 3.389 kapitaalaandelen zonder

nominale waarde, die ieder één/drieduizend driehonderd negenentachtigste (3.389ste) van het kapitaal

vertegenwoordigen.

TIENDE BESLISSING

Wijziging van de statuten

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat,

beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

« Artikel vijf.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd drieënveertigduizend zeshonderd

euro (243.600,00 E) vertegenwoordigd door drieduizend driehonderd negenentachtig (3.389) kapitaalaandelen

zonder nominale waarde, die ieder één/3.389ste van het kapitaal vertegenwoordigen."

En de eerste zin van artikel 2 om het aan te passen aan de huidige zetel:

"Artikel 2- Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8300 Knokke-Heist, Dumortieriaan 103/5-1."

ELFDE BESLISSING

Volmacht coördinatie

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de

statuten van de Vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde

rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

TWAALFDE BESLISSING

Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen.

DERTIENDE BESLISSING

VOLMACHT

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan CVBA MORBEE-BALLEGEER ACCOUNTANTS EN

BELASTIt tGCQNSULEHTEt3, te 8340 Knokke-tielst, Leopoldlaan BI, om, met mogelijkheid tot

indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren,

-----voor eensluidende analytisch uittreksel

Worden hierbij tegelijk neergelegd :

- expeditie van de akte

- verslag van de zaakvoerder

- verslag van de bedrijvsrevisor

- gecoordineerde statuten

(getekend) geassocieerd notaris Thomas Dusselier

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.04.2013, NGL 06.05.2013 13114-0443-011
05/12/2012
ÿþ red Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

Griffie2 6 NOV. 2012

111IJU.I111i

.

II

Ondernemingsnr : 0423.263.062

Benaming

(voluit) : Freddy Pattyn

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Geeraard Mercatorlaan 25, 1780 Wem mei

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

De bijzondere algemene vergadering gehouden op 12/11/2012 heeft unaniem beslist, vanaf heden, de:

maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Dumortieriaan 103/5.1, 8300 Knokke-Heist.

Bonte Maria (zaakvoerder)

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

10/07/2012 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2011, GGK 14.03.2012, NGL 04.07.2012 12258-0581-011
10/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 14.03.2012, NGL 07.05.2012 12109-0002-011
03/11/2011 : BL628817
27/04/2011 : BL628817
28/04/2010 : BL628817
14/05/2009 : BL628817
28/02/2008 : BL628817
13/03/2007 : BL628817
04/04/2006 : BL628817
14/11/2005 : BL628817
04/04/2005 : BL628817
29/03/2005 : BL628817
22/03/2004 : BL628817
21/02/2003 : BL628817
15/03/2002 : BL628817
11/03/1999 : BL628817
01/10/1998 : BL628817
05/06/1998 : BL628817
01/01/1993 : BG57163
01/01/1992 : BG57163
13/04/1989 : BG57163
01/01/1989 : BG57163
01/01/1988 : BG57163
01/01/1986 : BG57163
01/01/1986 : BG57163
01/01/1986 : BG57163

Coordonnées
FREDDY PATTYN

Adresse
DUMORTIERLAAN 103/5-1 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande