FRITUUR DE PLATSE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FRITUUR DE PLATSE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.514.995

Publication

06/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 01.08.2014 14384-0011-015
23/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 19.07.2013 13324-0310-014
04/11/2011
ÿþMotl 21

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

M f& iTEUR  % UEiy

DIRECTI. N

LU'I.ktB >

11

11. 10, 2L.1

I 1111 CII INI~V ICI INI I RIV

*11166492* if

6 -1Q- 2

CH STAA BESTUU

Ondernemingsnr : - 5À ({. es -

Benaming

(voluit) : FRITUUR DE PLATSE

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zomerweg 43 te 8860 Lendelede

Onderwerp akte : Oprichting - benoemingen

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Christine Callens te Lendelede op vijf oktober tweeduizend en elf, akte eerstdaags neer te leggen ter registratie; dat daarbij opgericht werd een vennootschap met als:

-1/ Vennoten: al De heer PERNEEL Ferdi Albert,

geboren te Izegem op 8 maart 1968, wonende te 8860 Lendelede, Zomerweg 43, en zijn echtgenote: b/ Mevrouw LOUAGIE Carine Norberta Marcella,

geboren te Izegem op 2 juni 1969, wonende te 8860 Lendelede, Zomerweg 43,

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan bedongen huwelijksvoorwaarden.

-2/ Rechtsvorm: De vennootschap wordt opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

-3/ Benaming: Zij draagt de benaming FRITUUR DE PLATSE.

-4/ Zetel: De zetel van de vennootschap is voor het eerst gevestigd te 8860 LENDELEDE, Zomerweg 43. -5/ Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

-6/ Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt 18.600 Euro zegge achttien duizend zeshonderd euro. Het is vertegenwoordigd door 186 aandelen, op naam, zonder nominale waar-de, die ieder één honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen. De aandelen zijn genum-merd van 1 tot en met 186. Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

De heer Perneel Ferdi verklaart in te schrijven in geld voor 9.300 Euro op 93 aandelen.

Mevrouw Louagie Carine verklaart in te schrijven in geld voor 9.300 Euro op 93 aandelen. Ieder aandeel werd afbetaald ten belope van een/derde. Er werd dus 6.200,00 Euro afbetaald en gedeponeerd overeenkomstig de wet bij KBC Bank te Lendelede die een bank attest heeft afgeleverd. Het nog niet volstort bedrag van de aandelen van de oprichters bedraagt twaalf duizend vierhonderd Euro (12.400,00 Euro).

-7/ Doel: De vennootschap heeft tot doel:

- de uitbating van één of meer frituren;

- de handel in frites, vleesbereidingen en met vleesbereidingen belegde broodjes, kroketten, dit ailes met bijhorende kruiden en sausen, al dan niet geestrijke dranken, kip aan 't spit, gedroogde vis, eieren en vleesconserven;

- alle activiteiten die behoren tot de horecasector in het algemeen en in het bijzonder de uitbating van: bierhuizen. cafés, drankhuizen. tearooms, drankgelegenheden, tavernes, eethuizen, restaurants, vergader- en feestzalen; daarnaast ook het organiseren en uitvoeren van recepties, banketten, eetgelegenheden en feesten als traiteur, eventueel op andere locaties;

- de aan- en verkoop van voedingswaren en dranken.

- het beheer van een eigen onroerend vermogen en voor eigen rekening het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, restaureren, verhuren, huren, ter beschikking stellen, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen. die rechtstreeks of onrecht-streeks met dit doel in verband staan en die van die aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

De onderneming in onroerende goederen voor eigen rekening.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek geven, al haar goederen in pand geven en zich borg stellen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden, op voorwaarde dat zij er belang bij heeft.

Zij kan ook functies uitoefenen van zaakvoerder, bestuurder, beheerder en vereffenaar.

- De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2011- Annexes du Moniteur belge

- Bedoelde opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

-8/ De jaarvergadering: Ieder jaar, de LAATSTE VRIJDAG van MEI om 11 UUR in de voormiddag en voor het eerst in het jaar tweeduizend en dertien moet een jaarvergadering gehouden worden in de ze-tel van de vennootschap of in elke andere plaats vermeld in de bijeenroepingsbrieven.

Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de eerst volgende werkdag op hetzelfde uur gehouden. De bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden, hetzij op de zetel van de vennootschap, hetzij op gelijk welke andere plaats vermeld in de oproepingsbrieven.

Een vergadering mag bovendien op elk ogenblik bijeengeroepen worden hetzij door een zaakvoerder, hetzij door een commissaris, zo er één benoemd is.

Naast de bijeenroepingen zoals voorzien door onderhavige statuten, is de bijeenroeping eveneens ver-plicht op aanvraag van vennoten die minstens éénvijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoor-digen. In dit geval geschiedt de bijeenroeping binnen de'drie weken na de aanvraag.

Bijeenroeping. De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen agendapunten. Zij worden vijftien dagen voor de vergadering medegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders. De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproe-ping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Toezenden van stukken. Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het wetboek van vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos verzonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Schriftelijke besluitvorming. De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

-9/ Stemrecht  Voorwaarden voor toelating tot de vergadering: Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht. De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber die zelf geen vennoot dient te zijn, of schriftelijk hun stem uit-brengen. Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen. Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste in functie zijnde zaakvoerder of, bij diens afwezigheid, door de persoon ge-kozen door de aanwezige vennoten. Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijge-houden. De beslissingen op een algemene vergadering worden genomen met een gewone meerderheid van stemmen, behoudens bij de bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen waar de beslissin-gen genomen worden volgens de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

Verdaging jaarvergadering: Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen af-breuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergade-ring hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Vraagrecht: De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap, De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag. Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak.

Behalve wanneer besluiten van de algemene vergadering bij authentieke akte moeten vastgelegd worden, moeten de afschriften voor derden worden ondertekend door één zaakvoerder.

-10/ Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt. Voor zover de wet het toelaat en in de mate dat de wet het toelaat kunnen in uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, de besluiten van de zaakvoerders worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de zaakvoerders. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan de-zelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechterlijk aansprakelijk en strafrechterlijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Bevoegdheden zaakvoerder:

1/ Bestuursbevoegdheid. De zaakvoerders kunnen aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ingeval er maar één zaak-voerder is zal hij het bestuur alleen voeren. Ingeval er echter twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamen-lijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voor-zitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun

O

Vaor-

be houd¬ .n aan het Belgisch

Staatsblad

bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap.' indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid. De aandacht wordt er op gevestigd dat volgens de wet de statuten de bevoegdheid van de zaakvoerders kunnen beperken maar dat zodanige beperking niet aan derden kan worden tegengeworpen, ook niet al ze zijn openbaar gemaakt.

2/ Vertegenwoordigingsbevoegdheid. Iedere zaakvoerder, zelfs als er meerdere zijn, vertegenwoordigt geldig de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder.

BENOEMING VAN ZAAKVOERDERS:

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders momenteel te bepalen op TWEE.

Worden benoemd tot niet-statutair zaakvoerder voor een onbepaalde duur:

.1 De heer PERNEEL Ferdi, wonende te Lendelede, Zomerweg 43;

.2) Mevrouw LOUAGIE Carine, wonende te Lendelede, Zomerweg 43;

Het mandaat van Louagie Carine is onbezoldigd zolang de algemene vergadering er niet anders over beslist.

-11/ Boekjaar: Het boekjaar begint op EEN JANUARI en eindigt op EENENDERTIG DECEMBER van het zelfde jaar. Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf. Op het einde van elk boekjaar zal het bestuur een inventaris alsmede een jaarrekening opmaken, overeenkomstig de wet.

-121 Winstverdeling: De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inacht-neming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vast-stelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is ge-daald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mo-gen worden uitgekeerd. Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

-131 Vereffeningssaldo: Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder. alle ven-noten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

-14/ Volmachten. De BVBA HAERENS A. & C°, beukenlaan 5 te 8860 Lendelede vertegenwoordigd door de heer Johan Haerens of elke andere door haar aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervul-len bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van On-dememingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor beredeneerd uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de akte

-uittreksel van de akte

Getekend, Christine Callens, notaris







Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 30.07.2015 15367-0441-016
25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 15.07.2016 16327-0039-016

Coordonnées
FRITUUR DE PLATSE

Adresse
ZOMERWEG 43 8860 LENDELEDE

Code postal : 8860
Localité : LENDELEDE
Commune : LENDELEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande