FRONTAB

NV


Dénomination : FRONTAB
Forme juridique : NV
N° entreprise : 876.280.281

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 30.11.2013, GGK 17.05.2014, NGL 27.06.2014 14241-0268-033
17/06/2013 : ME. - JAARREKENING 30.11.2012, GGK 18.05.2013, NGL 07.06.2013 13172-0113-029
21/06/2012 : ME. - JAARREKENING 30.11.2011, GGK 19.05.2012, NGL 12.06.2012 12180-0573-024
18/01/2012
ÿþ lioa Wall 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*12016 51

25"

be

a

B~ sta

IN0EW~ :IJIE N TER OteG''prEa

RECHTBAN',ct: VAN KOOPYANDEi

_ 9 JAN. 2012

~7EIiP`rv~e

Ondernemingsnr : 0876.280.281

Benaming

(voluit) : FRONTAB

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Dijk 1, 8660 Adinkerke/De Panne

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Dat blijkt uit een authentieke akte verleden voor het ambt van Meester Serge Van Damme, Notaris te De Panne de dato TWEEENTWINTIG DECEMBER TWEEDUIZEND EN ELF, "Geboekt te Veume, Registratiekantoor, 12 bladen, een renvooien op 27 december 2011, Reg:5, boek 441, blad 45,vak 20. Ontvangen : vijfentwintig euro (25EUR). De Eerstaanwezend lnstpecteur (getekend) Luc De Bergh.;" dat werd; gehouden de Buitengewone Algemene Vergadering van de aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap! "FRONTAR", met maatschappelijke zetel te 8660 Adinkekre/De Panne, Dijk 1.

Ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen onder het nummer 0876.280.281 en BTW-plichtig! onder het nummer 876.280.281.

Opgericht blijkens akte verleden voor het ambt van ondergetekende Notaris Serge Van Damme te Panne cirai veertien september tweeduizend vijf, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad op vijf oktober' daama, onder het nummer 2005.10.05/085947.

Waarvan de statuten sedertdien niet meer werden gewijzigd.

De Buitengewone Algemene Vergadering heeft volgende besluiten genomen met eenparigheid van! stemmen :

EERSTE BESLUIT

De algemene vergadering beslist de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam.

De algemene vergadering verleent verder volmacht aan de raad van bestuur om de bestaande aandelen; aan toonder te vernietigen.

Artikel 9 van de statuten wordt vervangen door volgende tekst:

Artikel 9. Aard van de aandelen

De aandelen van de vennootschap zijn steeds op naam.

Winstbewijzen die het kapitaal niet vertegenwoordigen, mogen niet worden uitgegeven.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat een enkele persoon ten aanzien van de vennootschap ais eigenaar is'- aangewezen.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden. De houders van aandelen! alsmede elke belanghebbende derde kan inzage nemen van het register van aandelen.

In het register van aandelen dienen de bepalingen opgenomen te worden voorgeschreven door artikel 233; van het Wetboek van Vennootschappen.

De raad van bestuur kan beslissen tot splitsing van het register in twee delen volgens de bepalingen van artikel 234 van het Wetboek van Vennootschappen.

De eigendom van een aandeel wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen.

TWEEDE BESLUIT:

De algemene vergadering besluit het deel van artikel 23 over de oproeping tot de algemene vergadering te; vervangen door de hierna vermelde tekst, terwijl het deel van artikel 23 over de toelating tot de algemene= vergadering eenvoudig wordt opgeheven en niet wordt vervangen.

Het bestuursorgaan van de vennootschap, en de commissarissen indien die er zijn, kunnen de algemene! vergadering samenroepen. Zij moeten de algemene vergadering bijeenroepen wanneer vennoten die een vijfde; van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproepingen tot de algemene vergadering dienen de agenda te vermelden.

De oproepingen worden verzonden volgens de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. DERDE BESLUIT:

Op de laatste blz_ van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering beslist het artikel 28 van de statuten over de ontbinding van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de vennootschappenwet.

Dit artikel wordt vervangen door volgende bepaling.

Artikel 28. De ontbinding

Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door de raad van bestuur wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant die door de raad van bestuur wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Een afschrift van voormelde verslagen en de staat van activa en passiva wordt aan de aandeelhouders verzonden.

Onverminderd de mogelijkheid tot gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels voor een statutenwijziging.

Vóbr de beslissing tot ontbinding van de vennootschap bij authentieke akte wordt vastgesteld, moet de notaris na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid bevestigen van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is. In de akte dienen de conclusies van de commissaris, bedrijfsrevisor of accountant overgenomen te worden.

De aandeelhouders en de rechthebbenden of de rechtverkrijgenden kunnen de vereffening van de vennootschap niet vorderen, noch de verzegeling of de verdeling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch op eender welke wijze ook tussenkomen in het bestuur van de vennootschap. Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich houden aan de boeken en geschriften en aan de beslissingen van het bestuursorgaan en de algemene vergadering.

VIERDE BESLUIT:

De algemene vergadering beslist het artikel 29 van de statuten over de vereffening van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de vennootschappenwet.

Dit artikel wordt vervangen door volgende bepaling.

Artikel 29. De vereffening

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van de aandeelhouders bijeenroepen wanneer aandeelhouders die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en . de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars aile schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden. Zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

VIJFDE BESLUIT  ACTUALISERING EN COORDINATIE DER STATUTEN

Ten einde de statuten in overeenstemming te brengen met de voormelde besluiten, besluit de Algemene Vergadering dat de statuten vanaf heden luiden als volgt:

HOOFDSTUK I : NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel 1 - Rechtsvorm-Naam

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam "FRONTAB".

Artikel 2 - Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8660 AdinkerkelDe Panne, Dijk 1

Artikel 3 - Doel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot doel :

* Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vomi van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechtelijk statuut, dit alles uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening.

* De fabricatie, de groot- en kleinhandel, de in- en uitvoer van : e) textielwaren in de ruimste betekenis van het woord; b) lederwaren en maroquinerie; c) bijouterie, fantasie- en andere geschenkartikelen; d) lingerie en literie; e) mercerie-artikelen; f) parfumerie; g) electrische en electro toestellen; h) sportartikelen; i) meubelen en decoratie-artikelen;j) verlichtingsartikelen; k) eet- en voedingswaren; I) bouwmaterialen; m) kinderartikelen; n) personenwagens en moto's, en accessoires ervoor; o) souvenirs, strandartikelen, frisdranken, consumptieijs, wenskaarten, en andere drugstore artikelen; p) tabakswaren; q) computerbenodigdheden; r) papierwaren; s) speelgoed en aanverwante artikelen ; t) koffieshop en confiserie-artikelen; u) precisie-artikelen, kunstvoorwerpen, glaswaren, kristal, brons, kaders, schilderijen, gravuren, etsen, en beeldhouwwerken.

* De uitbating van horecazaken, restaurant, tea-room, sandwich-bar, brasserie, café-hotel en alles wat betrekking heeft op de kookkunst, de verkoop van eetwaren, bereid of niet, het uitbaten van instellingen die gerechten verschaffen, zoals mess, cantine, snack, frituur, koffie- of theehuis, self-service, verbruik-salon, het bestellen van maaltijden aan huis en traiteurdienst, het verzorgen van banketten, het verhuren van feestzalen.

* Het verlenen van beheersbijstand aan ondernemingen, natuurlijke- en rechtspersonen, aankoop en verkoop van daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdende goederen en zaken, exploitatie van winkels, agentschappen en bijhuizen voor groot- en kleinhandel in deze goederen en toebehoren, tussenpersoon in de handel.

Het uitbaten van hotels of andere logiesverstrekkende eenheden alsmede alle activiteiten uit de dienstenen recreatieve sector of welke rechtstreeks te maken hebben met activiteiten op gebied van kunst en cultuur of sport en ontspanning, zoals het organiseren en verzorgen van bijeenkomsten, feesten en feestmalen, seminaries, congressen, allerlei evenementen en feestelijkheden in de artistieke, culturele en sportwereld, het inrichten en organiseren van alle voordrachtavonden, filmvoorstellingen, concerten, kleinkunstavonden, en vermakelijkheden van aile soort, het uitbaten van een fitnesscenter, massage, sauna, zwembad, jacuzzi, het verstrekken van kuren, kinesitherapie, lichaamsverzorging, en van baden met balneo- en aromatherapie.

*Het uitbaten of laten uitbaten van sportterreinen, minigolf, lunapark, manége voor paarden, verhuur van fietsen en allerhande sportmateriaal.

* Het inrichten en uitbaten van gezelschaps-, automatische en electronische behendigheidsspelen en ontspanningstoestellen.

* Het uitbaten van een kunstgalerij.

*Aan- en verkoop, stockage, import, export en restauratie van antiek en oude meubelen in de meest ruime zin van het woord.

* Het inrichten van veilingen in de meest ruime zin van het woord ondermeer het inrichten van exposities, het houden van roepzaal, dit in binnen- en buitenland, het opmaken en uitvoeren van schattingen en expertises.

* Het uitbaten van een pompstation, het herstellen van motorvoertuigen en koetswerk; kleinhandel in motorvoertuigen, tweedehandsrnotorvoertuigen en onderdelen; kleinhandel in onderdelen en toebehoren voor motorvoertuigen, import, export en groothandel in tweedehandswagens en collectiewagens (classic cars); verkoop van en handel in brandstoffen, smeermiddelen en aile andere aanverwante artikelen, depanagedienst; spuiten en schilderen van auto's; sneller maken van motoren., zonder dat deze opsomming beperkend kan zijn.

* De exploitatie van een immobiliénkantoor en woningbureau met inbegrip van tussenkomsten bij contracten van om het even welke ovemame, lening, financiering, verzekeringsbemiddelingen van alle risicoQ's en alle administratie- en beheerszaken dienaangaande.

` Aile verrichtingen en handelingen hoegenaamd, welke rechtstreeks of onrechtstreeks behoren tot het beroep van makelaar in onroerende goederen; en onder meer de aankoop, verkoop, de ruiling, het in waarde brengen, het verbouwen, de uitbating en het geschikt maken, huren en verhuren van alle onroerende goederen, zo bebouwde als onbebouwde, gemeubelde als niet gemeubelde, het afsluiten van overeenkomsten en het verrichten van alle daden in verband met hun gebruik, genot en opbrengst, aile verkavelingen van gronden en verder onder meer als bouwheer het uitgeven en laten uitvoeren door derden van alle opdrachten en werken, studies, plannen en projecten eigen aan een bouwmaatschappij met inbegrip van het laten aanleggen van wegen en infrastructuurwerken, het verkopen op plan, dit alles in de breedste zin van het woord en zonder enige beperking, zo roerende als onroerende, zo voor eigen rekening of voor rekening van derden, dit zowel in het binnen- als in het buitenland.

* Alle verrichtingen van mandaat, agentuur of van commissie in verband met de hierboven omschreven handelingen.

* Het optreden als syndicus (beheer van medeéigendom).

* Alle studién en verrichtingen met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten, welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, daarinbegrepen leasing, de rechtstreekse uitbating of in regie, de ruil, de verkoop, de renting, de verkaveling, het toestaan van opstal of erfpacht, en, in het algemeen, aile handelingen en verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken, voor zichzelf of voor anderen, van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen, mei andere woorden optreden als beroepsoprichter.

*De publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen en hei uitvoeren van alle werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn met het oog op het verkopen en commercialiseren van produkten en diensten in binnen- en buitenland. zonder enige beperking.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

*Een patrimonium bestaande uit zowel roerende als onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Aldus mag de vennootschap verwerven, door inschrijving of aankoop : aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen, dit alles voor eigen rekening.

* Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering.

* Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in andere vennootschappen, het uitoefenen van mandaten en functies in andere ondernemingen, af of niet bezoldigd.

- * - De vennootschap zal leningen kunnen toestaan aan en zich kunnen borg stellen voor derden, mits

vergoeding, onder voorbehoud evenwel van de verbodsbepalingen opgenomen in het Wetboek Vennootschappen.

Bovenvermelde opsommingen zijn niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap kan daarenboven belangen nemen hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland die een gelijkluidend, soortgelijk of aanvullend doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling in haar onderneming te bevorderen.

De vennoátschap kan, zowel in België als in het buitenland, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

Artikel 4, Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur, te rekenen vanaf heden.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

HOOFDSTUK Il : KAPITAAL - AANDELEN EN ANDERE EFFECTEN

Artikel 5 - Kapitaal

Het kapitaal is vastgesteld op TWEEËNZESTIGDUIZEND EURO (¬ 62.000,00).

Het is gesplitst in TWEEHONDERD (200) aandelen zonder nominale waarde die ieder EENITWEEHONDERDSTE (1l200ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. '

Artikel 6 - Wijziging kapitaal

Artikel 9 - Vorm van de aandelen en andere effecten

De aandelen van de vennootschap zijn steeds op naam.

Winstbewijzen die het kapitaal niet vertegenwoordigen, mogen niet worden uitgegeven.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de

eraan verbonden rechten schorsen totdat een enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar is

aangewezen.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden. De houders van aandelen

alsmede elke belanghebbende derde kan inzage nemen van het register van aandelen.

In het register van aandelen dienen de bepalingen opgenomen te worden voorgeschreven door artikel 233

van het Wetboek van Vennootschappen.

De raad van bestuur kan beslissen tot splitsing van het register in twee delen volgens de bepalingen van

artikel 234 van het Wetboek van Vennootschappen.

De eigendom van een aandeel wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen.

C. BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

Artikel 12 - Benoeming en ontslag van de bestuurders

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie bestuurders, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap.

Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

A. INTERN BESTUUR

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of

dienstig zijn tot het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de

algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de verplichtingen voortvloeiend uit het collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht,

kunnen de-bestuurders de..bestuurstaken onder elkaar verdelen.

DAGELIJKS BESTUUR

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap evenals de vertegenwoordiging wat dit

bestuur aangaat opdragen:

- hetzij aan één of meerdere bestuurders;

- hetzij aan één of meer directeurs, die al dan niet lid zijn van de raad van bestuur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Behoudens bijzondere regeling worden tot de "daden van dagelijks bestuur' gerekend : alle handelingen die

dag aan dag moeten verricht worden om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren.

De Raad mag eveneens bijzondere machten verlenen aan één of meerdere lasthebbers.

De Raad van bestuur regelt de benoemingen, het ontslag en de bezoldigingen en maakt de volmachten

bekend in bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

B. EXTERN BESTUUR

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht toegekend aan de raad van bestuur als college, is

de " gedelegeerde bestuurder bevoegd om de vennootschap in de handelingen en in rechte te

vertegenwoordigen.

De gedelegeerde bestuurder aan wie deze algemene vertegenwoordigingsmacht is toegekend, wordt

benoemd door de raad van bestuur bij beslissing genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

De gedelegeerde bestuurder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn

geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht

onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders ingeval van overdreven volmacht.

E. ALGEMENE VERGADERING

Artikel 21 - Samenstelling

De geldig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt alle aandeelhouders. Zij is samengesteld

uit alle eigenaars van aandelen die het recht hebben in persoon of bij gemachtigde te stemmen, mits zij zich

gedragen naar de voorschriften van de wetten en van de statuten. De beslissingen genomen door de

vergadering zijn bindend voor alle aandeelhouders, ook voor diegenen die afwezig waren.

De houders van obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden

uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen, doch slechts met raadgevende stem.

Artikel 22 - Jaarvergadering - Bijzondere algemene vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden elke derde zaterdag van de maand mei om tien uur in de zetel van de

vennootschap of op de plaats in de oproeping te bepalen.

Ten alle tijde kan een bijzondere algemene vergadering warden bijeengeroepen om te beraadslagen en te

besluiten over enige aangelegenheid die lot haar bevoegdheid behoort.

De raad van bestuur en commissarissen zijn verplicht een bijzondere algemene vergadering bijeen te

roepen wanneer één of meer aandeelhouders die alleen of gezamenlijk éénhrijfde van het kapitaal

vertegenwoordigen het vragen.

Artikel 23 - Oproeping tot de vergadering

Het bestuursorgaan van de vennootschap, en de commissarissen indien die er zijn, kunnen de algemene

vergadering samenroepen. Zij moeten de algemene vergadering bijeenroepen wanneer vennoten die een vijfde

van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproepingen tot de algemene vergadering dienen de agenda te vermelden.

De oproepingen worden verzonden volgens de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

F. INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE - WINSTVERDELING

Artikel 25 - Boekjaar - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één december en eindigt op dertig november van het

daaropvolgend jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de raad van bestuur

de inventaris op alsmede de jaarrekening.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt één geheel.

De raad van bestuur stelt bovendien een jaarverslag op waarin zij hun bestuur verantwoorden.

Artikel 26 - Bestemming van de winst - Reserve

Van het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst, na aftrek van alle onkosten, wordt vijf procent

bestemd tot aanleg van de wettelijke reserve tot het wettelijk minimum van tien procent van het kapitaal zal

bereikt zijn.

Het overige wordt verdeeld bij beslissing van de algemene vergadering.

De algemene vergadering kan eveneens beslissen dat de winst of een deel ervan, zal worden gereserveerd.

Er mag geen uitkering geschieden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-

aktief zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald, of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag

van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die

volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

Onder netto-aktief moet worden verstaan: het totaal van de aktiva zoals blijkt uit de balans, verminderd met

de voorzieningen en de schulden. Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door diegenen aan wie

de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering in

hun voordeel in strijd was met de voorschriften, of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig konden

zijn.

Artikel 27 - Interimdividend

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren.

G. ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 28 - Ontbinding

Artikel 28. De ontbinding

Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door de raad van bestuur wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bij i dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant die door de raad van bestuur wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven. " " "

Een afschrift van voormelde verslagen en de staat van activa en passiva wordt aan de aandeelhouders verzonden.

Onverminderd de mogelijkheid tot gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels voor een statutenwijziging.

Vôór de beslissing tot ontbinding van de vennootschap bij authentieke akte wordt vastgesteld, moet de i notaris na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid bevestigen van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is. ln de akte dienen de conclusies van de commissaris, bedrijfsrevisor of accountant overgenomen te worden.

De aandeelhouders en de rechthebbenden of de rechtverkrijgenden kunnen de vereffening van de vennootschap niet vorderen, noch de verzegeling of de verdeling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch op eender welke wijze ook tussenkomen in het bestuur van de vennootschap. Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich houden aan de boeken en geschriften en aan de beslissingen van het bestuursorgaan ; en de algemene vergadering.

Artikel 29. De vereffening

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van de aandeelhouders bijeenroepen wanneer aandeelhouders die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen het vragen en zij moeten de " algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het i arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het '. vereffeningsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden. Zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden

' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL VAN AKTE

(getekend) Notaris Serge Van Damme

worden tevens neergelegd

een gelijkvormig afschrift van de akte dd.22.12.2011(bevattende de gecoördineerde statuten)

..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/07/2011 : ME. - JAARREKENING 30.11.2010, GGK 21.05.2011, NGL 28.06.2011 11222-0569-025
30/06/2011
ÿþOndernemingsnr : 0876.280.281

Benaming

(voluit) : FRONTAB

Rechtsvorm : NV

Zetel : Dijk 1, 8660 DE PANNE

Onderwerp akte : Ontslag - herbenoeming bestuurders

Uit de notulen van de algemene jaarvergadering gehouden ter maatschappelijke zetel dd. 21 mei 2011 blijkt;

de herbenoeming van de volgende bestuurders tot na de algemene vergadering die zal plaatsvinden in 2017:

- de heer Vincent DE GRYSE, Calmeynlaan 2, 8660 De Panne

- TER ZIJDELING BVBA, Warmoesstraat 9, 8600 Diksmuide, die als vaste vertegenwoordiger heeft

aangeduid mevrouw Lien HAERHOUT, Warmoesstraat 9, 8800 Diksmuide

- DE BRUG NV, Dijk 1, 8660 De Panne, die als vaste vertegenwoordiger heeft aangeduid de heer Vincent;

DE GRYSE, Calmeynlaan 2, 8660 De Panne.

De vergadering bekrachtigt het ontslag als voorzitter van de raad van bestuur en als gedelegeerd; bestuurder van mevrouw Lien HAERHOUT sedert 1/07/2008, datum waarop haar ontslag als bestuurder is ingegaan.

Uit de notulen van de bijeenkomst van de raad van bestuur die aansluitend aan de algemene jaarvergadering werd gehouden, blijkt de herbenoeming voor een periode van 6 jaar, van de heer Vincent DE, GRYSE ais gedelegeerd bestuurder, en van de BVBA TER ZIJDELING, hierbij vertegenwoordigd door mevrouw; Lien HAERHOUT, als gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur.

Alle bestuurders aanvaarden het hun toegekende mandaat.

Ter Zijdeling BVBA, Ged. bestuurder

Vertegenwoordigd door mevr. L. HAERHOUT

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V~ beha aai Bel Staa

Mod 2.1

111.11,0IVIIIIVN98300*

ui

W

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

28/06/2010 : ME. - JAARREKENING 30.11.2009, GGK 15.05.2010, NGL 23.06.2010 10210-0559-025
02/07/2009 : ME. - JAARREKENING 30.11.2008, GGK 16.05.2009, NGL 26.06.2009 09314-0159-026
20/06/2008 : ME. - JAARREKENING 30.11.2007, GGK 17.05.2008, NGL 17.06.2008 08242-0134-025
04/06/2007 : ME. - JAARREKENING 30.11.2006, GGK 19.05.2007, NGL 31.05.2007 07171-0160-023

Coordonnées
FRONTAB

Adresse
DIJK 1 8660 ADINKERKE

Code postal : 8660
Localité : Adinkerke
Commune : DE PANNE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande