FUTURE NUTRITION-NUTRITION NEWS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FUTURE NUTRITION-NUTRITION NEWS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 470.657.460

Publication

19/06/2014
ÿþ+Ah

e

4 Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie var-de an e_

NEERGELEGD

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*14119568*

0 JUNi 1014

RECHTBANK VAN. KOOPHANDEL TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0470.657.460

Benaming

(voluit) : FUTURE NUTRITION-NUTRITION NEWS

(verkort):

Rechtsvorm: BVBA

Zetel: P.DE SMET DE NAEYERPLEIN 8 TE 9000 GENT

(volledig adres)

Onderwerp akte Verplaatsing maatschappelijke zetel en niet bezoldiging mandaat zaakvoerder

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering der aandeelhouders d.d. 15 maart 2014 blijkt dat de maatschappelijke zetel van de vennootschap van de bvba Future Nutrition-Nutrition News verplaatst wordt naar de Sint Jorisstraat 10 te 8000 Brugge en dit vanaf 1 april 2014.

Tevens 1hj1çt uit de Bijzondere Algemene Vergadering d.d. 15 maart 2014 de beslissing met unanimiteit van stemmen om het mandaat van de zaakvoerder vanaf 1 april 2014 onbezoldigd te laten worden.

Rita Maidl

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

16/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 19.09.2014, NGL 10.10.2014 14646-0332-012
30/10/2013 : GE197370
12/02/2013 : GE197370
29/09/2011 : GE197370
10/12/2010 : GE197370
04/11/2008 : GE197370
05/05/2015
ÿþFUTURE NUTRITION-NUTRITION NEWS

Rechtsvorm ; Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : 8000 Brugge, Sint Jorisstraat, 10

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - ONTBINDING  SLUITING VEREFFENING

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Alexandre PEERS, te Aalst-Erembodegem, op dertig maart.

tweeduizend vijftien ; ter registratie op het kantoor DENDERMONDE I ; dat werd gehouden de Buitengewone

Algemene Vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "FUTURE NUTRITION

NUTRITION NEWS", met vennootschapszetel te 8000 Brugge, Sint Jorisstraat, 10, RPR 0470657460.

Waren aanwezig en/of vertegenwoordigd : de enige aandeelhouder, mevrouw MAIDL Rita Maria, die

eigenaar is van alle tweehonderd (200) aandelen, en tevens de enige niet-statutaire zaakvoerder,

En er werd beslist met eenparigheid van stemmen, wat volgt

Eerste resolutie : Ontbinding

De vergadering beslist om de (Eénpersoons) Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

FUTURE NUTRITION-NUTRITION NEWS, vervroegd te ontbinden en in vereffening te stellen.

Te dien einde wordt bij deze neergelegd :

a. Het Bijzonder Verslag van de zaakvoerder, de dato twintig maart tweeduizend vijftien, met aangehecht een tussentijdse staat van activa en passiva afgesloten per twintig maart tweeduizend vijftien.

b. Neerlegging van het Bijzonder Verslag, opgemaakt door mevrouw DEPLANCKE Mia, Bedrijfsrevisor,, kantoorhoudende te 8530 Harelbeke, Gentsesteenweg, 46 - A01475A, gedag-tekend op vijfentwintig maart tweeduizend vijftien, en welke bedrijfsrevisor conform artikel 181 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen te dien einde werd aangesteld.

De besluiten van dit verslag, gedagtekend op vijfentwintig maart tweeduizend vijftien, luiden letterlijk al volgt: 7. BESLUIT

Ondergetekende, Mia Deplancke, kantoorhoudend te 8530 Harelbeke, Gentsesteenweg 46 en aan-gesteld door de Zaakvoerder van BVBA FUTURE NUTRITION - NUTRITION NEWS om een verslag op te stellen zoals voorzien in artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, kan tot besluit van haar onderzoek, verricht in overeenstemming met de toepasselijke professionele nonnen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren, verklaren dat :

In het kader van de procedure van de vooropgestelde ontbinding en vereffening voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft de Zaakvoerder van de vennootschap BVBA FUTURE NUTRI-TION - NUTRITION NEWS een boekhoudkundige staat afgesloten op 20 maart 2015 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de ontbinding en vereffening van de vennootschap, een ba-lanstotaal opgeeft van 2.185,13. Euro en een netto eigen vermogen van 2.185,13 Euro.

Het doel van de aan ondergetekende toevertrouwde opdracht is na te gaan of de staat van activa en. passiva de aandeelhouders een inzicht verschaft in de werkelijkheid van het netto-actief en dit in het perspectief: van de realisatie, rekening houdend met de onvermijdelijk aleatoire aard van de realisa-tievooruitzichten van de' activa in het kader van de vooropgestelde vereffening.

Op grond van de informatie die ons door de zaakvoerder werd overgemaakt en ais gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR, hebben wij vastge-steld dat

Deze staat van activa en passiva de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weer-geeft, in: zoverre de vooruitzichten van de Zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden.

Het eigen vermogen op 20 maart 2015 bedraagt 2.185,13 Euro.

Alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden; terugbetaald.

Bovendien willen wij er op wijzen dat er geen liquidatieboni zal ontstaan op het moment van het nemen vang de beslissing tot vereffening door de Algemene vergadering, zodat er ook geen roerende voorheffing verschuldigd zal zijn.

Dit verslag is enkel bestemd voor de algemene vergadering die moet beslissen in het kader van Artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen en kan niet voor andere doeleinden worden aange-wend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Wort/ 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie y

NEERGELEGD

1ONITEUR BELG: Griffie Rechtbank Koophandel

1â APR 2015

LAD Gent Afde~ir,~iBrugge De grl~#ier

11

Mie

il

BE

2 7 -0k- 2015 _G1SCH STAATS

Ondernemingsnr : 0470657460 Benaming

(voluit)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Harelbeke, 25 maart 2015.

(getekend)

Mia Deplancke

Bedrijfsrevisor (A01475)"

Tweede resolutie : Goedkeuring verslagen

De vergadering verklaart voldoende en voorafgaandelijk, conform de termijnen voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, kennis te hebben gekregen van deze beide verslagen met de tussentijdse staat van activa en passiva,

De vergadering stelt en bevestigt dat er geen andere schulden aan derden zijn dan deze die blijken uit de vorenberoepen staak van activa en passiva, conform artikel 181, §1 van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering stelt en bevestigt dat intussen alle regelingen zijn getroffen inzake de re-geling van het vermogen van de vennootschap, en dat de vennootschap alle schulden en ver-plichtingen t.a.v. derden heeft betaald en/of de nodige gelden om die te voldoen werden ge-consigneerd, en dat derhalve geen vereffenaar wordt aangesteld.

De vergadering stelt en bevestigt dat alle gebeurlijk overblijvende activa à rato van het aandelenbezit zal worden teruggenomen door de huidige aandeelhouders, bij toepassing van artikel 184, §5, derde lid van het Wetboek van vennootschappen, en dat de vennoten aile eventuele toekomstige activa en passiva, en alle rechten en verplichtingen van de vennoot-schap zullen overnemen.

De vergadering verklaart deze verslagen goed te keuren en te aanvaarden.

De vergadering stelt derhalve dat bij toepassing van artikel 184, §5, eerste lid van het Wetboek van Vennootschappen, al de voorwaarden vervuld zijn om over te gaan tot de ontbinding en vereffening in één akte. Derde resolutie : Besluit tot het sluiten der vereffening

De vergadering beslist eenparig tot het sluiten van de vereffening en dat derhalve de vennootschap heeft opgehouden te bestaan met ingang van heden.

Vierde resolutie : Bewaring maatschappelijke bescheiden

Verder verklaart de algemene vergadering dat de boeken en geschriften zullen bewaard worden gedurende vijf jaar te 8000 Brugge, Sint Jorisstraat, 10, en dat de vennootschap geen onroerende goederen, noch zakelijke rechten bezit, hetzij in het geheel, hetzij in onverdeeld-heid,

Vijfde resolutie ; Bijzondere machtiging afkondiging

1/ Afkondiging

De vergadering verleent volmacht aan de instrumenterende Notaris Alexandre PEÊRS, om over te gaan tot de afkondiging bij uittreksel van onderhavige akte in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

2/ Administratieve afhandeling

De Buitengewone Algemene Vergadering verleent volmacht aan de Burgerlijke Vennootschap onder de rechtsvorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap ResConsuit 21, met zetel te 9000 Gent, Paul de Smet de Naeyerplein, 8, vertegenwoordigd door de heer RYPERS Geert of zijn aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de nodige formaliteiten te vervullen bij het rechtspersonenregister en desgevallend bij elke administratie en/of instelling ook, alsook om bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving, de wijziging of de doorhaling van de gegevens in de Kruispuntbank Ondernemingen, alle formaliteiten te vervullen, alsook voor de inschrijving, wijziging of doorhaling als B.T.W.-plichtige, alsook voor de aanvraag van welke registratie- en/of erkenningsnummer ook.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor aile beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

DIVERSE VERKLARINGEN

Verklaring vanwege de Notaris

Ondergetekende Notaris heeft verklaard overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, na onderzoek, dat de vennootschap met het oog op de vervroegde ontbinding heeft voldaan aan alle rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is krachtens gemeld artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, en ondergetekende Notaris beves-tigt daarenboven het bestaan en de externe wettigheid ervan.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL,

Aangehechte stukken Uitgifte ; Verslag zaakvoerder met tussentijdse balans ; Revisoraal verslag x Coordinatie der statuten.

Alexandre PEÊRS,

Notaris te Aalst-Erembodegem.

/oor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

r

v

08/02/2008 : GE197370
11/10/2007 : GE197370
02/10/2006 : GE197370
05/10/2005 : GE197370
21/10/2004 : GE197370
01/10/2003 : GE197370
16/10/2002 : GE197370
29/03/2002 : GE197370

Coordonnées
FUTURE NUTRITION-NUTRITION NEWS

Adresse
SINT JORISSTRAAT 10 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande