G & P BIOGAS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : G & P BIOGAS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 564.841.688

Publication

22/10/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

" De promotie van windenergie, zonne-energie, biomassa en/of andere alternatieve energiebronnen, alsook van waterstofcellen en biologische brandstoffen en haar toepassingen in de meest ruime zin van het woord.

" De verwerving, inbreng, ruiling, aankoop, verkoop, beheer van aandelenparticipaties, financieel vast actief geldbeleggingen, alsook het participeren in andere bedrijven en/of handelszaken, projectvennootschappen, joint-ventures, vennootschappen, rechtspersonen, bij wijze van inbreng, overname, fusie, splitsing, inschrijving, geldschieting of op om het eender welke wijze belangen nemen, zelfs indien het doel ervan niet gelijkaardig is of geen verband toont met het doel van de vennootschap, in het algemeen genoemd holdingactiviteiten.

" De aankoop, verkoop, beheer, (onder)verhuring of in (onder)huur nemen, ruiling, leasen of in leasing nemen, onroerende financieringshuur, toetreding in onverdeeldheden de instandhouding, de exploitatie, oprichting, renovatie van alle soorten onroerende goederen, gebouwde of ongebouwde, en alle soorten verrichtingen inzake gebruiksrechten, genotsrechten of huurrechten met betrekking tot onroerende goederen of inzake onroerende zakelijke rechten, zoals vruchtgebruik, erfpacht en de realisatie, commercialisering, deelname, ontwikkeling en de medewerking in de meest ruime zin van het woord aan eender projecten waarin vastgoed of onroerende zakelijke rechten begrepen

" De coördinatie, de begeleiding, de supervisie en adviesverlening met betrekking tot onder meer het management van vennootschappen, elke vennootschapsrechtelijke herstructurering, waaronder fusies, splitsingen, ontbindingen, vereffeningen van vennootschappen, overnames, overdrachten van aandelen of handelsfondsen, beursintroducties, management buy-outs, crisismanagement, investeringen, bestuur van vennootschappen en alle gelijkaardige en/of aanverwante diensten en producten (hierna algemeen genoemd "corporate finance"), onder alle vormen te leveren, dit gekoppeld met alle verwante diensten. Zo zal de vennootschap op alle wijzen kunnen instaan, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, voor voorlichting, consultancy, controle, advies, onderricht enzovoort.

" Het aantrekken, zoeken van of bemiddeling bij kapitaalverschaffers en financiële partners, zowel onder de vorm van kapitaalverhoging, al dan niet achtergestelde obligatieleningen of "private equity" en of Crowdfunding.

" De aanvaarding en uitoefening van alle opdrachten van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, manager, adviseur en/of gelijkaardige mandaten, van lidmaatschappen in directiecomités en adviescomités, of van eender welke functie in eender welke binnenlandse of buitenlandse rechtspersoon, zelfs wanneer het maatschappelijk doel van voormelde binnenlandse of buitenlandse rechtspersoon geen rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met het doel van de vennootschap.

" Alle administratieve, industriële, commerciële, financiële, technische, roerende of onroerende verrichtingen, alle handelsverrichtingen, ambachtelijke en/of nijverheidsverrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap te vergemakkelijken.

" Het ontwikkelen, ontwerpen, kopen, verkopen, commercialiseren, huren of verhuren in licentie nemen of geven van eender welk intellectueel recht, zoals doch niet beperkt tot merken, tekeningen, logo's, octrooien, patenten, knowhow, expertise of enig andere immateriële vaste activa.

" Alle roerende lichamelijke en onlichamelijke goederen, daarin begrepen effecten, warranten, inschrijvingsrechten, voorkeurrechten, voorkooprechten, volgrechten en portefeuillewaarden, al dan niet ter beurs genoteerde alsmede deelnemingen en onverdeelde rechten in handels- of burgerlijke vennootschappen, rechtspersonen of verenigingen verwerven, aankopen, verkopen, commercialiseren of ruilen of op een andere wijze vervreemden.

" Het verstrekken en opnemen van leningen, zowel aan de aandeelhouders, bestuurders als aan derden, het stellen en nemen van zekerheden, panden of eender welke waarborg in de meest ruime zin van het woord, het uitvoeren van alle financiële verrichtingen, waarvoor geen vergunning of erkenning vereist is.

" Elke verrichting die de vennootschap kan helpen om haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te verwezenlijken in de meest uitgebreide zin. Zij kan alle handels-, financiële, technische, ambachtelijke, nijverheids-, industriële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn die te begunstigen. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. De vennootschap zal geen activiteiten verrichten waarvoor een vergunning vereist is, zonder deze vergunning eerst te hebben verkregen.

Management - Bestuurdersactiviteit

" Het uitvoeren van administratief-organisatorische opdrachten, bijstand bij de leiding van vennootschappen, het verstrekken van advies en verlenen van bijstand aan het beheer op het gebied van onder andere administratieve organisatie, het opzetten van interne audit, het verbeteren van bestaande en nieuwe managementsystemen, het beheerstechnieken en verstrekken van informatie, het selecteren, opleiden van personeel;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

" advies en analyse van de financiële behoeften van de onderneming en de begeleiding en onderhandeling met financiële instellingen, toezien op de optimale aanwending van kredieten, budgettering en budgetcontrole;

" het uitvoeren van alle studies en onderzoek; het verrichten van marktonderzoek; promotie, raadgeving; prospectie; marketing; assistentie op gebied van management, engineering, en consulting; technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies; de publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen en het uitvoeren van alle werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn, zonder enige beperking;

" het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, knowhow en andere intellectuele rechten.

" het nemen van participaties, deelnemingen en belangen in andere vennootschappen of ondernemingen;

" het beleggen, het beheren en het uitbaten van onroerende en lichamelijke en onlichamelijke roerende waarden en bezittingen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van moeder- en dochterondernemingen.

" het verlenen van advies met betrekking tot het beheer van vennootschappen en ondernemingen, het verlenen van management bijstand aan en het uitvoeren van managementtaken in vennootschappen en ondernemingen, het exporteren van alle intellectuele rechten en rechten van industriële of commerciële eigendom.

" het waarnemen van bestuur in vennootschappen.

Zij mag eveneens alle fabrieksmerken, octrooien en andere eruit voortvloeiende of aanvullende

rechten verwerven en tegelde maken en deelnemen aan de opbouw, de ontwikkeling en het beheer

van alle vennootschappen.

Zij kan optreden als tussenpersoon inzake handel, in de ruimste zin van het woord, waaronder

verstaan makelaarsactiviteiten, commissiehandel en agentuur zowel in binnen als buitenlandse

handel.

Zij kan het mandaat van bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar waarnemen in

andere vennootschappen.

In het algemeen zal de vennootschap alle roerende, onroerende of financiële verrichtingen mogen

stellen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke

andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen,

bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of

soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De algemene vergadering van aandeelhouders, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden

vereist voor de wijzigingen aan de statuten, kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren

en uitbreiden alsook wijzigen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zo in België als in het buitenland, op alle wijzen en

manieren die zij het best geschikt zal achten.

Artikel 5.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur. (...)

Artikel 6

Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt.

Het vaste gedeelte van het kapitaal bedraagt honderdduizend euro (EUR 100.000,00).

Afbetaling

De aandelen werden volledig afbetaald door overschrijvingen op een bijzondere rekening geopend in

naam van de vennootschap in oprichting bij KBC en ING zodat de vennootschap daardoor vanaf 8

oktober 2014 over een som van honderdduizend euro (100.000,00 ¬ ) beschikt.

Artikel 8

De aandelen zijn op naam.

Zij zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap die het recht heeft, in geval van

onverdeeldheid, de rechten die verbonden zijn aan de aandelen te schrappen totdat één enkele

persoon ten hare opzichte als eigenaar is aangeduid.

Indien de aandelen met vruchtgebruik zijn bezwaard, oefent de titularis van het vruchtgebruik de

rechten die eraan verbonden zijn uit behoudens verzet van de naakte eigenaar; in dit laatste geval

wordt de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst tot één enkele persoon is aangeduid

als de eigenaar ten opzichte van de vennootschap.

Artikel 11

De vennoten zijn slechts gehouden voor de schulden van de vennootschap tot beloop van hun

inbreng.

Er bestaat tussen hen noch hoofdelijkheid, noch onverdeeldheid.

Artikel 17

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

17.1. Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad met ten minste 2 bestuurders, al dan niet vennoten, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der vennoten die ze te allen tijde kan ontslaan.

- minstens 1 en maximum 2 bestuurders worden gekozen onder de kandidaten voorgesteld door de meerderheid van de vennoten die houders zijn van aandelen van categorie A;

- 1 bestuurder wordt gekozen onder de kandidaten voorgesteld door de meerderheid van de vennoten die houders zijn van aandelen van categorie C en aandelen van alfabetisch volgende rang. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger. Deze vaste vertegenwoordiger wordt belast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Het mandaat van de uittredende bestuurders, die niet herkozen zijn, neemt een einde dadelijk na de algemene vergadering die tot de herkiezing is overgegaan.

17.2. Vacatures

Indien een bestuurdersmandaat vacant wordt, moet de raad van bestuur een algemene vergadering van vennoten bijeengeroepen, zo snel als praktisch mogelijk, om een nieuwe bestuurder te benoemen uit een lijst van kandidaten die exclusief namen bevat van kandidaten van dezelfde categorie als de bestuurder wiens mandaat vacant werd. De nieuw verkozen bestuurder voleindigt het mandaat van de bestuurder wiens mandaat vacant werd.

Tot de benoeming van deze nieuwe bestuurder, mag de raad van bestuur alleen handelingen stellen van dagelijks bestuur. (...)

17.4. Vergaderingen

De raad van bestuur komt samen op bijeenroeping door de voorzitter of de bestuurder die hem vervangt, telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens ten minste twee bestuurders het vragen.

De vergaderingen worden gehouden op de plaats aangeduid in de bijeenroeping.

17.5. Beraadslagingen van de raad van bestuur

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en beslissen indien ten minste de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

Iedere verhinderde bestuurder mag door middel van elk communicatiemiddel dat schriftelijk kan worden weergegeven, een ander lid van de raad machtigen om hem te vertegenwoordigen en in zijn naam te stemmen.

De beslissingen worden bij meerderheid der stemmen genomen. In geval van staking van de stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend, tenzij er slechts twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden hetzij fysiek op de plaats aangeduid in de oproeping hetzij op afstand door middel van teleconferentie of video-conferentie met behulp van telecommunicatietechnieken die de aan de vergadering deelnemende bestuurders toelaten elkaar simultaan te horen en simultaan met elkaar overleg te plegen hetzij een combinatie van de twee voormelde vergadertechnieken waarbij sommige bestuurders fysiek aanwezig zijn op de vergadering en sommige bestuurders deelnemen aan de vergadering door middel van tele- of videoconferentie. In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Die procedure mag echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestane kapitaal. (...)

17.7. Machten van de raad van bestuur

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

17.8. Comité s

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten, waaronder een technisch comité, een financieel begeleidend comité en doelcomités op technisch of financieel gebied.

De raad van bestuur omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van deze comité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van elk comité worden bepaald door de raad van bestuur. 17.9. Dagelijks bestuur  Financieel beheer

Het dagelijks bestuur wordt toevertrouwd aan volgende personen, die alleen handelend de vennootschap kunnen vertegenwoordigen voor wat betreft dit bestuur, en die de titel van Chief Executive Officer (CEO) dragen:

- de heer Alain Van Esse, oprichter;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid YD-S , medeoprichter in hoedanigheid

van vertegenwoordiging van de heer Nabeshima.

Het financieel beheer van de vennootschap wordt eveneens toevertrouwd aan de heer Alain Van

Esse, oprichter, die alleen handelend de vennootschap kan vertegenwoordigen voor wat betreft dit

beheer, en die een bijkomende titel van Chief Financial Officer (CFO) mag dragen. (...)

17.10 Vertegenwoordiging - Akten en rechtshandelingen

De vennootschap wordt in alle akten, met inbegrip van deze waarin een openbaar of ministerieel

ambtenaar tussenkomt en in rechte, vertegenwoordigd door:

- hetzij twee bestuurders samen handelend,

- hetzij, binnen de perken van het dagelijks bestuur, een CEO, alleen handelend.

Deze ondertekenaars hoeven ten opzichte van derden niet het bewijs te leveren van een

voorafgaande beslissing van de raad van bestuur.

De vennootschap is tevens geldig verbonden door bijzondere lasthebbers binnen de perken van hun

mandaat.

Artikel 19

De vergadering wordt bijeengeroepen door het bestuursorgaan, telkens het belang van de

vennootschap dit vereist, door eenvoudige brieven die ten minste vijftien dagen voor de datum van

de bijeenkomst worden verstuurd.

Ieder jaar wordt er op laatste dag van de maand juni om 15 uur een algemene vergadering der

vennoten gehouden.

Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een feestdag is, wordt de vergadering de eerste

werkdag die daaraan voorafgaat gehouden.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op de plaats

aangeduid in de bijeenroepingen.

Vanaf de mededeling van de oproeping kunnen de vennoten schriftelijk vragen stellen aan de

bestuurders en aan de commissarissen, die tijdens de vergadering zullen worden beantwoord, voor

zover die vennoten voldoen aan de formaliteiten die vervuld moeten worden om tot de vergadering te

worden toegelaten. Die vragen kunnen langs elektronische weg tot de vennootschap worden gericht

via het in de oproeping tot de vergadering vermelde adres. De vennootschap dient die schriftelijke

vragen uiterlijk op de 15de dag vóór de dag van de algemene vergadering te ontvangen.

Artikel 20

Elk aandeel van categorie A en elk aandeel van categorie C geeft recht op één stem.

Aan de aandelen van categorie B is geen stemrecht verbonden.

Het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop de eisbare stortingen niet werden verricht, wordt

geschorst, zoals ook het recht op een dividend.

Artikel 21

Elke vennoot kan aan elke andere persoon, die ook vennoot is, door ieder communicatiemiddel,

schriftelijk volmacht geven om hem op een vergadering te vertegenwoordigen en er in zijn naam te

stemmen.

Artikel 23

Elke gewone of buitengewone algemene vergadering kan tijdens de zitting met ten hoogste drie

weken worden uitgesteld door het bestuursorgaan.

Artikel 24

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

Artikel 25

Van het nettoresultaat zoals dit blijkt uit de jaarrekening wordt ten minsten vijf procent afgenomen

voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afname is niet meer verplicht wanneer het

reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo krijgt de bestemming die de algemene vergadering eraan zal geven beslissend met

meerderheid van stemmen, op voorstel van het bestuursorgaan.

Indien de algemene vergadering beslist tot uitkering van winst, komt de uitgekeerde winst toe aan de

aandelen van categorie A en van categorie C, ieder voor een gelijk deel. De aandelen van categorie

B geven geen recht op deelneming in de winst.

Artikel 26

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie der daartoe

nodige sommen, dient het netto-aktief vooreerst om het afbetaalde gedeelte van het kapitaal terug te

betalen.

Indien alle aandelen niet in dezelfde mate zijn afbetaald, houden de vereffenaars, vooraleer zij

overgaan tot de verdeling, rekening met deze verschillen en herstellen zij het evenwicht door alle

aandelen op voet van gelijkheid te stellen, hetzij door bijkomende stortingen te vragen op de

onvoldoende afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld in het voordeel

van de aandelen die in hogere mate zijn afbetaald.

Het saldo wordt gelijk verdeeld onder alle aandelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Overgangsbepalingen

De oprichters nemen volgende beslissingen die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter

griffie van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet.

1' Afsluiting van het eerste boekjaar: het eerste boekjaar wordt afgesloten op 31 december 2015.

2' Eerste algemene vergadering: de eerste gewone algemene vergadering der vennoten komt samen in 2016.

3' Bestuurders:

De heer Alain Van Esse, voornoemd en YD-S bvba, worden als bestuurders van de vennootschap benoemd; YD-S bvba te 1080 Brussel, Louis Mettewielaan 272 bus 3 (0819.063.842 Brussel), vertegenwoordigd door VAN ESSE Alain. (...)

5' Volmacht

De heer Alain Van Esse, voormeld, en notaris Lagae, in onderling overleg, of elke andere door hem/haar aangewezen persoon, wordt aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen om de vennootschap in te schrijven bij een ondernemingsloket, een BTW-identificatie aan te vragen, haar aan te sluiten bij een sociaal verzekeringsfonds en om haar, indien nodig, te registreren bij alle andere administraties. Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om de vennootschap te vertegenwoordigen bij een ondernemingsloket, bij de administratie der B.T.W., bij een sociaal verzekeringsfonds en bij alle andere administraties en hij kan alle verbintenissen aangaan in naam van de vennootschap, alle nodige verklaringen afleggen, alle documenten ondertekenen en in het algemeen alles doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend: Jean-Philippe Lagae, Notaris.

Neergelegd samen met een uitgifte

27/01/2015
ÿþMotl Word 11.1

:3,1 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

!IIIIIN111111),II11111111119

Ondernemingsnr : 0564.841.688 Benaming

(voluit) : G&P BioGas (verkort)

MONITEUR BELGE_

19 -01.. 2015 BELGISCH STAAT:

NEERGELEGD

2 8 NOV, 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL Gent, afd. KORTRIJK

©1;rr;e

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tieitstraatl8 te 8720 Markegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP - ONMIDDELLIJKE SLUITING VAN DE VEREFFENING

Uittreksel uit het proces-verbaal opgesteld door Notaris Jean-Philippe Lagae, te Brussel, op 12 november 2014.

De buitengewone algemene vergadering heeft beslist:

1. vast te stellen dat de vennootschap ontbonden is omwille van het verstrijken van de termijn te rekenen vanaf 23 oktober 2014.

De vergadering heeft vastgesteld dat alle schulden van de Vennootschap ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd en dat geen vereffeningsverrichtingen moeten worden gesteld.

2. om geen vereffenaar te benoemen overeenkomstig artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen.

3. over te gaan tot de onmiddellijk sluiting van de vereffening overeenkomstig artikel 184 §5 van het

Wetboek van vennootschappen.

De vergadering heeft vastgesteld dat de Vennootschap heeft opgehouden te bestaan.

De vergadering heeft vastgesteld er geen geldsommen of effecten moeten worden geconsigneerd die

aan de schuldeisers of aan de vennoten toekomen en die hun nog niet konden worden afgegeven.

4. dat de boeken en bescheiden van de Vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijfjaar worden bewaard te 1700 Dilbeek, Olmendreef 3.

5. volmacht te geven aan de heer PIRENNE Jozef, gedomicilieerd te 1080 Brussel, Louis Mettewielaan 272 bus 3, en de heer VAN ESSE Alain, wonende te 1700 Dilbeek, Olmendreef 3, afzonderlijk handelend, met de macht om in de plaats te stellen, om alle administratieve formaliteiten te vervullen die noodzakelijk zouden zijn ten gevolge van de sluiting van de vereffening, waaronder alle formaliteiten noodzakelijk om de overgang van rechtswege van de activa van de vennootschap op de vennoten vast te stellen.

6. volmacht te geven aan de heer PIRENNE Jozef, gedomicilieerd te 1080 Brussel, Louis Mettewielaan 272 bus 3, en de heer VAN ESSE Alain, wonende te 1700 Dilbeek, Olmendreef 3, afzonderlijk handelend en met de macht om in de plaats te stellen, om:

alle maatregelen te nemen tot vrijwaring van de rechten van de aandeelhouders op de lichamelijke en onlichamelijke activa die aan de Vennootschap toebehoren op de dag van de sluiting van de vereffening, en die om welke reden ook, niet in de vereffening zouden zijn begrepen en op te treden als eiser of als verweerder met betrekking tot deze goederen, onder de verplichting om de eventuele opbrengst te doen toekomen aan de vennoten volgens haar aandeel in het vereffeningssaldo;

alle briefwisseling en alle pakketten, aangetekend of niet, met aangegeven waarde of niet, geadresseerd aan de Vennootschap in ontvangst te nemen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

~Joor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

alle formaliteiten te vervullen bij de financiële instellingen en alle bankverrichtingen met

betrekking tot de Vennootschap te regelen en meer bepaald het vereffeningssaldo integraal aan te

wenden voor de oprichting van een vennootschap met dezelfde aandeelhoudersstructuur en statuten

met uitzondering van het huidige artikel 5 van de statuten.

Hieromtrent stelt de vergadering vast dat de vennootschap geen activiteiten heeft uitgeoefend zodat

het vereffeningssaldo het integraal maatscháppelijk kapitaal uitmaakt.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend: Jean-Philippe Lagae, Notaris.

Neergelegd samen met een uitgifte, een volmacht.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
G & P BIOGAS

Adresse
TIELTSTRAAT 18 8720 MARKEGEM

Code postal : 8720
Localité : Markegem
Commune : DENTERGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande