FYNK VISION

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : FYNK VISION
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.352.561

Publication

06/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.04.2013, NGL 31.07.2013 13383-0437-012
08/12/2011
ÿþ Akod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Griffie r

-~iaL1

~" '----'~~

2C124, 2

bel Be

a;

Sta

1,1

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : FYNK VISION

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID Zetel : HONDSCHOTESTRAAT 15, 8560 WEVELGEM (GULLEGEM)

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte oprichting verleden op 10 november 2011 voor ondergetekende Notaris Luc de Mûelenaere te Gullegem thans Wevelgem, geregistreerd te Menen op achttien november daarna, tien bladen, geen verzendingen, boek 199, blad 83, vak 10, ontvangen 25 ¬ , gel. e.a. Inspecteur D. Knockaert, dat

1) De heer Freddy Etienne M NEYRINCK, geboren te Kortrijk op 4 juli 1956, wonende te 8560 Wevelgem (Gullegem), Hondschotestraat 15.

2) "ELEKTRO CONSULT", Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, met zetel te 8560 Wevelgem (Gullegem), Koningin Fabiolastraat 222, rechtspersonenregister Kortrijk, Belasting over de Toegevoegde Waarde nummer BE 0466.518.431, opgericht bij akte verleden voor notaris Luc de Mûelenaere te Gullegem op 12 juli 1999, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 4 augustus daarna onder nummer 990804 484, waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd zijn bij akte verleden voor notaris Luc de Mûelenaere te Gullegem op 21 april 2006, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 22 mei daarna daarna onder nummer 06085905.

Hier vertegenwoordigd door haar statutair zaakvoerder de Heer NEYRINCK Karl Michel Norbert, geboren te Kortrijk op vijfentwintig januari negentienhonderd zeventig, wonende te Wevelgem, Gullegem Koningin Fabiolastraat 222, ingevolge artikel 15 van de statuten.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming "FYNK VISION"

1.Kapitaal  inschrijving - oprichtingskosten

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt tweehonderd duizend euro (200.000,00 ¬ ). Het is vertegenwoordigd door honderd aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt ais volgt in geld ingeschreven:

 door de heer Freddy NEYRINCK, voornoemd sub 1), ten belope van vijfenzeventig (75) aandelen;

 door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ELEKTRO CONSULT voornoemd sub 2), ten belope van vijfentwintig (25) aandelen.

totaal: honderd (100) aandelen

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening bij de BNP Paribas Fortis, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling afgeleverd bankattest, dat in het dossier van de notaris zal bewaard blijven. De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volledig volgestort is. De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van tweehonderd duizend euro (200.000,00). De oprichters erkennen te weten dat het bedrag van de kosten en de lasten die ten laste van de vennootschap komen bij benadering tweeduizend vijfhonderd euro bedraagt.

2.Rechtsvorm  Maatschappelijke zetel

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming «FYNK VISION».De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8560 WEVELGEM, Gullegem, Hondschotestraat 15. Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

3. Doel - Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

 het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut;

o W. 3TZ_ S7/1

 het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

-Het aanleggen en het beheer van een onroerend vermogen, dit wil zeggen, kopen, verkopen, ruilen, oprichten, aanleggen van verkaveling, enz

 het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

4.De algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de vierde vrijdag van de maand april om veertien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

5. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoten. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur die door het wordt vastgesteld. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur die door hen wordt vastgesteld.

Wordt tot statutair zaakvoerder benoemd:

-De heer Freddy NEYRINCK, voornoemd,

-De heer Karl Neyrinck voornoemd

6.Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het

doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid. De enige zaakvoerder, afzonderlijk optredend of de twee zaakvoerders, samen optredend, is/zijn bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte. In geval van een college van zaakvoerders vertegenwoordigt het college de vennootschap in en buiten rechte. Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van het college van zaakvoerders, handelend met de meerderheid van zijn leden, zijn twee zaakvoerders, samen optredend, bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte. Volgende verrichtingen kunnen nooit beschouwd worden als daden van dagelijks bestuur:

-het aangaan en toestaan van leningen;

-het verlenen van waarborgen en zekerheden;

-alle onroerend goedverrichtingen;

- ontslaan en aannemen van personeel.

Voor deze verrichtingen is steeds de handtekening van twee zaakvoerders vereist in geval er meer dan één zaakvoerder is benoemd.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden. In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

7. Boekjaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

8. Winstverdeling.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

9. Overdracht van aandelen

§ 1. Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één

vennoot telt, gelden de volgende regels:

De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan

wegens overlijden dan met de goedkeuring van ten minste de helft van de vennoten, in het bezit van minstens

drie vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld.

Deze toestemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan:

1 )aan een vennoot;

2)aan de echtgenoot van de overdrager of erflater;

3)aan de bloedverwanten in de rechte opgaande of in de rechte neerdalende lijn van de overdrager of

erflater.

§ 2. Indien de overdracht onder levenden of de overgang ingevolge overlijden van aandelen onderworpen is aan de goedkeuring van de vennoten overeenkomstig § 1 van dit artikel, dan zal de zaakvoerder, op verzoek van de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen of, in geval van overgang ingevolge overlijden, op verzoek van de erfgena(a)m(en) of rechtverkrijgende(n), de vennoten in algemene vergadering samenroepen om zich over de voorgedragen overdracht te beraden. Het voorstel tot overdracht onder levenden zal de voorwaarden en de prijs waartegen deze zal gebeuren dienen te omvatten.

In geval van weigering van de goedkeuring dienen de vennoten die zich verzet hebben binnen de drie maanden de aandelen waarvan de overdracht of overgang is geweigerd zelf in te kopen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij reeds bezitten behoudens onderling akkoord over een andere verdeling. De afkoopprijs wordt vastgesteld op basis van het eigen vermogen van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste balans door de vennoten goedgekeurd, behoudens andere overeenkomst tussen de partijen. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen over de afkoopprijs, dan zal deze vastgesteld worden door de bevoegde rechtbank op verzoek van de meest gerede partij.

De aandelen die binnen de drie maanden van de weigering tot goedkeuring niet door de bedoelde vennoten zouden zijn afgekocht overeenkomstig de alinea die voorafgaat worden geldig overgedragen aan de door de overdragende vennoot voorgestelde overnemer tegen de voorwaarden en de prijs die in het voorstel tot overdracht waren opgenomen of gaan geldig over op de erfgenamen of rechthebbenden van de overleden vennoot.

10.Overga ng sbepalingen

a. Eerste boekjaar:

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december 2012.

b.. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

c.. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De comparanten verklaren te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparanten verklaren dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

d. benoemingen

- De heer Freddy NEYRINCK, voornoemd, die alhier tussenkomt in persoonlijke naam, verklaart hierbij het mandaat van statutair zaakvoerder te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van zijn mandaat.

- De heer Karl NEYRINCK, voornoemd, die alhier tussenkomt, verklaart hierbij het mandaat van statutair zaakvoerder te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van zijn mandaat.

11. Administratieve formaliteiten

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan mevrouw Griet Delporte, wonende te Gullegem, Koningin Fabiolastraat 222, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de B7W, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Voor eensluidend ontledend uittreksel;

~" Voor bnhe u,dep

aan hei

Belgisch Staatsblad

(get.) Luc de Mtielenaere, Notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie akte oprichting d.d. 10 november 2011





Staatiblád _ 08712/20If - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : netto :Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 24.04.2015, NGL 30.09.2015 15625-0484-012
03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 22.04.2016, NGL 28.10.2016 16666-0232-012

Coordonnées
FYNK VISION

Adresse
HONDSCHOTESTRAAT 15 8560 GULLEGEM

Code postal : 8560
Localité : Gullegem
Commune : WEVELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande