FRISAL

Divers


Dénomination : FRISAL
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 436.800.797

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.06.2014, NGL 01.07.2014 14264-0078-016
08/10/2014
ÿþMal Wad 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

Ondernemingsnr : 0436.800.797 Benaming

(voluit) : FR1SAL (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Albert I laan 234, 8620 Nieuwpoort (volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING -1NVEREFFENINGSTELLING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Jessica Verhaeghe, te Gistel, op 15 september 2014, nog niet geregistreerd, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "FRISAL", met maatschappelijke zetel te 8620 Nieuwpoort, Albert 1 laan 234, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Veume, met ondememingsnummer 0436.800.797, onder andere de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgemaakt door de raad van bestuur, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor, opgesteld overeenkomstig artikel 181, §1 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het verslag van de raad van bestuur werd een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per dertig juni tweeduizend en veertien.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en voormelde staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen, zoals hiervoor uiteengezet.

De verslagen opgemaakt door de raad van bestuur en de bedrijfsrevisor, alsmede de staat van activa en passiva blijven bewaard in het dossier van ondergetekende notaris Jessica Verhaeghe.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden zodat zij vanaf heden nog slechts zal bestaan voor haar vereffening.

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist één vereffenaar aan te stellen. Zij benoemt als vereffenaar, onder de opschortende voorwaarde van de homologatie van de benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel:

De heer DEVLIES José Hector René Benoni (rijksregistemummer 44.04.27-003.42, identiteitskaartnummer 591-5860931-02, uitgereikt te Jabbeke op tweeëntwintig mei tweeduizend en twaalf), geboren te Dentergem op zevenentwintig april negentienhonderd vierenveertig, wonend te Jabbeke, Oude Bruggeweg 10.

De benoeming is gedaan voor onbepaalde duur.

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

De heer Devlies José, voornoemd, wordt eveneens aangesteld als lasthebber ad hoc teneinde het verzoekschrift tot homologatie van de vereffenaar te ondertekenen en desgevallend neer te leggen op de bevoegde rechtbank

Overeenkomstig artikel 184 paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen treedt de vereffenaar pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van zijn benoeming.

In geval de rechtbank van koophandel de aanstelling van de heer José Devlies als vereffenaar niet zou goedkeuren, beslist de algemene vergadering om de heer DEVLIES Frederik Karl Yves Stefaan (rijksregisternummer 72.09.17-105.87, identiteitskaartnummer 591-7550609-37, uitgereikt te Dilbeek op dertien maart tweeduizend en dertien), geboren te Oostende op zeventien september negentienhonderd tweeënzeventig, ongehuwd, wettelijk samenwonend met mevrouw Valérie Naomé, ingevolge verklaring afgelegd te Dilbeek op acht mei tweeduizend en acht, wonend te Dilbeek, Processiestraat 2, in deze functie aan te stellen en de rechtbank om goedkeuring te verzoeken.

De rechtbank van koophandel moet op de hoogte worden gehouden van de stand van zaken tijdens de vereffening.

Overeenkomstig het artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen moet de vereffenaar in de zevende en de dertiende maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat op het einde van respectievelijk de zesde en de twaalfde maand na invereffeningstelling van de toestand van de vereffening

.overmaken_aan_de.griffie wande.bevoegde.rechtbank.van_koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

afdëlingVEijRi`lE

.~---

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behoude aan hel Belgiscl

Staatsbk

11111,1.1,1.1 jdlij J11111111

NEERGELEGD TER GRIFFIE

Rechtbank van Koophandel Gent

2 9 SEP. 20111

Griffie

' k_ , VIERDE BESLISS1NG

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of verdere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

VIJFDE BESLISSING

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap:

- vervanging van artikel één van de statuten door volgende tekst:

"De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap met de naam "N.V. FRISAL  in vereffening" en is in vereffening."

- artikel vier van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf zeventien februari negentienhonderd negenentachtig en de vennootschap wordt geacht haar activiteiten te hebben aangevat op de dag van de oprichting. De vennootschap bestaat met ingang van vijftien september tweeduizend en veertien enkel nog voor haar vereffening."

ZESDE BESLISSING

De vergadering verleent aan de notaris alle machten om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

ZEVENDE BESLISSING

De algemene vergadering verleent kwijting van de leden van de raad van bestuur betreffende de uitoefening van hun mandaat gedurende het lopende maatschappelijk jaar, onder voorbehoud evenwel van hetgeen uit het verslag van de vereffenaar zou kunnen blijken ten haren laste te zijn.

ACHTSTE BESLISSING - AFGIFTE VAN ONROEREND GOED

De naamloze vennootschap "N.V. FRISAL" is eigenaar van het hierna beschreven onroerend goed. Beschrijving

GEMEENTE JABBEKE, eerste afdeling (Jabbeke)

Een woonhuis op en met grond en aanpalend perceel weiland, gelegen Oude Bruggeweg 10, bij het kadaster bekend volgens titel ais de nummers 36/F en 361E van de sectie C met een oppervlakte van één hectare dertien are zeventig centiare (1 ha 13 a 70 ca) en thans als de nummers 36/H en 3616 van de sectie C, met een zelfde oppervlakte en met een globaal kadastraal inkomen van tweeduizend en zesenveertig Euro (2.046,00 EUR).

(...)

Onttrekking onroerend goed

Als eerste handeling in het kader van de bewerkingen van vereffening van de vennootschap beslist de vereffenaar voormeld onroerend goed uit de vennootschap te onttrekken en aan te bedelen aan de vennoten, zijnde

- de heer José Deviies, voornoemd,

- mevrouw Elly Leliaert, voornoemd,

- de heer Frederik Deviies, voornoemd,

- mevrouw Isabel Devlies, voornoemd,

- de heer Alexis Devlies, voornoemd,

hier allen aanwezig en die aanvaarden  in verhouding tot hun aandelenbezit  en dit als voorschot op de latere afsluiting van de vereffening van de vennootschap.

De vereffenaar verklaart en bevestigt dat, op zicht van de staat van actief en passief van de vennootschap afgesloten per dertig juni tweeduizend en veertien en op zicht van het verslag van de bedrijfsrevisor, waarvan hiervoor sprake, de onttrekking en toebedeling van voormeld onroerend goed uit de vennootschap aan de vennoten bij wijze van voorschot geen enkel risico inhoudt voor derden gezien de voorhanden zijnde financiële tegoeden ruimschoots volstaan voor de betaling van de nog bestaande schulden, kosten van vereffening en fiscale aanslagen.

Vermits de bewerkingen van vereffening van de vennootschap overeenkomstig de wettelijke bepalingen steeds gebeuren onder toezicht van de rechtbank van koophandel worden de comparanten er door de notaris op gewezen dat het onttrekken van voormeld eigendom uit de vennootschap met toebedeling ervan aan de vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit door de rechtbank van koophandel kan worden vernietigd in geval deze oordeelt dat dit de rechten van derden in gevaar zou brengen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De hiervoor beschreven vereffenaar is in functie getreden door gebrek aan bevestiging van de Rechtbank van Koophandel van Gent, afdeling Veurne, binnen de voorziene termijn van 5 werkdagen, conform artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen, van zijn benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

Voor deels gelijkvormig, deels beredeneerd uittreksel, opgemaakt voor registratie, enkel bestemd voor neeriegging bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel en ter bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Getekend notaris Jessica Verhaeghe, te Gistel.

Gelijktijdig neergelegd:

* uitgifte van de statutenwijziging, blijkens akte verleden voor notaris Jessica Verhaeghe, te Gistel op 15

september 2014;

* coördinatie van de statuten per 15 september 2044;

* kopie van het verslag van de raad van bestuur;

* kopie van het verslag van de bedrijfsrevisor, met staat van actief en passief per 30.06.2014;

* kopie van het neergelegde verzoekschrift betreffende homologatie van de aanstelling van de vereffenaar

dd. 19.09.2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

20/08/2013
ÿþ{

Y 11Hhu~~iAuiuu

" 131 580*

Mowf WO=d iS,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iII



Ondernemingsnr : 0436.800.797

Benaming

(voluit) : FRISAL NV

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 8620 Nieuwpoort, Albert 1-laan 234

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING BESTUURDERS - HERBENOEMING GEDELEGEERD-BESTUURDER EN VOORZITTER RAAD VAN BESTUUR

Uit de notulen van de gewone algemene vergadering, gehouden op d.d. 28 april 2013, blijkt dat de gewone algemene vergadering heeft beslist om de volgende personen te herbenoemen tot bestuurder, en dit voor een hernieuwbare termijn, tot onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2018:

1) Meneer José Devlies, wonende te 8490 Jabbeke, Oude Bruggeweg 10;

2) Meneer Frederik Devlies, wonende te 1700 Sint Martens-Bodegem, Processiestraat 2;

3) Mevrouw Elly Leliaert, wonende te 8490 Jabbeke, Oude Bruggeweg 10.

Uit de notulen van de daaropvolgende bijeenkomst van de leden van de raad van bestuur d.d. 28 april 2013 blijkt dat de heer José Devlies en mevrouw Elly Lefiaert, beiden voornoemd, werden herbenoemd tot gedelegeerd-bestuurder. Daarnaast blijkt dat de heer José Devlies, voornoemd, werd herbenoemd tot voorzitter van de raad van bestuur.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid (artikel 16):

De vennootschap wordt in rechte, als eiseres of als verweerster, en voor rechtshandelingen, met inbegrip van deze waarin een ambtenaar tussenkomt, vertegenwoordigd door een gedelegeerd-bestuurder of door twee bestuurders samen.

Gedaan te Nieuwpoort, op 28/04/2013.

Getekend:

de heer José Devlies

gedelegeerd-bestuurder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

16/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.04.2013, NGL 13.08.2013 13414-0505-016
07/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.06.2011, NGL 06.07.2011 11256-0577-016
16/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 15.06.2010 10172-0061-017
11/01/2010 : VE035614
19/06/2009 : VE035614
08/06/2009 : VE035614
04/02/2009 : VE035614
21/05/2008 : VE035614
09/05/2008 : VE035614
26/04/2006 : VE035614
24/05/2005 : VE035614
02/05/2005 : VE035614
28/04/2004 : VE035614
27/05/2003 : VE035614
01/10/2002 : VE035614
01/06/2002 : VE035614
17/06/2000 : VE035614
01/05/1997 : VE35614
01/01/1997 : VE35614
08/02/1995 : VE35614
01/01/1995 : VE35614
01/01/1993 : OO44688
01/01/1992 : OO44688

Coordonnées
FRISAL

Adresse
Zetel : Albert I laan 234, 8620 Nieuwpoort (volledig adres)

Code postal : 8620
Localité : NIEUWPOORT
Commune : NIEUWPOORT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande