GECKO PHARMA BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : GECKO PHARMA BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 807.778.683

Publication

21/06/2013
ÿþ Mod word 11.1

l-" ri; In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

IA HhII







NEERGELEGD

1 1. 06. 2013

RECHYBAI3K KOOPHANDEL

Kig1ifTBIJK

Ondernemingsnr : 0807.778.683

Benaming

(voluit) : GECKO PHARMA BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Honzebroekstraat 137, 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte : Afsluiting vereffening

Op de Bijzondere Algemene Vergadering van 6 mei 2013 wordt met eenparigheid van stemmen beslist om de door de vereffenaar opgestelde rekeningen en de bestemming van het daarin vermelde overschot en de vereffeningsdividenden goed te keuren, volledige en onbeperkte décharge te verlenen aan de vereffenaar en de vereffening te sluiten. De boeken en stukken van de vennootschap zullen worden toevertrouwd aan mevrouw Rebecca Lobbestael, wonende te 8800 Roeselare, Honzebroekstraat 137, die ze moet bewaren gedurende een termijn van vijf jaar. Er zijn geen sommen die bij de Deposito- en Consignatiekas moeten worden geconsigneerd.

Lobbestael Rebecca,

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

06/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.04.2013, NGL 29.04.2013 13104-0298-011
03/05/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111111e11,111111111111111

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GECKO PHARMA BELGIUM", BTW BE 0807.778.683  RPR Kortrijk, gehouden en afgesloten voor notaris Karel Vandeputte te Roeselare op 27 maart 2013, "Geregistreerd drie bladen geen verz op 8 april 2013 te Roeselare, boek 535, blad 68 , vak 7. Ontvangen: vijfentwintig EURO (25,00 EUR). (get.) De inspecteur Bij delegatie (get.) F. Allossery.", blijkt dat met éénparigheid van stemmen volgende besluiten werden genomen:

Eerste beslissing

De vergadering beslist tot wijziging van de huidige statuten am deze in overeenstemming te brengen met de' gewijzigde regelgeving aangaande de ontbinding en vereffening van vennootschappen, door het vervangen van artikel 27 van de huidige statuten door het volgende artikel:

"ARTIKEL 27. -- ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening wordt de wijze van vereffening bepaald en worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

Zij kunnen pas in functie treden nadat de voorzitter van de bevoegde rechtbank hun benoeming heeft bevestigd. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het; besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan.

Het benoemingsbesluit van de vereffenaar kan één of meer alternatieve kandidaat-vereffenaars bevatten, eventueel in volgorde van voorkeur, voor het geval de benoeming van de vereffenaar niet wordt bevestigd of: gehomologeerd door de voorzitter van de rechtbank. Zo de voorzitter van de bevoegde rechtbank weigert over: te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst hij één van deze alternatieve kandidaten aan als vereffenaar. Voldoet geen enkele van de kandidaten aan de door de wet gestelde voorwaarden, dan wijst de voorzitter van de rechtbank zelf een vereffenaar aan.

Behoudens ingeval van vereffening en ontbinding in één akte overeenkomstig de bepalingen van het' Wetboek van Vennootschappen moet(en) de vereffenaar(s) tijdens de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, overmaken aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Vanaf het tweede jaar van vereffening volstaat één per jaar.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een, zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de bepalingen van het: Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers' voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van: de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel dcor een zaakvoerder van de vennootschap.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.",

Tweede beslissing

De enige vennoot verklaart in het bezit gesteld te zijn en kennis te hebben genomen van het verslag van de zaakvoerder en van de staat van actief en passief zoals bepaald in artikel 181 van het Wetboek van Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0807.778.683 Benaming

(voluit) : GECKO PHARMA BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Honzebroekstraat 137 te 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING - BENOEMING VEREFFENAAR - STATUTENWIJZIGING - ONTSLAG ZAAKVOERDER

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vennootschappen, waarvan sprake onder punt 2t van de agenda, om er voorafgaandelijk aan deze een afschrift van te hebben ontvangen.

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van voormelde verslagen.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van het verslag van de bedrijfsrevisor, zijnde de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid MAZARS BEDRIJFSREVISOREN  RÉVISEURS D'ENTREPRISES, bedrijfsrevisorenkantoor, met maatschappelijke zetel te 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe, Marcel Thirylaan 77, bus 4, ondernemingsnummer 0428.837.889, vertegenwoordigd door de heer Alain de Quick, bedrijfsrevisor, de dato dertien maart tweeduizend dertien waarvan de conclusies letterlijk luiden als volgt:

"9. BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding, zoals voorgeschreven door het Wetboek Vennootschappen, heeft de zaakvoeder van de BVBA Gecko Pharma Belgium een boekhoudkundige staat van activa en passiva afgesloten per 31 december 2012 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van EUR 67.780,03 en een netto-actief van EUR 45.006,18.

Bij gebrek aan fiscale controle tot op datum van in vereffening stelling wordt een voorbehoud geformuleerd voor gebeurlijke fiscale latenties. Het bestuursorgaan heeft getracht de kosten en voorzieningen naar aanleiding van de vereffening te voorzien, Aan deze waarderingen komt een belangrijke marge van onzekerheid toe, Gezien de onderneming geen orderrekeningen aanhoudt, kunnen wij ons ten aanzien van de volledigheid en beoordeling van de verplichtingen buiten balans slechts steunen op de bevestiging van de zaakvoerder terzake.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat, onder voorbehoud van hetgeen werd vermeld in voorgaande paragraaf en op voorwaarde dat de vooruitzichten van de zaakvoeder door de vereffenaar worden gerealiseerd, voornoemde staat de toestand van de vennootschap op 31 december 2012 op volledige, getrouwe en juiste wijze weergeeft.

Gent, 13 maart 2013

Mazars Bedrijfsrevisoren

vertegenwoordigd door

Alain De Quick

Bedrijfsrevisor".

De vergadering keurt deze verslagen en het besluit goed met éénparigheid van stemmen.

Derde beslissing

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de vennootschap vervroegd te ontbinden met ingang van heden, met het oog op haar volledige vereffening.

Vierde beslissing

De vergadering beslist één vereffenaar aan te stellen.

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen mevrouw LOBBESTAEL Rebecca, geboren te Roeselare op acht december negentienhonderd éénenzestig, nationaal nummer 61.12.08 144-11, wonende te 8800 Roeselare, Honzebroekstraat 137, aan te stellen als vereffenaar.

Dit gebeurt onder de opschortende voorwaarde van homologatie van deze benoeming door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk.

Mevrouw LOBBESTAEL Rebecca, voornoemd, wordt tevens aangesteld als lasthebber ad hoc teneinde het verzoekschrift tot homologatie van de benoeming van de vereffenaar te ondertekenen.

Voor het geval de benoeming van mevrouw LOBBESTAEL Rebecca, voornoemd, wordt bevestigd of gehomologeerd, beslist de vergadering dat zij haar mandaat als vereffenaar onbezoldigd zal uitoefenen. Vijfde beslissing

De vergadering besluit aan de vereffenaar de meest ruime bevoegdheden voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen te verlenen.

De vereffenaar mag tevens de in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen bedoelde handelingen stellen zonder dat hiervoor een voorafgaande beslissing van de algemene vergadering nodig is.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

De vereffenaar mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving; zij mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen of bekendmakingen.

De vereffenaar mag onder haar persoonlijke verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, bijzondere machten aan één of meer personen-lasthebbers van haar keuze opdragen voor de duur die zij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar. De vereffenaar is eveneens gemachtigd om de sluiting van de vereffening vast te stellen. Dit besluit wordt genomen met éénparigheid van stemmen.

Zesde beslissing

Ten gevolge van de ontbinding neemt de algemene vergadering kennis van het ontslag van de zaakvoerder van de vennootschap. De vergadering beslist te ontslaan als zaakvoerder van de vennootschap, met onmiddellijke ingang:

Mevrouw LOBBESTAEL Rebecca, wonende te 8800 Roeselare, Honzebroekstraat 137.

Definitieve kwijting over het gevoerde beleid zal haar door de algemene vergadering worden verleend bij goedkeuring van de jaarrekening welke zal afgesloten worden op datum van de ontbinding.

I

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Zevende beslissing

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap,

De vergadering beslist de statuten te wijzigen als volgt:

- vervanging van artikel 1 van de statuten door de volgende tekst "De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en is in vereffening. Zij draagt de benaming "GECKO PHARMA BELGIUM".".

- vervanging van artikel 4 van de statuten door de volgende tekst "De vennootschap bestaat met ingang van zevenentwintig maart tweeduizend dertien enkel nog voor haar vereffening.".

Ondergetekende notaris wijst op artikel 183 §1 van het Wetboek van Vennootschappen, met name de verplichting om in alle stukken uitgaande van de ontbonden vennootschap te vermelden dat zij in vereffening is, De comparante verklaart door de notaris voldoende geinformeerd te zijn aangaande de aan sprakelijkhetdsrisico's bij miskenning van deze verplichting.

Achtste beslissing

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris aile machten om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Negende beslissing

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ATC & PARTNERS", met maatschappelijke zetel te 9320 Erembodegem, Watermotenstraat 20, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde onder het nummer 0810.846.754, evenals haar medewerkers, aangestelden en lasthebbers, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om in alle nodige handelingen te ondernemen en alle stukken te ondertekenen in verband met de inschrijving, wijziging of stopzetting van de vennootschap in het ondernemingsloket, Belasting over de Toegevoegde Waarde en de sociale zekerheid en het verrichten van andere administratieve formaliteiten die vereist zijn als gevolg van onderhavige akte.

VOOR GELIJKVORMIG AFSCHRIFT. Notaris Karel Vandeputte.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie proces-verbaal de dato 27 maart 2013, inhoudende verslag van de zaakvoerder en verslag van de bedrijfsrevisor  gecodrdineerde statuten - homologatie voorzitter van de Rechtbank van Koophandel inzake benoeming vereffenaar.













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2013 - Annexes du Moniteur belge



















Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.05.2012, NGL 29.05.2012 12135-0084-010
30/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.05.2011, NGL 27.06.2011 11213-0521-010
17/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.05.2010, NGL 11.06.2010 10173-0333-010

Coordonnées
GECKO PHARMA BELGIUM

Adresse
HONZEBROEKSTRAAT 137 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande