GARAGE SINT-ELOOI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GARAGE SINT-ELOOI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 535.832.750

Publication

17/09/2013
ÿþMod 11.1

11 [.< ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0535.832.750

Benaming

(voluit) : Garage Sint-E(ooi

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Elooiwinkelstraat 69 , 8880 Ledegem

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Quasi-inbreng (art. 220 en 222 Wetboek van vennootschappen)

IVI 1 141679 111

NEERGELEGD

-- 6. 09. 2013

RECHTBANK 1'.UCsAtiANpEL

QtiffteJK

Neerlegging van het bijzonder verslag dd. 9 juli 2013 van het bestuursorgaan en van het controleverslag dd. 9 juli 2013 van de CVBA Auditas Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door haar bestuurder Sven Vansteelant.

Wesley Delrue, zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behoude aan het Belgiscf

Staatsbla

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/06/2013
ÿþOpOp de de laatselaatste blz.blz. vanvan LuikLuik B Bvermeldenvermelden : : Recto Recto : : Naam Naam en en hoedanigheid hoedanigheid van van de de instrumenternde instrumenterende notaris, notaris, hetzij hetzij van van de de perso()n(en)perso(o)n(en) bevoegdbevoeg de de rechtspersonrechtspersoon tenten anzienaanzien vanvan derdenderden te te vertegenwordigenvertegenwoordigen

Verso Verso: :NaamNaam en en handtekenighandtekening

Luik B - Vervolg

Luik B

Mod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*13303565*

Neergelegd

20-06-2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0535832750

Benaming (voluit): GARAGE SINT-ELOOI

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8880 Ledegem, Sint-Eloois-Winkelstraat 69

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor SABINE DESTROOPER, geassocieerd notaris te Ledegem op negentien juni

tweeduizend dertien, te registreren , dat door de Heer DELRUE WESLEY, wonende te Ledegem, Sint-Eloois-

Winkelstraat 69 en Mevrouw VANDOORNE Mieke Noëlla, wonende te Ledegem, Sint-Eloois-Winkelstraat 69,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

Artikel één - Naam.: GARAGE SINT-ELOOI.

Artikel twee - Zetel.: 8880 Ledegem, Sint-Eloois-Winkelstraat 69.

Artikel drie - Doel.:

De vennootschap heeft als doel:

I. Specifieke activiteiten

Voor eigen rekening, voor rekening van deren of in deelneming met derden, het verrichten van prestaties in binnen- en buitenland, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- uitbating van een garagebedrijf met groot- en kleinhandel in nieuwe en tweedehands wagens, terreinvoertuigen, bestelwagens en vrachtwagens, moto s, fietsen, bromfietsen, boten, aanhangwagens, caravans, kampeerwagens en alle rollend materieel in de ruimste zin van het woord

- groot- en kleinhandel in nieuwe en tweedehands wisselstukken, banden, car-hifi, auto-alarminstallaties, navigatiesystemen, mobilofooninstallaties, anti-carjackingsystemen, onderdelen en alle toebehoren van voertuigen en rollend materieel in de ruimste zin van het woord, en alles wat hiermee in rechtstreeks en onrechtstreeks verband staat zonder enige uitzondering

- onderhoud en herstel van nieuwe en tweedehands wagens, terreinvoertuigen, bestelwagens en vrachtwagens, moto s, fietsen, bromfietsen, boten, aanhangwagens, caravans, kampeerwagens en alle rollend materieel in de ruimste zin van het woord

- herstellen, construeren, aanpassen en ombouwen van koetswerk en chassis van welke aard ook

- vertegenwoordigen van automerken, hetzij als onafhankelijk autodealer, hetzij als concessie garage van een automerk

- uitgeven van alle werken aan nieuwe en tweedehands wagens, terreinvoertuigen, bestelwagens en vrachtwagens, moto s, fietsen, bromfietsen, boten, aanhangwagens, caravans, kampeerwagens en alle rollend materieel in de ruimste zin van het woord

- verkoop en levering van brandstoffen en aanverwante producten bestemd voor alle rollend materieel in de ruimste zin van het woord

- verhuren van nieuwe en tweedehands wagens, terreinvoertuigen, bestelwagens en vrachtwagens, moto s, fietsen, bromfietsen, boten, aanhangwagens, caravans, kampeerwagens en alle rollend materieel in de ruimste zin van het woord

- verhuren van autobergplaatsen, wisselstukken, banden, car-hifi, auto-alarminstallaties, navigatiesystemen, mobilofooninstallaties, anti-carjackingsystemen, en alles wat hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staat

- verzorgen van een takeldienst voor alle rollend materieel in de ruimste zin van het woord

- uitbating van een carwashbedrijf voor alle rollend materieel in de ruimste zin van het woord

- optreden als tussenpersoon in huurfinanciering, huurkoop en leasing van alle rollend materieel in de ruimste zin van het woord

- handel in afbraakvoertuigen en -wisselstukken

II. Algemene activiteiten.

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in  t kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

III. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Artikel vier - Duur.: een onbeperkte duur

Artikel vijf - Kapitaal.: achttienduizend zeshonderd Euro (18.600 EUR) vertegenwoordigd door honderd twintig (120) aandelen met stemrecht zonder nominale waarde, doch die elk een gelijke fractiewaarde van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

INBRENG IN NATURA door de Heer Wesley Delrue en echtgenote Mevrouw Mieke Vandoorne, voornoemd, van:

De immateriële en materiële bestanddelen van de beroepsactiviteit van garagist, op basis van de toestand afgesloten op 17 mei 2013, ten belope van een netto-waarde van achtenvijftigduizend en zevenenzeventig euro vierendertig cent (¬ 58.077,34).

Voor zover de bovenvermelde inbreng bij onderhavige akte niet of onvoldoende gespecifiëerd is, wordt uitdrukkelijk verwezen naar ondervermeld verslag van de bedrijfsrevisor CVBA Auditas Bedrijfsrevisoren waarin de inbreng in natura in de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Garage Sint-Elooi" gedetailleerd beschreven is.

De inbreng omvat eveneens alle verrichtingen en verbintenissen gedaan en aangegaan met betrekking tot voormelde ingebrachte elementen door de inbrenger sinds 1 juli 2013.

Vergoeding in kapitaal

Ter vergoeding van de gedane inbreng in natura ten bedrage van achttien duizend zeshonderd euro (18.600,-), die door alle comparanten eenparig wordt aanvaard, worden:

- Zestig (60) aandelen toegekend aan de heer Wesley Delrue

- Zestig (60) aandelen toegekend aan mevrouw Mieke Vandoorne

Totaal: honderd twintig (120) aandelen

Vergoeding in lopende rekening

Als bijzonder voordeel wordt aan de inbrenger een vordering in lopende rekening toegekend ten bedrage van

negenendertig duizend vierhonderd zevenenzeventig euro vierendertig cent (¬ 39.477,34).

Er wordt geen termijn bepaald voor de betaling van dit saldo, zodat dit kan geschieden in functie van de

liquiditeitsmogelijkheden van de vennootschap.

De totale vergoeding bedraagt bijgevolg achtenvijftigduizend zevenenzeventig euro vierendertig cent (¬

58.077,34), wat overeenstemt met de waarde van de inbreng in natura.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Comparanten verklaren en erkennen dat ingevolge de inschrijvingen en inbrengen het maatschappelijk kapitaal volledig geplaatst en volstort is.

VERSLAGEN

a/ Het verslag van bedrijfsrevisor CVBA Auditas Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Sven Vansteelant, kantoorhoudende te Roeselare, van 7 juni 20132 omtrent de inbreng in natura.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit als volgt:

"De inbreng in natura bij de oprichting van de BVBA GARAGE SINT-ELOOI met zetel te 8880 Ledegem, Sint-Eloois-Winkelstraat 69, voor een totale (netto-)inbrengwaarde van 58.077,34 EUR, bestaat uit de immateriële en materiële bestanddelen van de beroepsactiviteit van garagist, uitgeoefend door de heer en mevrouw Wesley DELRUE-VANDOORNE Mieke te 8880 Ledegem onder het BTW-nummer 0523.848.203.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 120 aandelen van de BVBA GARAGE SINT-ELOOI zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van 155,00 EUR en een schuldvordering op de vennootschap ten belope van 58.077,34  (120 x 155,00 EUR) = 39.477,34 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel

- dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- dat de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- dat, onder het voorbehoud dat de overdrager de stuwende kracht van de vennootschap blijft en dat de vennootschap over een voldoende lange termijn de ingerichte bedrijfslokalen kan gebruiken, de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

In hoofde van de verkrijgende vennootschap ontstaat het latent risico op niettegenstelbaarheid en hoofdelijke aansprakelijkheid voor de fiscale schulden in toepassing van artikel 442bis van het Wetboek van Inkomstenbelastingen en van artikel 93undeciesB van het BTW-wetboek.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk achten.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de ons toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

b/ Het bijzonder verslag van de oprichters van 7 juni 2013 waarin uiteengezet wordt waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

Dit verslag wijkt niet af van de conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor.

Comparanten verklaren en erkennen dat ingevolge de inschrijvingen en inbrengen het maatschappelijk kapitaal volledig geplaatst en volstort is.

Artikel dertien - Benoemen en uittreden van de zaakvoerder.-

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meerdere natuurlijke of rechtspersonen, vennoot of niet-vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten, hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten wordt de vennootschap bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerder benoemd in de akte van oprichting, zonder beperking van duur, wordt geacht benoemd te zijn voor de duur van de vennootschap, zijn opdracht kan slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Artikel veertien - Bevoegdheid - Vertegenwoordiging.-

Ieder zaakvoerder alleen optredend, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap is gebonden door de handelingen van de zaakvoerder, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

De zaakvoerder of zaakvoerders mogen één of meerdere lasthebbers aanduiden voor bepaalde handelingen of voor een reeks bepaalde handelingen.

Artikel zeventien - Controle.-

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door een bedrijfsrevisor die commissaris wordt genoemd. De commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering voor een termijn van drie jaar.

Zo de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

commissaris, gebeurlijk met bijstand van een accountant; onverminderd het recht ter vervanging van het individueel controlestelsel een commissaris te benoemen.

Artikel negentien  Jaarvergadering: in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats, vermeld in het bericht van bijeenroeping de derde zaterdag van de maand maart om 10 uur.

Artikel tweeëntwintig  Stemrecht: Ieder aandeel geeft recht op één stem. De vennoot die meerdere aandelen bezit beschikt over zoveel stemmen als aandelen.

Artikel zesentwintig  Boekjaar: één oktober - dertig september van het volgend kalenderjaar.

Artikel achtentwintig

Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle kosten, de algemene kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de nettowinst van de vennootschap. Van deze winst wordt jaarlijks een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het overige staat ter beschikking van de algemene vergadering die een dividend kan uitkeren, bijkomende vergoedingen voor de zaakvoerder kan toekennen, of die ook de winst kan overdragen naar een volgende boekjaar of aanwenden tot het spijzen van een reservefonds van algemene of bijzondere aard, en mits inachtneming van de beperkingen opgenomen in het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel éénendertig - Vereffening.-

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen. De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging of homologatie worden voorgelegd.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, wordt de verdeling door de bevoegde rechtbank van koophandel goedgekeurd. BENOEMING STATUTAIR ZAAKVOERDER EN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER

In deze akte-oprichting werd benoemd tot statutair zaakvoerder zonder beperking van duur:

De Heer DELRUE Wesley, [RR 770511-139-19] voornoemd, die aanvaardt.

En tot niet-statutair zaakvoerder, zonder beperking van duur:

Mevrouw VANDOORNE Mieke, [RR 790525-214-51] voornoemd, die aanvaardt.

De aldus benoemde zaakvoerders verklaren het hen respectievelijk toegekende mandaat te aanvaarden en verklaren niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van dit mandaat.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. De vennootschap zal in toepassing van artikel twee paragraaf vier van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte, overeenkomstig artikel achtenzestig van het Wetboek van vennootschappen.

De oprichters verklaren dat de vennootschap, bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die zijn aangegaan in naam van de vennootschap-in-oprichting.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De ondergetekende notaris heeft erop gewezen dat voormelde verbintenissen door de vennootschap dienen bekrachtigd te worden binnen de twee maanden na de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Deze verbintenissen en overeenkomsten worden derhalve geacht oorspronkelijk door de vennootschap te zijn aangegaan.

2. Eerste boekjaar: Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging tot dertig september tweeduizend veertien.

Het begrijpt ook alle handelingen die vooraf aan de oprichting, voor rekening van de op te richten vennootschap

hebben plaatsgehad.

3. Eerste jaarvergadering: De eerste jaarvergadering van de vennootschap zal plaats hebben de derde zaterdag van de maand maart 2015.

4. Commissaris: Er werd geen commissaris benoemd.

7. Volmacht KBO en fiscale administraties.

Ter voldoening van alle verplichtingen tegenover de Kruispuntbank der ondernemingen en ter voldoening van alle verplichtingen tegenover de BTW- en belastingsadministraties naar aanleiding van deze oprichting, wordt volmacht gegeven met macht van indeplaatsstelling aan Roslar Boekhoudkantoor bvba (Manestraat 17 a bus 1 te 8800 Roeselare) en haar bedienden.

VOOR UITTREKSEL

Sabine Destrooper, geassocieerd notaris

Binnen de wettelijke termijn neer te leggen op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk :

1. Verslag van CVBA AUDITAS BEDRIJFSREVISOREN vertegenwoordigd door Sven VANSTEELANT in

verband met de inbreng in natura van 7 juni 2013

Luik B - Vervolg

2. Bijzonder verslag van de oprichter van 7 juni 2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
GARAGE SINT-ELOOI

Adresse
SINT-ELOOIS-WINKELSTRAAT 69 8880 LEDEGEM

Code postal : 8880
Localité : Sint-Eloois-Winkel
Commune : LEDEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande