FREDIBEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FREDIBEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.059.214

Publication

03/11/2014
ÿþ,r

(a Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'

RI-111U_

r ~

l iI-1~~U-i

r

iV-E EH-G tw LEU U

flhII

Griffie Rechtbank Koophandel

E

i6 OKT 2014

~

B

i allooi

II~uiiii

*192011 3'

MONITEUR BEL

2 7 -10- 2011

ELGISCH S AATS

Gent Afdt fjfY(Brugge 3LA~ ...... De.9tffter .__ ._..

Ondernemingsnr 0838.059.214

Benaming

(voluit) : FREDIBEL

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8370 Blankenberge(Uitkerke), Oudengemse Laan 21

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding - sluiting vereffening

Uit een akte verleden voor notaris Charlotte LESAGE te 8310 Brugge op 30 september 2014 blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FREDIBEL met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen :

EERSTE BESLUIT: VERSLAGEN OVER HET VOORSTEL TOT ONTBINDING

De Algemene Vergadering stelt de Voorzitter vrij van voorlezing van het verslag van de zaakvoerders de dato 30 september 2014 over het voorstel tot ontbinding opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen,

De Algemene Vergadering stelt de Voorzitter eveneens vrij van de lezing van het verslag van de Heer Nicolas ROUSERE, bedrijfsrevisor, te 8870 fzegem, Baronstraat 88, opgesteld op 30 september 2014 overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

Dit verslag van de bedrijfsrevisor brengt verslag over de staat van activa en passiva op 30 juni 2014 die er aangehecht is.

Het verslag van de bedrijfsrevisor, voornoemd, besluit met de volgende termen

"BESLUIT

Het bestuursorgaan van de BVBA FREDIBEL heeft, in het kader van de geplande ontbinding en vereffening in één akte, een staat van actief en passief per 30 juni 2014 opgesteld, die rekening houdende met de vooruitzichten op de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 715.834,73 EUR en een netto-actief t.b.v. 532.562,12 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap.

Alle schulden ten aanzien van derden, blijkens de staat van activa en passiva opgemaakt overeenkomstig' artikel 181, § 1, W. Venn., en blijkens het per 30 september 2014 geactualiseerd overzicht van schulden ontstaan of opgedoken na de opmaak van de staat van actief en passief, werden terugbetaald of geconsigneerd.

Wij willen er evenwel op wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag, van 52.626,21 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet betaald noch geconsigneerd werd.

Het resterend actief zal worden teruggenomen door de vennoten zelf

ik dien een principieel voorbehoud te formuleren voor eventuele latenties naar aanleiding van eventuele' . belastingscontroles.

Voormelde staat geeft, onder voormeld voorbehoud en onder voorbehoud dat de vooruitzichten van het; bestuursorgaan met succes zullen worden gerealiseerd, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw juist weer.

Izegem, 30 September2014.

Nicolas Rouseré,

Bedrijfsrevisor »

De vennoten erkennen volledig op de hoogte te zijn van deze verslagen en er reeds een kopie van te hebben ontvangen. Zij maken geen enkele opmerking over deze verslagen en verklaren zonder voorbehoud! akkoord te gaan met de erin vermelde voorwaarden. De verslagen zullen samen met een expeditie van onderhavige akte worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch

TWEEDE BESLUIT: VERZAKING AAN DE TERMIJN VOORZIEN 1N ARTIKEL 181 §2 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

De vennoten en de zaakvoerders verklaren te verzaken aan de bepalingen van artikelen 268 en 269 van het Wetboek van Vennootschappen aangaande de termijn voorzien in artikel 181, §2 van datzelfde wetboek;

DERDE BESLUIT: ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP - VASTSTELLING DAT DB VENNOOTSCHAP GEEN OPENSTAANDE SCHULDEN HEEFT .

De vergadering besluit de vennootschap te ontbinden en spreekt haar invereffeningstelling uit vanaf heden.

Bij kennisneming van de eenvoudigheid van de rekeningen van de vennootschap en van de uiteenzetting van de zaakvoerders waaruit blijkt dat de vennootschap op heden geen schulden meer heeft, besluiten de vennoten om geen vereffenaar aan te duiden en om over te gaan tot de onmiddellijke sluiting van de vereffening van de vennootschap.

En terstonds heeft ondergetekende Notaris de aandacht gevestigd van de zaakvoerders van de vennootschap op de toepassing van het artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen dat voorziet dat bij afwezigheid van de benoeming van vereffenaars, die tegenover derden zullen beschouwd warden als vereffenaars.

De zaakvoerders verklaren aan ondergetekende notaris deze toestand te kennen en te aanvaarden. Dientengevolge aanvaarden zij om de wettelijke verantwoordelijkheid van vereffenaars op zich te nemen.

De vennoten verklaren bijgevolg om te verzaken aan de termijn van één maand waarover zij beschikken

ingevolge artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen.

VIERDE BESLUIT : KWIJTING AAN DE ZAAKVOERDERS

De vergadering geeft volledige kwijting aan de zaakvoerders voor de uitoefening van hun mandaat. VIJFDE BESLUIT: SLUITING VAN DE VEREFFENING

De vergadering beslist om over te gaan tot de sluiting van de vereffening en stelt vast dat de vennootschap definitief heeft opgehouden te bestaan.

De vergadering verklaart dat de vereffening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FREDIBEL" hierbij onmiddellijk en definitief gesloten is.

ZESDE BESLUIT: BEWARING VAN DE DOCUMENTEN

De vergadering beslist dat de'boeken en de sociale documenten van de vennootschap gedurende vijf jaar bewaard zullen worden te 8380 Brugge, Duinpad 7 bus 5.

ZEVENDE BESLUIT: MANDAAT KRUISPUNTBANK DER ONDERNEMINGEN

De vergadering stelt bovendien ALASKA BRUGGE bv-cvba te 8200 Brugge, Koningin Astridlaan 200, vertegenwoordigd door Peter HACKE of een door haar aangestelde, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, tot bijzondere lasthebber van de vennootschap aan, teneinde :

- Het vervullen van de formaliteiten aangaande de schrapping van het ondernemingsnummer bij de Kruispuntbank Ondernemingen en het BTW-nummer bij de bevoegde administratie;

De vergadering stelt de Heer Frederic DE DEENE voornoemd tot bijzondere lasthebber van de vennootschap aan, teneinde :

-Alle handelingen nodig voor het beheer van de bankrekening dewelke open blijft voor de realisatie van de activa alsook voor de uitvoering van de betaling van de liquidatieboni en roerende voorheffing op deze laatste.

Te dien einde, zullen voornoemde lasthebbers, in naam van de vennootschap, aile akten en documenten mogen ondertekenen, alle verklaringen mogen afleggen, indeplaatsstellen, en in het algemeen, al het nodige doen.

Voor beredeneerd uittreksel (Getekend) Charlotte LESAGE - notaris

Samen hiermee neergelegd : een expeditie van de akte en de verslagen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

leouen

aan he

Belgisch

Staatsblad

T f lagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

05/02/2014
ÿþ'' . mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

JR BELGE

~j- ~~j~ ~VEERGEI~GDFER GRIFFfEVAN DE

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL7E BRUGGE(AFDELINGBRUGGE)

,~,~ 1 31~ g~~t~e riffter.

MONlTE

29 -V

Ondememingsnr : 0838.059.214

,e f

Benaming (voluit) : Fredibel

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

1

i Zetel : Oudengemse Laan, 21

8370 Blankenberge (Uitkerke)

Onderwerp akte : Wijziging boekjaar

Blijkens akte verleden voor Ons, Meester Christian LAMBRECHT, notaris te Kortrijk, standplaats HEULE, op 27; december 2013, neergelegd ter registratie, werd het boekjaar gewijzigd en verlengd, de datum van de, algemene vergadering gewijzigd en de statuten gewijzigd zodat de te publiceren specificaties van de vennootschap thans luiden als volgt:

EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit het boekjaar te wijzigen zodanig dat het boekjaar voortaan zal lopen van één juli tot! dertig juni van het daarop volgend jaar.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit de datum van de algemene vergadering te wijzigen zodanig dat de algemene; vergadering voortaan gehouden zal worden op achtentwintig december van ieder jaar om twintig uur, ongeacht; of deze een zondag of feestdag is. ;l DERDE BESLUIIT

De vergadering besluit dat het lopende boekjaar, dat begonnen is op één januari tweeduizend en dertien zal; 1; !open tot dertig juni tweeduizend en veertien.

VIERDE BESLUIT

De vergadering besluit dat de eerstkomende algemene vergadering zal gehouden worden op achtentwintig;

december tweeduizend en veertien om twintig uur.

OVERGANGSBEPALINGEN

GEEN BENOEMING VAN COMMISSARIS.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. f,

Tegelijk hiermee neergelegd:

;. - afschrift van het proces-verbaal;

-

coördinatie van de statuten.

Christian Lambrecht, notaris te Heule

"

e.

1;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

02/08/2011
ÿþVoor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblai

~al7à7e .,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

2 S -'7 [~,',`~ B UGGE (Afdeling Brugge) oq:

àlSc f s- r,:,-, SaU.D 2 01UL1 20

Griffie De griffier,

mod 2.1

i~uiumumWmi~uu~~M

*11119276*

à

05

Ondememingsnr :

:;

Uittreksel uit de oprichtingsakte verleden voor Ons, Meester Christian LAMBRECHT, notaris te Kortrijk,

_; standplaats HEULE, op 18 juli 2011, neergelegd ter registratie. Bij deze akte wordt een besloten vennootschap

:; met beperkte aansprakelijkheid opgericht met volgende specificaties:

ij De vennoten: De Heer DE DEENE Frederic Marie Albert, geboren te Kortrijk op drieëntwintig juli

negentienhonderd drieënzeventig, en zijn echtgenote Mevrouw LEIN Isabel Lieve Bernadette,

geboren te Poperinge op vijfentwintig november negentienhonderd zevenenzeventig,

samenwonende te wonende te 8370 Blankenberge (Uitkerke), Oudengemse Laan, 21.

VORM - NAAM. besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FREDIBEL"

DOEL. De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen

rekening:

- het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen,

voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ;r

ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime

betekenis. <'

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de

voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire i.

benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze,

rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. ;!

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van

verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuis-inrichting en decoratie, de huur en

verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende

goederen of onroerende zakelijke rechten;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

- het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Benaming : Fredibel

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oudengemselaan, 21

8370 Blankenberge (Uitkerke)

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de

vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd-vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

- het oprichten en uitbaten zowel in binnenland als in buitenland, van één of meerdere horecabedrijven (hotel, restaurant en drankgelegenheden) in de meest ruime zin van het woord en het verrichten van alle neven- en hulpactiviteiten in dit verband, evenals de aankoop en verkoop in binnen- en buitenland van alle handelsgoederen van welke aard ook en van om het even welke daarbij aansluitende dienstverlenende activiteit.

De vennootschap mag hiertoe alle handelsverrichtingen, ambachtelijke, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar ondernemingen te bevorderen, of de afzet van haar produkten te vergemakkelijken, en voor zover de wet dit niet verbiedt.

De algemene vergadering van de vennoten, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist voor wijziging van de statuten, kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, door alle middelen en op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zal achten, en die niet in strijd zijn met de vigerende wetgeving.

ZETEL. 8370 Blankenberge (Uitkerke), Oudengemse Laan, 21.

DUUR. niet bepaald.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - VOLSTORTING. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen zonder aanduiding van nominale waarde en die ieder één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig geplaatst, ingeschreven en gedeeltelijk volgestort.

Het bedrag van de nog niet volstorte inbreng door de Heer Frederic De Deene bedraagt: 12.300¬ . BESTUUR. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering met drie/vierde meerderheid van stemmen, die het aantal zaakvoerders en de duur van hun mandaat bepaalt.

De algemene vergadering kan ten allen tijde met gewone meerderheid een einde stellen aan hun mandaat.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt en indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervuilen.

De zaakvoerders benoemd in de oprichtingsakte zonder beperking van de duur van hun mandaat, zijn van rechtswege benoemd voor de duur van de vennootschap.

Hun opdracht kan slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen. Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan de enige vennoot deze te allen tijde ontslaan, tenzij deze derde-zaakvoerder benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

VERTEGENWOORDIGING EN BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. ledere zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder en dit tot een maximum bedrag van vijfduizend euro per transactie. Voor handelingen boven de vijfduizend euro is het akkoord van twee zaakvoerders nodig.

ALGEMENE VERGADERING. De algemene vergadering der vennoten beraadslaagt volgens de regelen voorzien bij het Wetboek van vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 2.1



De gewone algemene vergadering gaat telkens door op éénentwintig juni om negentien uur, in de' zetel van de vennootschap of in elke andere plaats vermeld in het oproepingsbericht en dit ongeacht of dit een zon- of feestdag zou zijn.

Bij gemeen akkoord van alle vennoten kan de algemene vergadering ook op een andere plaats bijeenkomen.

De agenda van de statutaire algemene vergadering zal ondermeer de vaststelling behelzen van de prijs der aandelen overeenkomstig artikel acht van de statuten.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen steeds worden bijeengeroepen door de enige zaakvoerder of het college van zaakvoerders of een commissaris en moeten bijeengeroepen worden wanneer dit wordt gevraagd door vennoten die samen ten minste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval dienen de vennoten de agenda van de vergadering mee te delen welke evenwel nog zal kunnen uitgebreid worden door de zaakvoerders. De bijeenroeping geschiedt binnen de maand na de aanvraag.

VOORWAARDEN VOOR UITOEFENING STEMRECHT. Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar.

De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel voor alle rechten tegenover de vennootschap uit te oefenen.

indien een aandeel onverdeeld toebehoort aan meerdere personen of het voorwerp uitmaakt van een inpandgeving of van een genotspand, dan worden de rechten van dit aandeel tegenover de vennootschap geschorst totdat door alle betrokkenen één enkele persoon zal zijn aangeduid die tegenover de vennootschap zal gelden als de enige eigenaar van het aandeel.

Indien één of meer aandelen met vruchtgebruik bezwaard zijn, dan wordt het eraan verbonden stemrecht door de vruchtgebruiker uitgeoefend, behoudens andersluidende overeenkomst of verzet van de naakte eigenaar. In deze laatste hypothese wordt het aan die aandelen verbonden stemrecht geschorst totdat een enkele persoon aangewezen is om ten aanzien van de vennootschap dit stemrecht uit te oefenen.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Een vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een andere vennoot met stemrecht.

Onbekwamen, ontzetten, minderjarigen en rechtspersonen mogen nochtans vertegenwoordigd worden door een lasthebber die zelf geen vennoot is.

Gehuwde vennoten kunnen zich laten vertegenwoordigen door hun echtgenoot zelfs indien deze geen vennoot is.

BOEKJAAR. Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

AANLEGGEN VAN RESERVES - VERDELING VAN DE WINST. Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de lasten, algemene onkosten van alle aard, gebeurlijke intresten aan de schuldeisers-vennoten, bezoldigingen aan zaakvoerders, werkende vennoten en commissarissen en noodzakelijke afschrijvingen, vormt de netto winst van het bedrijfsjaar. Op deze winst wordt jaarlijks ten minste een twintigste voorafgenomen voor het vormen van de wettelijke reserve. Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Zij ontstaat wederom indien, om welke reden ook, het reservefonds verminderd wordt.

Het saldo is ter beschikking van de algemene vergadering.

Mocht geen enkel voorstel tot aanwending van de winst worden aangenomen bij eenvoudige meerderheid van de geldig uitgebrachte stemmen, dan wordt het batig saldo na de gebeurlijke afhoudingen voor de wettelijke reserve tussen de vennoten verdeeld volgens het aantal van hun aandelen, mits toekenning aan ieder aandeel van een gelijk recht.

Elke uitkering van winst is onderworpen aan de wettelijke beperkingen.

VEREFFENINGSSALDO. Het vereffeningsoverschot wordt gelijkelijk verdeeld tussen alle aandelen. Indien evenwel niet alle aandelen in dezelfde mate volgestort zijn, moeten de vereffenaars alvorens tot terugbetaling over te gaan, rekening houden met dit verschil in afbetaling en de gelijkheid van alle aandelen herstellen, hetzij door aanvullende stortingen te eisen ten laste van de aandelen die onvoldoende zijn afbetaald, hetzij door voorafgaandelijk terugbetalingen te doen ten gunste van de aandelen die voor een hoger bedrag werden afbetaald.

BENOEMINGEN. De verschijners verklaren voorlopig het aantal zaakvoerders te bepalen op twee en zij benoemen tot dit ambt zonder beperking van duur en bijgevolg voor de ganse duur van de vennootschap behoudens herroeping wegens gewichtige redenen, met macht overeenkomstig artikel 17 der statuten ieder alleen en afzonderlijk de vennootschap te vertegenwoordigen en dit tot een maximum bedrag van vijfduizend euro per transactie. Voor handelingen boven de vijfduizend euro is het akkoord van twee zaakvoerders nodig:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

mod 2.1



- de Heer Frederic De Deene;

- Mevrouw Isabel Lein;

beiden voornoemd, die aanvaarden.

Het mandaat van Mevrouw Isabel Lein zal onbezoldigd zijn.

OVERGANGSBEPALINGEN.: Het eerste maatschappelijk boekjaar neemt aanvang op datum van

neerlegging van een uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de

Rechtbank van Koophandel.

Het eindigt per 31 december 2012.

De eerste algemene vergadering vindt plaats in 2013.

GEEN BENOEMING VAN COMMISSARIS. De vennoten verklaren en stellen vast dat uit te goeder trouw

verrichte schattingen blijkt dat de bij deze opgerichte vennootschap voor het eerste boekjaar voldoet

aan de criteria vermeld in artikel 15 van het Wetboek van vennootschappen. Bijgevolg besluiten zij

geen commissarissen aan te stellen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de oprichtingsakte

Christian Lambrecht, notaris te Heule

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
FREDIBEL

Adresse
OUDENGEMSELAAN 21 8370 UITKERKE

Code postal : 8370
Localité : Uitkerke
Commune : BLANKENBERGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande