GDM CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GDM CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 818.356.039

Publication

05/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 02.09.2013, NGL 31.10.2013 13644-0532-012
02/01/2013
ÿþOndernemingsnr : 0818.358.039

Benaming

(voluit) : GDM CONSULTING

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8000 Brugge, Keizer Karelstraat 101

Onderwerp akte _ Buitengewone algemene vergadering : aanstelling lasthebber

In het jaar tweeduizend en twaalf,

Op negenentwintig november,

wordt op de maatschappelijke zetel van de BVBA "GDM CONSULTING", gevestigd te 8000 Brugge, Keizer

Karelstraat 101, een buitengewone algemene vergadering gehouden.

Aanwezig:

1/ De heer DE MANGELEER Gert, geboren te Dendermonde op 22/0711977, wonende te 8000 Brugge,''

Keizer Karelstraat 101;

Zijnde de zaakvoerder van hoger gemelde vennootschap.

2/ Mevrouw KOUKUYT Annelies Francine, geboren te Poperinge op 13/10/1978, wonende te 8000 Brugge,'

Keizer Karelstraat 101.

Zijnde de enige andere vennoot van hoger gemelde vennootschap.

Alle vennoten zijn aanwezig zodat de vergadering regelmatig is samengesteld om geldig te beslissen.

De zitting wordt geopend om 10.00 uur, onder het voorzitterschap van de heer Gert De Mangeleer, ter bespreking van de volgende agendapunten:

1/ De zaakvoerder brengt de vennootschap op de hoogte van het feit dat hij zich kan bevinden in de situatie; I voorschreven door artikel 260 Wetboek van Vennootschappen (rechtstreeks of onrechtstreeks strijdig belang); aangaande hierna gemelde aankcop.

2/ Op grcnd van deze verklaring beslist de algemene vergadering tot verwerving van de helft in voile eigendom in volgend onroerend goed: een woonhuis met aanhorigheden, op en met grond, staande en gelegen; te 6000 Brugge, Maagdenstraat 17, gekadastreerd in de 4de afdeling, sectie D nummer 1668/R, met een: oppervlakte van 60 m2, mits aankoop jegens de heer Gert De Mangeleer, voor en mits de prijs van honderd; vijfennegentig duizend vijfhonderd euro (195.500,00 EUR), waarbij de verkoper tevens vennoot is van dei aankopende BVBA "GDM CONSULTING", en verantwoordt dit door het feit dat zulks kadert in het doel van de, vennootschap, te weten onder andere verhuur van onroerende goederen, en Is tot het besluit gekomen dat wat: de vermogensrechtelijke gevolgen betreft de aankoop gebeurt tegen de reële waarde zodat de vennootschap, geen financieel nadeel zal lijden.

3/ Na beraadslaging en goedkeuring beslist de algemene vergadering overeenkomstig artikel 260 Wetboek: van Vennootschappen om aan te stellen ais lasthebber ad hoc met betrekking tot voormelde aankoop door: BVBA "GDM CONSULTING": de heer DAPPER Johann Joseph, gebcren te Saint-Vith op dertien februari' negentienhcnderd éénenvijftig, wonende te 8310 Brugge (Sint-Kruis), Klerkenstraat 25.

Rijksregistemummer DAPPER JOHANN: 51.02.13-163.47

Nummer identiteitskaart DAPPER JOHANN: 591-2364573-09

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NÉ .R ELEtáO ter CeReg ~;ât RECHTBANK VAN KOOPHANDEL T6

BRUGGE ~A9 DEL ~ ~

20~~

Griffiee.e

Vool

behouw

aan h

Belgis Staatst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

.Voor-béhouden aan het Belgisch Staatsblad

Gezien de agenda is uitgeput en geen van de vennoten nog iets wenst toe te voegen, wordt de vergadering gesloten om 11,00 uur.

Na lezing en goedkeuring wordt het proces-verbaal ondertekend door de vennoten

"

Te Brugge.

Op 29 november 2012.

De Voorzitter, De vennoot,

Neerlegging van de Buitengewone algemene vergadering dd. 29 november 2012 ivm de

aanstelling lasthebber.

De Mangeleer Gert, zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/12/2012
ÿþ MCD 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



ltIONfTEUR

Voor 1111111111111111111 18 -12-

be hou( aan h Belgis *12207403* ,~~~ GjSCH STA

Staats







BELGE NEERGELEGD ter GRIFFIE

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

012 BRUGGE(AfdC liingg Bru;tqe)

op: e4D 1Z

ATSBLA,f [ .r ,er

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr.: 0818356039

Benaming (vntuit) : GDM CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Keizer Karelstraat 101

(volledig adres) 8000 BRUGGE

Onderwerpen) akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

i"

Er blijkt uit een akte verleden voor Gert De Kesel, geassocieerd notaris te Brugge Sint Kruis op 28;, ri i/ De algemene vergadering beslist eveneens met éénparigheid van stemmen de voorzitter te ontslaan;: van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder, alsmede van de staat van activa en passiva per 30 september 2012, aangezien iedere aanwezige of vertegenwoordigde vennoot erkent eeni: afschrift ervan ontvangen te hebben en er kennis van te hebben genomen,

De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen het DOEL der vennootschap te wijzigen door;; toevoeging van volgende tekst als volgt:

*alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals;! ;: onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, 9` ihet aankopen en verkopen zowel in volle eigendom ais in vruchtgebruik en/of blote eigendom ruilen, doen bouwen , doen verbouwen, onderhouden, verhuren , huren , verkavelen, prospecteren;; i en uitbaten van onroerende goederen .

;; *het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten

vennootschappen en ondernemingen alsook aile investerings- en financiële verrichtingen. ;;

*managementactiviteiten in het algemeen waaronder onder meer het tussenkomen in het dagelijks',! bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van:; bestuurder, zaakvoerder, en directeur met inbegrip van deze van vereffenaar. *De vennootschap handelt voor eigen rekening , in commissie, als tussenpersoon, of als;; vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande; ;: vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag haar onroerende goederen;; in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen,;; ;; zij mag zich borg stellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere;, verbintenissen zowel voor haarzelf als voor aile derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Het bestaande doel van de vennootschap wordt vervangen door volgende tekst zoals opgenomen in i; de vlifde beslissing (artikel 2 der nieuwe statuten) hierna.

;;111 De algemene vergadering beslist mét éénparigheid van stemmen om het maatschappelijk;; kapitaal te verhogen met zeventienduizend zeshonderd euro (¬ 17.600,00), gedeeltelijk volstort, speciën om het te brengen van duizend euro (¬ 1.000,00) naar achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) door creatie van duizend zevenhonderd zestig (1.760) aandelen zonder nominale waarde,;i die dezelfde rechten zullen genieten als de bestaande aandelen.

inschrijving en gedeeltelijke volstorting (minstens op ieder aandeel voor één/viifde) van de nieuwe'; aandelen.

I: De heer DE MANGELEER Gert, geboren te Dendermonde op 22 juli 1977, echtgenoot van mevrouw!;

Annelies Koukuyt, wonende te Brugge, Keizer Karelstraat 101 verklaart in te schrijven vocri;

zeventienduizend zeshonderd euro (¬ 17.600,00) gedeeltelijk volstort ten belope van vijfduizend;, ;: tweehonderd euro (¬ 5.200,00). Ais vergoeding voor deze inbreng ontvangt hij duizend zevenhonderd

november 2012 :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

L

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

zestig (1.760) maatschappelijke aandelen met een breukwaarde van één/duizend zevenhonderd zestigste ieder.

Het saldo, hetzij twaalfduizend vierhonderd euro (6 12.400,00) zal ter beschikking der vennootschap gesteld worden bij eerste opvraging door de zaakvoerder, en dit in verhouding tot de kapitaalsbehoefte der vennootschap.

De beide comparanten verklaren ieder individueel te verzaken op uitdrukkelijke en onherroepelijke wijze om hun wettelijk recht van bevoorrechte inschrijving uit te oefenen. 111/ De algemene vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is en dat het kapitaal daadwerkelijk gebracht is op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EUR (e 18.600,00) vertegenwoordigd door duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen.

Het artikel betreffende kapitaal wordt gewiiziad zoals opgenomen in de vijfde beslissing (nieuwe statuten) hierna.

Deze beslissing wordt genomen met algemeenheid van stemmen.

IV/ OMVORMING VAN DE VENNOOTSCHAP

Met unanimiteit van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder dat het voorstel tot omvorming van de vennootschap toelicht, en van het verslag van de revisor BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA, vertegenwoordigd door Peter Vandewalle, aangewezen door de zaakvoerder, over de staat waarop het actief en het passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 30 september 2012, hetzij minder dan drie maanden tevoren; iedere aanwezige vennoot erkent kennis te hebben genomen van de beide verslagen.

De besluiten van het verslag van de revisor luiden als volgt:

"5. Besluit

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2012 die onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de Comm. V GDM Consulting werd opgesteld.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens de staat bedraagt ¬ 28.906,49 EUR en is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 1,000,00 EUR vermeld in de staat van activa en passiva.

Voorafgaandeljk aan het besluit tot omzetting zou het kapitaal worden verhoogd met 17.600,00 EUR om het te brengen van 1.000,00 EUR op 18.600,00 EUR, door een inbreng in geld.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij nuttig oordelen voor de informatie van de aandeelhouders en derden in het kader van de omzettingsverrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen omzetting van de Comm. V GDM Consulting in een BVBA en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 16 november 2012.

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Peter VANDEWALLE."

Afzien termiin voor toezenden stukken

De algemene vergadering, te weten de vennoten, verklaren met éénparigheid van stemmen om in het kader van de voorgestelde omzetting afstand te doen van de termijnen voor toezenden verslaggeving voorzien door het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen, zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakeliikheid aan te nemen.

Het eigen vermogen verandert. Doch niet de passiva, de afschrijvingen, waardeverminderingen en  vermeerderingen. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de comptabiliteit die door de gewone commanditaire vennootschap werden gehouden voortzetten onder voorbehoud van de hiervoor genomen beslissing tot kapitaalvermeerdering.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer waaronder de gewone commanditaire vennootschap ingeschreven is in het rechtspersonenregister.

Het kapitaal wordt gewiizigd.

De omvorming geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap afgesloten per 30 september 2012.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de gewone commanditaire vennootschap

worden geacht verrichtte zijn door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen, die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, blijven aan de vennoten toekomen volgens hun aandelenbezit enerzijds en volgens de intekening anderzijds (op alle nieuw gecreëerde aandelen volledig ingetekend door de heer Gert De Mangeleer) door toedoen van de voorzitter,

Ingevolge deze omvorming heeft de gewone commanditaire vennootschap "GDM CONSULTING"

Op de laatste blx. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

opgehouden te bestaan, zonder tot andere formaliteiten te moeten overgaan, vermits alle lopende verbintenissen van welke aard ook, ten laste of ten bate zijn van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met alle rechten en verplichtingen hieraan verbonden.

Deze beslissing wordt genomen met unanimiteit van stemmen.

VI GOEDKEURING VAN DE STATUTEN

De algemene vergadering beslist de statuten verder aan te passen aan de genomen beslissingen alsook aan het nieuwe Wetboek van Vennootschappen en de Wet op het Deugdelijk Bestuur, door volledig nieuwe statuten aan te nemen, ais volgt

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid draagt de benaming "GDM CONSULTING". De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8000 Brugge, Keizer Karelstraat ZOZ.

De vennootschap heeft als doel

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België en in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden of als tussenpersoon :

-De oprichting en uitbating van tavernen, cafés, privé-clubs, uitbating van ontspanningsspeten, restaurants, verhuring van zalen voor feesten en spektakels, inrichten van manifestaties en tentoonstellingen, het beroep van restaurateur en traiteur, de verkoop van bereide eetwaren en voedingswaren, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden, dit alles in de meest ruime

betekenis van het woord,

-Handel in verse voedingsproducten met daarbij ook bistro, bediening warme maaltijden; het uitbaten van een hotel, een motel, een drank- en eetgelegenheid, een spijshuis, een restaurant, een snackbar, een taverne, een bar, een cafetaria en een verbruikssalon, bestemd voor het verbruik van alle sterke dranken en alle alcoholische en niet-alcoholische dranken en met bijkomend verkoop van alle tabakswaren, van een horeca- en tafelhoudersbedrijf en traiteur in de ruimste zin van het woord; het inrichten en begeleiden van ceremonieën.

-Het uitoefenen van activiteiten van restauranthouder van warme en koude schotels, zoals bereide vis-en vleeswaren, ijsroom, gebak, confiserie, chocolade, kaas en alle andere eetwaren en het inrichten van banketten, alsmede aanverwante uitbatingen; evenals de uitbating van een bakkerij van klein- en grootgebak en van een banketbakkerij; de fabricage van chocoladegoed en van suikergoed; de groot-en kleinhandel in producten van de broodbakkerij; de banketbakkerij en de suikerbakkerij en in aanverwante en bijhorende voedingsproducten.

-Adviesverlening, bijstand en know-how verlenen hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks ln verband met alles dat betrekking heeft met de activiteiten die hier vooraf vernield werden.

-Het organiseren van degustaties, lezingen, workshops, proeverijen waarbij diverse streekproducten, aanverwante producten en overige voedingswaren en dranken worden voorgesteld, ontleed en geanalyseerd wat de mogelijkheden zijn voor de bereiding van gerechten m.b.t, deze producten. -De organisatie van deze degustaties, lezingen, workshops en proeverijen kunnen gebeuren bij de producent zelf, verdeler van deze producten of bij de organisator zelf.

- Het beleggen in, het verwerven van en het beheer van een onroerend vermogen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks hiermee in verband staan en die van aard zijn om de opbrengst van haar onroerend vermogen te bevorderen zoals onder meer de aan- en verkoop, het onderhoud, de verbouwing, de ontwikkeling, de oprichting, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen aangegaan door personen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, het genot zouden hebben of verkrijgen van deze onroerende goederen, met uitzondering van verrichtingen die haar de hoedanigheid van vastgoedmakelaar zouden geven. Het uitvoeren van werken in onroerende staat in coördinatie met onderaannemers.

- Het beleggen in, het verwerven van en het beheer van een roerend vermogen dat kan bestaan uit onder meer waardepapieren, opties, kunstwerken, staatsfondsen, aandelen, obligaties, kasbons, vastrentende en niet-vastrentende effecten, vastgoedcertificaten, certificaten van gemeenschappelijke onderhandse leningen, edelmetalen, edelstenen, antiek en andere materiële en immateriële activa welke voor een belegging in aanmerking kunnen komen.

- Het waarnemen en uitoefenen van alle bestuursopdrachten in andere vennootschappen, het uitoefenen van mandaten en functies in andere ondernemingen.

- Het voeren van consulting activiteiten inzake bedrijfseconomische, financiële, sociale, informatica en aanverwante aangelegenheden,

- Alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen .

- Het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen alsook alle investerings- en financiële verrichtingen,

- Managementactiviteiten in het algemeen waaronder onder meer het tussenkomen in het dagelijks

Y L t ril

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

;, t ° l+s

V oor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, en directeur met inbegrip van deze van vereffenaar.

De vennootschap handelt voor eigen rekening , in commissie, als tussenpersoon, of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stelten, zij mag zich borg stellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. De vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle commerciële, industriële, burgerlijke, financiële, roerende en onroerende handelingen of verrichtingen doen, die haar het best lijken om rechtstreeks of onrechtstreeks haar maatschappelijk doel te realiseren of de realisatie hiervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

Zij mag onder om het even welke vorm samenwerken of samensmelten in België of in het buitenland

met bestaande of nog op te richten vennootschappen waarvan het doel gelijkaardig of verwant is of van aard de realisatie van haar eigen doel te bevorderen of te vergemakkelijken. Ze kan ook deelnemen in

het bestuur van andere vennootschappen.

Daarenboven mag de vennootschap zowel in binnen- als buitenland alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen; alle handelsverrichtingen en over het algemeen met het maatschappelijk doel, of zelfs daarbuiten, en de verwezenlijking ervan bevorderen. Ze zal ook mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, zowel in binnen-als buitenland. Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften ter zake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische en/of anderen kennis, bewezen door één of meer activiteitsattesten. De vennoten zijn het er uiteraard volkomen over eens dat deze ter beschikkingstelling van activiteitsattesten geen belemmering kan, noch mag zijn voor eventuele latere persoonlijke activiteit van de houder(s) van die attesten.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel ten titel van voorbeeld gegeven.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EUR (¬ 18.600 00 , vertegenwoordigd door duizend achthonderd zestig (1.860) aandelen op naam met ieder een fractiewaarde van één/duizend achthonderd zestigste van het kapitaal.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurliike personen of rechtspersonen, aandeelhouders of niet, te benoemen bij eenvoudige meerderheid door de algemene vergadering der vennoten. Hun mandaat wordt van jaar tot jaar stilzwijgend hernieuwd behoudens verzet van de eenvoudige meerderheid van de jaarvergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders hebben ieder afzonderliik de meest uitgebreide macht van bestuur en van beschikking over de goederen van de vennootschap en om alle akten en daden te stellen en alle verrichtingen te doen met betrekking tot het doel van de vennootschap. Alles wat niet krachtens de wet of onderhavige statuten aan de algemene vergadering der vennoten wordt voorbehouden behoort tot de bevoegdheid van de zaakvoerders.

De zaakvoerders mogen bepaalde machten, waaronder het dagelijks bestuur en de technische leiding, overdragen aan derden, al dan niet vennoten, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht. In alle akten die van de vennootschap uitgaan, dient de handtekening van de zaakvoering voorafgegaan of gevolgd door de vermelding van haar hoedanigheid.

Het aantal zaakvoerders, hun functie en hun machten kan steeds door de algemene vergadering der vennoten gewijzigd worden zonder de formaliteiten voorgeschreven voor de verandering aan de statuten te moeten naleven.

De statutaire zaakvoerder kan slechts ongevraagd worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvcerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan ook om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

P " Voor- mod 11.1

e r ~ behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden artikel 259 Wetboek van Vennootschappen na te komen.

Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor een in artikel 259 § 1 Wetboek van Vennootschappen bedoelde tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts genomen worden of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor een in artikel 259 § 1 Wetboek van Vennootschappen bedoelde tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening moet worden neergelegd. Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen.

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt al de vennoten, zaakvoerder(s), de eventuele commissaris, de houders van certificaten (die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven) en de obligatiehouders.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder, eventuele commissaris, houders van certificaten (die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven) en de obligatiehouders, ten minste vijftien dagen vóór de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen.

De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel zestien van deze statuten, dan zal de zaakvoerder/zaakvoerders/college van zaakvoerders, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in gemeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

De vennoten, houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten moet de vennoot als zodanig in het register van aandelen zijn vermeld.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidsliist bijgehouden.

Elk maatschappelijk aandeel heeft recht op één stem, behoudens schorsing.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Het maatschappelijk jaar begint op een april en eindigt op eenendertig maart van ieder laar.

De datum der jaarvergadering dient gebracht te worden op de eerste maandag van de maand september om twintig uur. Zij zal plaats hebben in de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aan te duiden in de bijeenroepingsbrieven.

Op het einde van elk maatschappelijk jaar worden de boeken afgesloten en wordt een inventaris en een jaarrekening opgemaakt, overeenkomstig artikel 92 en/of 93 Wetboek van Vennootschappen.

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van alle lasten, onkosten en delgingen, vertegenwoordigt de zuivere winst van de vennootschap. Het saldo zal, na aftrek - voor de wettelijke reserve -, aangewend worden volgens beslissing van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van Vennootschappen.

VII Nu de vennootschap is omgevormd, verklaren de comparanten bijeen te komen in algemene vergadering, met éénparigheid van stemmen, om het ontslaq van de zaakvoerder in de gewone commanditaire vennootschap te aanvaarden, te weten de heer DE MANGELEER Gen, hiervoor uitgebreid vernoemd. Er wordt hem kwiitinq verleend voor zijn daden van bestuur tot op heden. Deze beslissing wordt genomen met algemeenheid van stemmen.

En vervolgens wordt zelfde heer DE MANGELEER Gert voornoemd en aanwezig, tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd conform artikel 12 der statuten, hetwelk mandaat hij aanvaardt. Dit mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

De aldus benoemde zaakvoerder, verklaart zijn mandaat te aanvaarden en verklaart niet getroffen te

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

f& "

Pa ."

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van zijn bestuursmandaat.

Voor analytisch uittreksel, ter publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Gert De Kesei,

Geassocieerd notaris

Neergelegd

- Expeditie van de buitengewone algemene vergadering

- Verslag van het bestuursorgaan over de voorgestelde wijziging van het doel

- Bijzonder verslag van het bestuursorgaan overeenkomstig art. 778 W. Venn.

- Verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig art. 777 W. Venn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/06/2012
ÿþr

MOQ 2.1

In de bistagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ÓOPHRtdÜ~~ *r

R~c~~g,~talcvA~ta l% N

BRuCGE tAf.~oii5 SU~ Brune

(10'.

Priffl.eer

*iaiizss~*

bet



Be Sta

III

Ondernemingsnr : 0818.356.039

Benaming

(voluit) : GDM Consulting

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire vennootschap

Zetel : Keizer Karelstraat 101 , 8000 Brugge

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering van de aandeelhouders van de gewone commanditaire vennootschap "GDM Consulting", niet zetel te 8000 Brugge, Keizer Karelstraat 101, opgericht; op 15 augustus 2009, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 08 september 2009 onder

" nummer 09131367.

Op heden 25 mei 2012 zijn samengekomen op de maatschappelijke zetel van GDM Consulting Comm. V. :

-De heer De Mangeleer Gert, in het bezit van 99 aandelen

Zijnde de gecommanditeerde vennoot.

-Mevrouw Koukuyt Annelies, in het bezit van 1 aandeel

Zijnde de stille vennoot

Volgende besluiten zijn genomen met eenparigheid van stemmen

1.Herste besluit

De bijzondere algemene vergadering beslist het beekjaar te wijzigen, zodanig dat dit voortaan zal lopen van, één april tot éénendertig maart van het volgende jaar.

De bijzondere algemene vergadering beslist dat , in uitvoering en bij toepassing van het voorgaande besluit, , het lopende boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op één juli tweeduizend en elf, niet zal eindigen op dertig juni tweeduizend en twaalf, doch zal verlengd worden tot en zal afgesloten worden op éénendertig maart ; tweeduizend en dertien.

De vergadering beslist hiertoe de eerste alinea van artikel 11 van de statuten aan te passen, zodat dit artikel

vanaf heden luidt als volgt

" Het boekjaar loopt van één april tot éénendertig maart van het daaropvolgende jaar,"

2.Tweede besluit :

De bijzondere algemene vergadering beslist om de jaarvergadering die dient gehouden te worden op de eerste vrijdag van de maand van de maand november om twintig uur te verplaatsen naar de eerste maandag= van september om twintig uur. Alle daaropvolgende jaarvergaderingen zullen gehouden worden en zullen doorgaan op de eerste maandag van september om twintig uur,

De vergadering beslist hiertoe de eerste alinea van artikel 10 van de statuten aan te passen, zodat dit artikel vanaf heden luidt als volgt

"De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste maandag van de maand september om twintig uur, of indien die datum een wettelijke feestdag is , op de eerstvolgende werkdag."

3.Derde besluit

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om Boekhoudingskantoor Vannieuwenborgh te' gelasten met het opstellen van de gecoördineerde tekst van de statuten teneinde deze in overeenstemming te

brengen niet de beslissingen hiervoor genomen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

" aan het

Belgisch

Staatsblad

De agenda afgehandeld zijnde, wordt de zitting geheven na de voorlezing van bovenvermelde besluiten.

Dhr. De Mangeleer Gert Mevr. Koukuyt Annelles,

Gecommanditeerde vennoot Stille vennoot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 07.09.2015, NGL 29.09.2015 15611-0100-014
10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 05.09.2016, NGL 05.10.2016 16636-0564-014

Coordonnées
GDM CONSULTING

Adresse
KEIZER KARELSTRAAT 101 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande