FVC MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FVC MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.130.804

Publication

06/02/2014
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Yectuffilieieled

reohtb van koophandel

Brugg afdeling te Offlancia

" 2 8 JAN.

Griffie 0e omet».

anse

11111111Millillij011

IIl

1

Vc beh

aar

Beil Staal

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Ondememingsnr : 0835.130.804

Benaming

(voluit) : FVC MANAGEMENT BVBA

(verkort)

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Sportstraat 46, 8400 Oostende

(volledig adres)

Onderwerp akte: Verplaatsing maatschappelijke zetel

Er blijkt uit de buitengewone algemene vergadering van 24 januari 2014 dat er unaniem werd beslist de maatschappelijke zetel over te brengen naar Onafhankelijkheidstraat 64 te 8400 Oostende en dit vanaf 28 januari 2014..

F. VAN CAPPEL

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

20/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.06.2013, NGL 18.06.2013 13185-0215-012
06/04/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11302380*

Neergelegd

04-04-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): FVC Management

0835130804

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 8400 Oostende, Sportstraat 45

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Michel van Tieghem de Ten Berghe te Oostende op 30 maart 2011, te registreren, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht werd door :

De Heer VAN CAPPEL, Frédéric, algemeen directeur, geboren te Ostende op tweeëntwintig maart duizend negenhonderdzeventig, rijksregister nummer 700322-033-22, identiteitskaartnummer 590-4768735-47 geldig tot 06.12.2011, echtgenoot van Mevrouw MAES, Christel Mireille, wonende te 8400 Oostende, Sportstraat 45.

Vorm en benaming :

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam "FVC Management".

Zetel :

De zetel is gevestigd te 8400 Oostende, Sportstraat 45.

Doel :

De vennootschap heeft tot doel:

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, operationele, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur; het verlenen van dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel.

Het opzetten, het bestuderen, het promoten en het uitvoeren van alle projecten in verband met bureautica en aanverwante toepassingen.

Het uitvoeren van studies, het programmeren en opstarten van organisatiesystemen, de praktische toepassing van systemen van gegevensverwerking en alle technieken met betrekking tot de algemene leiding van bedrijven.

Het waarnemen van bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden.

Het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse en het beheer van een roerend of onroerend vermogen.

De samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen, onroerende leasing en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het kopen, verkopen, bouwen, verbouwen, verbeteren, huren, verhuren van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan.

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag ten voordele van derden met wie enige juridische band bestaat, zowel in België als in het buitenland tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag, zowel in binnen- als buitenland, alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen, alle handelsverrichtingen en over het algemeen alle ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel en de verwezenlijking ervan bevorderen.

Zij kan, ondermeer bij wijze van inbreng, fusie, overdracht, deelneming, inschrijving, financieel akkoord of op andere wijze belangen nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die eenzelfde, een gelijkaardig of een verwant doel nastreven of die haar ontwikkeling kunnen bevorderen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake.

De vennootschap kan ook deelnemen in het bestuur van andere vennootschappen.

Duur :

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf de neerlegging bedoeld bij artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

Kapitaal :

Het geheel geplaatste maatschappelijke kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Ieder aandeel, waarop aldus werd ingetekend, werd in geld geheel volgestort, zodat de vennootschap uit dien hoofde over een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) beschikt.

Bestuur :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering. De algemene vergadering bepaalt de duur van hun opdracht, alsook hun externe vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

In geval van overlijden van een zaakvoerder, dient de algemene vergadering in deze vacature te voorzien.

De algemene vergadering kan een zaakvoerder-opvolger benoemen. De zaakvoerder-opvolger zal van rechtswege de zaakvoerder opvolgen, bij de beëindiging van diens mandaat om welke reden ook of zo de zaakvoerder tijdelijk of definitief, om gewichtige en niet te voorziene omstandigheden, in de totale onmogelijkheid verkeert zijn mandaat verder uit te oefenen.

De algemene vergadering stelt vast of het mandaat van de zaakvoerder(s) al dan niet bezoldigd is, en stelt het bedrag van de eventuele bezoldiging vast. De bezoldiging kan zowel in geld als in natura worden toegekend.

Iedere zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen of huidige statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Externe vertegenwoordigingsmacht (art. 14) :

De vennootschap wordt jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder vertegenwoordigd door één zaakvoerder, alleen handelend.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Jaarvergadering :

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste donderdag van de maand juni om achttien uur; indien deze dag een wettelijke feestdag of rustdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 27 van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een andere vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

De zaakvoerder(s) mogen de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat deze volmachten op een door hen aangewezen plaats tenminste vijf volle dagen voor de vergadering neergelegd worden.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden  aanvaard of  verworpen , gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Schriftelijke procedure (art. 27) :

Met uitzondering van:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

- de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 Wetboek van Vennootschappen; - de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden,

kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

Boekjaar :

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december.

Winstverdeling :

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat.

De nettowinst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Ontbinding en vereffening :

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

AANVULLENDE BESLUITEN VAN DE OPRICHTER

1) Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op éénendertig december tweeduizend en twaalf. De eerste jaarvergadering zal bijgevolg in tweeduizend en dertien gehouden worden.

2) Wordt aangesteld tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur:

De Heer VAN CAPPEL, Frédéric, boekhouder, rijksregister nummer 700322-033-22, wonende te 8400 Oostende, Sportstraat 45. Zijn opdracht zal onbezoldigd uitgeoefend worden, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

Wordt benoemd tot zaakvoerder-opvolger, bij toepassing van artikel 11 van de statuten: Mevrouw MAES, Christel Mireille, rijksregister nummer 70.12.25-138.84, wonende te 8400 Oostende, Sportstraat 45. Deze zaakvoerder-opvolger zal van rechtswege de zaakvoerder opvolgen, bij de beëindiging van diens mandaat om welke reden ook of zo de zaakvoerder tijdelijk of definitief, om gewichtige en niet te voorziene omstandigheden, in de totale onmogelijkheid verkeert zijn mandaat verder uit te oefenen.

BIJZONDERE LASTGEVING

De oprichter verklaart tot bijzondere lasthebber van de vennootschap aan te stellen:

De vennootschap onder firma  Boekhoudkantoor SIMONS-BEERNAERT te 8400 Oostende,

Wellingtonstraat 74, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers.

Teneinde de vennootschap in te schrijven bij de kruispuntbank der ondernemingen via een

ondernemingsloket naar keuze en desgevallend bij de BTW-administratie.

En eveneens teneinde in de toekomst in naam en voor rekening van de vennootschap alle wijzigingen en

schrappingen bij de kruispuntbank der ondernemingen en de BTW te bewerkstelligen.

Te dien einde mag de lasthebber in naam van de vennootschap alle verklaringen afleggen, alle akten en

documenten ondertekenen, indeplaatsstellen en al het nodige doen in de ruimste zin van het woord.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Geassocieerd notaris Michel van Tieghem de Ten Berghe Gelijktijdig neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte de dato 30 maart 2011

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Afgeleverd vóór registratie met het oog op de neerlegging voorzien

In artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
FVC MANAGEMENT

Adresse
SPORTSTRAAT 45 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande