GARAGE DOMINIEK KINDT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GARAGE DOMINIEK KINDT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 476.143.504

Publication

08/07/2014
ÿþ .1 MødWod 11.1

, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



*14131682*

Ve belle aai Bel Staa

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

Onclernemingsnr 0476.143.604 Benaming

(voluit): GARAGE DOMINIEK KINDT (verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 8820 Torhout, Rijksweg 53

(volledig adres)

Onderwerp akte: kapitaalverhoging

Uittreksel uit een akte, verleden voor notaris Karel Vanbeylen te Zwevezeie op 25 juni 2014, neergelegd vc5cír registratie, inhoudende de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GARAGE DOMINIEK KINDT", gevestigd te 8820 Torhout, Rijksweg 53, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Oostende), met ondernemingsnum mer 0476.143.504..

Met eenparigheid van stemmen heeft de algemene vergadering ondermeer het volgende beslist:

1. Verwijzing naar de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 18 juni 2014, onder meer letterlijk luidend als volgt:

"In het kader van het artikel 537 van het Wetboek van de Inkomstenbelasting en '92, zoals in gevoerd door art. 6 van de Programmawet van 28/0612013, beslist de algemene vergadering om over te gaan tot een uitkering van een bruto tussentijds dividend van 555.000,00 EUR door een onttrekking aan belaste reserves aan de aandeelhouders in verhouding tot hun aandelenbezit.

De aandeelhouders verbinden er zich onvoorwaardelijk en onherroepelijk toe om het verkregen bedrag onmiddellijk aan te wenden om het kapitaal te verhogen overeenkomstig Art. 537 WIB 92, zodat de in te houden roerende voorheffing 10% bedraagt en een netto dividend van 499.500,00 EUR kan worden uitgekeerd."

2. Kennisname en bespreking van:

- het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RONNY VANOOTEGHEM", met ais mandaatdrager de heer Ronny Vanooteghem, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 8500 Kortrijk, Pater Damiaanstraat 44, conform aan artikel 313 Wetboek van Vennootschappen;

- het verslag van het bestuursorgaan, conform aan artikel 313 Wetboek van Vennootschappen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

Tot besluit van ons onderzoek, verricht overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, verklaren wij de BV o.v.v. EBVBA "Ronny Vanooteghem, bedrijfsrevisor" vertegenwoordigd door de Heer Ronny Vanooteghem dat:

1.De intentie door de aandeelhouders geuit is om uiterlijk per 30 juni 2014 de kapitaalverhoging door te voeren bij de BVBA "GARAGE DOMINIEK K1NDT" via een inbreng in natura van de schuldvorderingen van de vennoten m.b.t. de dividenduitkering van 499.500,00 euro netto zijnde 555.000,00 euro bruto min 10% roerende voorheffing;

2.1-let bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding voor de inbreng in natura;

3.de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

4.de voor de hareng in nature door partijen weerhouden methode van waardering, In het geheel genomen en onder normale omstandigheden, bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze Methode van waardering leidt ten minste overeenstemt met de vergoeding voor een bedrag van 499.500,00 euro zodat de inbreng niet overgewaardeerd is;

5.indien aile vennoten besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal op te nemen, de vergoeding voor deze inbreng zal bestaan uit 1.270 nieuwe aandelen van de BVBA "GARAGE DOMINIEK K1NDT", zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen, die voor een waarde van 499.500,00 euro worden uitgegeven. De 1.270 nieuw uit te geven aandelen zullen als volgt worden toebedeeld:

-aan de heer Dominiek KINDT, 1.266 aandelen

-aan de Heer Marc K1NDT, behoudens een vergoeding aan de huwgemeenschap indien daar aanleiding zou;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

A Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge 6. Door de inbreng in nature zal het kapitaal verhoogd worden met 499.500,00 euro ten einde het te brengen van 18,600,00 euro op 518.100,00 euro.

Huidig verslag wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat alle vennoten van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren.

Dit verslag werd opgesteld onder de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in nature binnen de voorwaarden van artikel 637 Wetboek Inkomstenbelasting en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Het revisoraal verslag dient samen met het bijzonder verslag van het bestuursorgaan te worden voorgelegd aan de buitengewone vergadering die over de kapitaalverhoging zal beslissen. Beide documenten dienen binnen de vijftien dagen na de beslissing van de algemene vergadering te worden neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel. De bekendmaking geschiedt in de bijlagen tot het Bergisch Staatsblad in de vorm van een mededeling.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat conform de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting of met andere woorden dat ons verslag geen "faimess opinion"

3. ln toepassing van artikel 537 Wetboek van Inkomstenbelastingen ingevoerd krachtens artikel 6 van de Programmawet van 28 juni 2013, verhoging van het maatschappelijk kapitaal met vierhonderd negenennegentig duizend vijfhonderd euro (499.500,00 EUR) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) naar vijfhonderd achttien duizend honderd euro (518,100,00 EUR) door creatie van duizend tweehonderd zeventig (1.270) aandelen zonder nominale waarde.

Deze nieuw uit te geven aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als de bestaande, en zullen In de winst delen vanaf de datum van de kapitaalverhoging, berekend pro rata voor het lopende boekjaar.

Deze kapitaalverhoging geschiedt door inbreng in natura van het vorderingsrecht op het netto-dividend ten belope van in totaal vierhonderd negenennegentig duizend vijfhonderd euro (499.500,00 EUR) ten voordele van de belde vennoten,

4« Vaststelling realisatie van de kapitaalverhoging door inbreng in natura van het vorderingsrecht op het netto-dividend ten belope van in totaal vierhonderd negenennegentig duizend vijfhonderd euro (499.500,00 EUR) ten voordele van de beide vennoten.

6. Aanpassing van het artikel met betrekking tot het maatschappelijk kapitaal, als volgt;

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderd achttien duizend honderd euro (518,400,00 EUR). Het is verdeeld in duizend vijfhonderd tachtig (1.580) aandelen zonder vermelding van nominale waarde."

6. Integrale vernieuwing van de statuten, aangepast aan het Wetboek van Vennootschappen, aan de "corporate govemance" Wet en aan de hiervoor vermelde agendapunten en aanvaarding van deze nieuwe statuten, waarbij ondermeer het volgende ongewijzigd blijft: de rechtsvorm, de benaming, de duur, het doel, de externe vertegenwoordiging, de datum van de algemene vergadering en het boekjaar.

Deze nieuwe statuten luiden als volgt:

RECHTSVORM-NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "GARAGE DOMINIEK KINDT".

ZETEL

8820 Torhout, Rijksweg 53,

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

Het herstellen van motorvoertuigen; carrosseriewerk aan motorvoertuigen; groot- en kleinhandel in tweedehandse voertuigen; groot- en kleinhandel in nieuwe autovoertuigen; groot- en kleinhandel in onderdelen en toebehoren voor motorvoertuigen; koetswerk voor bedrijfsauto's en koetswerk voor autobussen en autocars; groot, en kleinhandel in vloeibare brandstoffen en smeermiddelen en in metalen constructies; het herstellen van metalen constructies; het wegslepen van motorvoertuigen; het reinigen en wassen van motorvoertuigen; het stallen van motorvoertuigen; verhuring van motorvoertuigen; groot- en kleinhandel in machines, toestellen en uitrusting voor garages; groot- en kleinhandel in diverse recuperatieproducten; het herstellen en onderhouden van motorboten; het optreden als tussenpersoon in handel; het slopen van motorvoertuigen.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderd achttien duizend honderd euro (518.100,00 EUR). Het is verdeeld in duizend vijfhonderd tachtig (1.580) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

BESTUUR

Hat bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet,

L

,1

Voor-13ehouçlken aan het Belgisch Staatsblad

: Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, 1 .! zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van : de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering, hierna "jaarvergadering" genoemd, wordt gehouden op de derde zaterdag van de maand oktober om 11,00 uur,

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

Iedere algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats binnen het Vlaams gewest, aangewezen in de oproeping.

TOELATING TOT DE ALGEMENE VERGADERING-STEMRECHT

Elke vennoot kan vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde al dan niet vennoot. Elk aandeel geeft recht op één stem. Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend warden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst. Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van het daaropvolgend jaar.

AANLEGGEN VAN RESERVES-WINSTVERDELING

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de i daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

, Geen uitkering van winst mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het ! netto-actief, zoals het blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden ! het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves ! die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen worden verdeeld; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.,

VOOR ONTLEDEND UlITREKSEL,

(Get.) Karel Vanbeylen, notaris te Zwevezele.

Tegelijk hiermede neergelegd; afschrift der akte kapitaalverhoging en gecoördineerde tekst der statuten, bijzonder verslag van het bestuursorgaan inzake de kapitaalverhoging en verslag van de revisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

,

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

06/03/2014 : OO059097
22/12/2014 : OO059097
14/02/2013 : OO059097
10/01/2013 : OO059097
02/01/2012 : OO059097
03/01/2011 : OO059097
08/01/2010 : OO059097
06/04/2009 : OO059097
10/03/2008 : OO059097
06/03/2007 : OO059097
02/01/2006 : OO059097
03/01/2005 : OO059097
29/01/2004 : OO059097
17/10/2002 : OO059097
05/12/2001 : OOA007899

Coordonnées
GARAGE DOMINIEK KINDT

Adresse
RIJKSWEG 53 8820 TORHOUT

Code postal : 8820
Localité : TORHOUT
Commune : TORHOUT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande