FRICKELO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FRICKELO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.421.534

Publication

02/06/2014
ÿþ Mal ?OF l'hl

r,lirtf In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neeriegging ter griffie van de alctL

1\1 tERGELEGD

11111111I111,11,11j1f11111111111

Ondememingsnr 0541,421,534

Benaming (voluit) : Frickelo

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Lieverstedestraat 7, 8020 Oostkamp, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Neerlegging verslaggeving quasi-inbreng

Tekst:

Controleverslag van BVBA Nijs en Partners bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door Karel Nijs, bedrijfsrevisor, overeenkomstig de artikelen 220 en 222 van het Wetboek van Vennootschappen, dd. 08 april 2014.

Bijzonder verslag van het college van zaakvoerders van Frickelo BVBA overeenkomstig de bepalingen van 220 en 222 van het Wetboek van Vennootschappen dd. 08 april 2014.

(get.) Nick Frickelo, zaakvoerder

fi blz:Vân CùI BVérMaldéri-'. ... à'OCferádril 'en hdedánieëi'd vaird'é-instiênterèn'ae-ribtari-S,''fietzirVân (56iS-6(0)ifi)`'

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes tttttttttttttttttt

Griffie Rechtbank Koophandel

21 MEI 2014

Gent Afdermrugge

DA griffiAr

18/02/2014
ÿþINI

be

B St

Mal PDF 71,9

" 1906 063*

Î" ` "c ÿ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEL k BELGE NEERGEikGD ïElr 1/4.1*rhir iA11

,1 1 -01- 2°14 RECKBAN V ANK D é HA DER 1

off. E

ELG1SCH S TAAT.381 C

Griffie 2 eelfflere

CQ

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0541.421.534

Benaming (voluit) : Frickelo

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Blauwhuisstraat 2, 8020 Hertsberge, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :zetelverplaatsing

Tekst :

Uit een beslissing van de zaakvoerders dd. 14/01/2014 blijkt dat de maatschappelijke zetel van de vennootschap met onmiddellijke ingang verplaatst werd van Blauwhuisstraat 2, 8020 l iertsberge naar Ueverstedestraat 7, 8020 Oostkamp.

(get.) Frickelo Nick, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik73 vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheidvan de instrumenterende notaris, fietzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/10/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B

kopie

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13306441*

Neergelegd

25-10-2013



Griffie

0541421534

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste bl

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit): FRICKELO

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8020 Oostkamp, Blauwhuisstraat 2

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte, verleden voor ons, meester Philippe VANLATUM, notaris te Oedelem, op 24 oktober 2013, waarvan huidig uittreksel is opgemaakt voor registratie dienstig voor de neerlegging op de Rechtbank van

Koophandel, blijkt dat :

1. De Heer Frickelo Dirk, wonende te Blauwhuisstraat 2, 8020 Hertsberge

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam  FRICKELO . Het kapitaal bedraagt HONDERD VIJFENTWINTIG EURO (¬ 125.000,00) vertegenwoordigd door 1000 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk 1/100ste van het kapitaal vertegenwoordigen. Alle aandelen zijn door de oprichter ingeschreven a pari in speciën. De 1000 aandelen werden als volgt onderschreven:

1. De Heer Frickelo Dirk, wonende te Blauwhuisstraat 2, 8020 Hertsberge, titularis van 1000 aandelen Totaal 1000 aandelen.

De oprichter verklaart en erkent dat elk der aandelen volledig volstort zijn.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van 125.000 EURO.

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening, geopend namens de vennootschap in oprichting bij CRELAN.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaats gevonden overeenkomstig de wet. NAAM-VORM-ZETEL

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt  FRICKELO .

De zetel is gevestigd te Blauwhuisstraat 2, 8020 Hertsberge .

Het bestuursorgaan kan zonder statutenwijziging de zetel van de vennootschap verplaatsen in België, voor zover deze zetelverplaatsing geen wijziging veroorzaakt inzake het op de vennootschap toepasselijke taalregime.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

- de vervaardiging, de invoer, de verkoop, het verhuur, het vervoer, de opslag, het onderhoud en de herstelling en het verkeer van materialen en machines, in het bijzonder voor (maar niet beperkend tot) het gebruik in de land- en tuinbouwsector, alsook de import, de export, de aankoop en verkoop, het onderhoud en de herstellingen, vervaardiging, groot-en kleinhandel van alle duurzame en niet duurzame verbruiks- en investeringsgoederen;

-de vervaardiging, de verkoop, zowel in groot- als in kleinhandel, de in- en uitvoer, de consignatie, de distributie, onderhoud en herstellingen en het verhuren van metalen werkstukken en metaalconstructies voor rekening van derden door toepassing van diverse technieken: boren, draaien, frezen, vonkerosief bewerken, schaven, lappen, trekfrezen, vlakken, zagen, slijpen, lassen enz.;

-de onderhouds- en herstellingswerken van mechanische aard voor rekening van derden;

-de vervaardiging van gesmede werkstukken en metaalconstructies voor rekening van derden;

-de vervaardiging en de montage van gesmede werkstukken en metaalconstructies voor de land- en tuinbouw;

-aan-en verkoop, productie en montage, onderhoud en herstelling van aanhangwagens, opleggers en laadbakken voor vrachtwagens;

z. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

- het verlenen van adviezen en consulting van financiële, technische, commerciële, operationele en administratieve aard in de ruimste zin;

- het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en opdrachten in vennootschappen en verenigingen en in het algemeen het uitoefenen van alle opdrachten en functies; - het verlenen van administratieve prestaties;

- het geven van opleiding, training en coaching van particulieren en bedrijven inzake alle aspecten van de bedrijfsvoering in haar ruimste betekenis;

- het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen waarin zij al dan niet een participatie aanhoudt;

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - AANDELEN

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt HONDERD VIJFENTWINTIG DUIZEND EURO

(¬ 125.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door DUIZEND (1000) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die

ieder één/duizendste (1/1000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Tenzij uitdrukkelijk anders bepaald in het benoemingsbesluit is hun mandaat van onbepaalde duur.

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

De (eventuele) statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap. Aan de zaakvoerders kan door de algemene vergadering een aandeel in de winst worden toegekend.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De vennootschap wordt geldig verbonden tegenover derden en in rechte door de enige zaakvoerder of, indien er meerdere zaakvoerders zijn door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor het verrichten van rechtshandelingen, waarvan het belang of de totale waarde voor de vennootschap een bedrag van 15.000 euro te boven gaat of waardoor de vennootschap voor langer dan 12 maanden wordt gebonden is evenwel de handtekening van alle zaakvoerders vereist.

a. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door een bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger binnen de perken van de verleende volmacht.

b. Indien een rechtspersoon benoemd wordt, als zaakvoerder zal deze vertegenwoordigd worden door haar "vaste vertegenwoordiger".

De rechtspersoon- zaakvoerder verbindt zich ertoe tot het benoemen van een vaste vertegenwoordiger, die een natuurlijk persoon moet zijn.

De openbaarmakingsformaliteiten worden verzorgd door de bestuurde vennootschap.

Zo de vennootschap overweegt om een rechtspersoon te benoemen tot zaakvoerder, dan moet die rechtspersoon de identiteit van de persoon die vaste vertegenwoordiger zou worden, voorafgaandelijk meedelen aan de vennootschap

Indien de zaakvoerder of het college van zaakvoerders bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, is hij gehouden de desbetreffende artikelen van het Wetboek van vennootschappen na te leven.

Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen.

Wanneer het bestuursorgaan niet tot een beslissing kan komen, wegens ernstig meningsverschil, dan dient de algemene vergadering te worden bijeengeroepen volgens de statutaire bepalingen en zal de algemene vergadering met gewone meerderheid een beslissing nemen over dit punt, zonder schending van de wettelijk aan de bestuursorgaan toegewezen bevoegdheden.

JAARVERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni om vijftien uur. BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en het bestuursorgaan maakt de inventaris op, alsmede de jaarrekening, bestaande uit balans, resultatenrekening en toelichting.

Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België. De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig het Wetboek Vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door het Wetboek van vennootschappen.

OVERGANGSBEPALINGEN

Overname van alle verbintenissen die aangegaan werden in naam van de vennootschap in oprichting (artikel 60 W. Venn.) en dit zowel voor de verbintenissen aangegaan voorafgaand aan het verlijden van de oprichtingsakte als voor de verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van de akte en het neerleggen ervan conform art. 68 W. Venn.

De vergadering heeft besloten als gewone niet-statutaire zaakvoerders te benoemen :

1/ de Heer Dirk Frickelo, voornoemd, als niet statutair bezoldigd zaakvoerder voor onbepaalde duur;

2/ de Heer Bert Frickelo, wonende te 8020 Hertsberge, Blauwhuisstraat 2, als niet statutair bezoldigd zaakvoerder voor onbepaalde duur;

3/ de Heer Nick Frickelo, wonende te 8851 Koolskamp, Oude Zwevelzeelsestraat 1, als niet statutair, niet bezoldigd zaakvoerder voor onbepaalde duur.

Voormelde verschijners verklaren te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

Luik B - Vervolg

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van de neerlegging ter griffie van een uittreksel

van deze akte en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend veertien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2015.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
FRICKELO

Adresse
BLAUWHUISSTRAAT 2 8020 HERTSBERGE

Code postal : 8020
Localité : Hertsberge
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande