FUTUREPROOFED-ENERGY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FUTUREPROOFED-ENERGY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.376.866

Publication

06/02/2013
ÿþ Mod Word 11.1

--e-r1( ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

~~_ " E

IONITFIUR

2113

3 0 -Oi-

Ondernemingsnr : 0835.376.866

Benaming

(voluit) : FUTUREPROOFED-ENERGY

(verkort}

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Minister Liebaertlaan, 1, 8500 Kortrijk (volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Ingevolge beslissing van de zaakvoerder de dato 08/01/2013 werd de zetel van de vennootschap verplaatst naar 8500 Kortrijk, Sint-Jorisstraat, 7.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

XVENT NV,

zaakvoerder,

met vaste vertegenwoordiger

de heer Stefan GROSJEAN

GISCH STAATSBLAD

NEERGELEGD

01, 2013

FiECHTB K~,Kl~~K HANDEL

Vo behe aan Belç Staat

13110

L

i

I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

21/04/2011
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

LWi ~ ó

Ondememingsnr : Benaming : p35. 376: c

(voluit) : FUTUREPROOFED-ENERGY

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Minister Liebaertlaan, 1 8500 Kortrijk

Onderwerp akte OPRICHTING



Uit een akte verleden voor notaris Christophe Werbrouck te Dottignies op zeven april twee duizend en elf, zijn verschenen: 1/ De Naamloze vennootschap "X-VENT", met maatschappelijke zetel gevestigd te 8550 Zwevegem, Oude Bellegemstraat nummer 14/B. Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk onder het ondernemingsnummer 0478.079.346. Opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Jean-Charles De Witte, te Kortrijk, op vijfentwintig juli tweeduizend en twee, verschenen in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negen augustus volgend, onder nummer 20020809-13. Waarvan de statuten meermaals gewijzigd werden, en voor het laatst bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering gesloten voor notaris Jean-Charles De Witte, voornoemd, op achtentwintig september tweeduizend en zes, verschenen in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijftien maart tweeduizend en zeven, onder nummer 20070315/0040786. Alhier vertegenwoordigd, overeenkomstig de statuten, door een afzonderlijk optredende gedelegeerd bestuurder, te weten, de Heer GROSJEAN Stefan Raphaël Fernand, geboren te Kortrijk op tweeëntwintig juni negentienhonderd drieënzestig, (identiteitskaart nummer 591-1819159-26, nationaal nummer 630622403-11), echtgenoot van Mevrouw Christine BOSSUYT, wonende te 8550 Zwevegem, Oude Bellegemstraat nummer 14/B, benoemd tot deze functie bij beslissing van de gewone algemene vergadering gevolgd door de raad van bestuur gehouden op negenentwintig februari tweeduizend en acht, verschenen in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zes juni volgend, onder nummer 20080603/0080893.

2/ De Heer VANHOONACKER Francis Egide Diederick Sophie René, geboren te Kortrijk op één juni negentienhonderd eenenzestig, (identiteitskaart nummer 590-0280340-36, nationaal register nummer 610601389-31), echtgenoot van Mevrouw Elizabeth CARDYN, wonende te, 8500 Kortrijk, Anna Bijnslaan nummer 22.

Gehuwd onder het stelsel der scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voorafgaandelijk aan zijn huwelijk voor notaris Dirk Smet, te Sint Gillis Waas, op negen juni negentienhonderd negentig, tot op heden ongewijzigd.

Die mij verklaard hebben wat volgt :

I. OPRICHTING VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID.

De comparanten verklaren bij deze een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op te richten onder de benaming "FUTUREFROOFED-ENERGY", afgekort als "FF-ENERGY" en waarvan de zetel gevestigd is te 8500 Kortrijk, Minister Liebaertlaan nummer 1.

A. Vaststelling van het kapitaal en zijn vertegenwoordiging

Voc behoi

aan

Belg Staat:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011- Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD1~

1. 04, 1011

1

RECHTBANK KOOPHA raDE~?

_ 77,

;

illit«11,11,111111,111f11111111

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Het kapitaal wordt vastgesteld op dertigduizend euro (E 30.000,00), vertegenwoordigd door driehonderd (300,) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigen. De fractiewaarde van een aandeel bedraagt bijgevolg dertigduizend euro (E 30.000,00) / driehonderd (300,-) aandelen = honderd euro (E 100,00).

Overeenkomstig artikel 215 van het Wetboek van Vennootschappen werd door de oprichters, voorafgaandelijk aan de oprichting, aan de werkende notaris een financieel plan overhandigd waarin zij het bedrag van het maatschappelijk kapitaal van de op te richten vennootschap verantwoorden. Dit stuk dat door de oprichters werd getekend, zal door mij worden bewaard.

B. Inschrijvingen en stortingen

De oprichters verklaren dat het kapitaal volledig wordt onderschreven door een inbreng in geld.

Inbreng in geld

De comparanten verklaren dat het maatschappelijk kapitaal volledig werd onderschreven en als volgt is volstort:

De Naamloze Vennootschap "X-VENT", onderschrijft ten belope van vijftienduizend euro (E 15.000,00) van het kapitaal, hetzij honderd vijftig (150,-) aandelen, volstort ten belope van vijftienduizend euro (E 15,000,00);

- De Heer Francis VANHOONACKER, onderschrijft ten belope van vijftienduizend euro (E 15.000,00)

van het kapitaal, hetzij honderd vijftig (150,-) aandelen, volstort ten belope van vijftienduizend euro (E 15.000,00).

TOTAAL: driehonderd (300,-) aandelen.

Vergoeding voor de inbreng

De genoemde bedragen zijn bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer BE16 7380 3272 3374 bij de bank KBC, te Kortrijk, geopend ten name van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "FUTUREPROOFED-ENERGY" in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgegeven door vernoemde instelling op vijf april tweeduizend en elf, dat mij is overhandigd om in mijn dossier te worden bewaard.

C. Vaststelling

Door de verrichting die voorafgaat, werd de vennootschap opgericht, het kapitaal van dertigduizend euro (E 30.000,00) volledig geplaatst werd en volgestort werd ten belope van dertigduizend euro (E 30.000,00). Uit dien hoofde beschikt de vennootschap vanaf heden over een bedrag van dertigduizend euro (¬ 30.000,00).

D. Kennisgeving door de notaris

In verband met verkrijging van belangrijke vermogensbestanddelen binnen twee jaar na de oprichting heeft de ondergetekende notaris aan de comparant voorlezing gedaan van artikel 220 van het Wetboek van Vennootschappen en voorzien van de nodige toelichting ter vervulling van zijn plicht als raadsman.

E. Oprichtingskosten

De kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten, in welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen of worden gebracht wegens haar oprichting, bedragen bij benadering negenhonderd vijfenzestig euro (E 965,00).

II. STATUTEN

TITEL I: NAAM  ZETEL  DOEL  DUUR

Artikel één : Naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "FUTUREPROOFED-ENERGY", afgekort als "FP-ENERGY".

ln alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders, websites en andere stukken, al dan niet in elektronische vorm, van de vennootschap uitgaande, moet de benaming steeds onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden van de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting `BVBA", met de nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap, het woord « rechtspersonenregister » of de afkorting « RPR », gevolgd door het ondernemingsnummer en de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Artikel twee : Zetel

De zetel van de vennootschap is gelegen te 8500 Kortrijk, Minister Liebaertlaan nummer 1.

Deze zetel van de vennootschap mag verplaatst worden binnen de grenzen van het Vlaamse en het Brusselse Gewest, bij enkele beslissing van de zaakvoerder, die over alle machten beschikt om deze wijziging van zetel bekend te maken in Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag ook, bij enkele beslissing van de zaakvoerder, bestuurlijke zetels, exploitatiezetels, agentschappen en bijhuizen oprichten wanneer en waar hij het nodig acht, zowel in België als in het buitenland, mits inachtneming van alle wetten en taaldecreten die daaromtrent bestaan.

Artikel drie : Doel

De vennootschap heeft als doel:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011- Annexes du Moniteur belge

I. Algemene activiteiten

Het uitvoeren van onderzoek en ontwikkeling in het domein van hernieuwbare energie;

De aan- en verkoop van materiaal ter zake van hernieuwbare energie;

De productie, de opslag, de distributie en de verkoop van hernieuwbare energie;

De uitbating en het onderhoud van hernieuwbare energieproductiemiddelen;

Isolatie;

Het verzamelen van financiële middelen voor investeringen in duurzame en hernieuwbare

energieproductie;

De studie, de advisering, de ontwikkeling, de financiering, de installatie, de realisatie en het beheer

van projecten in duurzame en hernieuwbare energie;

De productie, opslag, distributie en de verkoop van energie.

II. Beheer van een eisen roerend en onroerend vermogen

AI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

III. Bijzondere bepalinsen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende

of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de

verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke

andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig,

soortgelijk of samenhangend doel hebben of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of

een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen,

die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van

haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen

en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de

Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan

reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De algemene vergadering van de vennoten, beraadslagend en beslissend als voor het wijzigen van

de statuten, is gemachtigd het doel uit te breiden en te verklaren.

Artikel vier : Duur

De vennootschap bestaat vanaf heden voor onbepaalde duur.

De vennootschap kan ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering die

beraadslaagt zoals bij een wijziging van de statuten.

TITEL II: KAPITAAL

Artikel vijf : Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt dertigduizend euro (¬ 30.000,00), vertegenwoordigd door

driehonderd (300,-) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die een gelijke fractiewaarde van het

kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel zes : Kapitaalverhoging in geld _ Recht van voorkeur

Bij elke kapitaalverhoging door inbreng in geld, worden de nieuwe aandelen het eerst aangeboden aan de vennoten naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigen. Zij zullen hun recht van voorkeur kunnen uitoefenen gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat recht kan worden uitgeoefend, worden bepaald door de algemene vergadering en worden ter kennis gebracht van de vennoten bij aangetekend schrijven, overeenkomstig artikel 310 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Wordt dit recht niet geheel uitgeoefend, dan worden de overblijvende aandelen eerst aan de andere vennoten, die reeds van hun recht van voorkeur gebruik hebben gemaakt, in dezelfde evenredigheid aangeboden. Artikel zeven : Verzoek tot volstorting van het kapitaal.

Wanneer het kapitaal niet volledig is volgestort kan de zaakvoerder(s) de fondsen invorderen tot verdere volstorting van de aandelen waarop in geld ingeschreven werd naar gelang de behoeften van de vennootschap en op de tijdstippen die hem passend voorkomen. Hij mag ook vervroegde stortingen op aandelen toelaten. De aandeelhouder die, na een voorafgaandelijke aanmaning van een maand betekend bij aangetekend schrijven, in vertraging is met het voldoen aan elke opvraging van fondsen op de aandelen moet aan de vennootschap de intresten vergoeden, berekend tegen de wettelijke intrest in voege op het ogenblik van de opeisbaarheid, te rekenen vanaf de dag van de eisbaarheid van de storting.

De zaakvoerders) kunnen bovendien, na een tweede aanmaning die zonder resultaat is gebleven gedurende een maand, de aandeelhouder vervallen verklaren en zijn aandelen doen verkopen, onverminderd het recht van hem het nog verschuldigde overschot te eisen, evenals alle gebeurlijke schadeloosstellingen, indien daartoe aanleiding bestaat, en onverminderd de, zelfs gelijktijdige, uitoefening van alle andere rechtsmiddelen. Artikel acht : Aandelen op naam  Register  Overdracht

De aandelen zijn steeds op naam. Ze zijn voorzien van een volgnummer.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden waarin worden aangetekend:

1) de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elk vennoot, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

2) de gedane stortingen;

3) de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden. De eigendom van de aandelen wordt bewezen door de inschrijvingen in het desbetreffende register. Van die inschrijvingen worden certificaten afgegeven aan de houders van de aandelen. De overdracht en de overgang van aandelen geldt ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen. Elke vennoot of belanghebbende derde kan van dit register inzage nemen.

Artikel negen : Aandelen in onverdeeldheid, met vruchtgebruik bezwaard of in pand gegeven Indien één of meer aandelen aan verscheidene eigenaars toebehoren, dan heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de eraan verbonden rechten te schorsen totdat één enkele persoon aangewezen is om ten aanzien van de vennootschap als eigenaar op te treden.

Indien één of meer aandelen met vruchtgebruik bezwaard zijn, dan wordt het eraan verbonden stemrecht door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

Indien één of meer aandelen in pand gegeven zijn, dan blijft de pandgevende schuldenaar het stemrecht uitoefenen.

Artikel tien : Overdracht van aandelen  Recht van Voorkeur

De enige vennoot kan zijn aandelen vrij overdragen. Indien er meerdere vennoten zijn, mogen de aandelen, op straf van nietigheid niet worden afgestaan onder levenden noch overgedragen worden wegens overlijden dan met instemming van tenminste de helft van de vennoten in het bezit van tenminste drie / vierden van het maatschappelijk kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld.

Indien op het ogenblik van de afstand onder levenden of overdracht bij overlijden er slechts twee vennoten zijn, dan zal deze afstand of overdracht slechts mogelijk zijn mits het uitdrukkelijk akkoord van de andere vennoot.

Deze toestemming is evenwel niet vereist voor de afstanden of overdrachten ten voordele van

1. een medevennoot

2. aan de echtgenoot van de overdrager of van de erflater

3. aan de bloedverwanten in de rechte lijn opgaande of in de rechte lijn nederdalende

4. aan andere door de statuten toegelaten personen

Ingeval van overdracht van aandelen wegens sterfgeval moet elke erfgenaam of legataris, voor wie de toestemming vereist is en aan wie de aandelen van de overledene werden toegekend, binnen de zes maand de toestemming voor de aanvaarding als vennoot per aangetekende brief aan de zaakvoerder aanvragen, waarvan deze onmiddellijk een afschrift aangetekend toezendt aan de vennoten.

De verzetdoende vennoten hebben in dit geval drie maanden te rekenen van de datum van hun weigering om kopers te vinden tegen de prijs bepaald zoals hierna vermeld, zo niet zullen zij gehouden zijn zelf de betrokken aandelen aan te kopen of hun verzet op te heffen.

De afstanddoeners, aan dewelke de afstand onder levenden geweigerd wordt of de erfgenaam die als vennoot niet aanvaard wordt, hebben recht op de waarde van de aandelen waarvan de afstand voorgesteld wordt of welke overgegaan zijn ingevolge overlijden.

De waarde van de aandelen zal behoudens minnelijke schikking worden vastgesteld door twee deskundigen waarvan één door elke partij benoemd wordt.

De deskundigen zullen rekening houden met alle elementen die de waarde van de aandelen zullen beïnvloeden en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen twee deskundigen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011- Annexes du Moniteur belge

beslist een derde deskundige, die, op hun verzoek of op verzoek van een der partijen door de heer voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is zal worden aangesteld. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De prijs der aldus overgenomen aandelen is betaalbaar binnen het jaar te rekenen vanaf het verstrijken van drie maanden na de aanvraag tot overdracht of aanvraag tot aanvaarding als vennoot. Tot de dag van de volledige afbetaling zal een intrest verschuldigd zijn gelijk aan de wettelijke intrestvoet verhoogd met één procent (1%); deze intrest gaat in op de dag van het contract van overdracht tot stand komt. De medevennoten genieten het voorrecht van overname van de aandelen waarvan in dit artikel sprake is, in verhouding tot het aantal aandelen waarvan zij reeds eigenaars zijn, tenzij zij zelf anders overeenkomen.

Voor het overige wordt verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen.

TITEL III: BESTUUR  TOEZICHT

Artikel elf : Benoeming  Ontslag

De vennootschap wordt bestuurd en vertegenwoordigd door één of meer personen, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering der aandeelhouders, die het getal en de duur van hun opdracht bepaalt. Niet statutaire zaakvoerders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden afgezet.

Aftredende zaakvoerders zijn herbenoembaar.

Gezamenlijk optredend hebben de zaakvoerders de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in alle akten, inbegrepen akten met openbare ambtenaren alsmede handelingen in rechte, door één zaakvoerder, alleen optredend.

Artikel twaalf : Salaris

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerders een vaste of veranderlijke bezoldiging of vergoeding toekennen, op de algemene kosten te verhalen.

De vaststelling van deze bezoldiging of vergoeding, zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering. Zolang de vergadering, hiertoe bij uitsluiting bevoegd, hieromtrent geen beslissing neemt, is de opdracht van de zaakvoerder onbezoldigd.

Artikel dertien : Bijzondere volmachten.

De zaakvoerder kan, onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid gemachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Artikel veertien : Vaste vertegenwoordiger

Wanneer onderhavige vennootschap aangewezen wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het

directiecomité in een andere vennootschap, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van onderhavige vennootschap. Deze laatste mag haar vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

TITEL W: CONTROLE

Artikel vijftien : Benoeming en bevoegdheid.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt uitgevoerd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan zich daartoe laten bijstaan of vertegenwoordigen door een accountant.

TITEL V : ALGEMENE VERGADERING.

Artikel zestien : Bevoegdheden

De algemene vergadering van aandeelhouders heeft de bevoegdheid om de handelingen die de vennootschap betreffen, te verrichten of te bekrachtigen, in zoverre deze bevoegdheid haar werd toegekend door de wet.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Hij kan wel schriftelijk stemmen.

Artikel zeventien : Jaarvergadering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Ieder jaar, op elke eerste vrijdag van de maand juni om achttien uur, heeft de jaarvergadering plaats in de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap gevestigd is, aangeduid in het bericht van bijeenroeping.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Artikel achttien : Blieenroeping

De bijeenroepingen voor de algemene vergaderingen worden gedaan door de zaakvoerder(s) en de commissarissen, indien er zijn, zoals voorzien door de wet.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen. Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders. Deze oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Is de enige vennoot tevens de enige zaakvoerder, dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

Nochtans zal een vergadering die de algemeenheid der maatschappelijke belangen verenigt, doordat al de vennoten, houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, obligatiehouders, commissarissen en zaakvoerders aanwezig of vertegenwoordigd zijn, regelmatig samengesteld zijn, zelfs zonder naleving van de voorschriften betreffende de bijeenroepingen.

Artikel negentien : Vertegenwoordiging van vennoten

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot volmacht geven aan een gevolmachtigde, al dan niet vennoot, om hem op de algemene vergadering te vertegenwoordigen en eventueel in zijn naam en plaats te stemmen, door middel van brief, telex, telegram, telefax, elektronische briefwisseling of ieder communicatiemiddel dat in een schriftelijk document kan gematerialiseerd worden bij de bestemmeling en in een schriftelijk bewijs bij de verstuurder en voor zover er voldaan wordt aan de identificatievoorwaarden, indien zulks vereist is door het bestuursorgaan.

Artikel twintig : Agenda  Amendementen

De algemene vergadering kan alleen beraadslagen over de onderwerpen op de agenda vermeld, tenzij alle vennoten, houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, obligatiehouders, commissarissen en zaakvoerders op de vergadering aanwezig zijn en ermee instemmen over andere punten te beraadslagen. De vereiste instemming staat vast indien geen verzet is aangetekend in de notulen van de vergadering.

De zaakvoerder(s) en elke vennoot, houder van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, obligatiehouder en commissaris hebben het recht amendementen voor te stellen betreffende alle punten van de aangekondigde agenda.

Artikel eenentwintig : Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel tweeëntwintig : Wijze van stemmen

Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een gemachtigde, zoals in de statuten is bepaald. Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht, naast elk punt van de agenda de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen" gevolgd door de handtekening. Deze brief wordt aangetekend aan de vennootschap toegezonden en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel besteld zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Overeenkomstig artikel 268 van het wetboek van Vennootschappen is het toegestaan om een louter schriftelijke algemene vergadering te houden.

Over personen wordt op de algemene vergadering zelf geheim en schriftelijk ingestemd.

Over zaken wordt op de algemene vergadering bij naamafroeping of door handopsteken, tenzij het bureau of de

vergadering vooraf tot geheime stemming heeft besloten.

Artikel drieëntwintig : Schorsing van stemrecht

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

Artikel vierentwintig : Notulen

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de vennoten die erom verzoeken. Behalve wanneer de beslissingen van de algemene vergadering bij authentieke akte moeten vastgelegd worden, zullen de afschriften of uittreksels in recht of aan derden af te leveren, worden ondertekend door de personen die de vennootschap kunnen verbinden, ongeacht of zij aan de vergadering hebben deelgenomen.

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt die ondertekend worden door de leden van het bureau en door de vennoten die het vragen.

Deze notulen worden in een speciaal register ingeschreven of ingehouden, dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard. De afschriften van of de uittreksels uit deze notulen die in rechte of anders moeten voorgelegd worden, worden ondertekend door de zaakvoerder.

De besluiten van de enige vennoot die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden eveneens vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

TITEL VI: INVENTARIS  JAARREKENING  RESERVE  WINSTVERDELING

Artikel viifentwinti2 : Boeklaar  Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

De vennootschap voert een boekhouding volgens de wettelijke voorschriften dienaangaande.

De zaakvoerder maakt elk jaar na de afsluiting van het boekjaar een inventaris op met toepassing van de waarderingregels die door hem zijn vastgesteld. Zolang de vennootschap niet in vereffening is gesteld, of anderszins genoopt is haar bedrijf stop te zetten wordt bij die vaststelling ervan uitgegaan dat zij haar bedrijf zal voortzetten.

Nadat de rekeningen in overeenstemming zijn gebracht met de gegevens van de inventaris maakt de zaakvoerder de jaarrekening op. Deze jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting.

Artikel zesentwintig : BestemminE van de winst  Reserve

Batig saldo van de balans, na aftrek van alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen, maakt de netto winst van de vennootschap uit. Van deze winst zal jaarlijks vijf ten honderd worden afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De aanwending van het overschot der winsten wordt door de jaarvergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), bij gewone meerderheid van stemmen geregeld, rekening houdend met hetgeen is bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.

TITEL VII: ONTBINDING  VEREFFENING

Artikel zevenentwintig : Ontbinding en vereffening

De vennootschap kan op gelijk welk moment ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering beraadslagend volgens de voorwaarden en vormen vereist voor een statutenwijziging. Na haar ontbinding wordt de vennootschap geacht voort te bestaan voor haar vereffening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel achtentwintig : Benoeming van vereffenaars

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars. De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. De vereffenaar treedt pas in functie na de bevestiging van de benoeming door de Rechtbank van Koophandel.

Artikel negenentwintig : Bevoegdheden van vereffenaars

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Artikel dertig : Wiize van vereffening

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto actief onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten.

TITEL VIII: ALGEMENE BEPALINGEN

Artikel eenendertig : Keuze van woonplaats.

Iedere vennoot, obligatiehouder, houder van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, zaakvoerder, commissaris of vereffenaar, die in België geen woonplaats heeft, is verplicht in België woonplaats te kiezen voor alle betrekking met de vennootschap, zoniet wordt hij van rechtswege geacht woonplaats te hebben gekozen in de zetel van de vennootschap, waar alle mededelingen, oproepingen, gerechtelijke aanmaningen, dagvaardingen of betekeningen hem geldig kunnen worden gedaan.

Artikel tweeëndertig : Wetboek van Vennootschappen

Voor al wat niet voorzien is in deze statuten wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Ill. OVERGANGS- EN SLOTBEPALING

I) Afsluiten eerste boekjaar:

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot eenendertig december tweeduizend en twaalf.

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden  in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen  alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap en dit tot op heden.

2) Datum eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien.

3) Benoeming zaakvoerder:

De Naamloze vennootschap "X-VENT", met maatschappelijke zetel gevestigd te 8550 Zwevegem, Oude Bellegemstraat nummer I4B. Ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk onder het ondememingsnummer 0478.079.346, vast vertegenwoordigd door de Heer GROSJEAN Stefan Raphaël Fernand, geboren te Kortrijk op tweeëntwintig juni negentienhonderd drieënzestig, (nationaal nummer 630622403-11), wonende te 8550 Zwevegem, Oude Bellegemstraat nummer 148, wordt benoemd tot niet-statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap. Zij verklaren de mandaten te aanvaarden. De mandaten zijn onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

4) Volmacht Kruispuntbank der Ondernemingen, Kamer van Ambachten en Neringen, en BTW:

" Voorbehouden aan !aet Belgisch 'Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijzondere volmacht wordt verleend aan enig ondernemingsloket, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, teneinde, met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle formaliteiten te vervullen na oprichting van de vennootschap inzake de inschrijving in de Kruispuntbank der Ondernemingen en de aanvraag van het BTW-nummer via een Ondernemingsloket.

Voor gelijkvormige analytisch uittreksel

Tegelijk neergelegd: expeditie van de akte + aangehechte stukken, formulier 1 + kopij, cheque

de notaris Christophe Werbrouck te Dottignies

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 03.06.2016, NGL 23.08.2016 16463-0598-008

Coordonnées
FUTUREPROOFED-ENERGY

Adresse
OUDE BELLEGEMSTRAAT 14B 8550 ZWEVEGEM

Code postal : 8550
Localité : ZWEVEGEM
Commune : ZWEVEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande